کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2011-07-26 ساعت 15:09)m9780 نوشته:  دوست عزیز zerogalaxy جان یک سوال از خدمتتون داشتم !
آفیسر وقتی از شما پرسید دلیل سفر شما چی هست میتونم بپرسم دلیلتون چی بود؟؟؟ منظورم اینه خوب مهاجرت هست دیگه!! اگه به مهاجرت اکتفا کنیم کافیه یا مثلا بگیم: برای زندگی درکنارش کار و تحصیل و .... !!! شما چی توضیح دادید؟؟ البته جسارت هست سوال میکنم...شرمنده
خواهش می کنم دوست عزیز...!
در جواب آفیسر گفتم : برای زندگی کردن و کار کردن و تحصیل می خواهم برم ایالات متحده و آفیسر شروع کرد به پرسیدن سوالات دیگه.
یعنی قانع شدکه من برای اقامت در آمریکا متقاضی ویزا هستم نه برای رفت و آمد به آن کشور. Big Grin
شماره کیس:2011AS00030XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: خرداد 89
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمهای سری اول:13 July
کارنت شدن کیس:May 2011
دریافت نامه دوم:20 June
مصاحبه:July 12
دریافت کلیرنس:7 سپتامبر
دریافت ویزا:13 سپتامبر
تشکر کنندگان: tamanna ، frozen mind ، farzad-it ، nahid.t ، tata63 ، aghdam ، coming soon ، Donkey chance ، maaref ، mim ، moeen
من دوتا پسر 12 و 15 ساله دارم حال بايد بازهم براي انجام معاينات پزشكي 3 روز قبل آنجا باشم
تشکر کنندگان: maaref ، moeen
(2011-07-29 ساعت 20:06)nahid.t نوشته:  من دوتا پسر 12 و 15 ساله دارم حال بايد بازهم براي انجام معاينات پزشكي 3 روز قبل آنجا باشم

بله بخاطر 12 ساله Cool
تشکر کنندگان: frozen mind ، nahid.t ، coming soon ، maaref ، tamanna ، ali.narooei ، tata63
دوستان آیا شما تجربه اقامت در هتل DENIZ ATLANTA HOTEL (ankara) را دارید؟ ظاهرا نزدیک میدان کیزیلای است و اتاق سینگل اکونومیک شبی 33 دلار است. از سایت www.ataland.com پیدا کردم.ممنون از پاسخ.
2011As25xxx ankara- منتظر کلیرنس
تشکر کنندگان: maaref ، 1979SAM
(2011-07-30 ساعت 19:39)سروناز نوشته:  دوستان آیا شما تجربه اقامت در هتل DENIZ ATLANTA HOTEL (ankara) را دارید؟ ظاهرا نزدیک میدان کیزیلای است و اتاق سینگل اکونومیک شبی 33 دلار است. از سایت www.ataland.com پیدا کردم.ممنون از پاسخ.
2011As25xxx ankara- منتظر کلیرنس

یکی از دوستان من که در آنکارا با ایشان آشنا شدم در این هتل اقامت داشتند و اصلا راضی نبودند. ظاهر هتل بهتر از ساختمان قدیمی اوزیلهان (شبی 36 دلار، سینگل) بود، اما اتاق ایشان بسیار کوچک و حتی یک پنجره نداشت و کاملا دلگیر بود.یک پنجره کوچک که به راهرو هتل باز میشد!!! هوای داخل اتاق کاملا خفه بود ، در صورتی که اوزیلهان همه ی اتاق ها پنجره رو به بیرون داشت. در ضمن این هتل ایرانی زیادی ندارد و این هم نکته منفی می تواند باشد. اوزیلهان و بیوک و ددمان و کلا هتل های نزدیکتر به سفارت ایرانی بیشتری دارند.
در ضمن یک هتل دنیز هم در منطقه اولوس هست که شبی 25 تا بود ولی اولوس منطقه خوبی نیست.
برای دیدن هتل ها و قیمت ها میتوانید به سایت http://www.booking.com/ مراجعه بفرمایید.(البته از سایت رزرو نکنید، چون قیمت ها به یورو ست و کمی گرانتره)
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان: alirezagh ، maaref ، final destination ، tamanna ، سروناز ، free_free ، REZA1390
با سلام به تمام دوستان

فايل pdf شده سفرنامهاي آنكارا آپدیت شد. تاريخ :9/5/90

2011,Sunday,july31
To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: alirezagh ، Donkey chance ، aghdam ، mim ، mahdicivil
دوستان عزیز مهاجرسرایی ما امروز عازم هستیم امیدوارم بتونیم با راهنمایی های خوب شما ویزای یکضرب رو بگیریم.برای همه آرزوی موفقیت دارم.
شماره کیس: *****2011AS
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
(2011-07-31 ساعت 09:21)آمریکا نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرایی ما امروز عازم هستیم امیدوارم بتونیم با راهنمایی های خوب شما ویزای یکضرب رو بگیریم.برای همه آرزوی موفقیت دارم.

منم امروز عازمم. با ايران اير . اميدوارم که براي شما و همه دوستاي مهاجرسرايي گلم ويزاتونو بگيرين و يه زندگي جديد رو شروع کنين Smile

راستي يادم رفت يه سوال بپرسم. کساني که براي بار دوم رفتن ميشه لطفا بگن که دقيقا چه مراحلي داره ؟ آيا دوباره با آفيسر رو به رو ميشيم و بازم سوال و جواب يا اينکه ديگه فقط تحويل مدارکه و پاسپورت ها؟! ممنون ميشم
شماره کیس: 2011as00020000
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: alisarshar ، sasan_rock ، gadfly ، Linspire ، tamanna ، maaref ، Donkey chance ، alirezagh ، aghdam ، mim ، shahrooz59 ، REZA1390 ، tata63
باسلام
ما نيز ويزا را گرفتيم و به منتظران رفتن به ديار موقعيتها پيوستيم.
بنده براي دومين بار به آنكارا مي رفتم لذا فقط بليط هواپيما ايران اير را يك ماه پيش براي روز يكشنبه 2مرداد از اژانسي به قيمت 425000 تومان تهيه كردم و روز يكشنبه 2 مرداد با 3 ساعت و 15 دقيقه تاخير به آنكارا رسيديم كه ساعت 45-11 به وقت انكارا سوار اتوبوس 442 به مقصد كيزيلاي شديم واز انجا مستقيم به هتل اوزيلهان رفته و يك اتاق استاندارد را براي 3 شب به مبلغ هر شب 36 دلار گرفتيم.(اتاقهاش بدون خنك كننده است و براي ادم مجرد خيلي بد نيست).
روزدوشنبه 3 مرداد ساعت45-12 دم سفارت تو صف بوديم كه ساعت 2 اجازه ورود دادند و پس از گرفتن شماره وارد سالن شده و به محض افتادن شماره به باجه مربوطه مراجعه و پس ازدريافت برگه ابي و پاسپورت و چك كردن ان در كامپيوتر برگه كوچك سفيدي را كه نام و فاميل بنده روي ان ثبت شده بود به بنده داد وگفت UPS وبنده نيز با كله به باجه مربوطه رفته و پس از دادن 15 لير به مسئول UPS فيش را گرفته و به هتل برگشتم و اميدوار بودم كه سه شنبه شب در سايت UPS تحويل شدن محموله از سفارت به ان را ببينم كه چنين نشد پس چهار شنبه ظهر رفتم در سفارت كه ببينم ميشود داخل شد و با نشاندادن بليط هواپيما در گرفتن ويزا تسريعي بكنم كه زهي خيال باطل.لذا دست به دامن دلالان محترم جلو در سفارت شدم كه شايد انها بتونند كاري بكنند كه انها هم فرمودند برو بليطت را براي يكشنبه عوض كن.بنده نيز چنين كردم كه متصدي دفترهواپيمائي ايران اير فرمودند كه كلاس پروازي شما از نوع M ميباشد كه فعلا جا نميدهد لذا برو شنبه بيا تا در صورت جا دادن با 50 دلار تارخ پروازت را تغيير دهيم وگرنه بايد 150 دلار بخاطر تعويض كلاس پروازيت بپردازي.
با لب و لوچه اويزان و تشنگي شديد از دفتر مربوطه خارج شديم وجهت رفع تشنگي به دكه روبروي سفارت مراجعه كردم كه در اين هنگام يكي از دلالان محترم به بنده نزديك وگفت آقا چه كار كرديد؟بيائيد كناري بايستيم تا ساعت 4 بعد از ظهر اوپراتور سفارت به تلفنها جواب ميدهد در صورت حاضر بودن ويزايتان ميتوانيم به UPS مركزي برويم و پس از دريافت آن ميتوانيد به پروازتان نيز برسيد.
ما نيز چنين كرديم و پس از تماس تلفني با سفارت و گفتن كلمه ويزا حاضر است با سرعت برق به همراه ماشين آقاي دلال به هتل رفته و پس از تصفيه حساب مجددا با سرعت برق به UPS مركزي در خياباني كه به سمت فرودگاه ميرود وروبروي يك پارك بزرگ بود (هرچي خواستم اسمش را حفظ كنم كه اينجا بنويسم نشد كه نشد....ببخشيد....امان از حافظه بد) رفته و پس از گفتن ماجرا به مسئول مربوطه ايشان با مسئول UPS داخل سفارت تماس گرفت و شماره هاي روي فيشمان را براي ايشان خواندند و ايشان گفتند كه هيچ بسته اي از طرف سفارت با اين مشخصات تحويل نگرديده لذا با دماغي سوخته و توسعه دلال محترم از دفتر مربوطه خارج و تا رسيدن ماشين UPS به انتظار نشستيم كه بعد از حدود نيم ساعت مسئول دفتر به دلال محترم اطلاع داد كه بسته به مسئول داخل سفارت تحويل گرديده كه ما نيز با پريدن هوا و دست زدن ابراز احساسات نموديم.
ساعت 7 بعدازظهر روز چهارشنبه ما نيز چشممان به جمال ويزا و پاكت زرد رنگ سفارت افتاد و بدون معطلي به فرودگاه مراجعه و پس از پرداخت 100 دلار به دلال محترم و 50 دلار به دفتر هواپيمائي ايران اير به ميهن اول خويش برگشتيم.
باشد اين نگارش جبران محبتهاي مهاجرسرائيهاي عزيز باشد.
بدرود.
-----------------------------------------------------------------------------------
شماره کیسAS2011000209XX:
تاریخ دریافت نامه قبولی:هيچوقت-از طريقايميل شماره كيس دريافت شد
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:7 آگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس:مارس2011
تاریخ دریافت نامه دوم:هيچوقت-از طريق ايميل در يافت كردم
تاریخ مصاحبه:24 مي 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:21 جون 2011
جمع تقریبی هزینه ها:16000عكس-600000 هواپيما و هتل آنكارا1-819 دلار سفارت-هواپيما و هتل آنكارا 2 600000 تومان
با عرض سلام خدمت همه همسفران به سرزمین آرزوها
دوستانی که مصاحبه رفتن لطفا در مورد نوع لباس برای سفارت یه توضیح کوچیک بفرمایند که فکر کنم سوال خیلی ها باشه.
تشکر از حسن توجهتون.
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، maaref ، tamanna ، REZA1390
(2011-07-31 ساعت 22:40)reza12 نوشته:  با عرض سلام خدمت همه همسفران به سرزمین آرزوها
دوستانی که مصاحبه رفتن لطفا در مورد نوع لباس برای سفارت یه توضیح کوچیک بفرمایند که فکر کنم سوال خیلی ها باشه.
تشکر از حسن توجهتون.

نوع لباس خیلی مم نیست که حتما کت وشلوار باشه فقط سعی کنید خیلی تمیز ومرتب برید. فقط همین.
تشکر کنندگان: maaref ، HOMAYON53 ، tamanna ، reza12 ، REZA1390 ، tata63
(2011-07-31 ساعت 22:40)reza12 نوشته:  با عرض سلام خدمت همه همسفران به سرزمین آرزوها
تشکر از حسن توجهتون.

به نظر من جین نپوشید کفایته
البته بعضی ها هم جین هم پوشیدند و مشکلی نبوده
موفق باشید
تشکر کنندگان: nahid.t ، maaref ، HOMAYON53 ، tamanna ، reza12 ، REZA1390 ، tata63
مدير هاي محترم ،نا ظم با نظم ، كيس پاييني ها ،با تجربه ها يه كمكي به ما 6و7 سپتامبري هاي انكاراي بچه داركنيدما از 26 اگوست به تعطيلي خورديم عملا وقت مناسب براي گرفتن آزمايش با توجه به بازه زماني 4روز ،ميشه 22 اگوست يعني15 روز فقط قبل از مصاحبه يه متني بديد بزنيم به سفارت كه بگيم معاينات پزشكي بمونه براي بعد از مصاحبه لطفا كمك و راهنمايي كنيدببخشيد متن را در چند تاپيك ميزارم به خاطر اينكه هم ديگران متوجه بشوند هم زودتر يكي راهنمايي و كمك كنه.Cool

اعتراف به رفتار خلاف مقررات؟!
به خاطر این که یک متن را در 4 تاپیک تکرار کرده اید٬ به شما 20٪ اخطار داده می شود.
Frozen Mind
تشکر کنندگان: tamanna ، REZA1390 ، tata63
(2011-08-01 ساعت 15:09)nahid.t نوشته:  مدير هاي محترم ،نا ظم با نظم ، كيس پاييني ها ،با تجربه ها يه كمكي به ما 6و7 سپتامبري هاي انكاراي بچه داركنيدما از 26 اگوست به تعطيلي خورديم عملا وقت مناسب براي گرفتن آزمايش با توجه به بازه زماني 4روز ،ميشه 22 اگوست يعني15 روز فقط قبل از مصاحبه يه متني بديد بزنيم به سفارت كه بگيم معاينات پزشكي بمونه براي بعد از مصاحبه لطفا كمك و راهنمايي كنيدببخشيد متن را در چند تاپيك ميزارم به خاطر اينكه هم ديگران متوجه بشوند هم زودتر يكي راهنمايي و كمك كنه.Cool

جسارتاً من هیچ کدوم از اونها نیستم که شما ازشون کمک خواستید Smile اما میدونم که لزومی به نامه نگاری نیست، اگر مدیکال را نبرید نقص مدرک می خورید و اگر بخواهند ویزا ی یکضرب به شما بدهند می تونید همون روز مصاحبه برید و مدیکال را انجام بدید و با بردن جواب مدیکال ویزا تون صادر میشه. اما اگر fbiچک بخورید که در برگه آبی هم قسمت مراحل اداری را تیک میزنند هم نقص مدارک را، که هر زمان شماره تان در سایت کلیرنس آمد با جواب مدیکالتان میرید و ویزا را میگیرید.

البته باز هم نظر با تجربه تر ها یک چیز دیگه ست و شما می توانید برای اطمینان بیشتر خودتون ایمیل هم بزنید.
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان: alirezagh ، satusa ، nahid.t ، tamanna ، maaref ، frozen mind ، tata63
(2011-08-01 ساعت 15:23)Donkey chance نوشته:  
(2011-08-01 ساعت 15:09)nahid.t نوشته:  مدير هاي محترم ،نا ظم با نظم ، كيس پاييني ها ،با تجربه ها يه كمكي به ما 6و7 سپتامبري هاي انكاراي بچه داركنيدما از 26 اگوست به تعطيلي خورديم عملا وقت مناسب براي گرفتن آزمايش با توجه به بازه زماني 4روز ،ميشه 22 اگوست يعني15 روز فقط قبل از مصاحبه يه متني بديد بزنيم به سفارت كه بگيم معاينات پزشكي بمونه براي بعد از مصاحبه لطفا كمك و راهنمايي كنيدببخشيد متن را در چند تاپيك ميزارم به خاطر اينكه هم ديگران متوجه بشوند هم زودتر يكي راهنمايي و كمك كنه.Cool

جسارتاً من هیچ کدوم از اونها نیستم که شما ازشون کمک خواستید Smile اما میدونم که لزومی به نامه نگاری نیست، اگر مدیکال را نبرید نقص مدرک می خورید و اگر بخواهند ویزا ی یکضرب به شما بدهند می تونید همون روز مصاحبه برید و مدیکال را انجام بدید و با بردن جواب مدیکال ویزا تون صادر میشه. اما اگر fbiچک بخورید که در برگه آبی هم قسمت مراحل اداری را تیک میزنند هم نقص مدارک را، که هر زمان شماره تان در سایت کلیرنس آمد با جواب مدیکالتان میرید و ویزا را میگیرید.

البته باز هم نظر با تجربه تر ها یک چیز دیگه ست و شما می توانید برای اطمینان بیشتر خودتون ایمیل هم بزنید.

دوست عزيز
سعي كنيد مديكال رو قبل از مصاحبه و يا حداكثر همون روزها انجام بديد و موكول نكنيد به بعد از كلير شدن! البته ميتونيد انجام بديد و بعدا تحويل بديد ولي سعي نكنيد انجام تست رو به تعويق بياندازيد. اين توصيه رو جدي بگيريد.
تشکر کنندگان: Donkey chance ، vahidvm60 ، nahid.t ، tamanna ، REZA1390 ، baz4baz ، tata63

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان