کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام. این تاپیک مربوط به بلیط و هتل و ....آنکارا چی شده؟ فقط این قسمت مربوط به سفرنامه هست؟
از دوستان کسی هست که 3 جولای با ایران ایر به آنکارا پرواز داشته باشه و بدون تور که ان شاءا.... با هم باشیم تا رسیدن به هتل و یا بعدش......
پیغام بذازین که این تاپیک هم شاکی نشهWink
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان: maaref
(2011-06-24 ساعت 00:18)moraddad نوشته:  سلام. این تاپیک مربوط به بلیط و هتل و ....آنکارا چی شده؟ فقط این قسمت مربوط به سفرنامه هست؟
از دوستان کسی هست که 3 جولای با ایران ایر به آنکارا پرواز داشته باشه و بدون تور که ان شاءا.... با هم باشیم تا رسیدن به هتل و یا بعدش......
f
بله من اگر مشکلی برام پیش نیاد 3جولای مسافرم
تشکر کنندگان: Linspire ، sepinod ، moraddad ، maaref ، nastaran86
خبر مهم
وزارت خزانه داري آمريكا پنجشنبه با صدور بيانيه اي اعلام كرد كه نام شركت هواپيمايي جمهوري اسلامي (ايران اير) را به فهرست تحريم هاي خود افزوده است.
تشکر کنندگان: nastaran86 ، tamanna ، maaref
(2011-06-23 ساعت 23:39)فردين نوشته:  
(2011-06-23 ساعت 17:48)farzad-it نوشته:  
(2011-06-23 ساعت 15:10)Nazem نوشته:  
(2011-06-23 ساعت 08:53)farzad-it نوشته:  
(2011-06-23 ساعت 01:34)alirezagh نوشته:  سلام
از دوستان کسی اطلاع داره می شه فرد دیگه ای غیر از برنده یا کسانی که ویزا می گیرند بره واسه دریافت ویزا؟
علي آقا شرمنده من جثارت کردم جوابتونا بدم.Big GrinBig GrinBig Grin
من کوچيکه شمام.
آخه ممکنه بگيد تو که هنوز قبول نشدي چي ميگي ديگه!!!!
توي پستهاي زيادي ديدم که ميشه اينکارا کرد ، حتي بعضي ار افراد داده بودند به آژانس ها که اونا واسشون بگيرند .

دوست گرامی لطفا قبل از اظهار فضل در مورد برنده بودن یا نبودن علیرضای عزیز نگاهی به جدول 2011 بیندازید تا متوجه شوید ایشان از برندگان هستند.

ضمنا از دادن اطلاعات غلط نیز پرهیز کنید ، در سفارت آنکارا پاسپورت را آژانس نمی تواند ببرد ، اون ابوظبی است که اینکار را می کند.
1- ارسالما پاک کردم
2- من کجاي متنم گفتم ايشون قبول نشدند که شما 50%اخطار داديد؟
3-در ضمن من نميدونستم ايشون آنکارا بودند يا ابوضبي
4-اگه حقه جواب دادن ندارم يه کاري کنيد ديگه تو اين تاپيک پيدام نشه.
5-بايد اشتباه جواب داد تا آدم يه چيزي ياد بگيره نه اينکه تا اشتباه گفت زد تو سرش.
به هر حال ممنونم

farzad-it عزيز من كه از ارسالات كه پر از عشق و محبت و انرژي لذت ميبرم و اميدوارم بزودي قبول بشي كه من واقعا خيلي خوشحال ميشم
در ضمن اون جمله "آخه ممکنه بگيد تو که هنوز قبول نشدي چي ميگي ديگه!!!! " فكر ميكنم خيلي واضح بود كه در مورد خودت گفتي كه هنوز قبول نشدي تعجب ميكنم چطور همچين استنباطي ازش شده
تو تا اينجا فقط نيم نمره غلط داشتي نمره ات 5/19 (در مورده ابوظبي جوابت درست بود)نگران نباش از تو با تجربه تر ها داريم كه غلط كم نداشتن
موفق باشي
مرسي.شما لطف داريد.انشاءالله.
قربونه آدم منطقي فردين جان.
من نوشتم ممکنه بگيد( يعني علي آقا اين حرفا به من بزنند نه من به ايشون)ok???
تو روخدا همه بخونند اين جمله ي منا ببينيد اين جمله ي من چه معني ميده.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: nastaran86 ، zohreh36 ، aghdam ، tamanna ، maaref ، soniarazmi ، ali.narooei
(2011-06-24 ساعت 01:21)farzad-it نوشته:  مرسي.شما لطف داريد.انشاءالله.

فرزاد جان، در این که شما یکی از اعضا و از دوستان خوب مهاجرسرا هستید شکی نیست و امیدوارم همین امسال یه کیس خوب بگیرید، اما قبول بفرمایید که شما جملتون رو طوری نوشته اید که می شه برداشت دیگه ای کرد. من خودم وقتی خوندم از پاسختون متعجب شدم و با خودم گفتم: "مگه من کیس نامبر و تاریخ مصاحبه م رو توی امضام نیاوردم پس چرا شما فکر می کنی که من برنده نشدم؟؟!!"

واسه خود من پیش اومده که متنم رو ناخواسته طوری نوشتم که دوستان برداشتی متفاوت از آنچه نیت من بوده کردند، و از طرف مدیران سایت منجر به تذکر شده. منم در واکنش به جای اینکه موضع خاصی بگیرم، با یک "جمله ساده" سو تفاهم ایجاد شده رو برطرف کردم و اگر هم لازم شده بابت پاسخم یا نوع نگارشم عذرخواهی کردم. چراکه معتقدم تحت این شرایطه که همه پاسخ های شفاف و صحیح باقی میمونه و اصولا" همین حساسیت و نظارت مدیران محترم و همکاری کاربران گل مهاجرسراست که مهاجرسرا رو اینقدر کاربردی، و اطلاعاتش رو قابل اعتماد کرده.
تشکر کنندگان: matgogoia ، farzad-it ، Ali Sepehr ، tamanna ، maaref ، WIKIMAN ، ali.narooei ، Sooshians
(2011-06-24 ساعت 02:34)alirezagh نوشته:  
(2011-06-24 ساعت 01:21)farzad-it نوشته:  مرسي.شما لطف داريد.انشاءالله.

فرزاد جان، در این که شما یکی از اعضا و از دوستان خوب مهاجرسرا هستید شکی نیست و امیدوارم همین امسال یه کیس خوب بگیرید، اما قبول بفرمایید که شما جملتون رو طوری نوشته اید که می شه برداشت دیگه ای کرد. من خودم وقتی خوندم از پاسختون متعجب شدم و با خودم گفتم: "مگه من کیس نامبر و تاریخ مصاحبه م رو توی امضام نیاوردم پس چرا شما فکر می کنی که من برنده نشدم؟؟!!"

واسه خود من پیش اومده که متنم رو ناخواسته طوری نوشتم که دوستان برداشتی متفاوت از آنچه نیت من بوده کردند، و از طرف مدیران سایت منجر به تذکر شده. منم در واکنش به جای اینکه موضع خاصی بگیرم، با یک "جمله ساده" سو تفاهم ایجاد شده رو برطرف کردم و اگر هم لازم شده بابت پاسخم یا نوع نگارشم عذرخواهی کردم. چراکه معتقدم تحت این شرایطه که همه پاسخ های شفاف و صحیح باقی میمونه و اصولا" همین حساسیت و نظارت مدیران محترم و همکاری کاربران گل مهاجرسراست که مهاجرسرا رو اینقدر کاربردی، و اطلاعاتش رو قابل اعتماد کرده.

ok. من از همه ي بچه ها از جمله علي آقا معذزت ميخوام.
تقصير من بود.
شرمنده اگر جملاتما بد ادا کردم.
تکرار نميشه.
بازم شرمنده.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: gadfly ، Ali Sepehr ، alirezagh ، yousef156 ، sasan_rock ، aghdam ، Linspire ، tamanna ، mml ، maaref ، WIKIMAN ، tata63 ، ali.narooei ، Sooshians
(2011-06-24 ساعت 00:22)zohreh36 نوشته:  
(2011-06-24 ساعت 00:18)moraddad نوشته:  سلام. این تاپیک مربوط به بلیط و هتل و ....آنکارا چی شده؟ فقط این قسمت مربوط به سفرنامه هست؟
f
بله من اگر مشکلی برام پیش نیاد 3جولای مسافرم

من هم همون روز میام اگه خدا بخواد
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد؛ منتظر چیزهای خوب باش.Smile
تشکر کنندگان: moraddad ، mml ، maaref
(2011-06-23 ساعت 21:30)Nazem نوشته:  یوز جون من تازه سفرنامه ی سری دوم آنکارات رو دیدم و خوندم!!!
برق از سه فازم پرید!!!
بنظرم پر هیجان ترین سفرنامه ی 2011 باید انتخاب بشه.

بعد از مدتی خودم هم خوندمش! واقعا شرایط اضطراب آوری بود!
ناظم جان برو قسمت بعدیش رو بخون! این جا تازه خوش خوشکم بود!

دوستان عزیز مرسی برای سفرنامه های خوبتون! هر سفرنامه برای خودش منحصر بفدر و خواندنیه!
امیدوارم موفق باشید
تشکر کنندگان: yousef156 ، nastaran86 ، maaref ، GBUSA ، frozen mind ، Ali Sepehr ، alirezagh ، ParsTrader ، tamanna ، mml ، tata63 ، ali.narooei ، Sooshians
(2011-06-25 ساعت 07:58)User نوشته:  
(2011-06-23 ساعت 21:30)Nazem نوشته:  یوز جون من تازه سفرنامه ی سری دوم آنکارات رو دیدم و خوندم!!!
برق از سه فازم پرید!!!
بنظرم پر هیجان ترین سفرنامه ی 2011 باید انتخاب بشه.

بعد از مدتی خودم هم خوندمش! واقعا شرایط اضطراب آوری بود!
ناظم جان برو قسمت بعدیش رو بخون! این جا تازه خوش خوشکم بود!

دوستان عزیز مرسی برای سفرنامه های خوبتون! هر سفرنامه برای خودش منحصر بفدر و خواندنیه!
امیدوارم موفق باشید

اونم خوندم همون روز ، برای همین میگم هیجان زیادی داشت ، مخصوصا توی اون کشور نسبتا کم امنیت آدم بره پادگان یو پی اس!!!

پسر عجب دلی داشتی!!!
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: frozen mind ، ParsTrader ، tamanna ، WIKIMAN ، User ، mml ، tata63 ، maaref ، mim ، ali.narooei ، Sooshians
بی انصافیه که بگیم آنکارا کم امنیته ! من استانبول و شهرهای دیگه رو کاری ندارم ولی خدا وکیلی من بعد از یک و نیم ماه از این شهر نا امنی ندیدم. ولی شهرهای دیگه رو مثل استانبول رو نا امن شنیدم و در کل شاید بشه گفت که ترکیه نا امنه ولی آنکارا نا امن نیست.
ولی نباید به کسی به راحتی اعتماد کنید در هرجای دنیا که باشید.
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: Linspire ، aghdam ، yousef156 ، maaref ، tamanna ، nastaran86 ، mml ، Ali Sepehr ، User ، ali.narooei
با سلام به تمام دوستان

فايل pdf شده سفرنامهاي آنكارا آپدیت شد. تاريخ :5/4/90

sunday,june 26,2011
To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: nastaran86 ، alirezagh ، manoch ، mml ، maaref ، tata63 ، aghdam ، AmericanHamid ، آمریکا ، mim ، ali.narooei ، shervn
(2011-06-23 ساعت 18:09)tata63 نوشته:  
(2011-01-17 ساعت 13:21)saman33 نوشته:  
(2011-01-17 ساعت 12:00)ehsan_gh نوشته:  
(2011-01-10 ساعت 12:46)hossein93 نوشته:  [quote='ehsan_gh' pid='91788' dateline='1294519407']
[quote='rayan.s' pid='91779' dateline='1294517616']
[quote='ehsan_gh' pid='91773' dateline='1294514785']
من لیسانس و فوق دیپلم رو فرستادم.شما یعنی مدرک بالاتر از دیپلم داشتین ولی دیپلم رو فقط از شما گرفتن؟ یعنی منم برم دیپلم دبیرستان رو هم ترجمه کنم؟
بهتره که ترجمه کنی. چون ممکنه که از شما بخوان. دیپلم هم جزو مدارک مهمه. ببرید که حالا یه درصدواسه اون نقص مدرک نخورید...
دیپلم دست همون دانشگاهه که مدرکتونو گرفتید منم همین مشکل رو داشتم فوق دیپلمم دستم بود ولی دیپلم نه ورفتم دتنشگاه ودرعرض 5 دقیقه گرفتمش.

ديپلم رو كه دانشگاه براي دادن مدرك ميگيره!!! ديپلمتونو از كجا مياريد؟؟؟Sad

تشکر کنندگان:
(2011-06-26 ساعت 20:37)marjan59 نوشته:  ديپلم رو كه دانشگاه براي دادن مدرك ميگيره!!! ديپلمتونو از كجا مياريد؟؟؟

شما تشریف ببرید به قسمت بایگانی دانشگاه، بفرمایید دیپلم رو لازم دارید، می تونید بگید برای ادامه تحصیل، دانشگاه مقصد ترجمه دیپلم رو از تون خواسته، بعضی از دانشگاه ها همون لحظه بهتون می دند بعضی دیگه ازتون چک یا سفته می گیرند و بعد تحویل می دهند.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: sasan_rock ، gadfly ، aghdam ، maaref ، nastaran86 ، tata63 ، ali.narooei
(2011-06-26 ساعت 22:01)alirezagh نوشته:  
(2011-06-26 ساعت 20:37)marjan59 نوشته:  ديپلم رو كه دانشگاه براي دادن مدرك ميگيره!!! ديپلمتونو از كجا مياريد؟؟؟

شما تشریف ببرید به قسمت بایگانی دانشگاه، بفرمایید دیپلم رو لازم دارید، می تونید بگید برای ادامه تحصیل، دانشگاه مقصد ترجمه دیپلم رو از تون خواسته، بعضی از دانشگاه ها همون لحظه بهتون می دند بعضی دیگه ازتون چک یا سفته می گیرند و بعد تحویل می دهند.

موفق باشید.

ولي من و بقيه دوستام مدرك ديپلممونو از دبيرستاني كه سال آخر درس ميخونديم گرفتيم
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان:
(2011-06-27 ساعت 09:32)alisarshar نوشته:  
(2011-06-26 ساعت 22:01)alirezagh نوشته:  

موفق باشید.

ولي من و بقيه دوستام مدرك ديپلممونو از دبيرستاني كه سال آخر درس ميخونديم گرفتيم
البته فکر کنم اونی که از دبیرستان گرفتید گواهی دیپلم هستش و اصلش(اگه دانشجو باشید) در دانشگاه هستش.

تشکر کنندگان: maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان