کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
بله جواب اینو بهم دادن
Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner

من راست گفتم آخه ، ازدواج کرده بودم اما وارد نشده بود تو شناسنامم...میل بزنم و توضیح بدم یا پست کنم واسشون مدارکمو؟؟؟
اصلا نمیدونم چه توضیحی بدم اونا عقد رسمی و غیر رسمی و می فهمم یعنی چی؟ من برای عقد غیر رسمی هم نامه دارم که به عقد دائم در اومدیم...اون موقع می خواستم تو شناسنامم وارد نشه چون می خواستیم پذیرش دانشگاهی بگیریم و مجردی راحتتر ویزا میدادن...
شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
تشکر کنندگان:
(2010-08-30 ساعت 06:04)rayan.s نوشته:  
(2010-08-30 ساعت 04:09)petros نوشته:  سلام به همگی,
من پدرم برنده ی لاتری 2011 هستن با کیس نامبره: 2011AS00005XXX .
مطلع شدم که اخیرا در منطقه ی آسیا تا شماره ی 9000 کارنت شدن.می خواستم بدونم با توجه به اینکه شامل کیس نامبره ایشان هم میشود و ما همه ی فرمهای اولیه را فرستادیم و چک هم کردیم که به دستشون رسیده, در حال حاظر:
1) چه کاری لازم است انجام شود برای ادامه ی روند کار؟
2) چگونه از تاریخ دقیق مصاحبه با خبر بشیم؟ اگر نیازی به زدن ایمیل هست چه متنی مناسبه؟(نمونه بزارید ممنون میشم)
3) بیشترین قظیه ای که در حال حاظر شدیدا فکر مارو مشغول و نگران کرده موضوع واکسن هست. چون پدر من 61 سالشونه و دچار بیماریه "پمفیگوس" هستش که یک بیماریه پوستی هست که باعث میشه سیستم دفاعیه بدن پایین بیاد،ولی به هیچ وجه مسری نیست، و پدر من بیماریشون خیلی وقته که کنترل شده و هیچگونه علایم و مشکلی ندارن.ولی مسله ای که هست اینه که ایشون به هیچوجه نباید واکسنی بزنن چون موجب برگشتنه بیماریشون میشه. میخوام بدونم با توجه به سفر نامه ها و نظرات خیلی از دوستان سال بالایی که تعریف کرده بودند دکتر مورد تایید سفارت حداقل یکی دوتا امپول رو میزنه، پدر من باید چی کار کنه؟

دوست عزیز؛ با مراجعه به آدرس تایپیک زیر جواب سوالات 1 و 2 رو به همراه کلی اطلاعات مفید بدست میاری فقط حواست باشه تاریخ نامه رو به روز کنی.
در مورد سوال سومم از دکتر پدرتان بخواهید یه نامه نوشته و مشکل پدرتان را شرح داده و در روز معاینه پزشکی به دکتر ارائه نمایید.

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081
(2010-08-29 ساعت 23:27)User نوشته:  
(2010-08-29 ساعت 23:18)mirna نوشته:  سلام دوستان

به نظر شما حضور اسپانسر(شهروند آمریکا) در روز مصاحبه تاثیر داره یا نه؟ اصلا اجازه می دهند که مصاحبه شونده رو همراهی کنه؟اگر تجربه ای در این مورد دارید لطفا ما رو بی خبر نذارین.

به جهت دلگرمی دادن به فرد مصاحبه شونده موثر خواهد بود.
اما اجازه ورود به سفارت را بعید می دانم.

user عزیز؛ اجازه ورود به سفارت رو چون شهروند آمریکایی داره؛ اما احتمال اینکه بهش اجازه بدن در کنار مصاحبه شونده موقع مصاحبه قرار بگیره بعیده.

هم اجازه ورود دارند هم میتونن موقع مصاحبه کنار مصاحبه شونده باشند من خودم چنین موردی رو دیدم.
(2010-08-31 ساعت 14:52)shery نوشته:  بله جواب اینو بهم دادن
Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner

من راست گفتم آخه ، ازدواج کرده بودم اما وارد نشده بود تو شناسنامم...میل بزنم و توضیح بدم یا پست کنم واسشون مدارکمو؟؟؟
اصلا نمیدونم چه توضیحی بدم اونا عقد رسمی و غیر رسمی و می فهمم یعنی چی؟ من برای عقد غیر رسمی هم نامه دارم که به عقد دائم در اومدیم...اون موقع می خواستم تو شناسنامم وارد نشه چون می خواستیم پذیرش دانشگاهی بگیریم و مجردی راحتتر ویزا میدادن...

من فکر می کنم اگر اینجا تلاش کنین تا توی شناسنامتون همون تاریخ عقد موقت رو بزنن راحت تر باشه تا اینکه KCC راضی بشه چون برای اونها چیزی که در شناسنامه نباشه سندیت نداره.
در ضمن پیگیر ویزاس دانشجویی هم باشید حتما که اگر DV نتونستین بگیرین برنامه هاتون به هم نریزه.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:

لازم نیست بگی صیغه بودیم بگید موقع شرکت تو لاتاری نامزد بودیم هم میل کن هم با پست پیشتاز براشون پست کن...هر کاری که میتونید بکنید که رد نشید. جوابی که گرفتی خوبه ولی کافی نیست با فرمت زیر براشون میل بده تا جوابی که من و برخی از دوستان گرفتیم رو بگیری:

To whom it may concern:

Dear Sir/Madam

I have mailed the complete forms to the Kentucky Consular Center on ..../../2010 .Could please kindly let me know about the status of the process?

Yours Faithfully

جواب:

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October below 9,000. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان:
سلام دوستان,
می خواستم بدونم برنده لاتاری بعد از چند سال میتونه پدر و مادرشه رو همراهش ببره ,و اگر والدین بیمار باشن باعث میشه زودتر بتونه اقدام کنم.

شماره کیس : 2011AS000000xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010 ,may19
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:may 26,2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep. 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 ,September 4
تاریخ مصاحبه: october 04, 2010
تاریخ دریافت ویزا:october 04,2010
تشکر کنندگان:
(2010-08-31 ساعت 15:40)rayan.s نوشته:  

لازم نیست بگی صیغه بودیم بگید موقع شرکت تو لاتاری نامزد بودیم هم میل کن هم با پست پیشتاز براشون پست کن...هر کاری که میتونید بکنید که رد نشید. جوابی که گرفتی خوبه ولی کافی نیست با فرمت زیر براشون میل بده تا جوابی که من و برخی از دوستان گرفتیم رو بگیری:

To whom it may concern:

Dear Sir/Madam

I have mailed the complete forms to the Kentucky Consular Center on ..../../2010 .Could please kindly let me know about the status of the process?

Yours Faithfully

جواب:

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October below 9,000. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month

اون برگه هم که داریمو ترجمه کنم دیگه توش نوشته که به عقد دائم در اومدیم...مسئله این جاست که نمیدونم چطوری واسشون توضیح بدم...این چیزها رو می فهمن اصلا؟؟؟؟

شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
تشکر کنندگان:
(2010-08-31 ساعت 23:13)shery نوشته:  
(2010-08-31 ساعت 15:40)rayan.s نوشته:  

To whom it may concern:

Dear Sir/Madam

Yours Faithfully

جواب:

اون برگه هم که داریمو ترجمه کنم دیگه توش نوشته که به عقد دائم در اومدیم...مسئله این جاست که نمیدونم چطوری واسشون توضیح بدم...این چیزها رو می فهمن اصلا؟؟؟؟

فردا صبح برید یه دارالترجمه و بخواید نامه رو خلاصه و مفید بنویسه و هر چی که فکر میکنید لازمه رو ترجمه کن و براشون بفرست ...

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان:

Smile
سلام
فقط از بچه های 2011 می پرسم:
کدوم یک از شما عزیزان نامه دوم رو (برای مصاحبه آنکارا / ابوظبی) دریافت کردید .باکیس نامبر تقریبی تون لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Smile
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان:
یک سایت توپ برای کسانی که میخوان باآمریکا ومشاغل وخرجهاشو خلاصه همه چی بصورت آن لاین آشنابشن:
newyork.craigslist.org
تشکر کنندگان: maryam_goli ، AmericanHamid
(2010-09-01 ساعت 16:41)maxsupermax نوشته:  
Smile
سلام
فقط از بچه های 2011 می پرسم:
کدوم یک از شما عزیزان نامه دوم رو (برای مصاحبه آنکارا / ابوظبی) دریافت کردید .باکیس نامبر تقریبی تون لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Smile
دوست من تا انجایی که من سراغ دارم یکی از بچه ها ان هم فکر کنم به خاطر اینکه ادرسی که قرار بوده پاکت دوم ارسال بشه در نیویورک میبوده
حدود کیس نامبر8XXX

تشکر کنندگان: maxsupermax
[/size]
من میخوستم بدونم اصل مدارک ترجمه شده رو با خودمون باید ببریم برای مصاحبه ترکیه ؟یا ترجمه هاشو ببریم کافیه؟
تشکر کنندگان:
(2010-09-01 ساعت 23:07)peyman74 نوشته:  [/size]
من میخوستم بدونم اصل مدارک ترجمه شده رو با خودمون باید ببریم برای مصاحبه ترکیه ؟یا ترجمه هاشو ببریم کافیه؟

بله اصل مدارک و کپی از آنها و کپی از ترجمه ها را باید ببرید
تشکر کنندگان: peyman74
(2010-09-01 ساعت 23:17)lale نوشته:  

بله اصل مدارک و کپی از آنها و کپی از ترجمه ها را باید ببرید
من در ادامه صحبت این دوست عزیزم اضافه میکنم
که این جمله را همیشه در پروسه ی لاتاری و پروسه زندگی اویزه گوشت بکن که
هیچ وقت در هیچ جا اگر احتمال 1 هزارم درصد هم میدی که به چیزی و یا مدرکی احتیاجی پیدا میکنی و ان را موجود داری با خودت ببر و ریسک نکن
میدونی اخه ما ایرانی ها متاسفانه به این جمله ی معروف عادت کردیم که خودم کردم که لعنت بر خودم باد
شما هم عزیزم دست پر برو
ولی به شرطی که دست پر با ویزا بیای
بهترین ویزا را برات ارزو دارم و داشتن بهترین لحظات خوشShy

تشکر کنندگان: ravian ، peyman74 ، maxsupermax ، balot
با سلام
دوستان برای ارسال مدارک به سفارت انکارا 15 روز قبل از زمان مصاحبه ایا نیاز هست که اصل مدرک تمکن مالی را که از بانک گرفتیم بفرستیم یا کپی اون و بفرستیم؟؟
عکس چی؟ اونم باید همراه مدارک بفرستیم؟
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
تشکر کنندگان:
(2010-09-02 ساعت 20:46)kaveh1979 نوشته:  با سلام
دوستان برای ارسال مدارک به سفارت انکارا 15 روز قبل از زمان مصاحبه ایا نیاز هست که اصل مدرک تمکن مالی را که از بانک گرفتیم بفرستیم یا کپی اون و بفرستیم؟؟
عکس چی؟ اونم باید همراه مدارک بفرستیم؟

هم اصل مدارک رو می تونید بفرستید اصل+ترجمه. کپی رو جایی ننوشته که بفرستید.
عکس هم اگر نوشتند بفرستیدء بفرستید
(2010-08-31 ساعت 22:06)maryam_goli نوشته:  سلام دوستان,
می خواستم بدونم برنده لاتاری بعد از چند سال میتونه پدر و مادرشه رو همراهش ببره ,و اگر والدین بیمار باشن باعث میشه زودتر بتونه اقدام کنم.

بعد از گرفتن گرین کارت میتونید اقدام کنید

اصل مدارک. شناسنامه - عقدنامه - کارت ملی
ترجمه ها هم باید به سفارت بفرستید.
تشکر کنندگان: balot ، kaveh1979
(2010-08-31 ساعت 22:06)maryam_goli نوشته:  سلام دوستان,

تا رمانی که ستیزن نشی نمی تونی که بین 3 تا 5 سال طول می کشه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان