کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-08-24 ساعت 15:02)silia نوشته:  سلام بچه ها
يه سوال تكراري ميخوام بپرسم
از كجا و چجوري ميشه فهميد كارنت شديم يا نه؟
....

شما كافيه روي اين لينك كليك كني تا مستقيما به صفحه ويزا بولتن منتقل بشي.

http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html

توي اون صفحه نوشته: Upcommin month Visa Bulletin Septmber 2010
روش كليك كني به يه صفحه ميره كه همون بولتن ماه سپتامبر هست.

مطالبش رو به دقت بخونيد تا ازش سر در بياريد.

جداولي كه توي قسمت هاي B, C هستند مربوط به لاتاري هست و شماره هاي كارنت براي هر ناحيه رو نشون ميدن (جدول B مربوط به 2010 هست و جدول C مربوط به اولين سري 2011 اكتبر)
تشکر کنندگان: silia ، mr.amir
ازت ممنونم
به طور كامل مطالعه كردم و متوجه شدم.
از اينكه وقت گذاشتي و به سوالم جواب دادي ممنون. :-)
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان:
ببخشید از کجا متوجه بشم که شماره من کارنت شده من متوجه نشدم ؟

من از کجا متوجه بشم که کارنت شدم تو سایت شماره های کمی نوشته شده
تشکر کنندگان:
تو را خدا هر كسي كه ميدونه راهنماييم كنه به خصوص مديران عزيز و سال قبليها:
بچه ها من امروز داشتم مدارك مورد نياز براي بردن به سفارت را ميخوندم كه متوجه يك موردي شدم اونم اينكه همراه داشتن مدرك ديپلم و ترجمه ان وكپي برابر اصل ان و ...............
خوب تا اينجاش موردي براي من نداشت: خدا را شكر چون من ديپلم دارم و مدركشم دستمه
اما گفته كه مدرك ديپلم مساوي ميباشد با 12 سال تحصيلي
كه خوب من هر چه حساب كردم مدت زمان اخذ ديپلمم 11 سال ميباشد.
كه بنا به گفته برخي دوستان براي ايران مدرك ديپلم همراه با مدرك پيش دانشگاهي ميباشد.
بد بختييه منم همين جاست كه
هر كسي كه از طريق هنرستان ديپلم ميگيره همون 11 سال ديپلم ميگيره:
ولي همون طور كه ميدونيم بدون پيش دانشگاهي وارد دانشگاه ميشوند:
و منم بعد از اخذ ديپلم كنكور دادم و وارد دانشگاه شدم و ترم 5 هستم و 2 ساله كه دارم دانشگاه تحصيل ميكنم
و در مجموع بخواهي حساب كني: من 13 سال هست كه دارم درس ميخونم ولي مدرك پيش د انشگاهي ندارم.
حالا ميخواهم كه دوستاني كه واقعا ميدونند منا راهنمايي كنند كه ايا همون مدرك ديپلم واسه سفارت بس هست يا حتما مدرك پيش دانشگاهي را ميخواهد؟
و با توجه به اينكه من پيش دانشگاهي نرفتم اما 2 ساله كه دارم دانشگاه درس ميخونم بايد چه كار كنم
قبلا از راهنماييتون صميمانه شما ممنونم.
تشکر کنندگان:
(2010-08-24 ساعت 22:50)Amir78 نوشته:  تو را خدا هر كسي كه ميدونه راهنماييم كنه به خصوص مديران عزيز و سال قبليها:
بچه ها من امروز داشتم مدارك مورد نياز براي بردن به سفارت را ميخوندم كه متوجه يك موردي شدم اونم اينكه همراه داشتن مدرك ديپلم و ترجمه ان وكپي برابر اصل ان و ...............
كه بنا به گفته برخي دوستان براي ايران مدرك ديپلم همراه با مدرك پيش دانشگاهي ميباشد.
و منم بعد از اخذ ديپلم كنكور دادم و وارد دانشگاه شدم و ترم 5 هستم و 2 ساله كه دارم دانشگاه تحصيل ميكنم
و در مجموع بخواهي حساب كني: من 13 سال هست كه دارم درس ميخونم ولي مدرك پيش د انشگاهي ندارم.
حالا ميخواهم كه دوستاني كه واقعا ميدونند منا راهنمايي كنند كه ايا همون مدرك ديپلم واسه سفارت بس هست يا حتما مدرك پيش دانشگاهي را ميخواهد؟
و با توجه به اينكه من پيش دانشگاهي نرفتم اما 2 ساله كه دارم دانشگاه درس ميخونم بايد چه كار كنم

دوست عزیز

بنظر من این موارد نگرانی ندارند

ببین آنها ممکنه با سیستم آموزشی معمول ایران آشنایی داشته باشد، دیپلم ریاضی ، تجربی آنهم بر طبق عادت تحویل مدارک از سمت ایرانی ها .

اما بنظر من ، شما اگر یک نامه به زبان انگلیسی ، مرتب و با نگارش صحیح ( درحد مکاتبات رسمی) تهیه بکن ،مبنی براینکه دیپلم متوسطه من متعلق به هنرستان می باشد و مدت تحصیل در هنرستان های ایران برطبق سیستم آموزشی کشور ایران 11 سال معین شده است و افرادی که موفق به گذراندن این مدت تحصیل شوند می توانند در کنکور شرکت کرده و مستقیماً وارد دانشگاه شوند و گواهی اشتغال به تحصیل بنده در رشته ..... در دانشگاه ..... پیوست مدارک است و مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری است ( تاییدیه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه را خود دارالترجمه انجام می دهد).

این نامه را آماده بکن و تاییدیه دیپلم و گواهی اشتغال به تحصیل را بهم منگنه بکن. ( نامه انگلیسی با فرمت رسمی + ترجمه رسمی دیپلم هنرستان + گواهی اشتغال به تحصیل دانشگاه رسمی و ترجمه شده )

توکل به خدا، مشکلی پیش نمیاد ، این نظر من . آنها هم انسانهای منطقی هستند. کسی را بخاطر یک سال اینور آنور رد نمی کنند.

ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: Amir78 ، mahdi357 ، alonak
(2010-08-24 ساعت 23:32)sorooshii نوشته:  
(2010-08-24 ساعت 22:50)Amir78 نوشته:  تو را خدا هر كسي كه ميدونه راهنماييم كنه به خصوص مديران عزيز و سال قبليها:

دوست عزیز

بنظر من این موارد نگرانی ندارند

ببین آنها ممکنه با سیستم آموزشی معمول ایران آشنایی داشته باشد، دیپلم ریاضی ، تجربی آنهم بر طبق عادت تحویل مدارک از سمت ایرانی ها .

اما بنظر من ، شما اگر یک نامه به زبان انگلیسی ، مرتب و با نگارش صحیح ( درحد مکاتبات رسمی) تهیه بکن ،مبنی براینکه دیپلم متوسطه من متعلق به هنرستان می باشد و مدت تحصیل در هنرستان های ایران برطبق سیستم آموزشی کشور ایران 11 سال معین شده است و افرادی که موفق به گذراندن این مدت تحصیل شوند می توانند در کنکور شرکت کرده و مستقیماً وارد دانشگاه شوند و گواهی اشتغال به تحصیل بنده در رشته ..... در دانشگاه ..... پیوست مدارک است و مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری است ( تاییدیه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه را خود دارالترجمه انجام می گیرد).

این نامه را آماده بکن و تاییدیه دیپلم و گواهی اشتغال به تحصیل را بهم منگنه بکن. ( نامه انگلیسی با فرمت رسمی + ترجمه رسمی دیپلم هنرستان + گواهی اشتغال به تحصیل دانشگاه رسمی و ترجمه شده )

توکل به خدا، مشکلی پیش نمیاد ، این نظر من . آنها هم انسانهای منطقی هستند. کسی را بخاطر یک سال اینور آنور رد نمی کنند.
واقعا از این که میبینم هنوز ادم هایی هستند که ه فکر بقیه هستند خدا را شکر میکنم
دوست من از این که پاسخ سوالما دادی یک دنیا ممنونم.Shy

تشکر کنندگان: sorooshii
(2010-08-24 ساعت 19:00)vahid tavassol نوشته:  ببخشید از کجا متوجه بشم که شماره من کارنت شده من متوجه نشدم ؟

من از کجا متوجه بشم که کارنت شدم تو سایت شماره های کمی نوشته شده

وحید جان

شما اگر به ویزا بولتن سپتامبر 2010 ( لینک http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._5113.html) که مراجعه کنی ، در قسمت :

C. ADVANCE NOTIFICATION OF THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN OCTOBER

یه جدول مشاهده میکنی ، هر ماه که ویزا بولتن منتشر میشه ، جلوی اسم هر قاره ، یک عدد نوشته شده است، مثلاً الان که نگاه کنی میبینی جلوی آسیا عدد 9000 نوشته شده است. یعنی تا این کیس نامبر برای مصاحبه آماده باشند. حالا که شما 10xxx هستی ، تا یه 22-18 روز دیگه باید صبر کنی وقتی محدوده کیس نامبر خودتو را در ویزا بولتن نوامبر دیدی که البته 100% شاملش می شی ، یه ایمیل به کی سی سی میزنی و می گی که من با کیس نامبر فلان ، تاریخ مصاحبه ام کی تعیین شده است؟؟؟ آنها هم بهت می گن.

اما از همین الان برو دنبال ترجمه مدارک و .... که دیگه با عجله نشه و چیزی از قلم ندازی.

اگر سوالی بود من درخدمتم
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: hasti_banoo
با سلام به دوستان
کیس نامبر من برای مهر ماه October 2010 کارنت شده ولی نامه دومی به دستم نرسیده و تا الانم 3 بار برای Kcc میل زدم ولی هر بار یک جواب تکراری برام فرستاده که کیس شما در حال بررسی و لیست افراد current شده را از 15 آگوست به بعد تو سایت.... ببینید.؟؟؟!!!
حال من باید چه کنم؟ از دوستان راهنمایی می خواهم.
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
تشکر کنندگان:
(2010-08-25 ساعت 09:31)mehrdadalemi نوشته:  با سلام به دوستان
کیس نامبر من برای مهر ماه October 2010 کارنت شده ولی نامه دومی به دستم نرسیده و تا الانم 3 بار برای Kcc میل زدم ولی هر بار یک جواب تکراری برام فرستاده که کیس شما در حال بررسی و لیست افراد current شده را از 15 آگوست به بعد تو سایت.... ببینید.؟؟؟!!!
حال من باید چه کنم؟ از دوستان راهنمایی می خواهم.

دوست عزیز؛ تا زمانی که وقت داری (حداکثر 2 تا 3 هفته دیگه) از تاریخ دقیق مصاحبه مطلع بشی مدارک زیر را تهیه کن.((به تمام دوستان توصیه میکنم به این آدرس http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081 مراجعه بکنند))

مدارک مورد نیاز برای بردن به سفارت
1-همراه داشتن اصل پاسپورت + یک نسخه کپی از تمام صفحات
2-همرا داشتن اصل شناسنامه + ترجمه آن + یک نسخه کپی از تمامی صفحات شناسنامه + یک نسخه کپی از ترجمه شده آن
3-همراه داشتن اصل مدرک ازدواج یا طلاق + ترجمه آنها + دو نسخه کپی از تمام صفحات آنها + دو نسخه کپی از ترجمه آنها
4-همراه داشتن اصل آخرین مدرک تحصیلی در صورت دارا بودن مدارک فوق دیپلم به بالا + دیپلم که برابر 12 سال تحصیل (برای ایران دیپلم + پیش دانشگاهی) + ترجمه های این مدارک یا در صورت نداشتن دیپلم گواهی 2 سال سابقه کار معتبر و مورد قبول
5-همراه داشتن اصل کارت پایان خدمت یا معافی + ترجمه آن
6- همراه داشتن نامه دوم و در صورت عدم دریافت نامه دوم پیرینت جواب ایمیل KCC که در آن روز مصاحبه مشخص شده
7-ترجیهاً 6 قطعه عکس 5*5
8-گواهی عدم سوء سابقه که البته برای ایرانیان نیازی نیست
9-گواهی آزمایشات پزشکی + کارت بین المللی واکسیناسیون انستیتو پاستور
-------------------------------------
10-همراه داشتن مدارک ساپورت که شامل :
1- فرم تکمیل شده I-134 یا Affidavit of Support
2-فرم های مالیاتی دو یا سه سال گذشته ( 1040 یا W2 یا U.S. Federal Tax Returns) یا گواهی کار اسپانسر

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، HOMAYON53 ، mehrdadalemi ، Donkey chance ، 1979SAM ، AmericanHamid
اگر سوالی بود من درخدمتم
[/quote]

سلام از اینکه اینقدر به فکر بچه های تازه وارد هستید و بهشون کمک می کنید خیلی ممنونیم کیس نامبر من 97xx هست حالا می خوام بدونم شما تجربتون بهتره برای کی کارنت می شم بعد هم که من کارمند بانکم و همسرم هم توی سپاه خدمت کرده ممکنه که برای کلیرنس اذیت بشیم و ردمون کنن.
یه سوال دیگه همسر من دیپلم فنی داره و 11 سال درس خونده و دیگه هم ادامه نداده با توجه به اینکه من برنده شدم و مدرکم هم فوق دیپلم هست آیا باید مدارک دیگه ای برای همسرم جور کنم یا نه خیلی نگرانم تورو خدا جوابم رو بدید. مرسی
Sad
تشکر کنندگان: 1979SAM
(2010-08-25 ساعت 16:00)vafa628 نوشته:  اگر سوالی بود من درخدمتم

سلام از اینکه اینقدر به فکر بچه های تازه وارد هستید و بهشون کمک می کنید خیلی ممنونیم کیس نامبر من 97xx هست حالا می خوام بدونم شما تجربتون بهتره برای کی کارنت می شم بعد هم که من کارمند بانکم و همسرم هم توی سپاه خدمت کرده ممکنه که برای کلیرنس اذیت بشیم و ردمون کنن.
یه سوال دیگه همسر من دیپلم فنی داره و 11 سال درس خونده و دیگه هم ادامه نداده با توجه به اینکه من برنده شدم و مدرکم هم فوق دیپلم هست آیا باید مدارک دیگه ای برای همسرم جور کنم یا نه خیلی نگرانم تورو خدا جوابم رو بدید. مرسی
Sad
[/quote]

شما حتما" برای ماه نوامبر یا دسامبر کارنت میشین.اذیت شدن یا رد شدن قانون نوشته شده ایی نداره ولی بسته به شغل همسرتون تو سپاه داره ضمنا" چون شما برنده اصلی هستید امکان داره روز مصاحبه به شما ویزا بدن ولی همسرتون تا جواب کلیرنسش نیاد ویزا ندن.به مدارک شوهرتون چون برنده اصلی نیست کاری ندارن.مدارکی که باید آماده کنید در همین صفحه مشخص شده.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
(2010-08-25 ساعت 09:54)rayan.s نوشته:  مدارک مورد نیاز برای بردن به سفارت

4-همراه داشتن اصل آخرین مدرک تحصیلی در صورت دارا بودن مدارک فوق دیپلم به بالا + دیپلم که برابر 12 سال تحصیل (برای ایران دیپلم + پیش دانشگاهی) + ترجمه های این مدارک یا در صورت نداشتن دیپلم گواهی 2 سال سابقه کار معتبر و مورد قبول

من یه جایی خوندم برای ما که سربازی نرفتیم و اصل هیچ یک از مدارکمان را نخواهند داد، گواهی فارغ التحصیلی یا گواهی موقت هم قبول می کنند.
حالا یعنی گواهی فارغ التحصیلی یا موقت هم قبول می کنند؟ یا حتماً باید اصل مدرک باشه؟
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

(2010-05-12 ساعت 15:58)sadra_sepehr نوشته:  در این تاپیک به سوالات مطرح شده برندگان لاتاری 2011 می پردازیم. ارسال های غیر مرتبط با عنوان حذف خواهند شد.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال 2010 اینجا را کلیک کنید.

ضمن تشکر از راهنمایی های شما. من برای مورد 10 فرم DSP آدرس آشنایی در کالیفرنیا رو نوشتم. اما به دنبال گرفتن پذیرش دکتری هم هستم و احتمال زیاد از ایالتی غیر از کالیفرنیا خواهد بود. آیا باید پس از گرفتن پذیرش با KCC مکاتبه کنم؟آیا باید I20 رو در روز مصاحبه ببرم؟(حتی به جای اسپانسر اگه با fundکامل باشه)اصلا گرفتن پذیرش قبل از رفتن بهتره یا بعدش؟
راستی اگه اسپانسر نداشته باشیم بازم باید فرم I134 رو پر کنیم؟ یا فقط گواهی بانک کافیه؟
ممنون
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
(2010-08-25 ساعت 18:00)moraddad نوشته:  
(2010-05-12 ساعت 15:58)sadra_sepehr نوشته:  در این تاپیک به سوالات مطرح شده برندگان لاتاری 2011 می پردازیم. ارسال های غیر مرتبط با عنوان حذف خواهند شد.

ضمن تشکر از راهنمایی های شما. من برای مورد 10 فرم DSP آدرس آشنایی در کالیفرنیا رو نوشتم. اما به دنبال گرفتن پذیرش دکتری هم هستم و احتمال زیاد از ایالتی غیر از کالیفرنیا خواهد بود. آیا باید پس از گرفتن پذیرش با KCC مکاتبه کنم؟آیا باید I20 رو در روز مصاحبه ببرم؟(حتی به جای اسپانسر اگه با fundکامل باشه)اصلا گرفتن پذیرش قبل از رفتن بهتره یا بعدش؟
راستی اگه اسپانسر نداشته باشیم بازم باید فرم I134 رو پر کنیم؟ یا فقط گواهی بانک کافیه؟
ممنون
لازم نیست مکاتبه کنید. شما حتی زمانی که رفتید اونجا می تونید آدرستونو عوض کنید. اگه اسپانسر ندارید فقط گواهی بانکی کافیه.اگه بتونید fund کامل بگیرید خوب خیلی خوبه. ولی اینو درنظر داشته باشید که شما اگه یک سال توی یه ایالت باشید residenceاونجا میشید و اگه یه دانشگاهی تو همون ایالت شما رو admit کنه هزینش حدود یک سوم الانه . الان تا یه سال بعد از اولین ورودتون به us شما دانشجوی international به حساب می آید. بعد از یه سال هم به شرطی که اون یه سالو تو یه ایالت زندگی کنی.

سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
(2010-08-25 ساعت 18:38)saman33 نوشته:  
(2010-08-25 ساعت 18:00)moraddad نوشته:  

ممنون
لازم نیست مکاتبه کنید. شما حتی زمانی که رفتید اونجا می تونید آدرستونو عوض کنید. اگه اسپانسر ندارید فقط گواهی بانکی کافیه.اگه بتونید fund کامل بگیرید خوب خیلی خوبه. ولی اینو درنظر داشته باشید که شما اگه یک سال توی یه ایالت باشید residenceاونجا میشید و اگه یه دانشگاهی تو همون ایالت شما رو admit کنه هزینش حدود یک سوم الانه . الان تا یه سال بعد از اولین ورودتون به us شما دانشجوی international به حساب می آید. بعد از یه سال هم به شرطی که اون یه سالو تو یه ایالت زندگی کنی.
دوست عزیز در مورد سوالتون درمورد فرم I134 بگم که این فرم مخصوص افرادی هست که اسپانسر دارند واسپانسر با ید پر کنه نه شما.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان