کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
اگر مجرد و جوان هستین سخت نگیرین
من هتل اویزلهان بودم
من فقط شبها اون هم خسته بعد از کلی شهر گردی میرفتم و رو تختش که هر روز هم ملافه هاش عوض میشد! بیهوش میشدم
ضمن اینکه بعلت وجود ایرانی های زیادی که اونجا میرن اصلا احساس تنهایی نمی کنین
واللا ما تو این 6 -7 روزی که اونجا بودیم گروهی میرفتیم گردش (یسری ویزا گرفته یسری منتظر و یکسری مثل خود من منتظر مصاحبه )و جای شما خالی به ما که خوش گذشت ....
شما زمان زیادی رو تو هتل صرف نخواهید کرد
پول هاتون رو نگه دارید برای امرییکا
باز هم بسته به میل خودتونه
برای من کفابت میکرد شاید استانداردای شما متفاوت باشه
تشکر کنندگان: frozen mind ، farnaz82 ، lale ، Ali Sepehr ، mml ، nastaran86 ، maaref ، Donkey chance ، zohreh36
(2011-06-01 ساعت 12:56)DLT نوشته:  دوستان عزیز
با درود بر همگی شما
ما روز یکشنبه 29MAY با پرواز ایران ایر از تهران عازم آنکارا شدیم...
... ما چون یکبار آزمایش داده بودیم،از ما پرسید که چه زمانی میخواهین برین آمریکا؟من هم گفتم که توی AUG.گفت که دیگه نمیخواد آزمایش خوم بدین.ما هم ساعت 5:30 رفتیم و با اجازتون 410 دلار دوباره پیاده شدیم و 70 دلار هم عکس قفسه سینه.
دوباره به همه واکسن زد و به بچمون هم دو تا .گفت که توی ایران نمیزنن و برای ورود به آمریکا نیاز هست که بزنین.
...
دلتا جان، ضمن تبریک به شما بابت دریافت ویزا، دو سوال دارم:
- اگر فرزند شما در مدیکال چک قبلی تست سل داشته، آیا این بار دکتر تست سل رو تکرار کرد یا نه؟
- چه واکسنهایی به شما زد که در ایران نمی زنن؟ آیا دکتر اسم واکسنها رو گفت؟

ممنون

[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: lale ، mml ، maaref
(2011-06-02 ساعت 15:27)saint نوشته:  اگر مجرد و جوان هستین سخت نگیرین
من هتل اویزلهان بودم
من فقط شبها اون هم خسته بعد از کلی شهر گردی میرفتم و رو تختش که هر روز هم ملافه هاش عوض میشد! بیهوش میشدم
واللا ما تو این 6 -7 روزی که اونجا بودیم گروهی میرفتیم گردش (یسری ویزا گرفته یسری منتظر و یکسری مثل خود من منتظر مصاحبه )و جای شما خالی به ما که خوش گذشت ....

saint جان ممنون از پاسخت،
از صحبت هات معلومه که به من هتل ها یا راههای پرخرجی پیشنهاد دادند، در مورد راه که اگه هواپیمایی آسمان هم باشه من باهاش میرم و اصلا واسم مهم نیست، اما مصاحبه من روز سه شنبه هستش و اگه بخوام هوایی برم و حداقل شنبه اونجا باشم، فقط ترکیش باقی میمونهSad بابت هتل هم باید بگم با توجه به هدف سفر من اصلا دنبال یه هتل تاپ نیستم و برای من تمیزی و مسافت هتل کفایت می کنه. واسه همین بیشتر از یک شب رو رزرو نمی کنم تا خودم از نزدیک ببینم، که البته نمی دونم با توجه به فصل توریستی این کاره درستی هست یا نه؟
تشکر کنندگان: mml ، maaref
(2011-06-02 ساعت 17:29)alirezagh نوشته:  
من هتل اویزلهان بودم

از صحبت هات معلومه که به من هتل ها یا راههای پرخرجی پیشنهاد دادند، در مورد راه که اگه هواپیمایی آسمان هم باشه من باهاش میرم و اصلا واسم مهم نیست، اما مصاحبه من روز سه شنبه هستش و اگه بخوام هوایی برم و حداقل شنبه اونجا باشم، فقط ترکیش باقی میمونهSad بابت هتل هم باید بگم با توجه به هدف سفر من اصلا دنبال یه هتل تاپ نیستم و برای من تمیزی و مسافت هتل کفایت می کنه. واسه همین بیشتر از یک شب رو رزرو نمی کنم تا خودم از نزدیک ببینم، که البته نمی دونم با توجه به فصل توریستی این کاره درستی هست یا نه؟

علی جان انجا بود هتل هایی که شبی 100 دلار می گرفتن ولی من هتل اویزلهان رو شبی 36 دلار گرفتم و از این کارم خیلی خوشحالم . پول الکی هم بابت دکتر و ترانسفر ندادم
راستی ترکیش رو به محض دریافت تاریخ مصاحبه با قیمت 262 هزار تومان رزرو کردم پروازشم خوب بود
بعد هم از در فرودگاه که امدم بیرون سمت راست اتوبوس های هوس و جلوتر از اون خط 442 هستن که بهتره با 442 برین سر صبح شاید 10 دقیقه منتظر بشین برای ما که اینجوری بود و بعد از اینکه سوار اتوبوس هوس شدم دیدم خط 442 امد منم پولشو (10 لیر) داده بودم
خلاصه امدیم تو شهر و از انجا یه تاکسی گرفتم تا هتل اما شما اینکارو نکنین و با خط 442 برین
راستی بردن وسادل هم توش مشکلی نداره و کلا عادیه
شما باید خدتونو به میدون کیزیلای برسونین این میدون تو اتوبان اتا ترکه و کلا سر کاراتون تو همین خیابونه یعنی مطب دکتر که بلاتر از سفارت است هم همینجاست
انجا هتل های متفاوتی می بینین و همچنین لیدر ها
لیدر ها برای افرادی که مشکلات سن و .. رو دارن خیلی مفید هستن اما برای افراد جوان فکر نمی کنم
همه چیز روتین هست چه مطب دکتر چه هتل چه سفارت
اگر از اینجا هتل رزرو کنین بهتره هررچند که سرتون بی کلاه نمی مونه فقط شاید قیمت ها براتون خوشایند نباشه همین
تاکسی ها گرون هستن اما اتوبوس به همه جا میره فقط باید شماره خط رو بدونین و مسیر های که میره
سعی کنین تو هتل دوست پیدا کنین تا راحت تر بگزره همه مثل هم هستین !
برای برگشت هم دوباره همین خط 442 رو از کنار میدون کیزیلای سوار شین میرسین فرود گاه
دورو بر میدون هم پر از فروشگاه و غذا خوری هست
انکا مال خیلی گرون و بی کیفیت تر از انکافروم بود فقط انکا فرم یه نیم ساعتی تو راه هستین با اتوبوس
Big Grin

تشکر کنندگان: lale ، Ali Sepehr ، alirezagh ، frozen mind ، sasan_rock ، mml ، farzad-it ، nastaran86 ، maaref ، Donkey chance ، User ، shayanm
(2011-06-02 ساعت 18:21)saint نوشته:  
(2011-06-02 ساعت 17:29)alirezagh نوشته:  
من هتل اویزلهان بودم

علی جان انجا بود هتل هایی که شبی 100 دلار می گرفتن ولی من هتل اویزلهان رو شبی 36 دلار گرفتم و از این کارم خیلی خوشحالم . پول الکی هم بابت دکتر و ترانسفر ندادم
راستی ترکیش رو به محض دریافت تاریخ مصاحبه با قیمت 262 هزار تومان رزرو کردم پروازشم خوب بود
بعد هم از در فرودگاه که امدم بیرون سمت راست اتوبوس های هوس و جلوتر از اون خط 442 هستن که بهتره با 442 برین سر صبح شاید 10 دقیقه منتظر بشین برای ما که اینجوری بود و بعد از اینکه سوار اتوبوس هوس شدم دیدم خط 442 امد منم پولشو (10 لیر) داده بودم
خلاصه امدیم تو شهر و از انجا یه تاکسی گرفتم تا هتل اما شما اینکارو نکنین و با خط 442 برین
راستی بردن وسادل هم توش مشکلی نداره و کلا عادیه
شما باید خدتونو به میدون کیزیلای برسونین این میدون تو اتوبان اتا ترکه و کلا سر کاراتون تو همین خیابونه یعنی مطب دکتر که بلاتر از سفارت است هم همینجاست
انجا هتل های متفاوتی می بینین و همچنین لیدر ها
لیدر ها برای افرادی که مشکلات سن و .. رو دارن خیلی مفید هستن اما برای افراد جوان فکر نمی کنم
همه چیز روتین هست چه مطب دکتر چه هتل چه سفارت
اگر از اینجا هتل رزرو کنین بهتره هررچند که سرتون بی کلاه نمی مونه فقط شاید قیمت ها براتون خوشایند نباشه همین
تاکسی ها گرون هستن اما اتوبوس به همه جا میره فقط باید شماره خط رو بدونین و مسیر های که میره
سعی کنین تو هتل دوست پیدا کنین تا راحت تر بگزره همه مثل هم هستین !
برای برگشت هم دوباره همین خط 442 رو از کنار میدون کیزیلای سوار شین میرسین فرود گاه
دورو بر میدون هم پر از فروشگاه و غذا خوری هست
انکا مال خیلی گرون و بی کیفیت تر از انکافروم بود فقط انکا فرم یه نیم ساعتی تو راه هستین با اتوبوس
Big Grin

چطوری میشه آنکافروم رفت؟؟
(2011-06-02 ساعت 18:21)saint نوشته:  راستی ترکیش رو به محض دریافت تاریخ مصاحبه با قیمت 262 هزار تومان رزرو کردم پروازشم خوب بود
Big Grin

جدا" ازت ممنونم دوست من،
فقط شما تو چه فصلی ترکیش رو با این قیمت گرفتید؟ چرا اینقدر الان گرون شده؟؟؟؟ Sad

تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، mml ، maaref
نرسیده به میدون کیزیلای انطرفش ایستگاه داره از رسپشن هتل بپرسین می دونن
من شماره خطش رو یادم رفته البته zohre36 می دونن
تشکر کنندگان: lale ، Ali Sepehr ، mml ، maaref ، Donantonio
علیرضا جان چند روز پیش یکی از دوستان من ترکیش رو 460 تومن گرفت که با 750 تومن که میگی خیلی فرق داره. به من پیام خصوصی بده تا راهنماییت کنم چکار کنی.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Linspire ، alirezagh ، frozen mind ، mml ، maaref
(2011-06-02 ساعت 18:41)saint نوشته:  نرسیده به میدون کیزیلای انطرفش ایستگاه داره از رسپشن هتل بپرسین می دونن
من شماره خطش رو یادم رفته البته zohre36 می دونن

آقای saint آیا اوزیلهان تو اتاقش کتری برای چای داره؟؟؟
نه کتری نداره
ولی دوستی که انجا اشنا شدیم یه المنت (به چه بزرگی )با خودش آورده بود و در عرض 3 سوت چای آماده بود
تشکر کنندگان: lale ، alirezagh ، mml ، coming soon ، maaref ، zohreh36 ، free_free ، Sooshians

مزیت ایران ایر نسبت به ترکیش علاوه بر قیمت، بدون جریمه بودن در تغییر دادن تاریخ برگشت می باشد، تازه هواپیما وطنیه و حمایت از تولیدات (!) داخلی و ...Big Grin

خیلی به این بدون جریمه بودن اعتماد نکن دوست عزیز. اونجا که خواستی زمان پروازتو تغییر بدی قطعا یه مبلغی رو به عناوین مختلف ازت میگیرن. که متداول ترینش هم اینه که کلاس پروازیت جا نمی ده....
از ما گفتنBig Grin
تشکر کنندگان: alirezagh ، mml ، maaref
بله . معمولا نفری 50 دلار رو بعنوان جریمه دفتر ایران ایر می گیره.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: zohreh36 ، alirezagh ، mml ، coming soon ، frozen mind ، maaref
FROZEN عزیز
با درود
بچه ما زیر دو سال هست و من هیچ گونه تست سل ندادم.
در مورد خود واکسنها هم من از دکتر خواهش کردم که یه کپی از تمام واکسنهایی که زده و برای سفارت داره میفرسته، یک نسخه کپی به من بده که ایشان هم برای سه نفر، سه نسخه داد و گفت در جریان باش که چه چیزهایی رو بهتون زدم.حتما" ازش کپی واکسنها رو بگیرین.
موفق باشین
تشکر کنندگان: coming soon ، frozen mind ، WIKIMAN ، mml ، maaref ، shahrooz59
با درود بر همه دوستان
بالاخره پس از کش و قوس زیاد در راه لاتاری و انتظار برای دریافت ویزا، مامور UPS دیروز راس ساعت 12:30 دقیقه اومد و ویزاهای ما و چند تا دیگه از دوستان رو تحویل داد و ما هم نفری 5 لیر ناقابل بهش جایزه دادیم تا با اصطاح " پول چایی بچه ها" در بیاد.
من تا اونجایی که دیدم و پرسه جو کردم همه کلیرنس شامل حاشون شد و اما به همه زمان 1-2 ماه رو دادند.
ایشالا سر فرصت شرح ماوقع رو مینویسم.
موفق باشین.
سلام به همه دوستهای عزیزم با تشکر از همه کسانی که با ثبت سفرنامه به ما کمک کردند مخصوصا دوست عزیزی که نقشه آنکارا با مشخصات برای ما قرارداده بودند
من هم برنده لاتاری بودم وبرای مصاحبه به آنکارا رفتم ووظیفه خودم دونستم که یه سری مطالبو براتون بنویسم
1.من وقت دکتر اونگان گرفتم وبه خاطرش مجبور شدم که یه هفته زودتر برم آنکارا در صورتیکه اصلا برگه وقتمو نگاهم نکرد ومن اشتباه کردم در ضمن مطب دکتر به هتلهایی مثل ددمان وارگن والیت وبیوک آرشان وازیلهان وبست وسترن ورویال دور نیست وخودتون با رفتن به خیابان تونالی ورفتن به پارک کوقولو پارک میتونید راحت کارمدیکالو انجام بدید اونجا فارسی هم بلدن و نیاز به پرداخت هزینه برای این کارا به کسی ندارید فقط کار مهم تهیه نقشه هست که توسایت هست
2.من هتل ددمان بودم بد نبود من بلیطمووهتلو ازآژانس تشریفات پاسداران نبش دشتستان پنجم گرفتم که تقریبا برای اتاق دابل از ما161دلارگرفت که 41 دلار اضافه مثلا خانم مرادی با مرادی تور به ماگفت میتونسته با 120 دلار همینجارو بگیره پس به این آژانس اکیدا مراجعه نکنید
3.من یک هفته توآنکارا بودم که شنبه رو رفتم قونیه که خوب بود مراکزخرید مثل آنکامال وآک بابا تو چهارراه تونالی وفروشگاه مترو کیزیلای تو بلوار آتاتورک مرکزخرید زیر مسجد کجاتپه نزدیک هتل بیوک آرشان وشعب ال سی دبلیو روبروی دکتراونگان رفتم که بد نبودن غذا خوری هم به نام آس پاوا که خوبه تو خ ای سته رفتم شعب مکدونالد و کی اف سی هم زیاده
4.روز مصاحبه استرس نداشته باشید اگه رشته خاص دارید مثل برق یا سربازی رفتید یا کار دولتی یا مسافرت زیادکلیرنس شامل حالتونه فقط یه چیزی بگم که زیر مجموعه پزشکی که طرحشونو تو دولت گذروندن ناراحت نباشن چون من اینجوری بودم و کلیرنس شامل حالم نشد واینکه پرینت حساب کافیه واسپانسر نیازی نیست اگه فرمایه اولیه وثبت نام اشتباه صورت بگیره احتمال رد شما وجود داره در ضمن دیپلمه فنی حرفه ای رو مثل اینکه قبول ندارن وخیالتون راحت خیلی مصاحبه راحته فقط حتما 15 روز قبل مصاحبه مدارکتونو برای سفارته آمریکا بفرستین وگرنه مصاحبتون 1 روز عقب میفته کارت هتلو روز مصاحبه ببرید من هتل ارگنو بعداز ددمان گرفتم سینگل شبی 30 دلار که خوب بود وراضی بودم
5.بعد از اخذ ویزا 2روز طول کشید که اومد دمه هتل فقط حتما مشخصات ویزارو چک کنید موردی اشتباه نباشه که باید برگردید دوباره آنکارا براتون آرزوی موفقیت دارم درمورد بلیط هواپیما اگه تو کلاس خودتون جا بود تا 100بارو مسئولش گفت میشه بدون جریمه تاریخو عوض کرد من این کارو کردم وپولم ندادم سیم کارت ترکسل 50 لیری اعتباری بخرید به خونه زنگ بزنید بعد بگید اونا به شما زنگ بزنن Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان