دوستان گل مهاجرسرا
اگه کسی هتل و بلیط با قیمت مناسب خواست با ما تماس بگیره. ( پیام خصوصی) ما از هیچ کمکی مضایقه نخواهیم کرد.
اگه کسی هتل و بلیط با قیمت مناسب خواست با ما تماس بگیره. ( پیام خصوصی) ما از هیچ کمکی مضایقه نخواهیم کرد.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
|
دوستان گل مهاجرسرا
2011-06-09 ساعت 12:47
[quote='آرتين' pid='112309' dateline='1307416499']
[quote='saint' pid='112131' dateline='1307304090'] با سلام دوست عزيز فكر ميكنم مصاحبه ما نزديك به هم باشه چون شماره من هم به شما خيلي نزديكه.خوشحال ميشم براي مصاحبه رفتن همسفر باشيم. موفق باشيد. تشکر کنندگان: mml
2011-06-09 ساعت 13:59
با سلام به تمام دوستان
فايل pdf شده سفرنامهاي آنكارا آپدیت شد. تاريخ : 19/3/90 http://www.pic.iran-forum.ir/images/auct...u4vuju.pdf
To Wounds From One[font=Arial][/font]
2011-06-09 ساعت 16:21
ما که رفتیم توی جمع منتظران کلیرنس، برگه آبی گرفتیم.
تشکر کنندگان: gadfly ، sepinod ، free_free ، coming soon ، lale ، WIKIMAN ، frozen mind ، فردين ، shahrooz59 ، aghdam ، mml ، 1979SAM ، Sooshians
2011-06-09 ساعت 16:33
(2011-06-09 ساعت 16:21)obama نوشته: ما که رفتیم توی جمع منتظران کلیرنس، برگه آبی گرفتیم. اوباما جان .....شما دیگه چرا؟؟؟....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
2011-06-09 ساعت 16:48
دوستان مهاجر سرا سلام
ما هم مشمول کلیرانس شدیم . به امید کلیرانس زود هنگام برای همه دوستان منتظر وویزای بدون کلیرانس برای دوستانی که در اینده مصاحبه دارن . نکته جالب توی مصاحبه این بود که : همون اول که خانم ایرانی مدارک رو ازمون خواست ما علیرقم اینکه اسپانسر درست وحسابی داشتیم , خانمه گفت مدارک مالی . ما گفتیم فرستادیم واصل فرم ای 134 رو بهش دادیم . ولی بازم مدارک مالی ازمون خواست که ما خوشبختانه همه چیز برده بودیم وپرینت موجودی بانکی و جند سند خانه و... داشتیم که ترجمه همه رو با اصلشون گرفت وبعد از مصاحبه افیسر اصل سندها رو بهمون داد ولی ترجمه هارو نگه داشت . در اخر هم گفت که یک تا دوماه دیگه سایت رو جک کنین . سوالات افیسر هم فقط شامل شغل بود وسربازی که به نظر من اصلا در نتیجه مصاحبه تاثیری نداشت وخانمم از قبل برگه ابی رو دیده بود. فقط خدارو شکر که برگه 9 سوالی بهمون نداد.مصاحبه کننده هم یک مرد جوان وخوش برخورد بود تشکر کنندگان: gadfly ، nastaran86 ، success ، Ali Sepehr ، coming soon ، lale ، WIKIMAN ، frozen mind ، free_free ، فردين ، alirezagh ، shahrooz59 ، admin ، aghdam ، mml ، 1979SAM ، User ، Sooshians ، sinswimer ، Donantonio
2011-06-09 ساعت 20:23
سلام دوستان مهاجرسرایی,
ما هم دیروز به کلیرنس خوردیم و حالا باید چند ماهی منتظر بمانیم تا جواب بیاد, انتظاری دیگر...... من و همسر وپسرم همگی دیروز توسط این جوان خوش برخورد فارسی زبان مصاحبه شدیم. انصافا خیلی برخورد خوبی داشت از من در مورد محل سربازی و کارم سوال کرد و از همسرم هم در مورد مدرک و نوع کارش سوال کرد. نمیخوام تو دلتونو خالی کنم ولی همه اونایی که من دیدم برگه آبی گرفتند. نکته اینکه حداقل یکی از اعضای خانواده برگه آبی گرفت و بعضی از خانواده ها تقاضا کردند که ویزای بقیه افراد خانواده را صادر کنند و بعضی ها منتظر ماندند تا یک نفر باقیمانده هم وضعییتش مشخص بشه و برای همگی یکجا ویزا صادر شود. کلا نگران هیچی نباشید مراحل بسیار ساده میباشد. مخصوصا که دکتر هیچ واکسنی به من و همسرم نزد. البته ما تو تهران واکسن آبله رو زده بودیم. به امید موفقیت برای همه تان.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
2011-06-09 ساعت 21:56
سلام دوستان
من مصاحبه برای 6 جون =16 خرداد دوشنبه داشتم که کلیرنس خوردم. پرواز ایران ایر= رفت و برگشت 329000 تومان پرواز خوب بود در عرض 2 ساعت و ربع رسید.ایستگاه اتوبوس 442 به این صورت است که وقتی از فرودگاه خارج می شوید دست راست بروید تقریبا 800 متر مسافت و بعد از اتوبوس های هاواش است و تا سرش پر مسافر .و حتما ایستگاه مربوطه مانند کیزیلای پیاده شوید به راننده بگوویید.مطب دکتر فکر کنم ساعت 8 ونیم باز باشد من 9 رفتم که کلی ایرانی انجا بود اول ازمایش بعد عکس سینه و بعد وقت دکتر را برای صبح یا عصر میدهد. روز مصاحبه ایرانی ها و ترک ها بودند که فکر کنم از ساعت 7 صبح امده بودند. ولی صف بعد از ساعت 8 جلوی نرده سفارت تشکیل می شود که یک طرف immigrant است. 5 تا 5 تا پاسپرت ها را می گیرد و صدا می زند .در مصابه در مورد :اول قسم دادن بعد 1- شغل شما چیست؟ 2- الان کجا کار می کنید؟3- ایا بستگان در امریکا دارید؟ من البته اول برگه ابی را دیدم که بهد گفت شما هر هفته به این سایت بروید ومن گفتم این مرحله fbi check است وگفت نه این پروسه اداری است! من فکر می کنم اگر ویزای شینگن در پاسپرت باشد احتمال کلیرنس بسیار کم میشود و یک ضرب ویزا می دهند البته این بک حدس است لازم است دوستان مهاجرسرا امار بگیرند. بقیه موارد هم نکته خاصی نبود با ارزوی روزهای بدون استرس برای همگی. 2011AS25xxx Ankara تشکر کنندگان: alirezagh ، فردين ، nastaran86 ، shahrooz59 ، WIKIMAN ، free_free ، mml ، User ، Sooshians
2011-06-09 ساعت 23:40
(2011-06-09 ساعت 21:56)سروناز نوشته: سلام دوستانسروناز گرامی سلام ضمن عرض خسته نباشید و تبریک به خاطر مصاحبه راحتتان ، باید عرض کنم پروسه اداری ربطی به ویزای شینگن ندارد . بنده هم ویزای شینگن و هم اقامت کشور اروپایی و هم دو فقره عدم سوءپیشینه از پلیس دو کشور عضو شینگن داشتم و مشمول پروسه اداری شدم و تاکنون 142 روز است که در حال انتظار برای کلیرنس هستم . در هر صورت آرزو می کنم پروسه اداری مربوط به شما رکورد کمترین زمان کلیر در 2011 (14 روز) را بشکند موفق باشید
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
تشکر کنندگان: فردين ، سروناز ، shahrooz59 ، nastaran86 ، frozen mind ، tamanna ، REZA1390 ، mml ، maaref ، Sooshians
2011-06-10 ساعت 00:33
سلام من یک سوال دارو اونم اینه که میخوام بدونم بعد از گرفتن ویزا چقدر وقت داریم تا بریم تو خاک آمریکا؟ من از بعضی ها شنیدم تا آخر سپتامبر همون سال بعضی ها هم میگن 6 ماه بعد از صدور ویزا؟[size[/size]=medium]
تشکر کنندگان: shahrooz59 ، REZA1390 ، mml ، maaref
[/color]
(2011-06-06 ساعت 23:02)obama نوشته: سفر نامه قسمت اولسفر نامه قسمت سوم همانطور که قبلا ذکر نمودم ما روز یکشنبه اومدیم و دوشنبه رفتیم برای مدیکال. از آنجایی که برای جواب تست سل باید 72 ساعت منتظر بمانیم من متوسل به لابی کردن شدم و از آنجایی که ترک ها هم مثل همه مردم دنیا از این قاعده مستثنی نیستند ما از همون اول رفتیم سراغ عباس آقا و از گرفتن بلیط به مدت سه روز زودتر اجتناب کردیم(روزهای شنبه و یکشنبه دکتر کار نمیکنه {به گفته عباس آقا}). تا اینجا پول سه روز هتل را پس انداز کردیم. بگذریم ما نتایج آزمایشات را چهارشنبه عصر یعنی پس از دو روز در چهار پاکت در بسته دریافت کردیم. صبح روز پنجشنبه به همراه برادر عباس آقا به سفارت عزیمت کردیم. حدود ساعت 7.50 اونجا بودیم. از همون اول در صف سمت چپ وایسادیم. ترکها هر جا که دلشون میخواست توی صف قرار میگرفتند و ما هم هیچ نگفتیم. حدود ساعت 8.05 در باز شد و نگهبان آمد و گفت صف گرین کارت سمت چپ و صف توریستی سمت راست و ما خوشبختانه درست وایساده بودیم. سپس همون یارو به همراه یه نفر دیگه اومدن و پاس ها را جمع کردن فقط یه شرط داشت و اونم اینکه اول پاس ترکها را گرفت و بعد دوباره اومد و پاس بقیه را گرفت. بعد از چند دقیقه اومد و ترکها را صدا کرد اونا رفتند تو. بعد اسم ما رو صدا کرد و ما رفتیم و از گیت اول رد شدیم. اونجا یه در دیگه بود. پشت اون در دوباره کمی وایسادیم تا از اون هم رد شدیم و وسایلمون را از دستگاه x-ray رد کردیم و به پشت در سوم راهنمایی شدیم. اونجا هر کس جدا جدا از در رد شده و به نزد اون خانمی که فارسی را به خوبی صحبت میکرد میرفت و اصل مدارک و اصل ترجمه ها را تحویل میداد.البته من به اشتباه اصل ترجمه ها را به وسیله پست ارسال کرده بودم. این مسئله کار ما را راحت کرد ولی ریسک نرسیدن مدارک و گم شدن در راه را داره پس بهتره اصل ترجمه ها پیش خودتون بمونه و با خودتون بیارین.سپس از ما پرسید که مصاحه فارسی یا انگلیسی که ما اولی را انتخاب کردیم. یه شماره به ما داد و ما رفتیم تو. تا اینجا سه تا خوان از هفت خوان را به سلامت رد کردیم ولی تا رسیدن به غول مرحله آخر هنوز راه زیادی بود. انتظار شروع شد. اول شماره ما را به باجه 7 اعلام کردن. رفتیم واسه انگشت نگاری. فقط از من و خانمم انگشت نگاری کردن و از بچه ها نیازی نبود. دوباره اومدیم نشستیم تا دوباره صدامون کردن. رفتیم باجه چهار برای پرداخت فی. جاتون خالی 3276 دلار ناقابل ازمون گرفتندو دوباره نشستیم تا یه ذره انرژی بگیریم برای مرحله آخر. خلاصه باجه پنج صدامون کردن رفتیم. یه آقایی جوان با محاسن نه چندان بلند، آنکادر کرده و خنده رو. از ظاهرش معلوم بود که مرد خداست و پشت اون ستاره حلبیش قلبی از طلا داره. اول گفت که دست راستتون را بلند کنید و پس از من تکرار کنید. اما من قبلش چند تا اشکال کوچک که در مدارکم بود را توضیح دادم که گفت اینا طبیعیه و مشکلی نیست. بعد ما قسم خوردیم که هر چی گفتیم و خواهیم گفت راسته. ما هم همینا رو گفتیم. بعد با اون لهجه خوشگلش از من راجع به کارم پرسید و من گفتم که در یه شرکت خصوصی کار میکنم. سپس راجع به سربازی که کجا بودم. منم توصیح دادم که آموزشی در ارتش و بقیه را به صورت طرح خدمت در یه شرکت کار کردم و ایشان کلی تعجب از خودشون در وکردن . بعد از خانمم راجع به رشته و کارش و اینکه دولتیه یا نه پرسید.از همون اول من برگه آبی را کنارش دیدم ولی کاری از دست کسی بر نمیومد جز آفیسر. خلاصه ما تو این مرحله کم آوردیم و غول مرحله آخر ما رو شکست داد. خدا را شکر که بازی از اول نیست و باید فقط همین مرحله رو یکبار دیگه طی کنیم. بهمون گفت از 4 تا 6 هفته بعد فقط جمعه ها سایت را چک کنم که شاید این جمعه بیاید شاید. امیدوارم که همه برو بکس کلیرنسی ردیف بشن و همه اونایی که مصاحبه دارن یه ضرب این وزنه رو بالای سر ببرن. و اما چند نکته که ذکرش خالی از لطف نیست: 1-نوع پوشش هیچ تاثیری در گرفتن یا نگرفتن ویزا نداره. اکثر ترکها بسیار کژوال به مصاحبه میان ولی اعتماد به نفس بالایی دارن.پس اعتماد به نفس خیلی کار آمد تره تا لباس. 2- استرس بیهوده به خودتون ندین. همه چی خود بخود روالشو طی میکنه. هر چند توی این یکسال و اندی دهن ما آسفالت شد. 3-داشتن یا نداشتن لیدر یا راهنما فرق چندانی نداره ولی برای عیالوارها بد نیست.(اون مورد لابی را هم اضافه کنید). 4- این نکته هیچ ربطی به مصاحبه و اینا نداره ولی سر دلم مونده که بگم. ترکها هر بدی داشته باشند( که فکر نمیکنم داشته باشند) یه خوبی دارند و اونم وفاداریشونه. نزدیک 80 سال پیش مصطفی کمال پاشا یه خدمتی به اینا کرده که اینا هنوزم که هنوزه ازش ممنون هستند. توی موزه که میری حتی تا استکانی که باهاش چایی خورده رو حفظ کردن و براشون قابل احترامه ولی ما ... را که اینهمه به کشورمون خدمت کرد(ساخت راهها، تاسیس دانشگاه، ساخت صنایع زیر بنایی مثل ذوب آهن و ...) بر میداریم قبرشو خراب میکنیم و جاش توالت عمومی میسازیم تازه فکر میکنیم که آدمای با حالی هستیم و خیلی دممون گرمه. خیلی ناراحت شدم وقتی توی موزه عکس و شمشیر اهدایی اون خدابیامرز رو دیدم. بد نیست این حس قدر شناسی را حداقل در مورد بچه های این سایت که بدون چشمداشت مادی بهم کمک میکنن در خودمون تقویت کنیم. من به شخصه از همه بر وبکس بخصوص کسی که اونو ایجاد کرده تشکر ویژه میکنم. امیدوارم بتونم جبران کنم. آقا وایسا یه چیز دیگه هم بگم بعد برو پست بعدی. امروز سه چهار خانواده دیگه هم بودن که برگه آبی گرفتن. فقط یه خانم بود که دانشجو با کمالات ( به چشم خواهری- فکر نکنین دارم بازار گرمی میکنم) برگه سفید گرفتند. و اما اون نکته اصلی اینکه یه آقایی بودن با کیس لاتاری که برگه قرمزگرفتند. علتش هم اینکه ایشان دیپلم ردی بودن و پس ار انجام خدمت سربازی مجدد رفته بودند و مدرک دیپلم را گرفته بودند. آفیسرش که یه خانم بود گفته بود که این مدرک از نظر من دیپلم حساب نمیشه [color=#FF0000]مگه بتونی مدارکی بیاری که من را قانع کنی. امیدوارم که ایشون هم بتونه ویزاش را بگیره. ما که امروز حالمون گرفته شد. تشکر کنندگان: yousef156 ، sepinod ، aghdam ، فردين ، WIKIMAN ، zohreh36 ، alirezagh ، nastaran86 ، shahrooz59 ، farnaz82 ، farzad-it ، manoch ، gadfly ، Linspire ، سروناز ، coming soon ، frozen mind ، admin ، rs232 ، Vahidn ، farshad_sh ، kamranjon ، tamanna ، DLT ، shayanm ، free_free ، mml ، tata63 ، maaref ، User ، Sooshians ، MPU ، vroom
2011-06-10 ساعت 01:25
راستی من سه تا ویزای شینگن یک ساله مالتیپل، یه ویزای انگلیس، کره، مالزی،اندونزی،تایلند و سوریه تو پاسم بود ولی بازم آبی گرفتم. شاید به خاطر علاقه زیادم به استقلال بوده نمیدونم.
2011-06-10 ساعت 11:43
مصاحبه من و همسرم هم انجام شد و برگه آبی گرفتیم و رفتیم تو صف منتظرها. همان آقای جوان از من چند سوال راجع به کارم و از همسرم در مورد کار و سربازیش سوال کرد.
شماره کیس:2011AS00028XXX
تشکر کنندگان: gadfly ، sepinod ، shahrooz59 ، frozen mind ، obama ، farnaz82 ، free_free ، mml ، maaref
2011-06-10 ساعت 13:31
(2011-06-10 ساعت 00:33)marjan59 نوشته: سلام من یک سوال دارو اونم اینه که میخوام بدونم بعد از گرفتن ویزا چقدر وقت داریم تا بریم تو خاک آمریکا؟ من از بعضی ها شنیدم تا آخر سپتامبر همون سال بعضی ها هم میگن 6 ماه بعد از صدور ویزا؟[size[/size]=medium] کسی جواب این سوال رو میدونه؟
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد؛ منتظر چیزهای خوب باش.
تشکر کنندگان: frozen mind ، mml ، maaref
2011-06-10 ساعت 13:51
(2011-06-10 ساعت 13:31)shahrooz59 نوشته:(2011-06-10 ساعت 00:33)marjan59 نوشته: سلام من یک سوال دارو اونم اینه که میخوام بدونم بعد از گرفتن ویزا چقدر وقت داریم تا بریم تو خاک آمریکا؟ من از بعضی ها شنیدم تا آخر سپتامبر همون سال بعضی ها هم میگن 6 ماه بعد از صدور ویزا؟[size[/size]=medium] هر ویزایی بعد از صدور 6 ماه اعتبار داره یعنی شما تا 6 ماه مجاز هستی ایران باشی تا کارهای عقب موندتون رو انجام بدین ولی اونی که تا پایان سپتامبر مهلت داره پروسه لاتاری هر سال هستش یعنی هر کسی تا پایان سپتامبر ویزا رو گرفت که گرفت ولی اگه نتونست دیگه نمی تونه ویزا بگیره . حالا هر وقت تا قبل از سپتامبر تونست ویزا بگیره مهلت داره تا ظرف مدت 6 ماه کشور رو ترک کنه در غیر این صورت ویزاش باطل میشه .
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011 تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز ) سفارت : ابوظبی دریافت ویزا : 25 آگوست تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر تشکر کنندگان: gadfly ، shahrooz59 ، frozen mind ، farnaz82 ، REZA1390 ، mml ، maaref
|