کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-08-30 ساعت 06:04)rayan.s نوشته:  دوست عزیز؛ با مراجعه به آدرس تایپیک زیر جواب سوالات 1 و 2 رو به همراه کلی اطلاعات مفید بدست میاری فقط حواست باشه تاریخ نامه رو به روز کنی.
در مورد سوال سومم از دکتر پدرتان بخواهید یه نامه نوشته و مشکل پدرتان را شرح داده و در روز معاینه پزشکی به دکتر ارائه نمایید.

با هر کس که مشورت میکنیم میگن که به هیچوجه نگید که داستان چیه، چون اگه متوجه بشن دیگه از ویزا خبری نیست.لازم به ذکره که در اینجا یک سری آزمایشات کامل برای میزان آنتی بادی و تشخیص واکسنهای دیگه، انجام دادیم و همه چی خوب بود.فقط نگرانی بر سر اینه که به دکتر چیزی در مورد بیماری بگیم یا نه؟ و نکنه اگه نگیم دکتر مجبورمون کنه یه واکسن بزنیم.
تشکر کنندگان:
دوست عزیز؛ از امسال دیگه از برندگان لاتاری آزمایش خون نمیگیرن چون ورود افراد دارای بیماری ایدز هم مجاز شده حالا دور از جون پدر شما مگه مریضی پدر شما بدتر از ایدزه؟ به هرحال بابت این مریضی امکان ندادن روادید بعیده.الکی فکرت و مشغول نکن.بعدشم منبع حرف کسانی که میگن مریضی پدرتونو مخفی کنید چیه؟

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: User ، moeen ، final destination
RAYAN جان ممنون که وقت گذاشتی و راهنمایی میکنی.والا یکی از منابعم صحبتهای مطرح شده در همین فوروم هست که تاکید شده از مشکلتون هیچ حرفی نزنین،و دیگه اینکه پزشک معالج هم مشگلی با نامه دادن نداره ولی گفت موردهای دیگری در گذشته بوده که به دلیل گفتن مشکلشون نتونستن ویزا بگیرن.ضمن اینکه میخواستم لطف کنین آدرسه جایی رو که توضیح داده از امسال نیازی به آزمایش خون نیست رو برام بزارین.پس تکلیف تست اعتیاد چی میشه؟یا ایدز که مسله ی مهمی براشون بود؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-30 ساعت 07:21)petros نوشته:  
(2010-08-30 ساعت 06:58)rayan.s نوشته:  
(2010-08-30 ساعت 06:41)petros نوشته:  
(2010-08-30 ساعت 06:04)rayan.s نوشته:  
(2010-08-30 ساعت 04:09)petros نوشته:  سلام به همگی,
من پدرم برنده ی لاتری 2011 هستن با کیس نامبره: 2011AS00005XXX .
مطلع شدم که اخیرا در منطقه ی آسیا تا شماره ی 9000 کارنت شدن.می خواستم بدونم با توجه به اینکه شامل کیس نامبره ایشان هم میشود و ما همه ی فرمهای اولیه را فرستادیم و چک هم کردیم که به دستشون رسیده, در حال حاظر:
1) چه کاری لازم است انجام شود برای ادامه ی روند کار؟
2) چگونه از تاریخ دقیق مصاحبه با خبر بشیم؟ اگر نیازی به زدن ایمیل هست چه متنی مناسبه؟(نمونه بزارید ممنون میشم)
3) بیشترین قظیه ای که در حال حاظر شدیدا فکر مارو مشغول و نگران کرده موضوع واکسن هست. چون پدر من 61 سالشونه و دچار بیماریه "پمفیگوس" هستش که یک بیماریه پوستی هست که باعث میشه سیستم دفاعیه بدن پایین بیاد،ولی به هیچ وجه مسری نیست، و پدر من بیماریشون خیلی وقته که کنترل شده و هیچگونه علایم و مشکلی ندارن.ولی مسله ای که هست اینه که ایشون به هیچوجه نباید واکسنی بزنن چون موجب برگشتنه بیماریشون میشه. میخوام بدونم با توجه به سفر نامه ها و نظرات خیلی از دوستان سال بالایی که تعریف کرده بودند دکتر مورد تایید سفارت حداقل یکی دوتا امپول رو میزنه، پدر من باید چی کار کنه؟

دوست عزیز؛ با مراجعه به آدرس تایپیک زیر جواب سوالات 1 و 2 رو به همراه کلی اطلاعات مفید بدست میاری فقط حواست باشه تاریخ نامه رو به روز کنی.
در مورد سوال سومم از دکتر پدرتان بخواهید یه نامه نوشته و مشکل پدرتان را شرح داده و در روز معاینه پزشکی به دکتر ارائه نمایید.

با هر کس که مشورت میکنیم میگن که به هیچوجه نگید که داستان چیه، چون اگه متوجه بشن دیگه از ویزا خبری نیست.لازم به ذکره که در اینجا یک سری آزمایشات کامل برای میزان آنتی بادی و تشخیص واکسنهای دیگه، انجام دادیم و همه چی خوب بود.فقط نگرانی بر سر اینه که به دکتر چیزی در مورد بیماری بگیم یا نه؟ و نکنه اگه نگیم دکتر مجبورمون کنه یه واکسن بزنیم.

دوست عزیز؛ از امسال دیگه از برندگان لاتاری آزمایش خون نمیگیرن چون ورو افراد دارای بیماری ایدر هم مجاز شده حالا دور از جون پدر شما مگه مریضی پدر شما بدتر از ایدزه؟ به هرحال بابت این مریضی امکان ندادن روادید بعیده.الکی فکرت و مشغول نکن.بعدشم منبع حرف کسانی که میگن مریضی پدرتونو مخفی کنید چیه؟

RAYAN جان ممنون که وقت گذاشتی و راهنمایی میکنی.والا یکی از منابعم صحبتهای مطرح شده در همین فوروم هست که تاکید شده از مشکلتون هیچ حرفی نزنین،و دیگه اینکه پزشک معالج هم مشگلی با نامه دادن نداره ولی گفت موردهای دیگری در گذشته بوده که به دلیل گفتن مشکلشون نتونستن ویزا بگیرن.ضمن اینکه میخواستم لطف کنین آدرسه جایی رو که توضیح داده از امسال نیازی به آزمایش خون نیست رو برام بزارین.پس تکلیف تست اعتیاد چی میشه؟یا ایدز که مسله ی مهمی براشون بود؟

کجا گفته از مشکلتون حرف نزنید ؟ حتما" مربوط به اشتباهاتیه که انجام دادن ...
قوانین مهاجرت به آمریکا بعد روی کار اومدن اوباما تغییراتی داشته که یکیش همین حذف محدودیت ورود افراد مبتلا به بیماری ایدزه.البته این قانون حتما" به خاطر آفریقایی ها تغییر داده شده Big Grin

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: User
RAYAN عزیز
ممنونم که در تاپیک ها حضور فعال داری.

Petros عزیز، جایی در مهاجرسرا گفته نشده که بیماری را پنهان کنیدو اصولا هیچکس به برندگان توصیه نمی کند که مساله ای را پنهان کنید. به خاطر بیماری پدرتان هم دکتر معتمد سفارت آمریکا نظر خواهند داد. با این وصفی که شما گفتید، من فکر نمی کنم مشکل خاصی باشه. جای نگرانی نیست.

موفق باشید
تشکر کنندگان: rayan.s
(2010-08-28 ساعت 17:52)satusa نوشته:  
(2010-08-28 ساعت 14:53)moeen نوشته:  
(2010-08-26 ساعت 13:37)rayan.s نوشته:  
(2010-08-26 ساعت 12:43)moeen نوشته:  سلام
من ممکنه واسه یه کاری مدتی برم عمان مدت حضورم تو کشور عمان هم احتمالا تا 6ماه طول میکشه !کسی از دوستان میدونه که با این مسافرت ممکنه که من کلیرینس بخورم یا نه!؟!
البته برنده اصلی خانمم هستش!خودمم معافیت سربازی دارم!
5سال پیش هم کار دولتی داشتم تو بنیاد مسکن!
ممنون میشم کسی از دوستان راهنماییم کنه!Cool
بزرگوار؛ باور کنید به همه F.B.I چک میخوره فقط مدتش کم و زیاده...برندگان خانوم مگه نمیتونن تروریست باشن؟ یا تاحالا خانومی رد نشده؟
خدایش اگه یکی بیاد بگه F.B.Iچک میخوری ؛ نمیری؟
اخه کیس نامبر خانم من45xxxهستش !همینجوریش هم معلوم نیست کارنت بشیم یا نه!و اگه کلرینس بخورم تا جواب بیاد حتما زمان تمام میشه و باید با امریکا بای بای کنم !Sad
اگه بدونم بخاطر این مسافرت کلرینس میخورم مطمئنا نمیرم!Cool

دوست عزيز تا جايي كه يادم ميآد چنانچه بخواهيد بيش از 21 روز پشت سر هم در عمان بمانيد بايد ويزاي اقامت 2 ساله داشته باشيد. ولي به هر حال اگر بيش از 6 ماه در آنجا مونديد يادتون باشه حتما قبل از بازگشت از اداره پليس عمان گواهي عدم سو ء پيشينه براي خودتون و همراهانتون براي مدت اقامتتون بگيريد و به همراه مدارك به سفارت بفرستيد. اين كاملا ضروري و حياتي هست. چون اگه سفارت خودش بخواد اقدام كنه ممكنه توي اون مدت كوتاه جوابي از عمان نگيره و بعد خداي ناكرده مشكل براتون پيش مياد.
در مورد اينكه نخواهيد به اين سفر بريد همونطور كه دوست ديگري پاسخ دادند، به خاطر خيلي مسائل جزيي متقاضيان كلير مي خورن بنا براين حساب كتاب نداره و شما كه قبلا شغل دولتي داشتين احتمال كلير خوردن براتون هست. پس نيازي نيست نگران اون باشيد
ممنون دوست عزیز!
حق با شماست برای کار تو عمان باید اقامت بگیرم و حتما هم بایدیه نفر کفیلم باشه!
منم قراردادمو قبل از اینکه از برنده شدنم مطلع بشم با این شرکت بستم و الان واقعا موندم که چکار کنم !
چون اینکار اصلا ارزش از دست دادن موقعیت از دست دادن زندگی تو امریکارو نداره!
ولی به حال از رهنماییتون واقعا ممنونم!ShyRolleyes
دريافت نامه قبولي: پنجشنبه 6خرداد1389
دریافت ویزا:19 شهریور1390
تاریخ ورود به امریکا:1 اسفند 1390
تشکر کنندگان:
(2010-08-30 ساعت 09:02)User نوشته:  RAYAN عزیز
ممنونم که در تاپیک ها حضور فعال داری.

Petros عزیز، جایی در مهاجرسرا گفته نشده که بیماری را پنهان کنیدو اصولا هیچکس به برندگان توصیه نمی کند که مساله ای را پنهان کنید. به خاطر بیماری پدرتان هم دکتر معتمد سفارت آمریکا نظر خواهند داد. با این وصفی که شما گفتید، من فکر نمی کنم مشکل خاصی باشه. جای نگرانی نیست.

موفق باشید

user جان سلام،
خیلی خیلی ازت ممنونم بابت مدیریت و نظارتی که در سایت داری.مشکلی که من مطرح کرده بودم هم به مرگ و زندگیه پدرم بستگی داره و هم به ویزا گرفتن یا نگرفتنش که هر دو موضوع حیاتیست.من به نظر خودم دو راه دارم:
1- یک گواهی از پزشکمون بگیریم که در آن بیماریرو توضیح داده باشه و بگه که ایشان الان هیچ مشکلی ندارن و تاکید کرده باشه که به هیچوجه ایشان نباید واکسنیرو بزنن,که دیگه باقیش با خداست که در ابوظبی بپذیرن یا نه.
2-مدارکی تهیه کنم در ایران مبنی بر اینکه پدر من اخیرا بواسطه قبولی در قرعه کشی گرین کارت به دکتر خانوادگی که سالیانه سال همگی تحت نظر ایشان بودیم مراجعه کرده و کلیه واکسنهای ذکر شده در سایت سفارت رو زده و به تایید پاستور برسانیم.که در این حالت هم نگرانم که نکنه آنجا باز دکتر گیر بده که واکسنیرو حتما باید بزنید و ما دیگر حتی نتونیم مسله بیماریرو مطرح کنیم و مسایل دروغگویی وسط بیاد.
ممنون میشم با تامل بیشتری به این موضوع پاسخ بدین.
تشکر کنندگان:
مدیران عزیز و دوستان گرام؛ فایل زیر که مربوط به سایت U.S.Citizenship and Immigration Services است اطلاعات جامع ایی از زندگی در آمریکا از قبیل نحوه اجاره کردن یا خرید خونه ،استخدام ،تحصیل در مدارس و دانشگاه ، حق و حقوق افراد دارای گرین کارت و هرچی که فکر میکنید ارائه میکنه:

http://www.uscis.gov/files/nativedocuments/M-618.pdf

((مدیران محترم ؛ به علت مفید بودن اطلاعات ارائه شده در فایل و با توجه به اینکه مراجعین این تایپیک زیاد می باشن این موضوع رو اینجا اعلام کردم اگر لازم میدانید به تایپیک دیگری منتقلش کنید.))

تشکر کنندگان: User ، petros ، AmericanHamid ، moeen
سلام.بچه ها چند تا سوال مهمی که موقع مصاحبه از مردای 25 ساله مجرد می پرسن چیه ؟؟؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من سوالی در ارتباط با سابقه کار داشتم
من زمانی که در خارج از ایران مشغول به تحصیل بودم...
به عنوان مشاور در زمینه بازرگانی و همچنین سابقه کار دیگم دستیار مدیر بازرگانی بودم
ولی یک مشکلی که من دارم اینه که من اون موقع دانشجو بودم و بصورت freelancer or selfemployment کار می کردم چون ذانشجو اجازه کار نداشت و من به طور آزاد برا اون شرکت ها کار میکردم به نظر شما حالا چطور رزومه بنویسم برای اینکه مشخص کنم من چنین سوابقی داشتم؟؟؟؟
شماره کیس : 2011AS000000xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010 ,may19
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:may 26,2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep. 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 ,September 4
تاریخ مصاحبه: october 04, 2010
تاریخ دریافت ویزا:october 04,2010
تشکر کنندگان:
(2010-08-31 ساعت 09:28)ahmad230 نوشته:  سلام دوستان
آيا كسي تجربه اي يا اطلاعاتي در اين موارد داره؟
1-پاسپورت پسر 9 ماهه من با مادرش هست (به عنوان همراه) شنيدم كه در اين موارد سفارت به هيچكدوم ويزا نمي ده درسته؟
2- در پاسپورت من مهر ورود به تركيه و هلند خورده آيا اين باعث مي شه كه F B I C h e c k بهم بخوره (من خدمت معاف شدم و كارم خصوصيه و دولتي نيست تنها موردي كه ممكنه باعث F B I C h e c k‌ بشه همين مسافرت به اين كشورهاست.) بهتر نيست پاسپورتم رو عوض (تمديد) كنم؟ آخه 1.5 سال هم بيشتر اعتبار نداره.
لطفا راهنمايي كنيد.
دوست عزیز؛در مورد سوال اولت منبع این فتوا کیه؟ (متاسفانه بعضی که هیچ اطلاعی از پروسه لاتاری ندارن نظراتی به برندگان میدن که خواسته یا نا خواسته باعث ایجاد استرس میشن.) متن زیر قسمتی از نامه دوم هست :
REQUIRED DOCUMENTS-CLARIFICATION
1. FULL PHOTOCOPY OF PASSPORT: Full photocopy of passport must be provided for each
applicant. The beneficiary’s passport must be valid for travel to the United States and must have
at least eight months validity beyond the issuance date of the visa. Children may be included in a
parent's passport, but, if over the age of 16, they must have their photograph attached to the
passport. Please do not send your original passport. You must present your passport at the
interview date.
که میگه میتونه اسم بچه تو پاسپورت والدینش باشه فقط برای بچه های 16 سال به بالا باید عکسشان پیوست به پاسپورت باشه.
در مورد F.B.I چک هیچکی نمی تونه نظر قطعی بده فقط از گفته های شما و تجربه دیگران شما مدت زمان کمتری منتظر میمونید. ضمنا" شما باید لیست کلیه مسافرتهای رفتتون رو اعلام کنید.و این مسافرت ها که شما میگید چیزی نیست که بخواید مخفی بکنید کسی با مسافرت عربستان و سوریه روادیدش رو گرفته.

تشکر کنندگان: arshida
سلام بچه ها
یک سوالی برام پیش اومده که خیلی نگرانم کرده:
موقع ثبت نام اینترنتی من و همسرم عقد کرده بودیم ولی توی شناسناممون ثبت نشده بود ، در نتیجه خودمون متاهل نوشتیم و تاریخ عقد رو نوشتیم البته یک برگه داریم که عقد کردیم ....بعد توی شناسنامه با یک تاریخ دیگه ثبت کردیم که توی فرم هام این تاریخ شناسناممونو نوشتیم ، حالا ممکن ردمون کنند...البته هم شناسناممونو ترجمه می کنیم هم اون برگه که عقد غیر رسمی کردیم...؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
تشکر کنندگان:
(2010-08-31 ساعت 12:41)ahmad230 نوشته:  
(2010-08-31 ساعت 10:22)rayan.s نوشته:  
(2010-08-31 ساعت 09:28)ahmad230 نوشته:  سلام دوستان
آيا كسي تجربه اي يا اطلاعاتي در اين موارد داره؟
1-پاسپورت پسر 9 ماهه من با مادرش هست (به عنوان همراه) شنيدم كه در اين موارد سفارت به هيچكدوم ويزا نمي ده درسته؟
2- در پاسپورت من مهر ورود به تركيه و هلند خورده آيا اين باعث مي شه كه F B I C h e c k بهم بخوره (من خدمت معاف شدم و كارم خصوصيه و دولتي نيست تنها موردي كه ممكنه باعث F B I C h e c k‌ بشه همين مسافرت به اين كشورهاست.) بهتر نيست پاسپورتم رو عوض (تمديد) كنم؟ آخه 1.5 سال هم بيشتر اعتبار نداره.
لطفا راهنمايي كنيد.
دوست عزیز؛در مورد سوال اولت منبع این فتوا کیه؟ (متاسفانه بعضی که هیچ اطلاعی از پروسه لاتاری ندارن نظراتی به برندگان میدن که خواسته یا نا خواسته باعث ایجاد استرس میشن.) متن زیر قسمتی از نامه دوم هست :
REQUIRED DOCUMENTS-CLARIFICATION
1. FULL PHOTOCOPY OF PASSPORT: Full photocopy of passport must be provided for each
applicant. The beneficiary’s passport must be valid for travel to the United States and must have
at least eight months validity beyond the issuance date of the visa. Children may be included in a
parent's passport, but, if over the age of 16, they must have their photograph attached to the
passport. Please do not send your original passport. You must present your passport at the
interview date.
که میگه میتونه اسم بچه تو پاسپورت والدینش باشه فقط برای بچه های 16 سال به بالا باید عکسشان پیوست به پاسپورت باشه.
در مورد F.B.I چک هیچکی نمی تونه نظر قطعی بده فقط از گفته های شما و تجربه دیگران شما مدت زمان کمتری منتظر میمونید. ضمنا" شما باید لیست کلیه مسافرتهای رفتتون رو اعلام کنید.و این مسافرت ها که شما میگید چیزی نیست که بخواید مخفی بکنید کسی با مسافرت عربستان و سوریه روادیدش رو گرفته.

سلام
ممنون كه جواب دادين
راستش من از يكي از برندگان 2009 (Rama) پرسيدم و ايشون فرمودن كه با كمال ناباوري رفتم واسه فرزند 3 ماهه پاس جدا گرفتم. در ضمن من هنوز نامه دوم دريافت نكردم كه اين مورد را در آنجا بخوانم وگرنه اصلا سوال نمي كردم.

دوست عزیز؛ سوال شما که ایراد نداره جوابهای که منبع موثق ندارن ایراده.
حالا چرا گرفتن پاس برای بچه 3 ماه کمال ناباوریه؟ بچه منم پاسپورت جدا داره.Big Grin
حالا میشه شما بگید چطور یه بچه 9 ماه ویه بچه 3ماه دارید؟
(2010-08-31 ساعت 13:26)shery نوشته:  سلام بچه ها
یک سوالی برام پیش اومده که خیلی نگرانم کرده:
موقع ثبت نام اینترنتی من و همسرم عقد کرده بودیم ولی توی شناسناممون ثبت نشده بود ، در نتیجه خودمون متاهل نوشتیم و تاریخ عقد رو نوشتیم البته یک برگه داریم که عقد کردیم ....بعد توی شناسنامه با یک تاریخ دیگه ثبت کردیم که توی فرم هام این تاریخ شناسناممونو نوشتیم ، حالا ممکن ردمون کنند...البته هم شناسناممونو ترجمه می کنیم هم اون برگه که عقد غیر رسمی کردیم...؟؟؟؟؟؟؟

شما که سوالتون رو واضح ننوشتید Sad برداشته من اینه که شما اول صیغه بودید بعد از ثبت نام عقد کردید.پس اگه درست میگم این کارا رو انجام بده امیدوارم موثر باشه.
با یه میل موضوع رو بهشون اعلام کن و کپی و ترجمه مدارکتون رو براشون Attach کن.

تشکر کنندگان: shery
بله همینطوره ، یک برگه فقط داریم که در اون تاریخ عقد غیر رسمی کردیم همین ...الان براشون بفرسم یا بزارم واسه مصاحبه؟یعنی ردمون می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟....دروغ ننوشتیم....راست نوشتیم...مشکلون اینه ...خیلی نگران شدممممم

شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
تشکر کنندگان:
(2010-08-31 ساعت 13:50)shery نوشته:  بله همینطوره ، یک برگه فقط داریم که در اون تاریخ عقد غیر رسمی کردیم همین ...الان براشون بفرسم یا بزارم واسه مصاحبه؟یعنی ردمون می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟....دروغ ننوشتیم....راست نوشتیم...مشکلون اینه ...خیلی نگران شدممممم

رد کردن کیس به احتمال زیاد در این مواقع با kcc میباشه نه آفیسر پس مدارک و مستنداتون رو براشون هر چی سریع تر میل کنید. چون شما محل محاصبه رو آنکارا انتخاب کردید قبل مصاحبه باید مدارکتون رو ارسال کنید پس امکان دفاع از حرفاتون کمه. راستی تا حالا میلی به kcc جهت مچ بودن اطلاعاتتون فرستادید؟

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان