کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام من امروز عازم آنکارا هستم. از دوستان اگه کسی کاری داره بهم پیام خصوصی بده. فوری لطفا
تشکر کنندگان: alirezagh ، frozen mind ، Linspire ، maaref ، mml
[quote='sahary' pid='112028' dateline='1307234643']
سلام به همه دوستهای عزیزم با تشکر از همه کسانی که با ثبت سفرنامه به ما کمک کردند مخصوصا دوست عزیزی که نقشه آنکارا با مشخصات برای ما قرارداده بودند
من هم برنده لاتاری بودم وبرای مصاحبه به آنکارا رفتم ووظیفه خودم دونستم که یه سری مطالبو براتون بنویسم
1.من وقت دکتر اونگان گرفتم وبه خاطرش مجبور شدم که یه هفته زودتر برم آنکارا در صورتیکه اصلا برگه وقتمو نگاهم نکرد ومن اشتباه کردم در ضمن مطب دکتر به هتلهایی مثل ددمان وارگن والیت وبیوک آرشان وازیلهان وبست وسترن ورویال دور نیست وخودتون با رفتن به خیابان تونالی ورفتن به پارک کوقولو پارک میتونید راحت کارمدیکالو انجام بدید اونجا فارسی هم بلدن و نیاز به پرداخت هزینه برای این کارا به کسی ندارید فقط کار مهم تهیه نقشه هست که توسایت هست

دوست عزیز این نقشه آنکارا که گفتید کدام قسمت سایت هست؟
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: maaref ، آرتين ، mml ، shahrooz59
دوست عزیز این نقشه آنکارا که گفتید کدام قسمت سایت هست؟
شماره کیس: *****2011AS
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: maaref ، آرتين ، mml ، shahrooz59 ، Sooshians
نقشه انکارا
http://mohajersara.com/attachment.php?aid=1705
تشکر کنندگان: alirezagh ، gadfly ، maaref ، mml ، frozen mind ، آرتين ، zerogalaxy ، shahrooz59 ، Sooshians
سفر نامه قسمت اول
من برای ماه جون کارنت شدم در ویزا بولتن آپریل. پس از دو سه بار تماس با kcc بالاخره تاریخ مصاحبه برای 9 جون مشخص شد. از آژانس میلان سر عباس آباد چهار تا بلیط ایران ایر برای 5 جون برای آنکارا گرفتم به مبلغ 330000 برای بزرگسال و 263000 برای بچه ها. در ضمن از قبل با عباس آقا هماهنگ کرده بودم واسه هتل. لازم به ذکره که از قبل با چند آژانس صحبت کرده بودم فیمت های پرت و پلا داده بودند. با عباس که صحبت کردم مبلغ 100 دلار برای چهار نفر برای هر شب توافق شد ( هتل سگمان). پرواز خوب و راحتی بود هر چی باشه پولش میره تو جیب ایر لاین خودی. دیروز که رسیدیم فرودگاه عباس آقا و برادرش آمده بودند دنبالمون. ما و چند خانواده دیگر را با یه ون به هتل منتقل کردند. هتل سه ستاره است و بد نیست. البته مثل هتل *5 نیست ولی قابل قبوله. دیشب رفتیم و این دور و بر را یه کم اکتشاف کردیم و فقط محل رستوران هاش را پیدا کردیم. نزدیک و قابل قبول بود. با فاصله حدود 1500 متر. امروز صبح هم جاتون خالی رفتیم صبحانه. اونم خوب بود. خیلی عالی نبود ولی بد هم نبود. الان هم منتطر عباس آقا هستیم بیاد بریم برای مطب دکتر. بقیه شو هم بعد براتون می نویسم. میدونم که همهه اینا تکراری و خالی از نکته آموزنده است اما به خاطر وظیفه ای که به دوشم هست همهه رو می نویسم. راستی اگه کسی کاری چیزی داشت حتما بگه don;t hesitate
تشکر کنندگان: maaref ، gadfly ، elena ، aghdam ، frozen mind ، mml ، ali_ho ، sepinod ، REZA1390 ، farnaz82 ، shahrooz59 ، Sooshians
با سلام به همه دوستان مهاجر سرا
امروز ما هم کارهای مدیکالمون تموم شد ونامه برای روز مصاحبه به سفارت از دکتر اونگان گرفتیم .
همه چیز به لطف خدا و با راهنمایی های که توی این سایت یاد گرفته بودیم به خوبی وساده ترا ز اونی که فکر می کردیم انجام شد .
نکات :
1- هتلهای انکار کلا کیفتشون نسبت به جاهای دیگه مثلا ایران یا دبی یک یا دو ستاره کم تره. مثلا هتل 5 ستاره اون به نظر من در حد 3 ستاره هست
2- پرواز ترکیش انجنان برتری نسبت به ایران ایر نداره حتی شاید ایران ایر بهتر هم باشه
3-دکتر اونگان به نظر من ادم بدی انطور که همه از اون می نالن نیست وکارهاش روی حساب وکتابه . البته حساب وکتابی که برای اون تعریف شده واون باید بر اساس اون کار کنه .
4- تور قونیه شنبه ها رو در صورتی که با برنامتون جور باشه ازدست ندین .
5-فست فود مک دونالد نزدیکای کیزالی غذای خیلی خوبی داره تمیز ومرتب وخوش مزه
6- نوبت گرفتن ونگرفتن از اونگان هیچ فرقی نداره اگه خلوت باشه که هیچ اگه هم شلوغ باشه که توی سه چهار روزی که مارفتم اصلا شلوغ نبود , نوبت نمی ده . البته عاقلانه اینه که ازتو سایتش وقت بگیرین .
7-در سالن انتظار دکتر اونگان با دیگران صحبت نکنین که منشیهای اون هم فارسی وهم انگلیسی دست وپا شکسته بلدن و یه گیری به شما می دن .
8- از مطب اونگان به ازمایشگاه اسانسور نمی ره منتظر نمونین وبا پله برین .
9- اتاق انتظار اونگان دوربین مدار بسته داره .
10- بدون کالسکه افراد بچه دار به ترکیه نیان .
11- جنج دلار به لیر توی انگارا هم به صرف هست وهم فوق العاده ساده.
در پایان یک عکس از مطب دکتر انگان براتون می زارم.
سفر نامه قسمت اول
من برای ماه جون کارنت شدم در ویزا بولتن آپریل. پس از دو سه بار تماس با kcc بالاخره تاریخ مصاحبه برای 9 جون مشخص شد. از آژانس میلان سر عباس آباد چهار تا بلیط ایران ایر برای 5 جون برای آنکارا گرفتم به مبلغ 330000 برای بزرگسال و 263000 برای بچه ها. در ضمن از قبل با عباس آقا هماهنگ کرده بودم واسه هتل. لازم به ذکره که از قبل با چند آژانس صحبت کرده بودم فیمت های پرت و پلا داده بودند. با عباس که صحبت کردم مبلغ 100 دلار برای چهار نفر برای هر شب توافق شد ( هتل سگمان). پرواز خوب و راحتی بود هر چی باشه پولش میره تو جیب ایر لاین خودی. دیروز که رسیدیم فرودگاه عباس آقا و برادرش آمده بودند دنبالمون. ما و چند خانواده دیگر را با یه ون به هتل منتقل کردند. هتل سه ستاره است و بد نیست. البته مثل هتل *5 نیست ولی قابل قبوله. دیشب رفتیم و این دور و بر را یه کم اکتشاف کردیم و فقط محل رستوران هاش را پیدا کردیم. نزدیک و قابل قبول بود. با فاصله حدود 1500 متر. امروز صبح هم جاتون خالی رفتیم صبحانه. اونم خوب بود. خیلی عالی نبود ولی بد هم نبود. الان هم منتطر عباس آقا هستیم بیاد بریم برای مطب دکتر. بقیه شو هم بعد براتون می نویسم. میدونم که همهه اینا تکراری و خالی از نکته آموزنده است اما به خاطر وظیفه ای که به دوشم هست همهه رو می نویسم. راستی اگه کسی کاری چیزی داشت حتما بگه don;t hesitate

قسمت دوم سفر نامه
امروز ساعت 10 عباس آقا اومد به همراه برادرش و ما رو با یه ون بردن کلینیک. از هر کدوم 2 تا عکس گرفت با پاسپورت و پرونده تشکیل داد.حدود 5/1 ساعت طول کشید تا من و خانمم عکس و آزمایش را انجام دادیم. برای بچه ها عکس و آزمایش لازم نبود(پس از مشخص شدن تست سل ممکنه که لازم بشه- قابل توجه بچه دار ها از نوع 2-12 سال). خلاصه صبح 95 دلار اخ کردیم. بعد همون اطراف مطب دکتر رفتیم یه مقدار خرید کردیم و ناهار هم همون طرفا خودمون را شرمنده کردیم. راستی LC WIKIKI روبروی کلینیک است اونور خیابون. پس از آن مجددا در ساعت 4 به مطب دکتر رفتیم. پس از حدود 1 ساعت هر چهار نفرمون را معاینه کرد. برای من و خانمم واکسن نزد ولی برای بچه ها 5 تا واکسن مهمونمون کرد. دو تاش طبیعی بود چون تست سل بود ولی یه دونه به خاطر کم لطفی خانم دکتر پاستور تجریش بود. دو تاش را هم نفهمیدم برای چی بود ولی زد دیگه. وقتی رفتم پای حساب 500 دلار دیگه هم ازم گرفتن و در مجموع595 دلار پیاده شدم. به من و خانمم یه سی دی داد که ببریم آمریکا ( انشا الله) و حالا هم باید تا چهار شنبه صبر کنم تا جواب معاینات را بگیرم و پنجشنبه ببرم سفارت. بقیه اش هم باشه برای اون موقع
راستی نرخ تبدیل دلار به لیر 1.57 و یورو 2.3 است. حساب کنید تهران به صرفه تره یا اینجا
تشکر کنندگان: gadfly ، ParsTrader ، zohreh36 ، آرتين ، sepinod ، frozen mind ، mml ، alirezagh ، maaref ، kamranjon ، success ، shahrooz59 ، User
(2011-06-06 ساعت 00:31)saint نوشته:  نقشه انکارا
http://mohajersara.com/attachment.php?aid=1705

دوست عزیزم مرسی بابت نقشه چون از قبلی که من دیدم بهتر هستش
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: mml ، آمریکا
frozen عزیز
من الان حضور ذهن ندارم.اما میتونم به شما اطلاعاتش رو بدم.در اولین فرصت حتما" این کار رو خواهم کرد.
موفق باشین.
تشکر کنندگان: frozen mind ، elena ، mml ، maaref
سلام به همه دوستانی که توی این یک سال با راهنمایی هاشون به من کمک کردند .من هم می خوام سفرنامه ام رو بنویسم چون تقریبا پروسه ویزام تموم شده .تمام تجربیاتی که در آنکارا داشتم مانند تمام دوستان دیگه تکراریه .بنابراین از گفتن جزییاتی مثل وقت دکتر و هتل و پرواز و ...پرهیز می کنم .نکته مهم در کیس من این بود که من در هنگام ثبت نام در لاتاری یک اشتباه بزرگ کرده بودم و اشتباهم هم این بود که در قسمت middle name اسم مستعارم رو که در هیچ کدام از مدارکم نیست ثبت کرده بودم .خلاصه خودتون فکر کنید توی این یک سال چقدر فکر و خیال و پشیمونی اومده بود سراغم .زمانی که نامه اول اومد در خونمون و قبل از اینکه فرم هام رو بفرستم با مشورت یکی از دوستانم که برنده 2009 بود یک ایمیل به kccزدم و گفتم که اشتباه کردم .اونها هم جواب دادند که هیچ تغییری در مشخصات شما نمی تونیم انجام بدهیم شما فرم ها رو با مشخصات درست پر کن و بفرست تا سفارت بررسی کنه .خلاصه تمام مراحل رو مثل سایر دوستان و با کمک این سایت و با دلنگرانی فراوان انجام دادم فقط زمانی که می خواستم مدارکم رو برای آنکارا بفرستم کپی ایمیلم و جواب ایمیل kccرو هم گذاشتم .روز مصاحبه دل تو دلم نبود .از در ورودی گیر دادن که چرا پاسپورتت با مشخصاتی که تو لیست ما است یکی نیست و من به نگهبان جلوی در سفارت توضیح دادم که این اسم مستعارم و اون هم تاریخ تولدم رو پک کرد و ما رفتیم داخل .در مصاحبه افسر از من پرسید چه کا می کنی ومن گفتم دانشجوام کدوم دانشگاه و من گفتم .... پرسید قبلا کار می کردی گفتم بله پرسید خصوصی یا دولتی گفتم خصوصی و سابقه کارم رو هم براتون فرستادم .گفت ویزای شما و دخترتون آماده است فقط همسرتون بیکی دو ماه طول میکشه و کار اداری داره .باورم نمی شد بدون چک FBI و با این اشتباه فاحشی که کرده بودم ویزامو دادن !!!!!!! تو همین فکر بودم که افسر ازم پرسید راستی چرا اسمت رو این طوری نوشتم من هم در کمال آرامش جواب دادم که در ایران بعضی خانواد ه ها اسم مذهبی برای بچه هاشون انتخاب می کنن ولی از اسم ایرانی برای صدا کردنشون استفاده می کنن .دخترم رو نشون داد و گفت یعنی از بچه گی .من هم گفتم بله از بچگی همه من رو به اسم مستعارم می شناسن .افسر یک یک خانوم جوون بود گفت چه جالب این موضوع رو نمی دونستم (انگار که در مورد ایرانی ها یک چیز جدید کشف کرده )و بعد هم گفت OKو خداحافظ .خدای من تموم شده بود .باورم نمی شد.وقتی از سفارت می اومدم بیرون خیلی احساس سبکبالی می کردم و خوشحال بودم .دو روز بعد هم UPS پاسپورت هامون رو آورد و حالا منتظر ویزای همسرم هستیم .
بازهم از تمام دست اندکاران و دوستانی که دلسوزانه و بدون هیچ چشم داشتی در این مدت به من کمک کردند واقعا ممنونم و امیدوارم در آینده بتونم دینم رو به این سایت ادا کنم .از دوستان هرکس سئوالی داشت بهم پیغام خصوصی بزنه خوشحال میشم بتونم کا ری انجام بدهم .
سلام به همه دوستهای عزیزم با تشکر از همه کسانی که با ثبت سفرنامه به ما کمک کردند مخصوصا دوست عزیزی که نقشه آنکارا با مشخصات برای ما قرارداده بودند
من هم برنده لاتاری بودم وبرای مصاحبه به آنکارا رفتم ووظیفه خودم دونستم که یه سری مطالبو براتون بنویسم
1.من وقت دکتر اونگان گرفتم وبه خاطرش مجبور شدم که یه هفته زودتر برم آنکارا در صورتیکه اصلا برگه وقتمو نگاهم نکرد ومن اشتباه کردم در ضمن مطب دکتر به هتلهایی مثل ددمان وارگن والیت وبیوک آرشان وازیلهان وبست وسترن ورویال دور نیست وخودتون با رفتن به خیابان تونالی ورفتن به پارک کوقولو پارک میتونید راحت کارمدیکالو انجام بدید اونجا فارسی هم بلدن و نیاز به پرداخت هزینه برای این کارا به کسی ندارید فقط کار مهم تهیه نقشه هست که توسایت هست
2.من هتل ددمان بودم بد نبود من بلیطمووهتلو ازآژانس تشریفات پاسداران نبش دشتستان پنجم گرفتم که تقریبا برای اتاق دابل از ما161دلارگرفت که 41 دلار اضافه مثلا خانم مرادی با مرادی تور به ماگفت میتونسته با 120 دلار همینجارو بگیره پس به این آژانس اکیدا مراجعه نکنید
3.من یک هفته توآنکارا بودم که شنبه رو رفتم قونیه که خوب بود مراکزخرید مثل آنکامال وآک بابا تو چهارراه تونالی وفروشگاه مترو کیزیلای تو بلوار آتاتورک مرکزخرید زیر مسجد کجاتپه نزدیک هتل بیوک آرشان وشعب ال سی دبلیو روبروی دکتراونگان رفتم که بد نبودن غذا خوری هم به نام آس پاوا که خوبه تو خ ای سته رفتم شعب مکدونالد و کی اف سی هم زیاده
4.روز مصاحبه استرس نداشته باشید اگه رشته خاص دارید مثل برق یا سربازی رفتید یا کار دولتی یا مسافرت زیادکلیرنس شامل حالتونه فقط یه چیزی بگم که زیر مجموعه پزشکی که طرحشونو تو دولت گذروندن ناراحت نباشن چون من اینجوری بودم و کلیرنس شامل حالم نشد واینکه پرینت حساب کافیه واسپانسر نیازی نیست اگه فرمایه اولیه وثبت نام اشتباه صورت بگیره احتمال رد شما وجود داره در ضمن دیپلمه فنی حرفه ای رو مثل اینکه قبول ندارن وخیالتون راحت خیلی مصاحبه راحته فقط حتما 15 روز قبل مصاحبه مدارکتونو برای سفارته آمریکا بفرستین وگرنه مصاحبتون 1 روز عقب میفته کارت هتلو روز مصاحبه ببرید من هتل ارگنو بعداز ددمان گرفتم سینگل شبی 30 دلار که خوب بود وراضی بودم
5.بعد از اخذ ویزا 2روز طول کشید که اومد دمه هتل فقط حتما مشخصات ویزارو چک کنید موردی اشتباه نباشه که باید برگردید دوباره آنکارا براتون آرزوی موفقیت دارم درمورد بلیط هواپیما اگه تو کلاس خودتون جا بود تا 100بارو مسئولش گفت میشه بدون جریمه تاریخو عوض کرد من این کارو کردم وپولم ندادم سیم کارت ترکسل 50 لیری اعتباری بخرید به خونه زنگ بزنید بعد بگید اونا به شما زنگ بزنن
تشکر کنندگان: yousef156 ، REZA1390 ، gadfly ، mml ، alirezagh ، frozen mind ، zohreh36 ، kamranjon ، maaref ، nastaran86 ، فردين ، farnaz82 ، sepinod ، jilibo ، lale ، admin ، Donkey chance ، 1979SAM ، User ، Sooshians
دوستان عزیز
با درود فراوان
من مختصرا" یه چیزهایی در مورد سفر دوم به آنکارا نوشتم که اینجا یه خورده مفصل تر خدمت دوستان عارض میشم.
من بعد از شش ما انتظار کلیر شدم ولی با ستاره و بعدش متوجه شدم که خانمم کلیر نشده و باید منتظر کلیرنش ایشون حالا باشیم.خلاصه بعد از 26 روز کلیرنس ایشون هم اومد و به اتفاق دختر کوچولومون یکشنبه هفته گذشته 8 خرداد با پرواز ایران ایر با قیمت 320هزار تومان عازم آنکارا شدیم.من قبلا" با ترکیش رفته بودم اما واقعا" ایران ایر خودمون توی پروازهای خارجی(همون طوری که فکرشو میکردم) عالی بود.واقعا" اگر میتونین با ایران ایر سفر خارجیتون رو هماهنگ کنین.خلاصه که ما راضی بودیم.هم هواپیما خوب بود،هم پذیرایی،هم به موقع پرواز کرد و ....
بعد از 2:15 دقیقه رسیدیم به آنکارای سرد و بارونی و مرطوب.ساعت حدودا" 6:40
چون ما کالسکه داشتیم،اجبارا" آخرین نفر هم از سالن اومدیم بیرون و با ترانسفری که هماهنگ کرده بودم رفتیم هتل رویال.هتل بدی نیست اما عین مسافرخونه ولی تمیز بود.اینترنت مجانی و صبحانه کاملا" کاملا"معمولی.با سفارت پیاده حدود 3-4 دقیقه فاصله داره و به همه چیز نزدیکه.با مطب هم پیاده حدود 10-15 دقیقه.
شب رو استراحت کردیم و صبح با اینکه وقت من 11 بود اما زود رفتیم و کار شروع شد.منشی از من برگه آبی خواست و پاسپورت و عکس جدید.فیش داد رفتیم عکس قفسه سینه انداختیم و اومدیم بالا و گفت برین ساعت 5:30 باین برای اینکه دکتر گرامی پول پرست،شما رو زیارت کنه.ما هم رفتیم و ساعت 5:15 اونجا بودیم.دکتر دوباره نفری یک واکسن(خالی بود جدی میگم) به من و خانمم زد و نوبت بچه رسید به اونم دوتا زد.یکی بازوی چپ و یکی هم راست.اما زد واقعا".و گفت برین آمریکا این ها رو از شما برای بچه میخوان.با اجازتون 70+410=480 دلار ناقابل پیاده شدیم و گفتم میشه جواب رو ساعت 11 فردا آماده کنین که من بگیرم ببرم سفارت و به ساعت 13 برسم؟
اونم گفت باشه و رفتیم.فردا صبح اومدم مدارک رو گرفتم و با خانم و دخترمون ساعت 12:30 رفتیم سفارت دیدیم اوه اوه چه صفیه و چقدر آدم.خلاصه بعد از یه ربع انتظار صفها رو جدا کرد و ما هم رفتیم توی صف گرین کارتیها.یکی یکی میفرستاد تو.خودم رفتم تو و اون خانم ایرانی/افغانی یه شماره داد:609
رفتم توی سالن انتظار و یکی یکی شماره ها رو اعلام میکرد و حداکثر 20-30 ثانیه ای کارشون تموم میشد.برگه آبی و مدیکال تجدید شده من رو هم گرفت و گفت بفرمایییییییییییییییییییییییییددددددددددددددددددد UPS
ما هم رفتیم UPS و 45 لیر ناقابل به مامور دادیم و یک فیش داد.
اومدیم هتل و از فردا شروع کریم به چک کردن.همون روز ویزای ما و همه اون روزی ها رو یه روز بعد فرستادن UPS.چک کریدم دیدیم که روز چهارشنبه ویزاها تحویل پست شده و پنج شنبه صبح چک کردیم دیدیم راه افتاده و نشستیم توی هتل.
ساعت 12:30 بود که خانمم صدام کرد گفت: بدو مامور اومد.دیدم نشسته وداره اون پاکت قشنگ ها رو با پاسپورتها سورت میکنه و یکی یکی تحویل میده.ما هم سه تا پاس و سه تا مدرک رو گرفتیم و 5 لیرم بهش شیرینی دادم.اون روز 5-6 نفر ویزاشون رو توی هتل ما گرفتن خدا رو شکر.....................
دیگه این بود ماجرای سفر ما و ویزا گرفتن ما.
همین جا از خدا میخام که ویزای همه دوستان رو بهشون عنایت کنه و به سلامتی به کار و زندگیشون برسن.
موفق،پیروز،سلامت،سربلند و پاینده باشین
دوستان گرامی من فردا صبح مصاحبه دارم، همه با هم انرژی مثبته را بفرستین که ایشالا یضرب این بار از زمین بلند شه و ویزا ردیف بشه.
تشکر کنندگان: Linspire ، alirezagh ، gadfly ، manoch ، WIKIMAN ، farnaz82 ، nastaran86 ، jilibo ، lale ، shahrooz59 ، mml ، 1979SAM

سلام به همه دوستان مهاجرسرا

من به فایل pdf از تجربیات سفر به آنکارا در 2009 برخورد کردم توضیحات کامل همراه با عکس داره امیدوارم به درد همه دوستان بخوره برای دانلود اینجـــــــــــــــا کلیک کنید
شماره کیس: 2011AS00033xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:15may
محل دریافت : تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 06jun 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: 10jun 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:10 jul
تاریخ مصاحبه: 9 August
هزینه ها:1500000 برای یک نفر
تاریخ کلیرنس:27 agust
دریافت ویزا:08 sep
عزیمت:22 nov