کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2011-06-27 ساعت 09:35)sasan_rock نوشته:  
(2011-06-27 ساعت 09:32)alisarshar نوشته:  
(2011-06-26 ساعت 22:01)alirezagh نوشته:  
(2011-06-26 ساعت 20:37)marjan59 نوشته:  ديپلم رو كه دانشگاه براي دادن مدرك ميگيره!!! ديپلمتونو از كجا مياريد؟؟؟

شما تشریف ببرید به قسمت بایگانی دانشگاه، بفرمایید دیپلم رو لازم دارید، می تونید بگید برای ادامه تحصیل، دانشگاه مقصد ترجمه دیپلم رو از تون خواسته، بعضی از دانشگاه ها همون لحظه بهتون می دند بعضی دیگه ازتون چک یا سفته می گیرند و بعد تحویل می دهند.

موفق باشید.

ولي من و بقيه دوستام مدرك ديپلممونو از دبيرستاني كه سال آخر درس ميخونديم گرفتيم
البته فکر کنم اونی که از دبیرستان گرفتید گواهی دیپلم هستش و اصلش(اگه دانشجو باشید) در دانشگاه هستش.

اصل ديپلمه البته من خيلي وقته فارغ اتحصيل شدم و كارت پايان خدمت ازم خواستند ولي اصل ديپلم دست دبيرستانه نه دانشگاه
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: maaref ، maxsoulfly
من رفتم دانشگاه و گفتم می‌خوام برم خدمت و گواهی پایان تحصیلات می‌خوام، گفتن برو مدرکت رو از مدرسه بگیر بیار تا کارهای فارغ‌التحصیلی رو انجام بدیم.
مدرسه هم چون پایان خدمت نداشتم و کارت دانشجوئ هم نداشتم (غیبت داشتم) بهم نداد. رفتم دانشگاه و یه نامه نوشتم واسه مدیر آموزش و کپی‌ مدرک (از مدرسه گرفتم) رو هم ضمیمه کردم و اون هم امضا کرد.Big Grin
بعد از گرفتن کارت خدمت رفتم از مدرسه تمام مدارکم رو گرفتم. الان هم همه پیش خودمه.Tongue
.
غرق شدن ، زیر آب رفتن نیست. زیر آب ماندن است.
.
تشکر کنندگان: tamanna ، maaref ، tata63
سلام به همه دوستان
دوستان یک سوال داشتم و اینکه بعد از مصاحبه مدارک ترجمه شده که پست کردیم رو به خودمون بر میگردونند ؟؟
؟
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: tata63 ، tamanna ، nastaran86 ، آمریکا
(2011-06-26 ساعت 20:37)marjan59 نوشته:  ديپلم رو كه دانشگاه براي دادن مدرك ميگيره!!! ديپلمتونو از كجا مياريد؟؟؟

شما تشریف ببرید به قسمت بایگانی دانشگاه، بفرمایید دیپلم رو لازم دارید، می تونید بگید برای ادامه تحصیل، دانشگاه مقصد ترجمه دیپلم رو از تون خواسته، بعضی از دانشگاه ها همون لحظه بهتون می دند بعضی دیگه ازتون چک یا سفته می گیرند و بعد تحویل می دهند.

موفق باشید.

ممنونم از راهنماييتون بعداً به دردم ميخوره!Wink
ولي من براي اينجا نمي برم چون خودشم نوشته آخرين مدرك! آخرين مدرك منم ديپلم نيست! Rolleyes
(2011-06-27 ساعت 11:02)alisarshar نوشته:  

موفق باشید.

البته فکر کنم اونی که از دبیرستان گرفتید گواهی دیپلم هستش و اصلش(اگه دانشجو باشید) در دانشگاه هستش.

اصل ديپلمه البته من خيلي وقته فارغ اتحصيل شدم و كارت پايان خدمت ازم خواستند ولي اصل ديپلم دست دبيرستانه نه دانشگاه

دوست من اصل ديپلم منو دانشگاه گرفت! و الانم دست خودشه!! Wink

روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
تشکر کنندگان: ali.narooei
(2011-06-27 ساعت 11:02)alisarshar نوشته:  
(2011-06-26 ساعت 22:01)alirezagh نوشته:  شما تشریف ببرید به قسمت بایگانی دانشگاه، بفرمایید دیپلم رو لازم دارید، می تونید بگید برای ادامه تحصیل، دانشگاه مقصد ترجمه دیپلم رو از تون خواسته، بعضی از دانشگاه ها همون لحظه بهتون می دند بعضی دیگه ازتون چک یا سفته می گیرند و بعد تحویل می دهند.

موفق باشید.

دوست من اصل ديپلم منو دانشگاه گرفت! و الانم دست خودشه!! Wink
[/quote]

اگر مطمئني كه هيچ ولي اگر مطمئن نيستي يه راهنمايي ميكنم كه زنگ بزني امور فارغ التحصيلان دانشگاهتون و ازشون سئوال كني كه زحمت رفتن به دانشگاهو نكشي
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: tamanna ، maaref
نفر بعدی که میخواد سفرنامه بنویسه کیه؟

ما منتظریم..............
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: solanje
با سلام
2 3 صفحه از این انجمن با کل کل و بحث دیپلم گذشت .از مدیران عزیز میخوام یه پاکسازی و جابجایی داشته باشند.
توصیه میکنم با همین پست من شروع کنید
با تشکر
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، maxsoulfly ، nastaran86 ، ali_ho ، amjad ، aghdam ، tamanna ، California ، maaref ، tata63
(2011-06-28 ساعت 13:05)free_free نوشته:  نفر بعدی که میخواد سفرنامه بنویسه کیه؟

ما منتظریم..............

من میخوام ولی اخه نوبتم نمیشه!!!!!!Big Grin
تشکر کنندگان: Linspire ، maaref ، nastaran86 ، alirezagh ، ali.narooei
(2011-06-28 ساعت 19:46)tamanna نوشته:  

ما منتظریم..............

من پنج شنبه مصاحبه دارم برگردم حتما مینویسم. دعا کنید یه ضرب ویزا رو بگیرمش .
تشکر کنندگان: alirezagh ، Linspire ، sorena ، maaref ، tamanna ، California ، zerogalaxy ، آمریکا ، zohreh36 ، alisarshar ، silia ، shahrooz59 ، mim
(2011-07-03 ساعت 01:01)marjan59 نوشته:  
(2011-06-28 ساعت 19:46)tamanna نوشته:  

ما منتظریم..............

من پنج شنبه مصاحبه دارم برگردم حتما مینویسم. دعا کنید یه ضرب ویزا رو بگیرمش .

اگه برنده اصلي شما باشين که احتمالاً خانم هم هستين 100% ويزا رو گرفتين و شک هم نکنين Smile
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna ، California ، آمریکا ، tata63 ، marjan59 ، shahrooz59
دوستان عزیز و با تجربه
می خوام بدونم توی ترکیه کجاها به لیر احتیاج میشه؟ یعنی نمیشه دلار پرداخت کرد. و کلا" چند لیر همراه داشته باشم کافیه؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-04 ساعت 23:28)alirezagh نوشته:  دوستان عزیز و با تجربه
می خوام بدونم توی ترکیه کجاها به لیر احتیاج میشه؟ یعنی نمیشه دلار پرداخت کرد. و کلا" چند لیر همراه داشته باشم کافیه؟
صرافی در ترکیه و آنکارا زیاده و دارای تابلوهای الکتونیکی هستند که قیمت برابری ارز ها رو بصورت لحظه به لحظه نشون میده و خیلی راحت میتونین changeکنین.به نظر من بردن دلار براتون بهتره.

تشکر کنندگان: alirezagh ، tamanna ، aghdam ، maaref ، tata63

کلا به جز هتل همه جا فقط از شما لیر می گیرند. حتی اگر یک درصد از شما هم دلار بگیرند با نرخ پایین change می کنند. بهترین کار رفتن به صرافی هستش که بهش Dovis (دُویز) گفته میشه به ترکی. حتی توی هتل هم بهتره change نکنید.
اگر از ترانسفر تور لیدرها هم استفاده نمی کنید برای تاکسی یا اتوبوس بین ۲۰ تا ۶۰ لیر همراه داشته باشین بهتره

تصحیح می کنم : Doviz
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: sasan_rock ، frozen mind ، alirezagh ، tamanna ، aghdam ، Ali Sepehr ، California ، maaref ، tata63
(2011-07-05 ساعت 01:18)WIKIMAN نوشته:  

کلا به جز هتل همه جا فقط از شما لیر می گیرند. حتی اگر یک درصد از شما هم دلار بگیرند با نرخ پایین change می کنند. بهترین کار رفتن به صرافی هستش که بهش Dovis (دُویز) گفته میشه به ترکی. حتی توی هتل هم بهتره change نکنید.
اگر از ترانسفر تور لیدرها هم استفاده نمی کنید برای تاکسی یا اتوبوس بین ۲۰ تا ۶۰ لیر همراه داشته باشین بهتره
کاملا درسته.فقط دوویز یعنی ارز.به صراف میگن دوویزچی

تشکر کنندگان: frozen mind ، alirezagh ، maaref ، tamanna
(2011-07-05 ساعت 01:28)sasan_rock نوشته:  
(2011-07-05 ساعت 01:18)WIKIMAN نوشته:  

کاملا درسته.فقط دوویز یعنی ارز.به صراف میگن دوویزچی
دوست عزیز به ترکی صرافی رومیگن doviz البته فکر میکنم چون ترکی بلد نیستم یعنی سر در مغازه زده وضمنا شما میتونید در فرودگاه مقدار کمی چنج کنید چون معمولا در فرودگاه و هتل یک مقدار از صرافی که همون دویز هست کمتر چنچ میکنند موفق باشید

تشکر کنندگان: alirezagh ، maaref ، tamanna ، aghdam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان