موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا از دوستانی که حقایق و نه اونچه که بعضی ها دوست دارند بشنوند را بیان میکنند صمیمانه تشکر میکنم. دوستان خواهش میکنم تجربیات خودتون در مورد سفر و نکات را یک مقدار ریز تر بیان کنید. مثلا نحوه پیدا کردن آدرس، چگونگی برخورد بهتر در سفارت ، پیگیریاسپورت ، اگر جایی انگلیسی بلد نیودند چه کنیم و ...
موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-05 ساعت 21:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-06 ساعت 16:25 توسط frozen mind.)
دوستان اگه یه دی.سکو ایرانی تو آنکارا میشناسید برای من آدرس بگذارید.
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان معمولا چند روزه ups ویزا ها رو میاره؟
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
الان بيش از 10 روزه كه تو آنكارا گير افتاديم.يه نقص مدرك داريم كه بايد اصلش از ايران برامون بفرستن.
خواهش ميكنم اگه كسي از دوستان براي روز يكشنبه 16 مرداد،(7 آگوست) مي خواهد با پرواز ساعت 5 عصر ايران اير به مقصد آنكارا، به آنكارا تشريف بياورد لطف كند و به من پيام دهد تا خانواده ام مدارك را تحويل ايشان دهند تا به دست من برسد و بعد از 2 هفته بالاخره تكليفمان معلوم شود.
منتظر پاسخ شما دوست عزيز هستم.
متشكرم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
به نام خدا و با سلام خدمت همه ی شما عزیزان
من چند ساعتی میشه که عضو رسمی این سایت شدم. اما از همون لحظه ای که در لاتاری 2011 قبول شدم مرتب این سایت را بازدید می کردم و از اطلاعات اون استفاده می کردم. قبل از این که من هم راجع به کیسم و نحوه ی مصاحبه در سفارت چیزی بنوسیم لازم می دونم موردی را خدمت شما عزیزان اعلام کنم . اون هم اینه: "من دست شما عزیزان (مدیران و اعضا) را 1000 بار می بوسم" چرا که با خوندن اطلاعات شما من تقریبا با هیچ مشکلی مواجه نشدم. از همون پارسال گام به گام مطالب مربوط به هر تاپیک را به دقت خوندم؛ مثلا در اولین گام نحوه ی ارسال مدارک به KCC، سپس ترجمه ی مدارک، سپس....، و در نهایت سفرنامه ی آنکارا و مدیکال چک و مصاحبه. عالی بود عزیزان عالی. من اصلا آدمی نبودم که بخوام تو سایتی عضو بشم و کامنت بذارم. ولی این نهایت بی انصافی بود که این همه شما به من کمک کنید و من بدون این که حتی از شما تشکر کنم راهی آمریکا بشم.
عزیزان من این جا تازه واردم و نمی دونم چگونه اطلاعاتی نظیر Case number و... را وارد کنم. به زودی سفرنامه ی خودم را که 2 روز پیش انجام شد براتون می نویسم.
هزاران هزار بار ازتون ممنونم. نمی دونید که چقدر کارمو راحت کردین شماها. اصلا نیازی به وکیل و دلال و ... نیست نیست نیست نیست. همه ی عزیزان را توصیه می کنم فقط مطالب این سایت رو به دقت بخونین همین. فعلا بای. برکی گردم.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-06 ساعت 15:02)Iranian نوشته: به نام خدا و با سلام خدمت همه ی شما عزیزان
من چند ساعتی میشه که عضو رسمی این سایت شدم. اما از همون لحظه ای که در لاتاری 2011 قبول شدم مرتب این سایت را بازدید می کردم و از اطلاعات اون استفاده می کردم. قبل از این که من هم راجع به کیسم و نحوه ی مصاحبه در سفارت چیزی بنوسیم لازم می دونم موردی را خدمت شما عزیزان اعلام کنم . اون هم اینه: "من دست شما عزیزان (مدیران و اعضا) را 1000 بار می بوسم" چرا که با خوندن اطلاعات شما من تقریبا با هیچ مشکلی مواجه نشدم. از همون پارسال گام به گام مطالب مربوط به هر تاپیک را به دقت خوندم؛ مثلا در اولین گام نحوه ی ارسال مدارک به KCC، سپس ترجمه ی مدارک، سپس....، و در نهایت سفرنامه ی آنکارا و مدیکال چک و مصاحبه. عالی بود عزیزان عالی. من اصلا آدمی نبودم که بخوام تو سایتی عضو بشم و کامنت بذارم. ولی این نهایت بی انصافی بود که این همه شما به من کمک کنید و من بدون این که حتی از شما تشکر کنم راهی آمریکا بشم.
عزیزان من این جا تازه واردم و نمی دونم چگونه اطلاعاتی نظیر Case number و... را وارد کنم. به زودی سفرنامه ی خودم را که 2 روز پیش انجام شد براتون می نویسم.
هزاران هزار بار ازتون ممنونم. نمی دونید که چقدر کارمو راحت کردین شماها. اصلا نیازی به وکیل و دلال و ... نیست نیست نیست نیست. همه ی عزیزان را توصیه می کنم فقط مطالب این سایت رو به دقت بخونین همین. فعلا بای. برکی گردم.
دوست عزيز شما اطلاعاتتو براي آقاي فري فري ارسال خصوصي كن.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-06 ساعت 16:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-06 ساعت 16:18 توسط tata63.)
در مورد سفرنامم يه چيزيو يادم رفت بنويسم اونم اين بود كه ما با ماشين خودمون رفتيم فرودگاه و ماشين در پاركينگ يك كه دقيقاً زير سالن فرودگاهه گذاشتيم كه شبي 4800 كرايشه و سر پوشيده هستش! و به نسبت تاكسي هاي فرودگاه خيلي خيلي مناسب تره
پاركينگ 2 و 3 روبازه و فاصله داره از سالن فرودگاه و ممكنه اتفاقي كه براي يوزر افتاد، براي شما هم خداي نكرده پيش بياد!
روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا: Sep-13-2011
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-07 ساعت 14:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-07 ساعت 18:15 توسط Ehaqiqi.)
سلام دوستان عزيز
بالاخره نوبت من شد تا سفرنامه ام رو براي شما عزيزان بنويسم شايد بعضي از دوستان بتوانند از آن استفاده كنم.در ابتدا از مسولين محترم سايت پربار مهاجر سرا تشكر ميكنم كه الحق و الانصاف كمك بسيار بزرگي به ما كردند.
سعي ميكنم خلاصه بنويسم و فقط نكاتي رو كه فكر ميكنم مهم هستند بگم.
در مورد آزمايشات مديكال
• نوبت گرفتن فقط بايد اينترنتي باشد چون روزي كه شما براي مديكال مراجعه ميكنيد و برگه پرينت نوبت رو از شما ميگيرند اون رو به همراه ساير مدارك درون پاكت قرار ميدهند تا ببريد سفارت.
• نياز نيست حتما كارت واكسن بين المللي از پاستور تجريش ببريد از همون شهر خودتون بگيريد كافيه.هرچند ما هم اطمينان نكرديم و با هزار مصيبت 2 بار تا تهران رفتيم.يكي از دوستاني كه با ما بود كارتش رو از همون شيراز گرفته بود و دكتر ازش قبول كرد.درضمن واكسن آبله مرغان هم نزده بود و وقتي به دكتر گفته بود در بچگي گرفتم ازش قبول كرده بود.
• اگر به هر دليلي قرص اعصاب يا آرامبخش استفاده ميكنيد به دكتر بگوييد استفاده نميكنم.در آزمايش خون تست نميشود.
• چون كارت واكسن كامل بود نفري 47.5 دلار براي عكس و آزمايش خون و 70 دلار براي معاينه.
نحوه مسافرت
ما روز سه شنبه با اتوبوس تهران آنكارا به مقصد آنكارا حركت كرديم.نفري 85000 تومان از شرگت گيتي سير يا گيتي پيما.درست يادم نيست.اولش به ما گفتند اتوبوس VIP هست و با امكانات كامل ولي جاي دشمنتون خالي.اتوبوس بسيار بدي بود.صندلي هاش زير پايي نداشت و تا آنكارا پاهاي من مثل كيسه بوكس ورم كرد.رفتار راننده و كمك راننده هم بسيار بسيار زشت و بي ادبانه بود.سيگار هم ميكشيدند.
يكي از دوستان هم با اتوبوس شركت همسفر اومده بود و راضي نبود.اگه بليط ديدار سير متعلق به مترو تركيه گيرتون بياد خيلي بهتره وصندلي هاش مونيتور داره و 24 تايي هست.البته ما نرفتيم فقط شنيديم.يكي از دوستان چند روز پيش با اين اتوبوس ها راهي شد اگه خبري گرفتم براتون ميزارم.
مصاحبه.
مصاحبه ما روز سه شنبه 2 آگوست بود و ما پنجشنبه قبل از اون براي مديكال رفتيم.جمعه جواب گرفتيم و 3 روز انتظار كشيديم براي روز مصاحبه.
از مسائل حاشيه اي مثل بيخوابي شب قبل از مصاحبه و غيره كه بگذريم صبح ساعت 7 به زور اقاي شوهر رو از تخت خواب بيرون كشيديم و ساعت 8 صبح دم در سفارت بوديم.
همسرم با كت و شلوار و كراوات و صورت اصلاح شده من هم با مانتوو روسري البته شيك و مرتب.
خلاصه رفتيم تو .من كه هم گرسنه بودم چون صبحانه نخوردم و هم خيلي خوابم مي امد يه چرتي زدم. بعد از كلي انتظار كه شماره هاي قبل و بعد از مارو اعلام كرد شماره ما ظاهر شد و رفتيم براي انگشت نگاري.
از من انگشت نگاري كرد ولي از همسرم نگرفت.تا يادم هست بگم كه من برنده هستم.بعد هم فقط از من پول گرفت نه شوهرم.ما به چيزي شك نكرديم و براي مصاحبه رفتيم .به زبان فارسي بود و يه خانم بود.كه بد نبود و كمي خشك و رسمي بود.
به هردومون گفت قسم بخوريد و فرمهاي منو داد تا امضا كنم.
ازم پرسيد چكاره اي گفتم بيكار و خانه دار.گفت قبلا جايي كار ميكردي گفتم بله ولي 1.5 سال پيش تموم شد.گفت كجا بود گفتم بيمارستان و همينظور پرسيد بيمارستانتون عمومي بود يا خصوصي. و از شوهرم پرسيد كه سربازي رفتي گفت نه و پرسيد كارت چيه؟گفت شركت خصوصي دارم.در ضمن رشته من مهندسي كامپيوتر بود و همسرم مهندسي برق.
خلاصه يه دفعه همه اين ها رو گذاشت كنار و گفت شما يه نقص مدرك داريد.نقص مدرك ما هم طوري بود كه نشان ميداد ما موقع ثبت نام اشتباه كرده ايم و گفت طبق قانون ،من كيس شما رو باطل اعلام ميكنم!!من مثل اسفند رو آتش پريدم بالا و گفتم نه من هيچ اشتباهي نكردم و براش توضيح دادم.كمي قانع شد و برگه زشت صورتي رو امضا نكرد.
و اما نقص مدرك ما
من به دلايل خصوصي نميتونم دقيقا بگم نقص مدرك ما چي بود ولي با توجه به كيس خودمون و يه كيس ديگه مواردي رو كه به نظرم مياد ذكر ميكنم.
اگر در ثبت تاريخ ازدواج در سند ازدواج با شناسنامه ها مغايرتي وجود داشته باشه يا اينكه قبل ازدواج كرده و طلاق گرفته ايد و همچنين اگر فرزندي داريد كه حضانت او در اختيار شما هست يا نيست و.... براي همه اينها بايد از دادگاه مدرك و نامه رسمي همراه با ترجمه بياوريد وگرنه براحتي رد ميشويد!!!!
خلاصه ما گفتيم از اين جريان اطلاعي نداشتيم و شما هم قبلا هيچ اشاره اي نكرده ايد و اون بنده خدا هم واقعا آدم با انصافي بود و حرف من رو قبول كرد.به من گفت ما از همسرتون انگشت نگاري نكرديم و پول نگرفتيم تا اگر كيس شما باطل شد شما پول بيخودي نداده باشيد و ضرر نكنيد.
به ما برگه آبي داد و در قسمت "وغيره"نوع نقص مدرك رو نوشت و گفت هر وقت مدرك رو آورديد ادامه پروسه انجام ميشه.
ما با حالتي مملو از شادي به خاطر كليرنس نخوردن و غم چگونگي فراهم كردن مدرك برگشتيم هتل.
با پدرم تماس گرفتيم و ايشان مدرك مربوطه را از منزل ما پيدا كردند و برامون اسكن و ايميل كردند.پرينت رو برديم به يكي از دارالترجمه هايي كه خود سفارت گفته بود.
اولش براي يه برگ A4 40 ليره و بعد 60 ليره خواست.در آخر هم گفت من اصل مدرك رو لازم دارم و اين كارو نميكنم.بريد پيش بيژن.
بيژن يه دلاله كه دفترش روبروي سفارته.برديم پيش اون و گفت فردا بيايد.جالب اينجاست كه فردا با پرداخت 50 دلار وقتي مهر دارالترجمه رو ديديم مشاهده كرديم مهر همون دارالترجمه اي رو داره كه از ما قبول نكرد!!!!!!!!!
ساعت 1 تا 1:30 دقيقه كساني كه برگه آبي دارند ميتونند برن تو سفارت.اين بار به شوهرم اجازه ندادن بياد تو و گفتند اگر لازم شد آفيسر زنگ ميزنه دم در و ما ايشون رو راه ميديم تو.من رفتم و از همون خانم ايراني يك شماره گرفتم و نشستم خيلي خلوت تر از صبح بود.شماره ام كه اومد رفتم پشت باجه.يه خانم زشت موقرمز و چشم آبي بود كه انگليسي حرف ميزد.
برگه مدرك و پاسپورت و برگ آبي رو گرفت و برگ سفيد يو پي اس رو بهم داد و گفت برو. نميدونيد چه حالي داشتم.بهش گفتم پس همسرم چي ميشه.گفت مگه اون هم ميخواد با شما بياد آمريكا؟گفتم بله ما با هم ميريم. ايشون مصاحبه نشده و پول هم نداده.گفتش برو بنشين تا نوبتت بشه.بعد از چند دقيقه اسم منو تو بلند گو خواندند.تا برگشتم ديدم 2 نفر مثل رستم دستان پشت شيشه ايستادند و واقعا ترسيدم ازشون.
اون يكي كه كمي فارسي ميدونست گفت اين مدرك قبول نيست بايد يه مدرك ديگه بياري و اصلش باشه نه كپي در حاليكه آفيسر روز قبل گفته بود هرمدركي كه ادعاي شما رو ثابت كنه و كپي هم قبوله.
خلاصه من بيچاره هاج و واج مونده بودم چكار كنم.هرچه اصرار كرده قبول نكرد و در آخر بي انصاف برگ يو پي اس رو ازم پس گرفت و دوباره برگ ابي بهم داد ولي از اون وحشتناكتر اينه قسمت كليرنس رو هم تيك زده بود.البته اينو وقتي از سفارت اومدم بيرون ديدم.
به من نگفت برو از فلان تاريخ سايت رو چك كن و... فقط گفت اصل مدرك رو بيار.
دست از پا دراز تر از سفارت اومدم بيرون وشوهر بيچارم به خيال اينكه اومدم دنبالش تا بريم و مصاحبه بده دويد پيشم ولي تا حال نزار منو ديد همه چيزو فهميد!!
ديگه دير شده بود و تو ايران دادگاه و همه جا تعطيل شده بود .موند براي روز بعد.پدر بيچارم با هزار بدبختي و اين در اون در زدن بالاخره مدركي رو كه ميخواستم از دادگاه گرفت.حتما ميتونيد حدس بزنيد با اين سيستم مزخرف و بي حساب و كتاب دادگاه چه كار سختي بود.ما هم اين جا اوقاتمون تلخ و هر دو به شدت نگران و پريشان كه به قول معروف" نكنه رفتيم ابروش رو درست كنيم زديم چشمشم كور كرديم!!!" و با كليرنس چه كنيم؟؟؟
روز پنجشنبه خانواده هر كاري كردند و به هر مبلغي راضي شدند تا دو صفحه مدرك رو يه دارالترجمه آماده كنه و برامون ايميل كنه تا ما با دست پر بريم سفارت نشد كه نشد.
ولي ما از رو نرفتيم .دوباره براي سومين بار رفتيم دم در سفارت.اين بار خلوت بود و كسي به كسي نبود و كنترل نميكردند.
من هم از فرصت استفاده كردم و شوهرم رو صدا زدم تا بياد با هم بريم داخل.
رفتيم داخل و اون خانم ايراني يه شماره داد.
تا رفتيم داخل شمارمون رو اعلام كردند.براي انگشت نگاري.اين بار يه خانم بور جوان بود كه وقتي خواست انگشت نگاري كنه گفتم من انجام دادم و نوبت شوهرمه.گيج شد و شماره رو در سيستم زد تا وضعيتمون رو ببينه.
اين رو هم تا يادم نرفته بگم ما احتمال داديم سفارت همه مدرك ما رو بطور كامل نخونده باشه چون موردي كه مد نظر اونها بود رو داشت.ما هم با اين احتمال خواستيم دوباره امتحان كنيم و هم اينكه اگه كليرنس خوردم مطمئن بشم و برگرديم ايران.
خوشبختانه وقتي سيستم رو چك كرد فهميديم كليرنس نخورديم و همون نقص مدركه.اين بار اون خانم مهربون مدرك رو كه اينبار با مداد زير عنوان مورد نظر خط كشيده بوديم رو به همراه پاس و برگ آبي ازمون گرفت و دوباره كارت يو پي اس داد.اين بار ميخواستم تا ازم پسش نگرفتند در برم!!!گفت كه بسته شما يا با ويزا مياد يا با نقص مدرك مجدد و ما باز بدون هيچ نتيجه از سفارت دست خالي برگشتيم و 3 روزه منتظره يو پي اس هستيم.البته پاس من هنوز در سفارته و تحويل مامور يو پي اس نشده.
نمي دونيد چقدر سخته انتظار و اين همه بيم و اميد تو اين چند روزه چقدر آزارمون ميده.
امشب قراره مدارك از ايران برسه تا فردا صبح دوشنبه بريم ببينيم چه خبره و چه خوابي برامون ديدن.برامون دعا كنيد تا بزودي و دل خوش براي هميشه از اين شهر كسل كننده بريم.دلم براي كوير تفديده زاينده رود كه يه زماني رود خانه بود تنگ شده.
و اما بعد....
بعد از مرثيه سوزناك مصاحبه بريم سر وقت باقي ماجرا
هتل ما اوزيلهان هست.هرچند تلفني من و همسرم جداگانه رزرو كرده بوديم ولي چيزي ثبت نشده بود!ولي اتاق دادند.استاندارد دابل براي 2 نفرشبي 54 دلار اون موقع كه ما اومديم اوج گرما بود و نتونستيم تحمل كنيم.در قسمت نوساز دابل لوكس گرفتيم 70 دلار با كولر.رسپشن هاي هتل بد نبستند ولي خوب هم نيستند از هر موقعيتي مي خوان استفاده كنند تا ايراني رو تحقير كنند كه همسرم يكيشون رو محكم سرجاشون نشوند.متاسفانه چون به يو پي اس آدرس اوزيلهان رو داديم مجبوريم بمانيم.ولي نسبت به بيوك ارشان خيلي خيلي خوبه.اونجا بوي نم و نا از بيرون هتل هم استشمام ميشه و اتاقهاش واقعا يه سوناي بد بو هست.
ما خريد زيادي نكرديم كه بتونم آدرس بدم.فاروم رفتيم با اتوبوس 263 .از هتل كه ميايد بيرون و ميريد سر خيابو به سمت كيزيلاي پايين ميرويد.فكر ميكنم يه خيابان پايين تر از خيابان هتل باشه.يه پل هوايي عابر پياده داره و سر خيابون يه تابلوي تبليغات مك دونالد هستش.با اتوبوس 2 لير ميديد ميرويد فاروم.قيمتهاش خوبه.
آنكامال و پانورا نرفتم.
براي صرفه جويي و خريد مواد غذايي ميتونيد از فروشگاهاي زنجيره اي با نام BiM استفاده كنيد.يكيش نزديك اوزيلهانه.از هتل ميايد بيرون.سمت چپ رو ميريد بالا.ار يه پل زير گذر رد ميشيد.خيابان سمت راست حدود 100 متر بالا ميرويد.فروشگاه مسلمانهاست و اجناس ارزان تر است.
براي ميوه و سبزي با كيفيت بسيار خوب و قيمت خيلي پايين(البته نسبت به ساير مغازه هاي ميوه فروشي) فروشگاهSOYKAN .از هتل سمت چپ ميريد بالا.سر خيابان باز ميريد سمت چپ به طرف رستوران شبهاي تهران.رستوران را ردميكنيد .چند متر پايين تر سمت راست خيابان يه مغازه با نام SOYKAN ميبينيد كه پله رو به پايين داره.قيمت هاش خيلي مناسبه.مثلا هلو كيلويي 1750 هندوانه 500 و انگور 1000 تومان.البته اجناس ديگري هم داره.
يه مورد ديگه اينكه ما چند شب پيش براي نماز مغرب رفتيم مسجد كجاتپه .(خيابان روبروي رستوران شبهاي تهران) ديديم مردم صف كشيدند براي افطاري.ما هم رفتيم ايستاديم.
اذان را كه گفتند صف شروع به حركت كرد.صف به طرف زير ساختمان مسجد حركت ميكردووارد سالني شديم.يك سيني يك بار مصرف غذا برداشتيم .در انجا به ترتيب يك ليوان دوغ پاستوريزه، يه بطري اب معدني، يه بسته كوچك حلواارده، 2 عدد نان،سوپ ،برنج و چند قليه بزرگ گوشت خوشمزه به ما دادند.بعد وارد يه سالن غذا خوري بزرگ به گنجايش حدود 1000 نفر شديم.غذا رو خورديم و طرف ديگه بيرون اومديم.واقعا غذاش عالي بود.مخصوصا براي ما ايراني ها كه اين چند روز مرديم از بي برنجي و همش غذاي بي برنج خورديم.
از اين جمعيت شايد تعداد انگشت شماري براي نماز درون مسجد بروند.اصلا كاري ندارند كه مسلمان باشد يا نباشد با حجاب يا بي حجاب.همه آزادند(خوش به حالشون!!)يه نكته جالب اينكه حتي غير مسلمانها و كساني كه روزه نبودند تا وقتي كه اذان ندادند لب به غذا نزدند و احترام گذاشتند.
وقتي من از مسجد بيرون آمدم همسرم داشت به يه خانم ايراني بي حجاب كه در اين زمينه روي تركها رو سفيد كرده بود راهنمايي ميكرد كه ميتونه بي حجاب داخل بره و اون جا لباس مناسب براي نماز !!!هست.در اين حين يه آقاي ترك اومد گفت ايراني؟گفتيم بله.وكلي حرف زد و درد دل كرد.فارسي رو خوب ميفهميد ولي نمي تونست جواب بده.گفت كه هتلهاي اين منطقه خيلي گرونند و در منطقهULUS اولوس هتل هاي زياد با قيمت پايين هست.گفت نزديك كيزيلاي هست و ما هم پياده راه افتاديم ولي اشتباه كرديم بايد با اتوبوس ميرفتيم.
خلاصه به ميدان اولوس رسيديم.واقعا راست گفته بود.پر از هتل بود با قيمت هاي خيلي پايين تر.ما يه هتل مثل اوزيلهان پيدا كرديم با همون امكانات شبي 35 دلار!!!!
هتلي بود با اتاقهايي به مراتب شيك تر و بهتر از ددمان شبي 70 دلار كه همين اتاق رو ددمان شبي 130 يورو ميده. اسمش تا جايي كه يادمهogulturk hotel بود .خلاصه اگه وقت بزاريد و بريد اون منطقه ضرر نميكنيد.
ما اگه آدرس يو پي اس رو اوزيلهان نداده بوديم يك ثانيه نمي مونديم.فقط به نظر من يه عيب داره اونم اينه كه از سفارت دوره و نميشه پياده رفت بايد نفري 2 لير بديدكه اونم اگه كسي كارش طبق روال معموله و مثل ما هر روز نياز نيست 2 بار اين مسير رو بره و برگرده باز هم خيلي به صرفه هست.
ديگه هر چي فكر ميكنم مورد ديگه اي به نظرم نميرسه كه بگم.اگه مطلب جديدي پيداكردم بهتون ميگم.
اميدوارم كه بتونيد از مطالبي كه براتون نوشتم استفاده كنيد و همتون بدون دردسر اون ويزا خوشگله رو بگيريد.