موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
يخواستم اينجا از زحمات كاربر عزيز Ehaqiqi كه زحمات زيادي براي من كشيده سپاسگذاري و آرزوي سفر خوش و آينده اي موفق همرا با خشنودي كنم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
دوستان عزیز من میخوام یه تجربه ای رو براتون بگم که اگه ۲ ساعت پیش میدونستم لازم نبود ۴ روز تک و تنها توی این شهر مسخره بمونم و علاوه بر شبی ۶۰ دلار هزینه هتل، پول شام و نهار عذاب تنهایی و کسلی و غر زدن های رییس و سر کار و اینا رو هم باید تحمل کنم.
قضیه از اونجایی شروع شد که صبح ۴ شنبه شد و ups لعنتی پاس منو نیاورد و من به اجبار به دفتر طهران تراول رفتم و هم بلیط رو از ۴ شنبه انداختم به ۱ شنبه دیگه و هم ۴ شب هتل رو مجدد شارژ کردم
اما بعد از ظهر حوالی ساعت ۵ونیم تولابی نشسته بودم که خانمی رو دیدم که ایشون گفتن ساعت ۴ رفتن دم سفارت و همونجا از مامور ups پاسشونو گرفتن. بعد من به این نتیجه رسیدم که حتما بسته پاسپورت ها رفته دفتر یو پی اس. همینطور هم بود رفته بود دفتر یو پی اس اما یو پی اس مرکزی! من به اشتباه رفتم یه شعبه دیگه از یو پی اس و اونجا متوجه شدم که باید میرفتم مرکزی اما ساعت شده بود نزدیک ۷ و اون دفتر تعطیل. این شد که دست از پا دراز تر برگشتم
نکاتی که میخوام بگم اینه که اول شما حتما یه لیدری پیدا کنین که مقداری معرفت داشته باشه نه اینکه به خاطر درصدی که از هتل میگیره باعث بشه شما هم ضرر مالی کنین هم زمانی و روحی
اگه این آقای محمد صبح به من میگفت که اگه ساعت ۴ برم دم سفارت امکانش هست که پاسو بگیرم الان تو هواپیمای برگشت به ایران بودم. من از آقای رهواری بیشتر از اینا توقع داشتم. حتی ایشون نگفتن که حوالی ۵ هم میتونم برم ups مرکزی! واقعا جای تأسف داره من حاضر بودم ۲ بر ابر اون درصدی که هتل بهشون میده پرداخت کنم اما ایشون یه راهنمایی ساده بکنن که الان تو راه برگشت بودم. مورد دیگه ای که از ایشون دیدم این بود که خیلی راحت به یکی از مسافرهای هتل رویال زنگ زد و گفت که نمیتونه بیاد دنبالشون واسه ترنسفر فرودگاه و اون خانم تنها تاکسی گرفت و رفت فرودگاه اما خود من به عینه دیدم که جلوی هتل ددمان داره مسافرا رو ترنسفر میکنه به فرودگاه!
از اونجایی که از این سایت خیلی تجربه بدست آوردم وظیفه خودم دونستم که این موضو ع رو بگم که دوستان اگه دیدین دارین پروازتونو از دست مید ین حتما ساعت حوالی ۴ بعد از ظهر یه سر دم سفارت برین بلکه بتونین پاستونو بگیرین حتی اگه نشد یا نداد سریع برین دفتر یو پی اس مرکزی و از اونجا بگیرین
۲- تحت هیچ شرایطی هتل رویال رو نگیرین!!!! تهویه ها خاموشن یخچال اتاقها خرابه دستمال توالت نمیدن و......
و سوم که نظر شخصیمه با آژانس جزیره بهشت و آقای رهواری هماهنگ نکنین.
ای کاش یه همچین پستی قبلا خونده بودم
ممنون از همه دوستان
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-03 ساعت 12:36)Ehaqiqi نوشته: (2011-08-03 ساعت 00:58)nahid.t نوشته: اين مطالب را از سايت يكي از اژانس هاي گرفتن وقت مصاحبه برداشتم فكر كردم شايد بدرد بقيه هم بخوره نقل قول:
«اگر برنده لاتاری هستید و میخواهید برای مصاحبه به سفارت امریکا در آنکارا, ابوظبی و یا شهر دیگری بروید, نکاتی وجود دارد که ممکن است با رعایت آنها بتوانید بدون بکگراند چک ویزای خودتان را دریافت کنید.
در واقع من این اصول را رعایت کردم ولی نمیدانم تا چه حد در عدم بکگراند چک و دریافت سریع ویزایم موثر بوده است با اینحال دانستن این موارد ممکن است بدرد شما بخورد.
1- سالن انتظار سفارت یک محیط کاملا کنترل شده است که توسط دوربین و میکرفنهای مخصوص تمام اعمال و حرفهای مصاحبه شوندگان, دیده و شنیده میشود. سعی کنید از گفتن مسائل غیر ضروری و حرکات اضافی که باعث پایین آمدن وجهه شما شود خودداری فرمایید. مثلا اگر بچه شما شیطانی کرد توی سرش نزنید چون اینکار برای آنها بسیار زشت است و باعث دید منفی نسبت به شما میشود. از گفتن اینکه امریکاییها چنین و چنان هستند و یا گله و شکایت از تاخیر در امورتان خودداری کنید. فکر کنید که همواره تحت نظر و مقابل دوربین مخفی قرار دارید.
2- اگر مرد هستید از کت و شلوار, پیراهن و کراوات بسیار رسمی استفاده کنید. البته نه کت و شلوارهایی که دربانها میپوشند بلکه بهترین کت و شلواری که با آن به عروسی میروید. رسمی بودن لباس شما بسیار بسیار اهمیت دارد. سعی کنید ریش و سبیل خود را اصلاح کنید و موهایتان هم کاملا مرتب باشد. اگر خانم هستید باید از کت و دامن و یا کت و شلوار رسمی استفاده کنید. پیراهن شما باید حتما یقه دار باشد. البته باز بودن آن مهم نیست ولی نباید از یقه گرد و یا حلقه آستینی استفاده کنید. مدل موی شما و آرایشتان نباید مانند زمانی باشد که به مهمانی میروید بلکه باید کاملا رسمی و ساده باشد. رنگ لباسها هم باید طوسی, سرمه ای و یا یک رنگ رسمی باشد. اگر دامن میپوشید نباید بلندتر از زانوهای شما باشد و اگر مشکل حجاب دارید بجای دامن گشاد و چین چینی بهتر است شلوار بپوشید. از روسری به هیچ عنوان استفاده نکنید ولی اگر مانتوی شما رسمی باشد ایرادی ندارد.
3
سلام دوست گرامي
براي خانمهايي كه مقيد به حجاب هستن(نه مشكل حجاب!) اصلا مشكلي وجود نداره.
من با مانتو شلوار و روسري رفتم البته مرتب و شيك و كاملا پوشيده.البته تنها زن با حجاب بودم ولي هيچ مشكلي نداشت.
در ضمن عكسهام هم با حجاب بود.روسري رو مثل دستمال سر پوشيدم كه موها پوشيده باشه ولي گوشها معلوم باشه كه به اينها هم ايرادي نگرفتند.
اتفاقا خوبي آمريكا اينه كه هركس هرجوري دوست داره لباس مي پوشه.
براي همتون ارزوي موفقيت ميكنم.
سلام
همسر Sare گوشهاشم بیرون نگذاشته بود و ایرادی نگرفتن. کاش ما هم اینو میدونستیم.......البته فکر کنم توی فرودگاه امریکا بشه عکسو عوض کرد و با حجاب کامل داد برای توی گرین کارت
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-03 ساعت 21:08)farshad_sh نوشته: سلام به همه
دوستان عزیز من میخوام یه تجربه ای رو براتون بگم که اگه ۲ ساعت پیش میدونستم لازم نبود ۴ روز تک و تنها توی این شهر مسخره بمونم و علاوه بر شبی ۶۰ دلار هزینه هتل، پول شام و نهار عذاب تنهایی و کسلی و غر زدن های رییس و سر کار و اینا رو هم باید تحمل کنم.
قضیه از اونجایی شروع شد که صبح ۴ شنبه شد و ups لعنتی پاس منو نیاورد و من به اجبار به دفتر طهران تراول رفتم و هم بلیط رو از ۴ شنبه انداختم به ۱ شنبه دیگه و هم ۴ شب هتل رو مجدد شارژ کردم
اما بعد از ظهر حوالی ساعت ۵ونیم تولابی نشسته بودم که خانمی رو دیدم که ایشون گفتن ساعت ۴ رفتن دم سفارت و همونجا از مامور ups پاسشونو گرفتن. بعد من به این نتیجه رسیدم که حتما بسته پاسپورت ها رفته دفتر یو پی اس. همینطور هم بود رفته بود دفتر یو پی اس اما یو پی اس مرکزی! من به اشتباه رفتم یه شعبه دیگه از یو پی اس و اونجا متوجه شدم که باید میرفتم مرکزی اما ساعت شده بود نزدیک ۷ و اون دفتر تعطیل. این شد که دست از پا دراز تر برگشتم
نکاتی که میخوام بگم اینه که اول شما حتما یه لیدری پیدا کنین که مقداری معرفت داشته باشه نه اینکه به خاطر درصدی که از هتل میگیره باعث بشه شما هم ضرر مالی کنین هم زمانی و روحی
اگه این آقای محمد صبح به من میگفت که اگه ساعت ۴ برم دم سفارت امکانش هست که پاسو بگیرم الان تو هواپیمای برگشت به ایران بودم. من از آقای رهواری بیشتر از اینا توقع داشتم. حتی ایشون نگفتن که حوالی ۵ هم میتونم برم ups مرکزی! واقعا جای تأسف داره من حاضر بودم ۲ بر ابر اون درصدی که هتل بهشون میده پرداخت کنم اما ایشون یه راهنمایی ساده بکنن که الان تو راه برگشت بودم. مورد دیگه ای که از ایشون دیدم این بود که خیلی راحت به یکی از مسافرهای هتل رویال زنگ زد و گفت که نمیتونه بیاد دنبالشون واسه ترنسفر فرودگاه و اون خانم تنها تاکسی گرفت و رفت فرودگاه اما خود من به عینه دیدم که جلوی هتل ددمان داره مسافرا رو ترنسفر میکنه به فرودگاه!
از اونجایی که از این سایت خیلی تجربه بدست آوردم وظیفه خودم دونستم که این موضو ع رو بگم که دوستان اگه دیدین دارین پروازتونو از دست مید ین حتما ساعت حوالی ۴ بعد از ظهر یه سر دم سفارت برین بلکه بتونین پاستونو بگیرین حتی اگه نشد یا نداد سریع برین دفتر یو پی اس مرکزی و از اونجا بگیرین
۲- تحت هیچ شرایطی هتل رویال رو نگیرین!!!! تهویه ها خاموشن یخچال اتاقها خرابه دستمال توالت نمیدن و......
ممنون از همه دوستان
دوست عزیز میشه آدرس UPS مرکزی رو بدی ؟و در ضمن یعنی ما باید چی کار کنیم که ویزا مون به موقع برسه؟اگه بعد از 3 روز نرسید باید بریم دفتر مرکزی UPS یا بریم دم سفارت ؟
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
salam
ma dıroz mosahebe dashtım
hamsaram vısa gereft va man back ground check khordam
safarnam bad az bargashtan be ıran ba jozeıat
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-03 ساعت 21:08)farshad_sh نوشته: از اونجایی که از این سایت خیلی تجربه بدست آوردم وظیفه خودم دونستم که این موضو ع رو بگم که دوستان اگه دیدین دارین پروازتونو از دست مید ین حتما ساعت حوالی ۴ بعد از ظهر یه سر دم سفارت برین بلکه بتونین پاستونو بگیرین حتی اگه نشد یا نداد سریع برین دفتر یو پی اس مرکزی و از اونجا بگیرین
ممنون از همه دوستان
فرشاد جان يك نكته بگم. برخلاف آن چيزي كه در سايت از اين دفتر" جزيره بهشت" تعريف شده. اتفاقا خيلي بي معرفتن. در مورد خودم بگم بخاط تنبلي كارمند همين دفتر و يا مسئله ديگه كه من نمي دونم من مجبور شده قيمت بليط تركيش را نفري 150 هزار تومان گرونتر بخرم. اينا چون از بچه هاي اينجا مراجعه كننده پيدا مي كنن. يكمي توجهشون كمه
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-04 ساعت 11:42)HOMAYON53 نوشته: (2011-08-03 ساعت 21:08)farshad_sh نوشته: از اونجایی که از این سایت خیلی تجربه بدست آوردم وظیفه خودم دونستم که این موضو ع رو بگم که دوستان اگه دیدین دارین پروازتونو از دست مید ین حتما ساعت حوالی ۴ بعد از ظهر یه سر دم سفارت برین بلکه بتونین پاستونو بگیرین حتی اگه نشد یا نداد سریع برین دفتر یو پی اس مرکزی و از اونجا بگیرین
ممنون از همه دوستان
فرشاد جان يك نكته بگم. برخلاف آن چيزي كه در سايت از اين دفتر" جزيره بهشت" تعريف شده. اتفاقا خيلي بي معرفتن. در مورد خودم بگم بخاط تنبلي كارمند همين دفتر و يا مسئله ديگه كه من نمي دونم من مجبور شده قيمت بليط تركيش را نفري 150 هزار تومان گرونتر بخرم. اينا چون از بچه هاي اينجا مراجعه كننده پيدا مي كنن. يكمي توجهشون كمه
من هم اضافه کنم که به آقای پوریا پیام خصوصی دادیم که ببینیم یه هتل رو چقدر می تونه برای ما بگیره، که اصلا جواب هم نداد.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
ما امروز مصاحبه داشتیم
من ویزا گرفتم ولی همسرم clearence خورد.
سفرنامه ام رو براتون رسیدم تهران میگذارم
شماره کیس: *****2011AS
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
درباره آقای راهواری و آژانس مسافرتی ایشان؛ به نظر من قیمت هایی که این آژانس برای هتل های طرف قرارداد ارائه میدهند نسبت به دیگر آژانس ها پایین تره شاید بخاطر تعداد مسافرهای زیادتری که معرفی میکنند؟! اما درمورد تورهای تفریحی که در آنکارا برگزار میکنند باید بگم اصلا نمی ارزه که بگیرید. در کل من برخورد ایشان را بد ندیدم اما به هر حال توقع من بیشتر از اینها بود.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه یو پی اس پاس رو بیاره ما نباشیم توی هتل به روسپشن تحویل میده؟
شماره کیس: *****2011AS
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در مورد آژانس جزيره بهشت بايد بگم وقتي باهاشون تماس گرفتم بسيار زشت برخورد كردند و ميخواستند اتاق 54 دلاري را به ما 66 دلار بيندازند كه ما گول نخورديم!!