کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-08-19 ساعت 02:26)AmericanHamid نوشته:  
(2010-08-17 ساعت 13:13)rayan.s نوشته:  با خوندن بعضی از سوالات اعضا محترم این سوال به ذهنم رسید که انگار برخی از دوستان عزیز متوجه نیستن جایی که می خوان برن زبان رسمیش انگلیسیه !!! یکی از عزیزان خواسته یه خط نامه رو براش ترجمه کنند؛ یه نفر دیگه متن میل رو نمی خونه که این جواب بطور اتوماتیک هست....من خواهشی که دارم ؛ مدیران محترم از پاسخ دادن به هر سوالی خوداری کنند تا اعتبار و جایگاه این سایت حفظ بشه. از این لحاظ این موضوع رو مطرح کردم چون معتقدم با وجود سایت وزارت امورخارجه آمریکا و سوال و جوابهای سال قبل ؛سوالات و تجربیاتی رو مطرح کنیم که مختصر و مفید باشه.مدیران عزیز تایپیکی جهت گپ و تبریک اگه صلاح میدونن ایجاد کنند که سطح ارزشی سایت حفظ بشه.((اگر خواستید این متن رو حذف کنید من ناراحت نمی شم.)) ارادتمند شما.
دوست گرامی سلام
من اصلا با حرف شما موافق نیستم. چون همه که مثل شما انگلیسیشون قوی نیست. و حتا اگر قوی هم باشه خودتون میدونید نامه ها و قوانین اداری همیشه درکشون به راحتی نیست .و فکر میکنم بیشتر دوستان میدونند جواب بیشتر پرسشها در سایت مهاجرت هست .خوب اگه میتونستند جوابشون رو پیدا کنند که دیگه احتیاجی به مهاجر سرا نبود. من خودم مشگل دیپلم 11 ساله دارم .در این مورد هم به kcc ایمیل زدم و هم توی سایت مطالبی پیدا کردم ولی باز هم متوجه نشدم که آیا دیپلمم قابل قبول هست یا نه ؟ و این رو مطرح میکنم تا دوستانی که تجربه مشابه دارند کمکم کنند. ولی این که بعضی از دوستان بدون اینکه تاپیک هارو مطالعه کنند سوال میکنند را درست میفرمایید.
و من فکر میکنم اعتبار این سایت به همینه که هر سوالی از طرف مدیران خوب و مهربان جواب داده میشه . و یک محیط دوستانه بوجود اومده.

در تایید حرف شما باید بگویم مهاجرسرا محیطی است جهت کمک کردن و یاری رساندن و اشتراک تجارب و برای رسیدن به این هدف بایستی تک تک ما تا میتوانیم به بقیه دوستان کمک کنیم همانطور که دوستانی که به ما کمک می کنند نیز زمانی خود کمک گیرنده بوده اند.
لذا شان و اعتبار این فروم بر اساس گفته های بالاست و نه میزان تسلط کاربران به زبان انگلیسی و سایر علوم.....

Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: alirezagh ، AmericanHamid ، 1979SAM
(2010-08-19 ساعت 01:16)SNAGHIAN نوشته:  سلام .آقا توی مصاحبه گواهی سو سابقه هم می خوان؟؟ من توی 2009 خوندم که برای ایرانی ها مهم نیست که داشته باشی!!!

دوست عزيز اگه تاپيكهاي قبلي رو بخوني متوجه ميشي كه از ايرانيها نميخوان.چون اصلا قبول ندارن.خودشون اف بي اي چك ميزنن.
موفق باشي
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان:
(2010-08-19 ساعت 08:35)alirezagh نوشته:  از برندگان 2010 کسی هست که نامه دوم رو هیچ وقت دریافت نکرده باشه؟ حتی بعد از تاریخ مصاحبه؟
می خوام بدونم احتمال نرسیدن نامه دوم چقدره؟

بله! اشکان نامه دومش رو دریافت نکرد. با ایمیل برایش ارسال کردند.

ویرایش: در این باره اشتباه کردم! اشکان نبودند. دوست دیگری بودند (نام کاربری را نمی دانم) که نامه دوم را دریافت نکردند ولی هیچ مشکلی برایشان بوجود نیامد.
تشکر کنندگان: alirezagh ، free_free ، Sooshians
اگر قرار باشه هر کس برای سال کردن 3 روز کل فروم رو بخونه که دیگه مدیرها باید تاپیک ها رو کلا قفل کنند و اینجا هم بشه ارشیو سوال و جواب!
من مطمئنم خودتون هم روز اولی که با فروم آشنا شدین بعد از اینکه عضو شدین حداقل یک سوال پرسیدین بعد به مطالعه پرداختین. پس صبر داشته باشین سوال های تکراری هم جواب بدین یا حداقل لینک بدین. خیلی مطالب اگر تکرار نشه در خاطر همه نمیمونه! در ضمن در قوانین فروم نمره تافل درج نشده! همه کاربر ها که 20 ساله و 30 ساله نیستند خیلی ها 60 سال یا بالاتر هستند از زبان هم چیز زیادی نمی دونند در شان اونها نیست که اینطوری خودخواهانه باهاشون برخورد بشه.
شما 2011 ها که هنوز سوال جواب ندادین به تاپیک های 2010 و 2009 مراجعه کنین تا حوصلتون بالا بره..
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: free_free ، AmericanHamid ، alirezagh ، mml ، bita-p ، final destination ، peyman74
(2010-08-19 ساعت 11:27)User نوشته:  
(2010-08-19 ساعت 08:35)alirezagh نوشته:  از برندگان 2010 کسی هست که نامه دوم رو هیچ وقت دریافت نکرده باشه؟ حتی بعد از تاریخ مصاحبه؟

خوش به حالش....Sad
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز 2010 و 2011 کمی حوصله به خرج بدید، با هم بهتر از اینها برخورد کنیم ، به دوستان عزیز تازه وارد هم حق بدین ، بدون اینکه با این سایت درتماس باشند ، خوب مکاتباتی انجام دادند قبلاً. اما با پاسخ کی سی سی کمی سردرگم شدند و ممکنه در اینترنت سرچ کرده باشند و با خوشحالی به این سایت برای یافتن جواب هاشون مراجعه کرده باشند. این موارد که سوالات پیش پا افتاده ای ممکنه از نظر ما باشه ، شاید در فوریت برای کسی اتفاق بیفتد و هیجان بالای این موضوع باعث پرسش این دست سوالات میشه! 79 صفحه و بیش از 1000 جواب ، بنظرتون میشه تک تک جواب ها را خواند با این هیجان!!! سخته ، تو ذوف کسی نزنیم دوستان.

پس با خونسردی یا با لینک و یا جواب مختصر ، دوستان را راهنمایی کنید لطفاً.

انشاءالله این جو دوستانه در سایت حفظ بشه Smile
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، alirezagh ، User ، Savior ، final destination ، moeen ، shivah ، peyman74
(2010-08-19 ساعت 11:27)User نوشته:  

ویرایش: در این باره اشتباه کردم! اشکان نبودند. دوست دیگری بودند (نام کاربری را نمی دانم) که نامه دوم را دریافت نکردند ولی هیچ مشکلی برایشان بوجود نیامد.

(2010-08-19 ساعت 12:20)yas نوشته:  اگر قرار باشه هر کس برای سال کردن 3 روز کل فروم رو بخونه که دیگه مدیرها باید تاپیک ها رو کلا قفل کنند و اینجا هم بشه ارشیو سوال و جواب!
من مطمئنم خودتون هم روز اولی که با فروم آشنا شدین بعد از اینکه عضو شدین حداقل یک سوال پرسیدین بعد به مطالعه پرداختین. پس صبر داشته باشین سوال های تکراری هم جواب بدین یا حداقل لینک بدین. خیلی مطالب اگر تکرار نشه در خاطر همه نمیمونه! در ضمن در قوانین فروم نمره تافل درج نشده! همه کاربر ها که 20 ساله و 30 ساله نیستند خیلی ها 60 سال یا بالاتر هستند از زبان هم چیز زیادی نمی دونند در شان اونها نیست که اینطوری خودخواهانه باهاشون برخورد بشه.
شما 2011 ها که هنوز سوال جواب ندادین به تاپیک های 2010 و 2009 مراجعه کنین تا حوصلتون بالا بره..

(2010-08-19 ساعت 12:44)sorooshii نوشته:  دوستان عزیز 2010 و 2011 کمی حوصله به خرج بدید، با هم بهتر از اینها برخورد کنیم ، بهدوستان عزیز تازه وارد هم حق بدین ، بدون اینکه با این سایت درتماس باشند ، خوب مکاتباتی انجام دادند قبلاً. اما با پاسخ کی سی سی کمی سردرگم شدند و ممکنه در اینترنت سرچ کرده باشند و با خوشحالی به این سایت برای یافتن جواب هاشون مراجعه کرده باشند. این موارد که سوالات پیش پا افتاده ای ممکنه از نظر ما باشه ، شاید در فوریت برای کسی اتفاق بیفتد و هیجان بالای این موضوع باعث پرسش این دست سوالات میشه! 79 صفحه و بیش از 1000 جواب ، بنظرتون میشه تک تک جواب ها را خواند با این هیجان!!! سخته ، تو ذوف کسی نزنیم دوستان.

پس با خونسردی یا با لینک و یا جواب مختصر ، دوستان را راهنمایی کنید لطفاً.

انشاءالله این جو دوستانه در سایت حفظ بشه Smile

من با حرف هر دو دیدگاه موافقم:
بعضی از کاربران حتا زحمت خواندن همان صفحه را هم به خود نمی دهند و بلافاصله سوال می پرسند. مثال ها از این دست زیاد است. نتیجه این کار، تاپیک حجیم با اطلاعات کم است

از سویی من هم قبول دارم که مرور کردن این همه مطالب کار سختی است.
توصیه من اینست:
هنگامی که سوالی برای شما پبش می آید:
1- دو صفحه اول و دو صفحه آخر را یک مرور سریع کنید. (در بیش از 50 در صد موارد جواب را می یابید) اگر جواب را نیافتید در همان تاپیک با کلید واژه مناسب جستجو کنید. مثلا شما می خواهید بدانید مهلت فرستادن مدارک تا کی است؟ همین کلمه "مهلت" را جستجو کنید. به سادگی جواب خود را خواهید یافت.
اگر نیافتید سوال را در تاپیک مناسب بپرسید.

من از همه دوستان دعوت می کنم هر سوالی که برای آنها پیش می آید به ویکی مهاجرسرا مراجعه کنند. در ویکی مهاجرسرا تمام مراحل لاتری به طور کامل توضیح داده شده است.
دوستانی که امکان همکاری دارند، می توانند درخواست کنند تا برای آنها نام کاربری در ویکی فعال شود. تا بتوانند مطالب ویکی را ویرایش/و یا اضافه کنند.

با اآرزوی موفقیت برای شما مهاجرسراییان عزیز
تشکر کنندگان: Donkey chance ، alirezagh ، free_free ، yas ، rayan.s ، AmericanHamid ، mahdi357
00000000000
تشکر کنندگان:
با سلام و خسته نباشید ، دوستان و مدیران محترم سایت ، پیشنهاد میکنم اگر ممکن هست مدیران سایت اطلاعات به روز و دقیق رو به صورت خبرنامه یا اعلان نامه برای همه مشترکین بصورت برجسته یا بصورت یک تایپک مشخص بزارن رو سایت تا در دسترس همه باشه و از سوالات پی در پی تو سایت جلوگیری بشه ، من دو سوال دارم امیدوارم جواب دقیقی از دوستان بگیرم .. با تشکر ،
۱. نامه دوم سفارت چند ماه بعد از ارسال نامه های ds230 و dsp122 و بررسی شون از طرف سفارت فرستاده میشه ؟
۲ . در چه زمانی باید برا مدارک اسپانسر اقدام کنیم ؟؟
تشکر کنندگان: mahdi357
سلام دوستان

آیا برای سفارت گواهی اشتغال یا چیزی شبیه به این باید ببرند؟ بابای من بازنشسته هستن، اما در حال حاضر خودشون دفتر دارند و مشغول کارند. از جایی نمی تونه نامه ای تهیه کنه. ممنون می شم کسانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند راهنماییم کنن.
تشکر کنندگان:
(2010-07-27 ساعت 20:35)shivah نوشته:  پس اونایی که همون روز ویزا میگیرن چی؟
خیلی هاشون تحصیلات دارن و شاغلن
دوست من
منظور دوستمون از این که میگه اف بی ای چک میخورند برای شغل و تحصیلات
منظور این نیست که هر کس درس خونده و شاغل هستش کلیرنس میشه
نه
ببینید بعضی ها علاوه بر این که تحصیلاتشان بالا هستش در رشته های خاصی دارند درس میخوانند
مانند:انرژی هسته ای
برق
کامپیوتر که روی این رشته فجیه حسااس هستند
و ...
خوب پس به این افراد اف بی ای چک میخوره
درست؟
حالا یک سری هستند که دارای شغل میباشند و میروند به اف بی ای چک میخورند
خوب مشکل اینها چییه؟
این افراد دارای شغل دولتی هستند و یا باز نشسته دولت هستند و یا نیمه دولتی و یا دارای شغل خصوصی هستند که با دولت در رابطه هست و یا خصوی هست و به اف بی ای چک میخورد که البته شغل خصوصی احتمالش کمه به کلیرنس بخوره ولا انکه شغل خصوصیش حساس بوده و زمینه شغلیش یکی از رشته هایی که از نظر امریکا حساس بوده باشد
پس حالا متوجه میشم که هر کس شغل داره و یا تحصیل کرده کلیرنس نمیخوره بلکه یکی از شرایط فوق را داشته باشد
Cool

تشکر کنندگان: Savior ، moeen ، shivah
(2010-08-20 ساعت 14:50)Savior نوشته:  با سلام و خسته نباشید ، دوستان و مدیران محترم سایت ، پیشنهاد میکنم اگر ممکن هست مدیران سایت اطلاعات به روز و دقیق رو به صورت خبرنامه یا اعلان نامه برای همه مشترکین بصورت برجسته یا بصورت یک تایپک مشخص بزارن رو سایت تا در دسترس همه باشه و از سوالات پی در پی تو سایت جلوگیری بشه ، من دو سوال دارم امیدوارم جواب دقیقی از دوستان بگیرم .. با تشکر ،
۱. نامه دوم سفارت چند ماه بعد از ارسال نامه های ds230 و dsp122 و بررسی شون از طرف سفارت فرستاده میشه ؟

1 - دو ماه قبل از زمان مصاحبه برای شما با پست عادی ارسال می شود
2- ترجیحا در همان سالی که مصاحبه برگزار می شود. تا مدارم مالیاتی تکمیل باشند. معمولا از دم ماه قبل از مصاحبه برای فراهم کردن مدارک اسپانسر اقدام کنید.

در مورد پیشنهاد، شما می توانید هر پیشنهادی در باره سایت دارید در تاپیک پیشنهادات مطرح کنید.

(2010-08-20 ساعت 14:53)mirna نوشته:  سلام دوستان

آیا برای سفارت گواهی اشتغال یا چیزی شبیه به این باید ببرند؟ بابای من بازنشسته هستن، اما در حال حاضر خودشون دفتر دارند و مشغول کارند. از جایی نمی تونه نامه ای تهیه کنه. ممنون می شم کسانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند راهنماییم کنن.

اگر برنده اصلی حداقل مدرک دیپلم داشته باشند نیازی نیست.
تشکر کنندگان: Sooshians
(2010-08-20 ساعت 14:50)Savior نوشته:  با سلام و خسته نباشید ، دوستان و مدیران محترم سایت ، پیشنهاد میکنم اگر ممکن هست مدیران سایت اطلاعات به روز و دقیق رو به صورت خبرنامه یا اعلان نامه برای همه مشترکین بصورت برجسته یا بصورت یک تایپک مشخص بزارن رو سایت تا در دسترس همه باشه و از سوالات پی در پی تو سایت جلوگیری بشه ، من دو سوال دارم امیدوارم جواب دقیقی از دوستان بگیرم .. با تشکر ،

با سلام

1: تاریخ دریافت نامه دوم ارتباط چندانی با ارسال فرم های اولیه شما ندارد . عامل اصلی در دریافت نامه دوم شما زمان کارنت شدنتان است که آن هم ارتباط مستقیمی با کیس نامبر شما دارد. هر چند که دریافت نامه دوم زیاد برای برندگان حیاتی نیست(می توانیدازاطلاعات اسکن نامه دوستتان هم استفاده کنید) ولی دیده شده که نامه دوم دیر به دست دوستان رسیده است.

2:شما اگر در آنکارا مصاحبه داشته باشید تا 15 روز قبل از مصاحبه باید مدارک اسپانسرتون رو بفرستید حتی بچه های پارسال گفتن براشون از آمریکا فکس کردن سفارت.Smile
Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان بخصوص مدیران عزیز و دوستان با تجربه که اینقدر با دقت پیگیر حل مشکلات همه هستند و به همه روحیه میدن.
من تازه متوجه شده ام که آدرس فامیلم که برای دریافت گرین کارت دادم دو سه سال پیش تغییر کرده ، بنظر شما الان ایمیل بزنم و آدرس درست را بدم یا صبر کنم موقع مصاحبه بگم؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-20 ساعت 16:10)سعید28 نوشته:  سلام به همه دوستان بخصوص مدیران عزیز و دوستان با تجربه که اینقدر با دقت پیگیر حل مشکلات همه هستند و به همه روحیه میدن.
من تازه متوجه شده ام که آدرس فامیلم که برای دریافت گرین کارت دادم دو سه سال پیش تغییر کرده ، بنظر شما الان ایمیل بزنم و آدرس درست را بدم یا صبر کنم موقع مصاحبه بگم؟

اگر در فرم 122 و 230 اعلام نکرده اید حتما پیش از مصاحبه اطلاع دهید. مکاتبات را همراه خود به مصاحبه ببرید و قبل از قسم خوردن اعلام کنید.
شما الان دقیق در چه وضعیتی هستید؟ سال برنده شدن؟ حدود کیس نامبر؟
تشکر کنندگان: سعید28

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان