کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
اگر در فرم 122 و 230 اعلام نکرده اید حتما پیش از مصاحبه اطلاع دهید. مکاتبات را همراه خود به مصاحبه ببرید و قبل از قسم خوردن اعلام کنید.
شما الان دقیق در چه وضعیتی هستید؟ سال برنده شدن؟ حدود کیس نامبر؟

[/quote]

ممنون از راهنماییتون ،راستش اون قسمت را پر کردم ولی تازه فهمیدم که قامیلمون 2 سال پیش جابجا شده و اون خونه را اجاره داده.
ما نامه را اواخر خرداد امسال در ایران دریافت کردیم و اوایل تیر مدارک را از فرانسه فرستادیم ، با کیس نامبر حدود 32000 ، البته این اطلاعات را در قسمت پیشرفت کار اعضا هم نوشته ام
تشکر کنندگان: User
سلام بچه ها
من تازه امروز (30ام مرداد)فهمیدم که در اون قسمت که تاریخ تولد پدر و مادر رو خواسته بودند(فرمds230،قسمت20)،در نوشتن تاریخ تولد پدرم،یک روز اشتباه کردم.یعنی به جای 26ام نوشتم 25ام. اونم به خاطر اینکه از روی پاسپورت قبلیش زدم.البته برنده خودم هستم.

حالا الان خیلی استرس دارم. به نظرتون چیکار کنم؟ یک ایمیل بهشون بزنم؟یا موقع مصاحبه بگم؟ فقط اگر میشه زود جوابم رو بدید

البته من سوالم رو در قسمت (تصحیح اشتباهات)مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم چون فکر میکنم کسی اون فروم رو چک نمی کنه.در هر صورت از اینکه یک سوال رو در دو جا مطرح کردم،معذرت.چون خیلی استرس گرفتم.
تشکر کنندگان:
(2010-08-22 ساعت 15:27)ali.sh نوشته:  سلام بچه ها
من تازه امروز (30ام مرداد)فهمیدم که در اون قسمت که تاریخ تولد پدر و مادر رو خواسته بودند(فرمds230،قسمت20)،در نوشتن تاریخ تولد پدرم،یک روز اشتباه کردم.یعنی به جای 26ام نوشتم 25ام. اونم به خاطر اینکه از روی پاسپورت قبلیش زدم.البته برنده خودم هستم.

حالا الان خیلی استرس دارم. به نظرتون چیکار کنم؟ یک ایمیل بهشون بزنم؟یا موقع مصاحبه بگم؟ فقط اگر میشه زود جوابم رو بدید

البته من سوالم رو در قسمت (تصحیح اشتباهات)مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم چون فکر میکنم کسی اون فروم رو چک نمی کنه.در هر صورت از اینکه یک سوال رو در دو جا مطرح کردم،معذرت.چون خیلی استرس گرفتم.

دوست عزيز
نگران نباش.منم يه اشتباه كوچيك توي اسم مادرم دارم ولي از اونجايي كه اسم و فاميل و تاريخ تولد برنده اصلي از همه چيز مهم تره پس جاي نگراني نيست.
شما بعد از اينكه فرمهاتون رسيد بهشون ايميل بزنيد و بپرسيد كه مدارك رسيده يا نه؟
اگر مشكلي ببينن خودشون ميگن اطلاعاتتون مچ نيست.اگر نگفتن نيازي نيست كه الان بگيد همون روز مصاحبه قبل از قسم خوردن عنوان كنيد

موفق باشيد

شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان:
واقعا ازت ممنونم سیلیا جان که جوابم رو دادی ولی من فکر کنم که اینا(kcc) هیچ وقت متوجه نمیشن که تاریخ تولد پدرم یا اسم مادر شما اشتباه است. چون اگر اشتباه نکنم اصلا توی ثبت نام اولیه مشخصات پدر و مادر رو نخواسته بودند. حالا اگر اشتباه میکنم، لطفا بهم بگید.

بازم ممنونم ازتون
تشکر کنندگان:
(2010-08-22 ساعت 18:18)ali.sh نوشته:  واقعا ازت ممنونم سیلیا جان که جوابم رو دادی ولی من فکر کنم که اینا(kcc) هیچ وقت متوجه نمیشن که تاریخ تولد پدرم یا اسم مادر شما اشتباه است. چون اگر اشتباه نکنم اصلا توی ثبت نام اولیه مشخصات پدر و مادر رو نخواسته بودند. حالا اگر اشتباه میکنم، لطفا بهم بگید.

بازم ممنونم ازتون

خواهش ميكنم دوست عزيز
راستش من خودم ثبت نام نكردم يكي از دوستانم برام ثبت نام كرد ولي از اونجايي كه شما براي مصاحبه بايد ترجمه شناسنامه تون رو ببريد و توي اون ترجمه هم مشخصات والدين هست(البته تا جايي كه من ميدونم)بنابراين گفتن اين قضيه قبل از قسم خوردن ضرري نداره.
در هر صورت اشتباه 1 روز در تاريخ تولد مشكلي ايجاد نميكنه.ولي براي محكم كاري شما كپي و يا اصل اون پاسپورت رو كه باعث شد شما اشتباه بنويسيد براشون ببريد.تا خداي نكرده سوتفاهم پيش نياد.

جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان:
(2010-08-22 ساعت 18:31)silia نوشته:  
(2010-08-22 ساعت 18:18)ali.sh نوشته:  واقعا ازت ممنونم سیلیا جان که جوابم رو دادی ولی من فکر کنم که اینا(kcc) هیچ وقت متوجه نمیشن که تاریخ تولد پدرم یا اسم مادر شما اشتباه است. چون اگر اشتباه نکنم اصلا توی ثبت نام اولیه مشخصات پدر و مادر رو نخواسته بودند. حالا اگر اشتباه میکنم، لطفا بهم بگید.

بازم ممنونم ازتون

خواهش ميكنم دوست عزيز
راستش من خودم ثبت نام نكردم يكي از دوستانم برام ثبت نام كرد ولي از اونجايي كه شما براي مصاحبه بايد ترجمه شناسنامه تون رو ببريد و توي اون ترجمه هم مشخصات والدين هست(البته تا جايي كه من ميدونم)بنابراين گفتن اين قضيه قبل از قسم خوردن ضرري نداره.
در هر صورت اشتباه 1 روز در تاريخ تولد مشكلي ايجاد نميكنه.ولي براي محكم كاري شما كپي و يا اصل اون پاسپورت رو كه باعث شد شما اشتباه بنويسيد براشون ببريد.تا خداي نكرده سوتفاهم پيش نياد.

سلام
من توی شناسنامه تاریخ تولد پدرومادرروندیدم , فکرنمیکنم که مهم باشه راستی اگه توی تاریخ سند ازدواج اشتباه بنویسیم چی ؟مثلا یک روز پس وپیش ...اگه به دارالترجمه بگیم تاریخی روکه مانوشتیم بنویسه قبول میکنه؟
تشکر کنندگان:
سلام
ببخشید که اینجا سالم رو میگم.
آیا کارنت شدن یعنی اینکه پروندمونبه جریان افتاده؟
چطورمتوجه بشیم که کارنت شدیم؟
ضمناً سپتامبر 2010 که هنوز نرسیده پس شما چطور تاریخ کارنت شدنتون رو سپتامبر اعلام کردین؟
آی تاریخ کارنت شدن تاریخیه مربوط به آینده؟
ممنونم : SMSAIPA
من کیس نامبرم ***2011AS00009 و هنوزنامه دوم ر نگرفتم
چطور چک کنم که کارنت شدم ی نه؟

شماره : 2011AS00009xxx
تاریخ نامه قبولی: April 28, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 28, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 10,2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 9 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر Smile
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 فوریه 2011 (85 روز)
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 2.5 میلیون حدوداً
تشکر کنندگان:
(2010-08-22 ساعت 19:53)smsaipa نوشته:  سلام
ببخشید که اینجا سالم رو میگم.
آیا کارنت شدن یعنی اینکه پروندمونبه جریان افتاده؟
چطورمتوجه بشیم که کارنت شدیم؟
ضمناً سپتامبر 2010 که هنوز نرسیده پس شما چطور تاریخ کارنت شدنتون رو سپتامبر اعلام کردین؟
آی تاریخ کارنت شدن تاریخیه مربوط به آینده؟
ممنونم : SMSAIPA
من کیس نامبرم ***2011AS00009 و هنوزنامه دوم ر نگرفتم
چطور چک کنم که کارنت شدم ی نه؟

زمانی که کیسی کارنت میشود به این معنی است که پرونده کیس مورد نظر در آن ماه جهت انجام مصاحبه و ادامه روند بررسی به سفارت مربوطه ارسال خواهد شد و به زودی زمان انجام مصاحبه تعیین و به اطلاع متقاضی خواهد رسید.
جهت اطلاع از وضعیت کارنت های هر ماه باید ویزا بولتن که هر ماه منتشر میشود رو بخوانید از آدرس زیر:

http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html

در ویزا بولتن هر ماه کارنتهای همان ماه و ماه بعد مشخص میشود. ضمنا بولتن مربوط به هر ماه ، یکماه زود تر منتشر میشود. به عنوان مثال بولتن سپتامبر در اواسط ماه آگوست منتشر شده و شامل کارنتهای سپتامبر و اکتبر می باشد.

فعلا اولین سری لاتاری 2011 تا شماره 9000 برای آسیا کارنت شده و شما چنانچه شماره تان بالاتر از 9000 هست به احتمال خیلی زیاد برای ماه نوامبر کارنت میشوید و بعد از اینکه کارنت شدید حدود 30-40 روز طول میکشه تا نامه دوم به دستتون برسه. (بولتن اکتبر که حدود 10-12 سپتامبر منتشر میشود رو چک کنید)

بقیه تاپیک های این انجمن رو هم به دقت مطالعه کنید تا اطلاعات لازم برای بقیه کارهاتون رو کسب کنید.
تشکر کنندگان: free_free ، User ، mr.amir ، peyman74
من نزدیک به 3 ماه هست که فرمها رو فرستادم . دیروز ایمیل هم زدم و منتظر جواب کی سی سی هستم حال باید من اول کارنت بشم ؟

اگه کارنت بشم کی سی سی نامه ارسال میکنه ؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-23 ساعت 22:02)vahid tavassol نوشته:  من نزدیک به 3 ماه هست که فرمها رو فرستادم . دیروز ایمیل هم زدم و منتظر جواب کی سی سی هستم حال باید من اول کارنت بشم ؟

اگه کارنت بشم کی سی سی نامه ارسال میکنه ؟

دوست عزیز؛ در چه رابطه ای برای KCC ایمیل فرستادید؟ اگر در مورد مصاحبه بوده که اول باید کارنت شوید، با توجه به شماره کیس شما به احتمال بسیار زیاد برای ماه بعد کارنت خواهید شد (تبریک میگم!)
در صورت کارنت شدن KCC برای شما نامه ای شامل چند فرم و تاریخ مصاحبه ارسال خواهد کرد، البته نیازی نیست که منتظر نامه باشید، زیرا پس از کارنت شدن می توانید برای KCC ایمیل بفرستید و تاریخ و زمان مصاحبه را از طریق ایمیل دریافت کنید، فرم هایی هم که با نامه دوم ارسال می کنند را هم می توانید از دوستان دیگر در همین سایت گرفته و پر کنید.
موفق باشید
تشکر کنندگان: mr.amir
من فرمهای اول را براشون فرستادم و بدستشون رسیده میخوام بدونم حالا باید منتظر باشم تا کارنت بشم
تشکر کنندگان:
با سلام به دوستان
کیس نامبر من برای مهر ماه October 2010 کارنت شده ولی نامه دومی به دستم نرسیده و تا الانم 3 بار برای Kcc میل زدم ولی هر بار یک جواب تکراری برام فرستاده که کیس شما در حال بررسی و لیست افراد current شده را از 15 آگوست به بعد تو سایت.... ببینید.؟؟؟!!!
حال من باید چه کنم؟ از دوستان راهنمایی می خواهم.
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
تشکر کنندگان:
سلام
من نامه اول را دريافت كردم - مدارك را فرستادم
نامه دوم هنوز نيامده
ايميل زدم به KCC
جواب دادن كه نامه اول شما بدون نقص دريافت شده و در پروسه هستيد و در اكتبر كارنت ميشيد
نگرانم
نگراني ام براي اين است كه چندي پيش در سايت DV شماره پيگيري ثبت نام را زدم و پاسخ داد كه شما selected هستيد
ولي ديشب اتفاقي دوباره پيگيري كردم و زد شما has been not selected هستيد Sad(((((
نگرانم كه كارنت نشوم
كو تا اكتبر
مصاحبه كي ميشه پس؟؟؟؟
كي مي تونه منو از نگراني در بياره ؟؟؟
case number : 2011AS000053XX
با سلام مجدد
سئوال دقيق من از دوستان اينه كه دقيقا چطور مي توانم از كارنت شدن كيس نامبرم مطلع شوم؟
سپاس بيكران
تشکر کنندگان:
(2010-08-24 ساعت 10:40)tahsin.omid نوشته:  سلام
من نامه اول را دريافت كردم - مدارك را فرستادم
نامه دوم هنوز نيامده
ايميل زدم به KCC
جواب دادن كه نامه اول شما بدون نقص دريافت شده و در پروسه هستيد و در اكتبر كارنت ميشيد
نگرانم
نگراني ام براي اين است كه چندي پيش در سايت DV شماره پيگيري ثبت نام را زدم و پاسخ داد كه شما selected هستيد
ولي ديشب اتفاقي دوباره پيگيري كردم و زد شما has been not selected هستيد Sad(((((
نگرانم كه كارنت نشوم
كو تا اكتبر
مصاحبه كي ميشه پس؟؟؟؟
كي مي تونه منو از نگراني در بياره ؟؟؟
case number : 2011AS000053XX
با سلام مجدد
سئوال دقيق من از دوستان اينه كه دقيقا چطور مي توانم از كارنت شدن كيس نامبرم مطلع شوم؟
سپاس بيكران

دوست عزيز
شما در حال حاضر مطابق بولتن اكتبر كه منتشر شده كارنت هستيد. سريعا ايميل بزنيد و زمان مصاحبتون رو بپرسيد. زمان مصاحبه شما در اكتبر مي باشد ولي تاريخ دقيق و ساعتش رو بايد بپرسيد. البته نامه دوم هم براتون مياد ولي تا اون موقع ميتونيد از طريق ايميل مطلع بشيد.
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها
يه سوال تكراري ميخوام بپرسم
از كجا و چجوري ميشه فهميد كارنت شديم يا نه؟
توي صفحه قبل يكي از دوستان يه آدرس رو گذاشته ولي عقلم نرسيد كه چطوري ميتونم ازش استفاده كنم.
ميشه راهنماييم كنين
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان