کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-08-27 ساعت 14:28)american نوشته:  سلام دوستان من
من دیروز ایمیل دادم به kcc امروز برام این جواب اومده این یعنی که من مدارکم کامله؟
ممنون از لطفتون
,

Your inquiry or message has been received and routed to the appropriate
group. If you are looking for the latest DV Lottery instructions, they
can be found here:
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1318.html.

This is an automated message, please do not reply.

Thank You,

تا دوستان دیگه خدایی نکرده شما را مورد سرزنش قرار ندادند که چرا کامنت های قبلی را نخوانده اید و سوال های تکراری می پرسید و ... به شما پاسخ بدهم که این ایمیل اتوماتیک هستش که زیر 5 ثانیه بعد از ارسال ایمیل شما به کی سی سی ، از طرف آنها برایتان می آید و نشانگر این است که پیام شما دریافت شد. تا 4-3 روز ( دوشنبه و به بعد) دیگه منتظر جواب اصلی باشید.
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: shivah ، AmericanHamid
در قسمت پزشکی :

فقط همون کارت واکسن بین المللی انستیتو پاستور باید باشه ( کارت زرد ) یا چیزهای دیگه هم میخواد ؟
تشکر کنندگان:
کارت واکسن بین المللی رو از انستیتو پاستور تهیه می کنید و برای آزمایشات پزشکی به پزشک سفارت مراجعه خواهید کرد. اگر کسری واکسن داشته باشید دکتر سفارت تکمیل می کنه. در غیر این صورت فقط عکس برداری از قفسه سینه و آزمایشات پزشکی رو انجام می ده.
تشکر کنندگان: mr.amir ، امیر مهاجر
من از دوستان با تجربه یک سوال داشتم.ممنون میشم یکی جواب بده.
می خواستم بدونم بعد از کارنت شدن کیس و انجام مصاحبه و گرفتن ویزا برای رفتن به امریکا مهلت تعیین شده ای داره یا این که هر زمان دوست داشتی میتونی بری (مثلا 1 سال بعد).و اگر مهلت خاصی داره اون زمان چه مقداره؟
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان:
(2010-08-28 ساعت 13:58)mehdi47 نوشته:  من از دوستان با تجربه یک سوال داشتم.ممنون میشم یکی جواب بده.
می خواستم بدونم بعد از کارنت شدن کیس و انجام مصاحبه و گرفتن ویزا برای رفتن به امریکا مهلت تعیین شده ای داره یا این که هر زمان دوست داشتی میتونی بری (مثلا 1 سال بعد).و اگر مهلت خاصی داره اون زمان چه مقداره؟

دوست گرامی تا اونجایی که من میدونم 6 ماه بیشتر فرصت نداری.
تشکر کنندگان:
(2010-08-26 ساعت 13:37)rayan.s نوشته:  
(2010-08-26 ساعت 12:43)moeen نوشته:  سلام
من ممکنه واسه یه کاری مدتی برم عمان مدت حضورم تو کشور عمان هم احتمالا تا 6ماه طول میکشه !کسی از دوستان میدونه که با این مسافرت ممکنه که من کلیرینس بخورم یا نه!؟!
البته برنده اصلی خانمم هستش!خودمم معافیت سربازی دارم!
5سال پیش هم کار دولتی داشتم تو بنیاد مسکن!
ممنون میشم کسی از دوستان راهنماییم کنه!Cool
بزرگوار؛ باور کنید به همه F.B.I چک میخوره فقط مدتش کم و زیاده...برندگان خانوم مگه نمیتونن تروریست باشن؟ یا تاحالا خانومی رد نشده؟
خدایش اگه یکی بیاد بگه F.B.Iچک میخوری ؛ نمیری؟
اخه کیس نامبر خانم من45xxxهستش !همینجوریش هم معلوم نیست کارنت بشیم یا نه!و اگه کلرینس بخورم تا جواب بیاد حتما زمان تمام میشه و باید با امریکا بای بای کنم !Sad
اگه بدونم بخاطر این مسافرت کلرینس میخورم مطمئنا نمیرم!Cool
دريافت نامه قبولي: پنجشنبه 6خرداد1389
دریافت ویزا:19 شهریور1390
تاریخ ورود به امریکا:1 اسفند 1390
تشکر کنندگان:
(2010-08-28 ساعت 14:53)moeen نوشته:  
من ممکنه واسه یه کاری مدتی برم عمان مدت حضورم تو کشور عمان هم احتمالا تا 6ماه طول میکشه !کسی از دوستان میدونه که با این مسافرت ممکنه که من کلیرینس بخورم یا نه!؟!
بزرگوار؛ باور کنید به همه F.B.I چک میخوره فقط مدتش کم و زیاده...برندگان خانوم مگه نمیتونن تروریست باشن؟ یا تاحالا خانومی رد نشده؟
اخه کیس نامبر خانم من45xxxهستش !همینجوریش هم معلوم نیست کارنت بشیم یا نه!و اگه کلرینس بخورم تا جواب بیاد حتما زمان تمام میشه و باید با امریکا بای بای کنم !Sad

دوست عزیز؛ شما اگه محل مصاحبه رو آنکارا انتخاب کنید مدت زمان کمتری منتظر جواب F,B.I چک میمونی.غیر مسافرتهایی که رفتید و میرید؛ شغلتون و سربازی رفتن یا نرفتنم تو این مورد موثر پس حالا با اطمینان از اینکه کارنت میشی کاری که دلت میگه رو انجام بده یادت هم باشه دوستانی با مسافرتهای عربستان و عراق و سوریه هم ویزا گرفتن و کسی هم در این مورد چون قانون نوشته شده ایی وجود نداره نمی تونه با اطمینان بگه بخاطر این مسافرت کلیرنس میخوری یا نه.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: User ، moeen
(2010-08-28 ساعت 14:53)moeen نوشته:  

دوست عزيز تا جايي كه يادم ميآد چنانچه بخواهيد بيش از 21 روز پشت سر هم در عمان بمانيد بايد ويزاي اقامت 2 ساله داشته باشيد. ولي به هر حال اگر بيش از 6 ماه در آنجا مونديد يادتون باشه حتما قبل از بازگشت از اداره پليس عمان گواهي عدم سو ء پيشينه براي خودتون و همراهانتون براي مدت اقامتتون بگيريد و به همراه مدارك به سفارت بفرستيد. اين كاملا ضروري و حياتي هست. چون اگه سفارت خودش بخواد اقدام كنه ممكنه توي اون مدت كوتاه جوابي از عمان نگيره و بعد خداي ناكرده مشكل براتون پيش مياد.
در مورد اينكه نخواهيد به اين سفر بريد همونطور كه دوست ديگري پاسخ دادند، به خاطر خيلي مسائل جزيي متقاضيان كلير مي خورن بنا براين حساب كتاب نداره و شما كه قبلا شغل دولتي داشتين احتمال كلير خوردن براتون هست. پس نيازي نيست نگران اون باشيد
تشکر کنندگان: moeen
سلام.بچه ها اونهایی که لیسانس دارند علاوه بر ترجمه لیسانس باید ترجمه دیپلم و مدرک پیش دانشگاهیشونو هم به سفارت بدند؟؟؟؟؟؟
2 .این فرمهایی که اسپانسر باید پر کنه رو از کجا دانلود کنم که بدم پر کنن آماده باشه؟؟؟؟؟؟

3.این عکسها یی که می خوان پشت زمینه سفید باشه؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-29 ساعت 00:44)SNAGHIAN نوشته:  سلام.بچه ها اونهایی که لیسانس دارند علاوه بر ترجمه لیسانس باید ترجمه دیپلم و مدرک پیش دانشگاهیشونو هم به سفارت بدند؟؟؟؟؟؟
2 .این فرمهایی که اسپانسر باید پر کنه رو از کجا دانلود کنم که بدم پر کنن آماده باشه؟؟؟؟؟؟

درود
فکر میکنم لیسانس کافی باشه چون آخرین مدرک تحصیلی رو میخواند.عکسها هم پشت سفید باشه.
و فرمهای اسپانسر رو از ادرس زیر دانلود کن. فرم I-134 و فرمهای مالیاتی 1040وw2 را هم اسپانسر خودش داره و باید کپی سه سال آخر رو بفرسته.
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...18190aRCRD
تشکر کنندگان: OMID_R
(2010-08-29 ساعت 00:44)SNAGHIAN نوشته:  سلام.بچه ها اونهایی که لیسانس دارند علاوه بر ترجمه لیسانس باید ترجمه دیپلم و مدرک پیش دانشگاهیشونو هم به سفارت بدند؟؟؟؟؟؟

دوست من
شما محض محکم کاری دیپلمت رو هم با ترجمش حتما پیشت باشه. چون از بعضیا خواستن. من که تا ریز نمرات دیپلمم رو هم ترجمه کردم Cool
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: maxsupermax
سلام دوستان

به نظر شما حضور اسپانسر(شهروند آمریکا) در روز مصاحبه تاثیر داره یا نه؟ اصلا اجازه می دهند که مصاحبه شونده رو همراهی کنه؟اگر تجربه ای در این مورد دارید لطفا ما رو بی خبر نذارین.
تشکر کنندگان:
(2010-08-29 ساعت 23:18)mirna نوشته:  سلام دوستان

به نظر شما حضور اسپانسر(شهروند آمریکا) در روز مصاحبه تاثیر داره یا نه؟ اصلا اجازه می دهند که مصاحبه شونده رو همراهی کنه؟اگر تجربه ای در این مورد دارید لطفا ما رو بی خبر نذارین.

به جهت دلگرمی دادن به فرد مصاحبه شونده موثر خواهد بود.
اما اجازه ورود به سفارت را بعید می دانم.
تشکر کنندگان:
سلام به همگی,
من پدرم برنده ی لاتری 2011 هستن با کیس نامبره: 2011AS00005XXX .
مطلع شدم که اخیرا در منطقه ی آسیا تا شماره ی 9000 کارنت شدن.می خواستم بدونم با توجه به اینکه شامل کیس نامبره ایشان هم میشود و ما همه ی فرمهای اولیه را فرستادیم و چک هم کردیم که به دستشون رسیده, در حال حاظر:
1) چه کاری لازم است انجام شود برای ادامه ی روند کار؟
2) چگونه از تاریخ دقیق مصاحبه با خبر بشیم؟ اگر نیازی به زدن ایمیل هست چه متنی مناسبه؟(نمونه بزارید ممنون میشم)
3) بیشترین قظیه ای که در حال حاظر شدیدا فکر مارو مشغول و نگران کرده موضوع واکسن هست. چون پدر من 61 سالشونه و دچار بیماریه "پمفیگوس" هستش که یک بیماریه پوستی هست که باعث میشه سیستم دفاعیه بدن پایین بیاد،ولی به هیچ وجه مسری نیست، و پدر من بیماریشون خیلی وقته که کنترل شده و هیچگونه علایم و مشکلی ندارن.ولی مسله ای که هست اینه که ایشون به هیچوجه نباید واکسنی بزنن چون موجب برگشتنه بیماریشون میشه. میخوام بدونم با توجه به سفر نامه ها و نظرات خیلی از دوستان سال بالایی که تعریف کرده بودند دکتر مورد تایید سفارت حداقل یکی دوتا امپول رو میزنه، پدر من باید چی کار کنه؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-30 ساعت 04:09)petros نوشته:  سلام به همگی,
من پدرم برنده ی لاتری 2011 هستن با کیس نامبره: 2011AS00005XXX .
مطلع شدم که اخیرا در منطقه ی آسیا تا شماره ی 9000 کارنت شدن.می خواستم بدونم با توجه به اینکه شامل کیس نامبره ایشان هم میشود و ما همه ی فرمهای اولیه را فرستادیم و چک هم کردیم که به دستشون رسیده, در حال حاظر:
1) چه کاری لازم است انجام شود برای ادامه ی روند کار؟
2) چگونه از تاریخ دقیق مصاحبه با خبر بشیم؟ اگر نیازی به زدن ایمیل هست چه متنی مناسبه؟(نمونه بزارید ممنون میشم)
3) بیشترین قظیه ای که در حال حاظر شدیدا فکر مارو مشغول و نگران کرده موضوع واکسن هست. چون پدر من 61 سالشونه و دچار بیماریه "پمفیگوس" هستش که یک بیماریه پوستی هست که باعث میشه سیستم دفاعیه بدن پایین بیاد،ولی به هیچ وجه مسری نیست، و پدر من بیماریشون خیلی وقته که کنترل شده و هیچگونه علایم و مشکلی ندارن.ولی مسله ای که هست اینه که ایشون به هیچوجه نباید واکسنی بزنن چون موجب برگشتنه بیماریشون میشه. میخوام بدونم با توجه به سفر نامه ها و نظرات خیلی از دوستان سال بالایی که تعریف کرده بودند دکتر مورد تایید سفارت حداقل یکی دوتا امپول رو میزنه، پدر من باید چی کار کنه؟

دوست عزیز؛ با مراجعه به آدرس تایپیک زیر جواب سوالات 1 و 2 رو به همراه کلی اطلاعات مفید بدست میاری فقط حواست باشه تاریخ نامه رو به روز کنی.
در مورد سوال سومم از دکتر پدرتان بخواهید یه نامه نوشته و مشکل پدرتان را شرح داده و در روز معاینه پزشکی به دکتر ارائه نمایید.

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081
(2010-08-29 ساعت 23:27)User نوشته:  
(2010-08-29 ساعت 23:18)mirna نوشته:  سلام دوستان

به جهت دلگرمی دادن به فرد مصاحبه شونده موثر خواهد بود.
اما اجازه ورود به سفارت را بعید می دانم.

user عزیز؛ اجازه ورود به سفارت رو چون شهروند آمریکایی داره؛ اما احتمال اینکه بهش اجازه بدن در کنار مصاحبه شونده موقع مصاحبه قرار بگیره بعیده.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: User

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان