موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من یک اشتباه بزرگ کردم و در هنگام پر کردن فرمها محل کارم را که در ایز ایران که به صنایع دفاع مربوط است را نوشتم . حال لیست تحریمها را که نگاه کردم اسمی از این شرکت نیست و من نیز در قسمت آموزش و تولید نرم افزار به طور پیمانی فعالیت داشتم ،ولی اکثرا به من میگن بدون شک تو رو رد می کنن !! آیا کسی در مورد این مسایل چیزی می دونه منو راهنمایی کنه که وقتی به مصاحبه رفتم چی بگم؟
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-26 ساعت 10:03)mehrdadalemi نوشته: با سلام
من یک اشتباه بزرگ کردم و در هنگام پر کردن فرمها محل کارم را که در ایز ایران که به صنایع دفاع مربوط است را نوشتم . حال لیست تحریمها را که نگاه کردم اسمی از این شرکت نیست و من نیز در قسمت آموزش و تولید نرم افزار به طور پیمانی فعالیت داشتم ،ولی اکثرا به من میگن بدون شک تو رو رد می کنن !! آیا کسی در مورد این مسایل چیزی می دونه منو راهنمایی کنه که وقتی به مصاحبه رفتم چی بگم؟
دوست عزیز؛ قانون نوشته شدی در این زمینه وجود نداره...فقط ممکنه زمان F.B.I چک شما طولانی تر باشه.شما فکر میکنید کسی از اروپا بخاطر F.B.I چک رد نمیشه؟ پس بهتره روز مصاحبه صادقانه رفتار کنید.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من ممکنه واسه یه کاری مدتی برم عمان مدت حضورم تو کشور عمان هم احتمالا تا 6ماه طول میکشه !کسی از دوستان میدونه که با این مسافرت ممکنه که من کلیرینس بخورم یا نه!؟!
البته برنده اصلی خانمم هستش!خودمم معافیت سربازی دارم!
5سال پیش هم کار دولتی داشتم تو بنیاد مسکن!
ممنون میشم کسی از دوستان راهنماییم کنه!
دريافت نامه قبولي: پنجشنبه 6خرداد1389
دریافت ویزا:19 شهریور1390
تاریخ ورود به امریکا:1 اسفند 1390
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-26 ساعت 13:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-26 ساعت 13:40 توسط rayan.s.)
(2010-08-26 ساعت 12:43)moeen نوشته: سلام
من ممکنه واسه یه کاری مدتی برم عمان مدت حضورم تو کشور عمان هم احتمالا تا 6ماه طول میکشه !کسی از دوستان میدونه که با این مسافرت ممکنه که من کلیرینس بخورم یا نه!؟!
البته برنده اصلی خانمم هستش!خودمم معافیت سربازی دارم!
5سال پیش هم کار دولتی داشتم تو بنیاد مسکن!
ممنون میشم کسی از دوستان راهنماییم کنه!
بزرگوار؛ باور کنید به همه F.B.I چک میخوره فقط مدتش کم و زیاده...برندگان خانوم مگه نمیتونن تروریست باشن؟ یا تاحالا خانومی رد نشده؟
خدایش اگه یکی بیاد بگه F.B.Iچک میخوری ؛ نمیری؟
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من برای اطلاع از تاریخ مصاحبه به KCC ایمیل زدم جواب دادن ولی مثل اینکه هنوز تکلیف من روشن نشده این جوابیه که برای من فرستادن با توجه به پایین بودن شماره کیس من باید چی کار کنم ممکن است اگه تاریخ مصاحبه زود باشه برای روز مصاحبه نتونم بلیت تهیه کنم:
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
Interviews for the DV 2011 program will begin in October 2010 and conclude on September 30, 2011. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2010, you may refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter. If you are scheduled for an interview, KCC will send a notification letter via the address you provided on question three of the DSP 122.
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-26 ساعت 16:59)free_free نوشته: دوستان در بحث اجاره مسکن . آپارتمان کی میدونه منظور از استودیو چیه؟
یعنی زندگی دانشجویی یه واحد بدون اطاق خواب با متراژ کمتر از 50 متر. ولی تعریف دقیق از لحاظ معماری رو نمیدونم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-26 ساعت 17:03)rayan.s نوشته: (2010-08-26 ساعت 16:59)free_free نوشته: دوستان در بحث اجاره مسکن . آپارتمان کی میدونه منظور از استودیو چیه؟
یعنی زندگی دانشجویی یه واحد بدون اطاق خواب با متراژ کمتر از 50 متر. ولی تعریف دقیق از لحاظ معماری رو نمیدونم.
آره. تعریف معماری خاصی نداره. حالت همین سوییتای خودمون.
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مدارک مورد نیاز برای بردن به سفارت
1-همراه داشتن اصل پاسپورت + یک نسخه کپی از تمام صفحات
2-همرا داشتن اصل شناسنامه + ترجمه آن + یک نسخه کپی از تمامی صفحات شناسنامه + یک نسخه کپی از ترجمه شده آن
3-همراه داشتن اصل مدرک ازدواج یا طلاق + ترجمه آنها + دو نسخه کپی از تمام صفحات آنها + دو نسخه کپی از ترجمه آنها
4-همراه داشتن اصل آخرین مدرک تحصیلی در صورت دارا بودن مدارک فوق دیپلم به بالا + دیپلم که برابر 12 سال تحصیل (برای ایران دیپلم + پیش دانشگاهی) + ترجمه های این مدارک یا در صورت نداشتن دیپلم گواهی 2 سال سابقه کار معتبر و مورد قبول
5-همراه داشتن اصل کارت پایان خدمت یا معافی + ترجمه آن
6- همراه داشتن نامه دوم و در صورت عدم دریافت نامه دوم پیرینت جواب ایمیل KCC که در آن روز مصاحبه مشخص شده
7-ترجیهاً 6 قطعه عکس 5*5
8-گواهی عدم سوء سابقه که البته برای ایرانیان نیازی نیست
9-گواهی آزمایشات پزشکی + کارت بین المللی واکسیناسیون انستیتو پاستور
-------------------------------------
10-همراه داشتن مدارک ساپورت که شامل :
1- فرم تکمیل شده I-134 یا Affidavit of Support
2-فرم های مالیاتی دو یا سه سال گذشته ( 1040 یا W2 یا U.S. Federal Tax Returns) یا گواهی کار اسپانسر
[/quote]
کسایی که هنوز دانشجو هستند مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیشون دسته دانشگاس
مدرک دانشگاهی هم نگرفتن
چی کار باید بکنبم؟
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
شیوا خانوم؛ جواب سوال شما(( بله)) است.