کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2011-07-25 ساعت 18:15)baz4baz نوشته:  سلام.ببخشیدمی شه بدونم هتل البابه سفارت نزدیکه یا نه ؟ایاپیاده می شدرفت؟
این هتل کمی پایین تر از میدان کیزیل آی هست .
هتل آلبا اگه با تاکسی بری 5 دقیقه تا سفارت راه داره اگه پیاده بری حدودا 20 الی 30 دقیقه راه است.
این هم آدرسش
www.albahotels.com.tr
Yuksel Cad.No:19 Kizilay-Ankara
شماره کیس:2011AS00030XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: خرداد 89
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمهای سری اول:13 July
کارنت شدن کیس:May 2011
دریافت نامه دوم:20 June
مصاحبه:July 12
دریافت کلیرنس:7 سپتامبر
دریافت ویزا:13 سپتامبر
تشکر کنندگان: baz4baz ، tamanna ، golbano ، maaref
دوست عزیز zerogalaxy جان یک سوال از خدمتتون داشتم !
آفیسر وقتی از شما پرسید دلیل سفر شما چی هست میتونم بپرسم دلیلتون چی بود؟؟؟ منظورم اینه خوب مهاجرت هست دیگه!! اگه به مهاجرت اکتفا کنیم کافیه یا مثلا بگیم: برای زندگی درکنارش کار و تحصیل و .... !!! شما چی توضیح دادید؟؟ البته جسارت هست سوال میکنم...شرمنده
به آرزوم میرسم، شک ندارم Smile
تشکر کنندگان: coming soon ، tamanna ، maaref ، ali.narooei
(2011-07-26 ساعت 15:09)m9780 نوشته:  دوست عزیز zerogalaxy جان یک سوال از خدمتتون داشتم !
آفیسر وقتی از شما پرسید دلیل سفر شما چی هست میتونم بپرسم دلیلتون چی بود؟؟؟ منظورم اینه خوب مهاجرت هست دیگه!! اگه به مهاجرت اکتفا کنیم کافیه یا مثلا بگیم: برای زندگی درکنارش کار و تحصیل و .... !!! شما چی توضیح دادید؟؟ البته جسارت هست سوال میکنم...شرمنده

ببخشيد، بذارين من هم نظرمو به شما بگم.
يكي از دلايلي كه آفيسر از كساني كه پرونده ويزاي مهاجرتي دارن (لاتاري يا خانوادگي) این سوالو می پرسه اينه كه ببينه طرف اينقدر ساده هست بگه كه «مي خوام گرين كارت بگيرم تا راحت بتونم به آمريكا سفر كنم»! در اين صورت آفيسر با خونسردي و به سادگي يك برگه قرمز به طرف ميده و ميگه خوش اومدي! چون اونا به كساني كه قصد اقامت دائم در آمريكا رو دارن ويزا ميدن، نه کسانی که می خوان از گرین کارت به عنوان ویزای دم دستی استفاده کنن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: ParsTrader ، GBUSA ، viking ، coming soon ، tamanna ، mim ، maaref ، baz4baz ، free_free ، zerogalaxy ، tata63 ، ali.narooei ، kurosh2100
سلام به همه دوستان.
من بايد براي بار دوم برم آنکارا. هنوز هم بليط نگرفتم اما حد اکثر تا 25 الي 30 روز آينده حتماً بايد اونجا باشم. ميخواستم بدونم آيا کسي تو اين تاريخ ميره که با هم همسفر بشيم؟ هنوز هم بليط نگرفتم و هتل هم رزرو نکردم Smile
شماره کیس: 2011as00020000
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: Linspire ، coming soon ، tamanna ، mim ، maaref ، farzad.s ، free_free ، shahrooz59
سلام به همه دوستان
من الان آنکارا هستم .برای سفر دوم هست که میام .جایتان خالی پریروز دوشنبه 3 مرداد ساعت 13:00 رفتم سفارت. کمی صف بود حدود 13:15 ما را فرستاد داخل.10 تا 20 دقیقه بعد نوبت به من رسید چون نقص مدرک نداشتم نگاهی به کامپیوترش کرد خانم باجه 6. وگفت "every thing looks fine..!" وگفت که برم UPS .
منم آدرس هتل و اون فیش و دادم به UPS شد 15 لیر.ورسید UPS را گرفتم.
اما هنوز نیومده (بعد از دو روز)(خانم مصاحبه کننده می گفت 3-4 روز کاری طول میکشه).
(2011-07-27 ساعت 14:25)پدرام نوشته:  سلام به همه دوستان
من الان آنکارا هستم .برای سفر دوم هست که میام .جایتان خالی پریروز دوشنبه 3 مرداد ساعت 13:00 رفتم سفارت. کمی صف بود حدود 3:15 ما را فرستاد داخل.10 تا 20 دقیقه بعد نوبت به من رسید چون نقص مدرک نداشتم نگاهی به کامپیوترش کرد خانم باجه 6. وگفت "every thing looks fine..!" وگفت که برم UPS .
اما هنوز نیومده (بعد از دو روز)(خانم مصاحبه کننده می گفت 3-4 روز کاری طول میکشه).
با تبریک فراوان . لطف میکنید یک اطلاعاتی در خصوص کیستون بدید.
ممنون

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: sepinod ، alisarshar ، tamanna ، پدرام ، tata63 ، maaref ، ali.narooei ، marjan59 ، mim
(2011-07-27 ساعت 14:35)coming soon نوشته:  
(2011-07-27 ساعت 14:25)پدرام نوشته:  سلام به همه دوستان
من الان آنکارا هستم .برای سفر دوم هست که میام .جایتان خالی پریروز دوشنبه 3 مرداد ساعت 13:00 رفتم سفارت. کمی صف بود حدود 3:15 ما را فرستاد داخل.10 تا 20 دقیقه بعد نوبت به من رسید چون نقص مدرک نداشتم نگاهی به کامپیوترش کرد خانم باجه 6. وگفت "every thing looks fine..!" وگفت که برم UPS .
با تبریک فراوان . لطف میکنید یک اطلاعاتی در خصوص کیستون بدید.
ممنون

خواهش میکنم coming soon:

جون 2010 نامه قبولی من رسید._______________________________________________________________ 2010 06
1 ماه بعد فرم های DSP-122و DS-230را پر کردم و به همراه دو قطعه عکس به KCC فرستادم.__________________ 2010 07
با زدن یک ایمیل از زسیدن مدارکم به KCC اطمینان حاصل کردم._________________________________________ 2010 09
1 ماه قبل از current شدن با زدن ایمیل به KCC متوجه تاریخ و روز مصاحبه ام شدم. _________________________ 2011 03
1 ماه قبل از مصاحبه از دکتر وقت گرفتم.___________________________________________________________ 2011 04
18 روز قبل از مصاحبه مدارک مورد نیاز را به سفارت پست کردم. ________________________________________ 2011 04
(Submitting Diversity Immigrant Visa Documentation)
5 روز مانده به مصاحبه وارد آنکارا شدیم._____________________
آنکارا:
معاینات پزشکی ام را به لطف خدا انجام دادم. ____________________________________________________ 2011 05 (May)
ساعت 8:10 روز مقرر دم در سفارت بودم و ساعت 8:30 وارد سفارت شدیم تا ساعت 10:15 مصاحبه ام انجام شد__2010 05 (May)
(چیز خاصی نپرسید دو سه مورد رو که دقیقا خودمو آماده کرده بودم یعنی انتظارشو داشتم یکی اینکه کسی که منو ساپورت کرده پرسید چه نسبتی باهات داره خوب منم گفتم از آشنایانمون هستن و اینکه پرسید شغلتون چیه خب منم درست همون چیزی رو گفتم که بودم)
هر چند دیگر در آنکارا کاری نداشتیم تا دو روز دیگر در آنکارا بودیم________________________________________
تهران:
منتظر جواب اف بی آی چک(یا همان Administrative Clearance Status for Immigrant Visa Applicants) بودیم در لینک >> Click here to check your number در وب سایت :
http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html تا سر انجام اعلام شد(بعد از یک ماه)_________2011 06 (June)

در پایان جا داره از همه عزیزان مهاجرسرایی -مدیران دلسوز و اعضای محترم - نهایت قدردانی را بنمایم . واقعا من چه طور می تونستم از پس این همه کار بر بیام...! از همتوووووووووون صمیمانه ممنونم. سال ها بود از کسی محبت ندیده بودم مرسی بچه هااااااااااااااااا !
دوستاني كه به تازگي آنكارا بودند ميتونند بگن هزينه با تور كمتره يا اينكه خودمون بريم من امروز از يك آژانس سوال كردم قيمت 7شب براي هتل 3ستاره 750 وبراي هتل 4 ستاره 850 داد
تشکر کنندگان: tamanna ، maaref ، ali.narooei
(2011-07-28 ساعت 00:20)nahid.t نوشته:  دوستاني كه به تازگي آنكارا بودند ميتونند بگن هزينه با تور كمتره يا اينكه خودمون بريم من امروز از يك آژانس سوال كردم قيمت 7شب براي هتل 3ستاره 750 وبراي هتل 4 ستاره 850 داد

به نظر من هر جور حساب کنی با تور ارزونتره، ولی خوب تور مشکلات خودش رو داره. مثلا اگه کارتون طول بکشه و بیشتر لازم باشه بمونید پرواز برگشت ممکنه کلا" از دست بره.
فقط اگه خواستید با تور اقدام کنید حتما از جزئیات هتل و ... اطلاع بگیرید که هتل 3 ستاره رو چهارستاره نگیرند.
تشکر کنندگان: tamanna ، nahid.t ، coming soon ، maaref ، ali.narooei ، mim
(2011-07-28 ساعت 00:20)nahid.t نوشته:  دوستاني كه به تازگي آنكارا بودند ميتونند بگن هزينه با تور كمتره يا اينكه خودمون بريم من امروز از يك آژانس سوال كردم قيمت 7شب براي هتل 3ستاره 750 وبراي هتل 4 ستاره 850 داد

دوست عزيز بهتون پيشنهاد مي كنم اگه كرديت كارت داريد از طريق اينترنت رزرو كنيد ما هتل هيلتون رو گرفتيم شبي 130 دلار.توجه داشته باشيد كه هتل رو هرچي زود تر رزرو كنيد ارزون تره
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
تشکر کنندگان: tamanna ، nahid.t ، maaref ، ali.narooei
چطور باید هتل رزرو کرد؟اینتریتی؟تلفنی؟اگه همون روز حضوری بریم اتاق میدن؟ کدوم هتل هم از نظر قیمت مناسب تره هم امکانات؟سفرنامه هارو خوندم ولی اخرش نوفهمیدم کدوم بهترهBig Grin کمکم میکنین؟؟Big Grin
تشکر کنندگان: maaref ، mim

سلام
رفعه قبل که من رفتم آنکارا ليط و گرفتم 350 و اتاق دابل هم شبي 80 دلار براي 2 نفرمون کلاً 940 تومن 3 شب افتاد. الان که پروازا خيلي گرون شدن و 650 تومن پرواز خاليه هتل که بماند! به نظرم تور الان خيلي ارزونتره گرچه من براي اين دفعه هم پرواز خالي گرفتم با رزرو هتل!
ميشه بگين اين قيمت رو کدوم آژانس اعلام کرده ؟
شماره کیس: 2011as00020000
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: tamanna ، tata63 ، maaref ، ali.narooei ، mim
(2011-07-28 ساعت 12:11)farshad_sh نوشته:  

سلام
رفعه قبل که من رفتم آنکارا ليط و گرفتم 350 و اتاق دابل هم شبي 80 دلار براي 2 نفرمون کلاً 940 تومن 3 شب افتاد. الان که پروازا خيلي گرون شدن و 650 تومن پرواز خاليه هتل که بماند! به نظرم تور الان خيلي ارزونتره گرچه من براي اين دفعه هم پرواز خالي گرفتم با رزرو هتل!

ميگن تور براي آنكارا نيست.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: tamanna
سلام دوستان
ماالان هتل اوريلهان هستيم .تلفني رزرو كرده بوديم ولي وقتي اومديم گفتند ثبت نشده ولي اتاق دادن دابل شبي 54 دلار براي 2 نفر و اينترنت وابرلس كه سرعتش بد نيست.
به نظر من نسبت به فيمت و امكاناتش خوبه.
سوالي بود در خدمتم
تشکر کنندگان: Linspire ، baz4baz ، tamanna ، tata63 ، coming soon ، maaref
(2011-07-28 ساعت 12:11)farshad_sh نوشته:  

سلام
سلام من كرج هستم از آژانس كرج پرسيدم البته گفت قيمت ها براي مرداد است هنوز براي شهريور مشخص نيست هتل هم فقط صبحانه داره اگه خواستيد براي اينكه تبليغ تباشه شماره آژانس را با پيغام خصوصي ميدم

تشکر کنندگان: tamanna ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان