2010-08-19 ساعت 09:12
(2010-08-19 ساعت 02:26)AmericanHamid نوشته:(2010-08-17 ساعت 13:13)rayan.s نوشته: با خوندن بعضی از سوالات اعضا محترم این سوال به ذهنم رسید که انگار برخی از دوستان عزیز متوجه نیستن جایی که می خوان برن زبان رسمیش انگلیسیه !!! یکی از عزیزان خواسته یه خط نامه رو براش ترجمه کنند؛ یه نفر دیگه متن میل رو نمی خونه که این جواب بطور اتوماتیک هست....من خواهشی که دارم ؛ مدیران محترم از پاسخ دادن به هر سوالی خوداری کنند تا اعتبار و جایگاه این سایت حفظ بشه. از این لحاظ این موضوع رو مطرح کردم چون معتقدم با وجود سایت وزارت امورخارجه آمریکا و سوال و جوابهای سال قبل ؛سوالات و تجربیاتی رو مطرح کنیم که مختصر و مفید باشه.مدیران عزیز تایپیکی جهت گپ و تبریک اگه صلاح میدونن ایجاد کنند که سطح ارزشی سایت حفظ بشه.((اگر خواستید این متن رو حذف کنید من ناراحت نمی شم.)) ارادتمند شما.دوست گرامی سلام
من اصلا با حرف شما موافق نیستم. چون همه که مثل شما انگلیسیشون قوی نیست. و حتا اگر قوی هم باشه خودتون میدونید نامه ها و قوانین اداری همیشه درکشون به راحتی نیست .و فکر میکنم بیشتر دوستان میدونند جواب بیشتر پرسشها در سایت مهاجرت هست .خوب اگه میتونستند جوابشون رو پیدا کنند که دیگه احتیاجی به مهاجر سرا نبود. من خودم مشگل دیپلم 11 ساله دارم .در این مورد هم به kcc ایمیل زدم و هم توی سایت مطالبی پیدا کردم ولی باز هم متوجه نشدم که آیا دیپلمم قابل قبول هست یا نه ؟ و این رو مطرح میکنم تا دوستانی که تجربه مشابه دارند کمکم کنند. ولی این که بعضی از دوستان بدون اینکه تاپیک هارو مطالعه کنند سوال میکنند را درست میفرمایید.
و من فکر میکنم اعتبار این سایت به همینه که هر سوالی از طرف مدیران خوب و مهربان جواب داده میشه . و یک محیط دوستانه بوجود اومده.
در تایید حرف شما باید بگویم مهاجرسرا محیطی است جهت کمک کردن و یاری رساندن و اشتراک تجارب و برای رسیدن به این هدف بایستی تک تک ما تا میتوانیم به بقیه دوستان کمک کنیم همانطور که دوستانی که به ما کمک می کنند نیز زمانی خود کمک گیرنده بوده اند.
لذا شان و اعتبار این فروم بر اساس گفته های بالاست و نه میزان تسلط کاربران به زبان انگلیسی و سایر علوم.....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)