موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من میخوام برایوقته سفارت برای مادرم در آنکارا یک هتل رزرو کنم .. ..دوستان عزیزم چه هتلی اقامت داشته باشه که ایرانی مشابهه خودشون زیاد باشن چرا که نه زبان بلدن ایشون نه همراهی با خودشون داران.از راهنماییتون ممنونم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-08 ساعت 07:55)mastoureh نوشته: سلام
من میخوام برایوقته سفارت برای مادرم در آنکارا یک هتل رزرو کنم .. ..دوستان عزیزم چه هتلی اقامت داشته باشه که ایرانی مشابهه خودشون زیاد باشن چرا که نه زبان بلدن ایشون نه همراهی با خودشون داران.از راهنماییتون ممنونم
هتل ددمان من شنيدم كه ايراني ها زياد مي رن.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه به خاطر اين تعطيلات و معاينات پزشكي پسرم پروازها تداخل با وقت دكتر يا سفارت ميكرد منهم مجبور شدم بليط رفت 31 اگوست و بليط برگشت را 10 سپتامبر بگيرم چون مدت طولاني شد براي صرفه جويي از شيدا تور هتل بيوك را 2 شب اول موقتا براي 4نفر در يك اتاق شبي 75$و ترانسفر رابراي رفت و برگشت 80 $ براي بقيه شبها قرار شد انجا تصميم بگيريم حالا باتوجه به اينكه ما 31 اگست پرواز ساعت 5 بعداز ظهر از تهران داريم و عملا 31 فقط براي خواب هتل هستيم هتل بيوك يعني براي دوشب هم غير قابل تحمله؟ با توجه به اينك يك خانواده 4نفري در يك اتاق هستيم اگر كسي راهنمايي كنه متشكر ميشوم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خلاصه نوبت ما شد که سفرناممون را اینجا بنویسیم.من مثل خیلی از دوستان که زحمت می کشیدند و در جزییات مینوشتند نمیخوام در جزییات برم فقط نکاتی که مهمه به اونا اشاره میکنم.امیدوارم به درد دوستان بخوره.
ما 31 جولای با پرواز ترکیش ساعت 6 صبح رسیدیم آنکارا.چون روز یکشنبه بود کاری نمیتونستیم انجام بدیم.هتل ما هتل رویال بود که زیاد از این هتل راضی نبودیم.کولرش اصلا خوب نبود.اینترنتش همش قطع و وصل میشد از اتاق که می رفتی بیرون یخچال و تمام وسیله های برقی خاموش می شد وقتی بر میگشتی اتاق جهنم بود.
خلاصه فردا برای مدیکال ساعت 9 صبح مطب دکتر بودیم که مراحل مدیکال ما هم مثل تمام دوستانی بود که بارها اینجا توضیح دادن و من در جزییات نمیرم اول آزمایش خون و عکس قفسه سینه از ما گرفتن نفری 47.5 دلار ساعت 12 ظهر گفت بیاین برای معاینه که واسه اونم نفری 70$ گرفتن و خوشبختانه هیچ واکسنی هم به ما نزد چون کارت واکسنمون پر مهر بود البته خانم دکتر وقتی شغل من را پرسید و فهمید دندانپزشک هستم دیگه کوتاه اومد.خلاصه به ما گفتن فردا(سه شنبه) ساعت 3 بریم واسه جواب ها که رفتیم و جواب ها را گرفتیم.
چهار شنبه روز مصاحبه ما بود و ساعت 8 دم سفارت بودیم که تقریبا شلوغ بود و ما ساعت 8:30 وارد سفارت شدیم.اصل مدارک را یه خانم که خیلی خوب فارسی حرف میزد از ما گرفت.در ضمن اینم اضافه کنم که ما مدارکمون را از 3 هفته قبل فرستادیم سفارت و اونها هم یک هفته قبل از مصاحبه رسیدن مدارک را تایید کردن و غیر از مدارکی که همیشه اصلش را میخوان یعنی شناسنامه و کارت ملی و......اصل عدم سوپیشینه فیلیپین برای من که برنده اصلی بودم و حدود 6 سال و نیم در فیلیپین زندگی کرده بودم و اصل عدم سوپیشینه فرانسه از شوهرم که اقامت اونجا را داره خواسته بودند چون ما کپی اونها را فرستاده بودیم براشون.در ضمن ما سفر خارجی زیاد داشتیم که همه را در جزییات در فرم آنکارا اعلام کرده بودیم حدود 3 صفحه شده بود سفرها.در مورد شغل هامون هم در فرم آنکارا باز یه مقدار توضیح نوشته بودیم مثلا شوهرم که شغلش آزاده کاملا در فرم آنکارا چند خط توضیح داده بودیم که چه کاری دقیقا انجام میده.اینها را برای این گفتم چون به نظر من خیلی مهمه هر چی واضح تر باشه برای اونها در کوتاه تر بودن کلیرنس یا گرفتن ویزای یک ضرب تاثیر داره.سفارت در ایمیل خودش گفته بود پرونده شما بررسی شده و آماده برای مصاحبه است و از ما اصل مدارکهایی که گفتم خواسته بود.
وقتی شماره ما اعلام شد برای مصاحبه بعد از انگشت نگاری و پرداخت پول یه خانم آفیسر بود که از ما خواست دست راستمون را ببریم بالا و قسم بخوریم که من گفتم ما چند تا اشکال داشتیم که اگه اجازه بدید می خوایم اصلاح کنیم.ما قبلا نامه به kcc و سفارت در این مورد زده بودیم.کاملا مشخص بود که آفیسر خونده بود نامه ها را و گفت خودم اصلاح میکنم بگین و ما بهش گفتیم و اون همه را اصلاح کرد بعد ما قسم خوردیم و اون از ما خواست فرم ها را امضا کنیم.کاملا مشخص بود که مصاحبه ما فرمالیتست و تصمیم راجع به پرونده ما گرفته شده.کل مصاحبه ما شاید کمتر از 2 دقیقه شد.آفیسر حتی به صورت ما نگاه هم نمیکرد.همون طور که تند تند پرونده های من و شوهرم را باز و بسته میکرد و کاغذ های روی میزش را جا به جا میکرد از من پرسید شغلت چیه ؟من جواب دادم.گفت کسی را اونجا داری گفتم یه دوست داریم گفت همین که اسپانسرت شد گفتم بله.از شوهرم پرسید شغلت چیه و شوهرم جواب داد .آفیسر گفت سربازی رفتی آقا؟شوهرم گفت بله.همین.بعد گفت از نظر من پرونده شما کامله .شما خانوم میتونی بری ویزات را بگیری و شما آقا یه مرحله اداری که باید برای شما طی بشه و 30 روز طول میکشه.من ازش سوال کردم 30 سپتامبر نزدیکه اگه نیومد چی ؟اونم گفت ما اینو میدونیم و تمام سعیمون را میکنیم اگه بعد از 30 روز نیومد حتما به ما ایمیل بزنید و اگه باز نیومد من به شما پیشنهاد میکنم وباز تاکید کرد که پیشنهاد میکنم و به میل خودتون نزدیک 30 سپتامبر بیایید اینجا دوباره.ما هم تشکر کردیم و برگه سفید به من داد و برگه آبی به شوهرم.
چند نکته: ضمن مصاحبه من برگه آبی را که اسم من روش نوشته شده بود دیدم اما وقتی آفیسر گفت پرونده شما کامله بغل اسم من یه خط تیره گذاشت و اسم شوهرم را نوشت و به من برگه سفید داد.
یه نکته دیگه اینکه بعضی از دوستان میگن اسپانسر داشتن باعث طولانی تر شدن کلیرنس میشه به نظر من کاملا بر عکسه و اگه شما اسپانسر مطمئن داشته باشید این به پرونده شما کمک میکنه چون برای اونا پیدا کردن سابقه اسپانسر با داشتن شماره ssnاسپانسر شاید کمتر از یک روز طول بکشه و تازه اونها مطمئن میشن که شما کسی که اونجا ست را داری.با اینکه ما وضعیت مالیمون بد نیست و گواهی حساب بانکیمون تقریبا بالا بود اما اسپانسر را بیشتر از حساب بانکی ها و سندها قبول داشتن.بنابراین به نظر من دوستان تا جایی که میتونید برای داشتن اسپانسر تلاش کنید.
نکته جالب دیگه که در بالا هم تاکید کردم اینه که با ما چند کیس لاتاری هم بودن حدود 4 کیس قبل ما مصاحبه داشتند که آفیسرها (یکی زن بود یکی مرد)از اونها بر عکس کیس های لاتاری که مصاحبه ها کوتاست خیلی سوال پرسید که چند تا از اون دوستان دیدم که اینجا قبل از اینکه من بنویسم به مصاحبه طولانیشون اشاره کردن به همین دلیل تاکید میکنم هر چه فرم هاتون دقیق تر و شفاف تر باشه مصاحبه کوتاهتر و فرمالیته تری خواهید داشت.
ما بعد از اینکه به ups رفتیم واسه ویزای من به دفتر ترکیش ایر رفتیم چون همون شب پرواز داشتیم بلیط را برای سه شب دیگه تغییر دادیم که 340$ بابت 2 تا بلیط از ما گرفت گفت 60$ جریمه و 110$ به خاطره تغییر قیمت بلیط که باید به روز محاسبه بشه و ما بلیط را یک ماه ونیم قبل مصاحبه به قیمت همون موقع گرفته بودیم.با اینکه آدرس هتل رویال را به UPS داده بودیم ولی وقتی از دفتر ترکیش برگشتیم بلافاصله هتلمون را عوض کردیم و رفتیم ددمان که قابل مقایسه با رویال نبود و خیلی بهتر و راحت تر بود.من همون شب سایت UPS را چک کردم دیدم خوشبختانه پاسم تحویل UPS شده به همین خاطر فردا ساعت 9 صبح رفتیم تو لابی هتل رویال نشستیم که ساعت نزدیک 1 بود که ویزای من و چند دوست دیگه را که چند روز بود منتظر بودن و یکیشون دوست عزیز فرشاد بود آوردن.
نکته دیگه اینکه تا جایی که می تونید کاراتون را خودتون انجام بدید و به دلالهایی که تو آنکارا هستن کاری ندید باور کنید اونها هیچ ارزشی برای وقت و پول شما قائل نیستن و فقط به جیب خودشون فکر میکنن.حتی یه راهنمایی ساده را که می تونه کلی شما را از نظر مالی و وقتی جلو بندازه ازتون دریغ میکنن.دوست عزیز فرشاد کلی اذیت شد که خودش قبل از سفرنامه من توی همین سایت توضیح داد.
ما دیروز برگشتیم ایران و من فرصت کردم که امروز این سفرنامه را اینجا بنویسم و مقداری از دین خودم را به این سایت ادا کنم.امیدوارم این سفرنامه به درد دوستان بخوره.اینجا دوباره از مدیران محترم و تمامی دوستانی که به ما کمک کردن و از راهنماییهاشون استفاده کردیم مخصوصا دوست خوبمون آقای صدرا سپهر که از اول این پروسه از کمکهای ایشون استفاده کردیم و این سایت را به ما معرفی کردن صمیمانه تشکر میکنیم.
به امید موفقیت تمام دوستان خوبم در این سایت.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمات دوستان
میخواستم بپرسم کسی میدونه که چطور میشه از الان هتل اوزیلهان رو رزرو کرد واسه سپتامبر ؟ باید زنگ زد یا با ایمیل هم جواب میدن ؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
روز شنبه 1ام مرداد رسیدم انکارا قرار بود با پدرم برم ک نشد و تنها رفتم .خوشبختانه هتل نبودم و خونه ی دوستای ترکم زندگی میکردم . روز دوشنبه 3ام مرداد با آقای عطا ( آشنای ترکمون) رفتم دکتر و بعد از مراحل عکس از قفسه سینه و خون که عادی بود ( 45 $ فکر کنم اینجا دادم) عصر رفتم پیش خانم دکتر که نذاشتم بهم واکسن آبله مرغون رو بزنه بهش گفتم جاشو بهش نشون میدم اما بعد از معاینه گفت " یک واکسن" پرسیدم چی؟؟ گفت " دیفتری کزاز چون 7 سال از روش گذشته" توی یک صدم ثانیه واکسنمو زد و گفت برو... (120$ هم اینجا شد. جمعا 185$ )
اون روز رفتم خونه یه خانم ترک به نام حبیبه تیزه ( حبیبه خاله) و قرار بود فرداش بریم جوابو بگیریم..فردا عصر ساعت 3:30 مطب بودیم و پرونده رو به همراه سی دی محرمانه بهم دادن خیلی منشی ها بامن خوب بودن و لبخند میزدن اما از دکتر زیاد خوشم نیومد.
_ پشت مطب دکتر یه پارک خیلی قدیمی هست به نام " قوله پارک" " پارک قو ها" و خیابونش هم جای باکلاس و شلوغ آنکارا به حساب میاد که شب ها جوونا میرن اونجا.
_ خیابون دیگه ای که پاتوق جووناست " باهچه لر اولری" " خونه های باغچه دار" اینجا عصرها خیلی شلوغه و اجناس هم خیلی ارزونه.
_ از مکان های توریستی مقبره آتاترک و موزه اش هست که " آنیت کابیر " گفته میشه تو مرکز شهر
_ ساختمان های بازسازی شده سلجوقی هستن که واقعا زیبان حتما اینجارو برین یک ساله ک افتتاح شده "hamamonu"
_ برای خرید برین " کیزیل آی مترو " از بقیه جاها ارزون تره.
من به پشتوانه میزبان هام به کلوب دانشجویان دانشگاه اورتودو تکنیک و کارکنان شرکت نفت آنکارا رفتم که جاهای خوبی برای گردش به حساب میومدن امکانات بیلیارد شنا نوشیدنی رقص و ... داشتن و برای اینا نرفتم جای دیگه و اطلاعاتی ندارم.
_ بهترین شکلات فروشی آنکارا که یکم گرونه "serender pastaneleri"
بالاخره روز مصاحبه 21 جولای بود که به همراه حبیبه خانم ساعت 7:40 صبح اونجا بودیم.. ما به صف گرین کارتی ها و توریستی و بقیه انواع ویزا تقسیم شدیم و نگهبان اول پاسپورتمون رو چک میگرد بعدش میگفت برو . داخل که شدیم اول خودمون و وسایلمون رو چک کردن بعد وارد یه اتاق دیگه شدیم که یه خانومه بهمون شماره میداد بعدش رفتیم تو اتاق انتظار 91 نفری و همه اینجا باهم بودیم انواع مختلف ویزا منتظر مصاحبه..
اینجا با خانوما و آقایون ایرانی آشنا شدم خیلی خوب بود... مانیتور 3 بار شمارتو میخونه
بار اول برای انگشت نگاری
بار دوم برای پول 819$
بار سوم برای مصاحبه
زمان مصاحبه سلام کرد و پرسید تو ایران چیکارمیکنم منم گفتم دانشجوام رشته امو پرسید بهش گفتم. بعدش پرسید کدوم زمینه اش رو بیشتر دوس داری...همین!
آخرش گفت موجودی بانکی شما کمه باید برین اسپانسر پیداکنین یا یه حساب دیگه نشون بدین ( موجودی من 11000$ بود که بعدا فهمیدم برای ویزای دانشجویی بوده و اشتباه متوجه شدیم) برگه آبی تکمیل پرونده داد و گفت همه کاراتون تمومه فقط فاکس موجودی بانک رو بیارین تا ویزا براتون صادر بشه.
روز جمعه براشون بردم اما گفتن فقط روزای 2شنبه تا 5 شنبه ساعت 1 تا 2 ظهر..روز 2 شنبه اونجا بودم و فاکس رو بهشون دادم و کارت سفید گرفتم بمن گفت برو منتظر باش.......
1روز- 2 روز - روز 4 ام رفتم سایت سفارت و مسج آنلاین زدم براشون و گفتم ویزای من چی شده من تنهام باید برگردم ایران (قبلش از سایت ups پاسپورتم رو چک کرده بودم گفته بود نیومده براشون) خبری نشد. روز پنجشنبه بود رفتم سفارت گفتم ویزای من نیومده باید برگردم ایران و ... منو راه ندادن داخل و گفتن برو منتظر باش آمریکایی ها میدونن چیکار دارن میکنن و ما نمیتونیم بهت کمک کنیم و اینا..تازه جواب درست ندادن که هیچ یکی از نگهبانا پرسید شما آذری هستییی!!!!!!
باز روز پنجم هم مسج آنلاین زدم ساعت 10:30 صبح با نا امیدی میخواستم برم بیرون و خودمو مثه روزای قبل تو خونه قرنتینه نکنم که حدود ساعت 2:30 یکی از افیسرها بهم ایمیل زد و گفت هرچه زودتر به دفتر من مراجعه کنید اگر نمیتونین بیایین حتما به ما خبر بدین..ساعت 3:30 اونجا بودم نگهبان تا پرینت ایمیل رو دید با خوشرویی گفت بفرمایید ایشون منتظرتون هستن و منو برد به سالن انتطار که بغیر از من یه آقای آمریکایی مراجعه کننده داشت!!
خلاصه گیت 6 خانم "هلن" منتظر من بود با قیافه آشفته و لبخند زورکی به ترکی گفت کپی ترجمه مدارک تحصیلی و شناسنامه و کارت شناسایی ( که قبلا تو ایمیل گفته بود بیاریم) بهم بدین. فرم 122 رو هم بهم گفتن دوباره پرکنم.. بعدش یه آقای آمریکایی به زبان فارسی گفت میدونید چه اتفاقی افتاده؟ گفتم نه! گفت : همه مدارکتون رو گم کردیم بخاطر این میتونیم کپی هاشو قبول کنیم میتونین برین بیرون و هروقت خواستین بیایین ویزاتون حاضره یا اینکه منتظر بمونبن تا ساعت 5 ویزاتون رو آماده کنیم..که گفتم منتظر میمونم . دوباره قسم خوردم و ....تا اینکه آخرین دقایق کاری پاسپورتمو دستم دادن و با پرواز شنبه شب ترکیش ایر اومدم تهران
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. بچهها نمیدونین چند روز قبل و بعد از مصاحبه باید آنکارا باشیم؟
اگه فردای مصاحبم برگردم ایران میشه؟
دیگه اینکه من مصاحبم ۳شنبس. میتونم واسه ۲ شنبه وقتِ دکتر بگیرم؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-10 ساعت 14:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-10 ساعت 14:31 توسط آرتين.)
(2011-08-10 ساعت 14:01)شادی نوشته: سلام. بچهها نمیدونین چند روز قبل و بعد از مصاحبه باید آنکارا باشیم؟
اگه فردای مصاحبم برگردم ایران میشه؟
دیگه اینکه من مصاحبم ۳شنبس. میتونم واسه ۲ شنبه وقتِ دکتر بگیرم؟
دوست عزیز شما باید حداقل دو روز اگر بچه زیر 12 سال نداشته باشید برای مدیکال وقت بزارید و اگر بعد از مصاحبه ویزا بگیرد باید 2 تا 3 روز صبر کنید تا آماده بشه ولی من شنیدم که میتونی بلیط برگشت رو open بگیری اگر ویزا دادن بمونی و اگر نه که برگردی.
موفق باشی
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان , از کسانی که در این چند وقت هتل ددمان رفتند سئوالی داشتم : راستش موقع رفتن به من گفتن که بلوک B در حال تعمیره بنابراین فقط میتونیم به شما در بلوک A اتاق بدیم. گفتم اوکی.
با ما حساب کرد شبی 115$ !
در اونجا یک خانم ایرانی بود که گفت اینجا اصلا بلوک A نیست,بلوک A یه جای دیگه است و خیلی با اینجا فرق داره.
وقتی اومدم ایران و مساله رو با آژانس مطرح کردم به من گفتند اونجایی رو که به شما گفتن بلوک +A است و قیمتشم بیشتره....!
می خواستم ببینم کسی نظری داره یا اینکه سرمان رفته است کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلاه......؟؟؟!!!!
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-11 ساعت 19:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-11 ساعت 19:22 توسط California.)
(2011-08-10 ساعت 03:48)goli20 نوشته: سلام
یه آقای آمریکایی به زبان فارسی گفت میدونید چه اتفاقی افتاده؟ گفتم نه! گفت : همه مدارکتون رو گم کردیم بخاطر این میتونیم کپی هاشو قبول کنیم ..........
ممنون از سفرنامه تون
اینا احتمالا پرونده من را هم گم کردن ولی روشون نمیشه بگن
کسه دیگه تجربه گم شدن مدارک تو سفارت را نداره؟
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!