کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
با سلام به همه من هم به جمه منتظران کلیرنس پیوستم
در مورد مدیکال باید بگم که هیچ مشکلی نیست منشی مطب همه فارسی بلدن نگران نباشید لطفا به کسی پول بابت این کار ندید چون همه کارها به صورت خودکار انجام میشه نگرانی هم نداره من خودم خیلی نگران بودم ولی باور کنید هیچ چیزی نیست در مورد سفارت من ساعت 8.00 صبح دم در سفارت بودم 2 صف وجود داشت 1 ترکا و کنار دیواری ایرانیا بودند من هم ایستادم که مامور سفارت اومد و پاسها رو جمع کرد و با لیستش تطبیق داد بعد صف کم کم رفت جلو تا به یه در رسیدیم که اون طرف در گیت بود که باید ازش رد میشدید بعد از اون به صف دیگه که باز هم ایرانیها از ترکا جدا بودند میرسید و دری که اون طرفش خوانمی هست که مدارک رو ازتون تحویل میگیره و ازتون میپرسه که مصاحبتون فارسی باشه یا انگلیسی فکر کنم خانمه ایرانی باشه بعد هم یه شماره میده و وارد یه سالن بزرگ میشید که طرف صندلیها به سمت دیواره و ال سی دی هست که مناظری ار آمریکا مثل بوستون و غیره رو نشون میده بعضی وقتا هم نحوه انگشت نکاری رو توضیح میده من منتظر شدم اول تمام ترکا رو مصاحبه کردند من هر چی نشستم دیدم نوبتم نشد همه شمارههای اطراف شماره من هم رفتند 1 بالاتر 1 پایینتر ولی نوبت من نشد کم کم داشتم نگران میشدم که دیدم شمارم افتاد و باجه 4 رو نشون میده رفتم خانمی بودند سوال کردند شما هیچ آدرسی در آمریکا ندارید ارائه بدید من هم گفتن نه متاسفانه گفت بشینید تا صداتون کنم من هم نشستم بعد از 1-2 دقیقه دوباره شمارم افتاد باجه 8 که برای انگشت نگاریه رفتم و انجام دادم و برگشتم دوباره بعد 4-5 دقیقه شمارم افتاد باجه 5 رفتم یه مزد جونه کم مو که ریشه آنکارد شده داشت نشسته بود سلام و احوال پرسی بعد هم گفت قصم بخور که کلماتی رو گفت من هم تکرار کردم و کلا داشت تو چشمای من نگته میکرد من هم همینطور بعد گفت خوب شغل شما چیه که توضیح دادم متوجه نشد بلاخره با کلی توضیح بلاخره متوجه شد هرچی سعی کردم کم اطلاعات بدم نشد بعد هم در مورد خدمتم پرسد گفت کجا خدمت کردی گفتم ارتش گفت اونجا چیکاره بودید جواب دادم بعد هم گفت مشکلی نیست ولی شما باید برای ادامه روند کارتون حتما یک آدرس از آمریکا ارائه بدی من گفتم میتونم جائی رو اجاره کنم و آدرس اونجا رو موقع ورود به آمریکا به بدم به همکارتون گفت اوه آره مشکلی نیست ولی الان باید آدرسی بدید حالا دیگه خودتون تصمیم میگیرید که جائی رو اجاره کنید یا آدرس یه نفر قابل اطمینان رو ارائه بدید که اصل مدارکتون به دست اون شخص برسه بعد هم برگه آبی رو برداشت قسمت آدرس رو علامت زد و دور قسمت چک سایت رو خط کشید گفت هر روز این سایت رو چک کنید هر وقت شمارتون رو دیدید همراه با آدرس آمریکا بیاید و مشکلی نیست ویزاتون رو بگیرید بعد هم خیلی تشکر کرد من هم جواب دادم و تمام و اومدم از سفارت بیرون و با اولین پرواز بزگشتم ایران برای همگی آرزوی موفقیت دارم
شماره کیس: 2011AS00033xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:15may
محل دریافت : تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 06jun 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: 10jun 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:10 jul
تاریخ مصاحبه: 9 August
هزینه ها:1500000 برای یک نفر
تاریخ کلیرنس:27 agust
دریافت ویزا:08 sep
عزیمت:22 nov
سلام دوستان
ویزا های ما رو امروز اوردن دمه در هتل تحویل دادن. در اولین فرصت سفرنامه می نویسم.امیدوارم همه موفق باشند.از صمیم قلب از تمامی مدیران و بچه های با معرفت این انجمن و سایت مهاجر سرا تشکر می کنم.خیلی زیاد به من کمک کردند.امیدوارم بتونم جبران کنم.هم چنین امیدوارم کلیرنس همگی هرچه زودتر بیاد و هر کسی هم مصاحبه داره ویزای یکضرب بگیره.به امید دیدار
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
(2011-08-11 ساعت 19:21)California نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 03:48)goli20 نوشته:  سلام
یه آقای آمریکایی به زبان فارسی گفت میدونید چه اتفاقی افتاده؟ گفتم نه! گفت : همه مدارکتون رو گم کردیم بخاطر این میتونیم کپی هاشو قبول کنیم ..........
ممنون از سفرنامه تون
اینا احتمالا پرونده من را هم گم کردن ولی روشون نمیشه بگن Big Grin
کسه دیگه تجربه گم شدن مدارک تو سفارت را نداره؟

Big Grin خواهش میکنم..

والا بعید نیست !!من خودم چندبار ایمیل زدم و رفتم اومدم تا متوجه شدن بی پاسپورت تو شهر غریب گیرافتادمSad
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: maaref ، gadfly ، tata63
(2011-08-10 ساعت 03:27)bahar_2300 نوشته:  با سلام خدمات دوستان
میخواستم بپرسم کسی میدونه که چطور میشه از الان هتل اوزیلهان رو رزرو کرد واسه سپتامبر ؟ باید زنگ زد یا با ایمیل هم جواب میدن ؟
زنگ بزنید رزرو می کنند.

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: tamanna ، bahar_2300
سلام بچه ها من می خواهم زمینی بروم انکارا اگر کسی تا حالا زمینی رقته لطفا راهنمایی کنید وقتی اتوبوس به انکارا می رسه کجا مسافرین را پیاده می کنه ؟ منظور اینه که نصف شب می رسی انکارا در بیابان وسط راه نگه می داره یا ایستگاه خوب و سر پوشیده داره ؟ لطفا سریع بگید . من باید فردا بلیط بگیرم . پرواز ایران ایر و ترکیش به ترتیب قیمت 650 و 780 هزار تومن به من دادند .
تشکر کنندگان: maaref
(2011-08-13 ساعت 22:54)hi_2011 نوشته:  سلام.کسی از دوستان شماره تلفن و یا آدرس دفتر خدمات ترکیش ایر لاین رو در ایران داره ممنون میشم بهم بگید و راهنماییم کنید.Smile

دوست عزیز ، سلام
به این آدرس زیر برید و کشور ایران رو انتخاب کنید ، شماره های تماس رو می بینید
http://www.turkishairlines.com/fa-IR/con...fices.aspx
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna
(2011-08-14 ساعت 20:34)LINDA1376 نوشته:  سلام بچه ها من می خواهم زمینی بروم انکارا اگر کسی تا حالا زمینی رقته لطفا راهنمایی کنید وقتی اتوبوس به انکارا می رسه کجا مسافرین را پیاده می کنه ؟ منظور اینه که نصف شب می رسی انکارا در بیابان وسط راه نگه می داره یا ایستگاه خوب و سر پوشیده داره ؟ لطفا سریع بگید . من باید فردا بلیط بگیرم . پرواز ایران ایر و ترکیش به ترتیب قیمت 650 و 780 هزار تومن به من دادند .
دوست عزیز چه بیابانی!!!؟ناسلامتی شما دارین میرین پایتخت ترکیه.ترمینال بسیار مرتب و ردیفی داره.نگران نباشید.

تشکر کنندگان: LINDA1376 ، vahidvm60 ، maaref ، tamanna ، tata63
(2011-08-14 ساعت 20:34)LINDA1376 نوشته:  سلام بچه ها من می خواهم زمینی بروم انکارا اگر کسی تا حالا زمینی رقته لطفا راهنمایی کنید وقتی اتوبوس به انکارا می رسه کجا مسافرین را پیاده می کنه ؟ منظور اینه که نصف شب می رسی انکارا در بیابان وسط راه نگه می داره یا ایستگاه خوب و سر پوشیده داره ؟ لطفا سریع بگید . من باید فردا بلیط بگیرم . پرواز ایران ایر و ترکیش به ترتیب قیمت 650 و 780 هزار تومن به من دادند .
با سلام چرا تا استانبول با هواپیما نمی روید و از استانبول با اتوبوس به آنکارا؟ شرکت های ایران ایر- ماهان- تابان- کیش پرواز و ترکیش-اطلس جت-پگاسوس به استانبول می روند. از استانبول تا آنکارا هم 6 ساعت راه است. البته من ای روش را امتحان نکرده ام ولی فکر کنم بهتر از اتوبوس تهران باشد.
2011AS25xxx-منتظر
تشکر کنندگان: sasan_rock ، maaref ، tamanna ، tata63 ، LINDA1376
(2011-08-14 ساعت 23:18)سروناز نوشته:  
با سلام چرا تا استانبول با هواپیما نمی روید و از استانبول با اتوبوس به آنکارا؟ شرکت های ایران ایر- ماهان- تابان- کیش پرواز و ترکیش-اطلس جت-پگاسوس به استانبول می روند. از استانبول تا آنکارا هم 6 ساعت راه است. البته من ای روش را امتحان نکرده ام ولی فکر کنم بهتر از اتوبوس تهران باشد.
2011AS25xxx-منتظر

سلام
دوست عزیز ما زمستان با اتوبوس رفتیم ارزروم برای اسکی واقعا بد بود خیلی راهه و فوق العاده سخت ورفتار شون توی مرز خیلی بده و توی مرز خیلی معطلی داره توی این هوای گرم. در ضمن اصلا راهش امن نیست و اکثر اتوبوسا چون قاچاق میارن توی راه نصفه شب وای میسن و این احتمال دزدی داره.
شما هم که الان پاسپورتتون و هما مدارکتو همراهتونه و خیلی خیلی خطرناکه.
بازم خود دانید.
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna ، tata63 ، LINDA1376

من با اتوبوس رفتم و برگشتم ، همین ماه پیش رفتم و در سفرنامه ام نوشتم
سفرنامه ی من
ترمینال آشتی در آنکارا پیاده میشید که آخرین ایستگاه مترو آنکارا اونجاست. ما که ساعت 11.5-12 شب رسیدیم و همانطور که در سفرنامه هم گفتم سرویس سیر و سفر اومد و ما رو به هتل اوزیلهان برد.
سئوال دیگه ای بود در خدمتم
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان: aghdam ، frozen mind ، ParsTrader ، یاشار و ماری ، maaref ، tamanna ، tata63 ، LINDA1376 ، Man
(2011-08-14 ساعت 23:18)سروناز نوشته:  
(2011-08-14 ساعت 20:34)LINDA1376 نوشته:  
2011AS25xxx-منتظر
هواپیماهایی ایرانی نمی توانم سوارشم چون تا میشنیم تا اخر لحظه که میشینه تو استرس عجیبی هستمم که مبادا بیفته . پیکاسوس قیمت 570 هزار تومن تا استانبول می دهد . فکر کنم از استانبول به انکارا هم زیاد نباید ارزان باشه اگر چه که اتوبوس است.
(2011-08-15 ساعت 00:36)Donkey chance نوشته:  

سفرنامه ی من
ترمینال آشتی در آنکارا پیاده میشید که آخرین ایستگاه مترو آنکارا اونجاست. ما که ساعت 11.5-12 شب رسیدیم و همانطور که در سفرنامه هم گفتم سرویس سیر و سفر اومد و ما رو به هتل اوزیلهان برد.

سرویس سیر و سفر از ترمینال انکارا تا داخل شهر را از چه طریق گرفتید . من سفرنامه شما را پیدا نمی کنم .
لطفا راهنماییم کنید . دوباره که می رویم برای گرفتن ویزا ( بعد از کلیر شدن) دوباره مصاحبه خواهند کرد ؟ اگر اره ای وای نه ترا خدا آفیسر جان مرا گرفت دفعه پیش . دیگه نمی خواهم دوباره مصاحبه کنند.
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna ، tata63

سفرنامه ی من

شما اول بگو از كجا ميخواي بري به آنكارا؟اگه از تهران ميري بليط همسفر بگير يا ديدار سفر كه با شركت METRO تركيه قرار داد داره.زمان حركتشون طوريه كه حول و حوش 11.5شب ميرسي آنكارا.مترو تا ساعت 12 كار ميكنه و ايستگاهش هم تو خود ترميناله كه بهش ميگن "آشتي".اگه نخواستي با مترو بري يه ميني بوس هاي سفيد رنگي هست كه مجاني مي بردت تا كيزيل آي.
ضمنا مي توني تاكسي سوار شي كه حدود 12-15 لير مي گيره .اگه نه،مي توني سوار "دولموش" بشي.خلاصه خيالت راحت باشه.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: frozen mind ، maaref ، tamanna ، LINDA1376
سفرنامه آنکارا
با سلام به همه دوستان

سرانجام نوبت سفرنامه ما کیس بالایی ها هم رسیده که پس از مدتها انتظار به این وظیفه عمل کنیم تا شاید برای کسانی که هنوز به مصاحبه نرفتند . یا دوستان برنده سالهای بعد کمکی باشد. هرچند بسیاری از مسائل تو سفرنامه های دوستان قبلی نوشته شده است.قبل از شروع سفرنامه از خدای بزرگ بخاطر این لطفش تشکر میکنیم (البته ما همیشه از خدا می خواهیم هر آنچه که به صلاحمون هست، همون بشه) و همچنین از همسرم بخاطر شانس و اقبالش در برنده شدن لاتاری ( شانس نام مستعار خداست، آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد).

1- قبل از برنده شدن لاتاری
ما برای کانادا اقدام کرده بودیم و حتی مصاحبه سفارت کانادا در سوریه هم رفته بودیم.پس از (همین الان UPSاومد و ویزای همسر منو تحویل داد، چون الان که دارم این سفرنامه را می نویسم تو لابی هتل الیت تو آنکارا هستیم و منتظر اومدن ویزای همسرم که همین الان اومد امیدوارم شما هم این لحظه رو تجربه کنید). خوب بگذریم ، حدود 6 ماه پس از برگشتن از سوریه ، یه روزی که من تو کلاس زبان فرانسه بودم خانمم زنگ زد و با تعجب و شگفتی گفت که یه بسته زرد رنگ رسیده که احتمالا برای برندگان لاتاری هست. بعد که اونم باید میومد کلاس زبان فرانسه نامه رو با خودش اورد و من اونجا متوجه شدم که لاتاری برنده شدیم(البته خانمم برنده شد). نمی دونیم چه حسی داشتیم . بعد از اون هم مثل همه مدارک را آماده کردیم و با DHL به آمریکا پست کردیم.بعدش هم چون کیس ما 34000 بود انتظار برای اعلام کیس ما شروع شد ولی با توجه به تجربیاتی که تو سایت مهاجرسرا بدست آوردیم و همچنین بولتنهای سالهای پیش حدسمون در مورد زمان کارنت شدن درست از آب دراومد و در جولای کارنت شدیم و در 3 آگوست زمان مصاحبه برای ما تعیین شد(از طریق تلفن فهمیدیم ولی بعد هم ایمیل زدن و هم نامه دوم اومد).

2- مقدمات سفر به آنکارا
ما حدود 40 روز قبل از مصاحبه از طریق یکی از آژانسهای مسافرتی تو تهران، پکیج شامل بلیط هواپیما،ترانسفر و هتل الیت ( با صبحانه ،سیستم خنک کننده ،اینترنت وایرلس و یک اتاق اینترنت در لابی، مسافت تا سفارت 10 دقیقه پیاده و تا دکتر 20 دقیقه پیاده) را با قیمت نفری 740000 تومان به مدت 7 شب و 8 روز خریداری کردیم.مدارک لازم را هم آماده کردیم که یک سری کپی از آنرا با پست DHL حدود 20 روز قبل از مصاحبه فرستادیم سفارت ( دوستان در خصوص ارسال مدارک قبل از مصاحبه به سفارت حساس باشند چون چندین نفر را دیدیم که چون مدارکشونو ارسال نکرده بودند روز مصاحبه بهشون گفتند برن و فردا بیان که ممکنه رو برنامه ها تون اثر بگذاره) ما اسپانسر هم داشتیم که مدارکشو 50 روز زودتر از زمان مصاحبه فرستاد ایران ولی نرسید هر جا که فکر کنید برای پیگیری رفتم ولی گفتن هنوز وارد ایران نشده و ما مجبور شدیم که از اسپانسرمون بخواهیم که مدارک را دوباره بفرسته سفارت آمریکا در آنکارا که اونم اینکارو کرد از طریق DHL که از روی سایت از رسیدنش اطمینان حاصل کردیم.

3- پرواز به آنکارا
روز پراوازمون 31 جولای 2011یا 9 مرداد 1390 ساعت 17:15 ، با شماره 1833 تماس گرفتیم که مال فرودگاه خمینی هست و ماشین به همه جای تهران جلوی درب منزل می فرستند که قیمت سمند 20000 و تویوتا کمری 25000 تومان می باشه و مناسب هستند. ساعت 14:30 فرودگاه بودیم که گفتن پرواز 3 ساعت تاخیر داره ولی 3 ساعت شد 4 ساعت و بالاخره ساعت 21:30 شب پرواز کردیم به آنکارا و حدود ساعت 24 رسیدیم آنکارا و با ترانسفر به هتل رفتیم.

4- هتل
هتل الیت هتل 3 ستاره هست که در حد معمولی می باشد. اتاقی که به ما دادند مشکل برقی داشت و وقتی کولر را روشن می کردیم برق اتاق کلا قطع می شد و از آنها خواستیم که اتاقمونو عوض کنند . دوستان توجه کنند که اگه از تهران هتل رزرو می کنند حتما در مورد جزئیاتش مثل داشتن کولر و غیره صحبت کنند و مطمئن بشن. یه خانمی تو هتل ما بود که هتل ازش خواست به ازای هر روز استفاده از کولر باید 5 لیر بده که اونم زیر بار نرفت و روز بعد که برای تمیز کردن اتاق رفته بودند کنترل کولر را براشته بودند که بعدا با صحبت با لیدر تور این موضوع حل شد. کارکنان هتل تا حدود کمی انگلیسی بلدن و می تونید نیازهای اولیه را برآورده کنید. برخوردشون خوب بود و کلا ما مشکلی نداشتیم.

5- تست پزشکیما تو ایران همه واکسنها را زدیم و کارت واکسن داشتیم . اونجا هیچ واکسنی به ما تزریق نشد. روز دوشنبه صبح برای عکس قفسه سینه و تست خون رفتیم و بعداز ظهر برای ملاقات با دکتر که سریع یه چک لیست پزشکی داره که از شما سوال می پرسه اگه انگلیسی بلد باشین انگلسیی وگرنه تا حدودی فارسی بلده و فارسی می پرسه و فرداش هم رفتیم جوابو گرفتیم و گفت سی دیها را لازم نیست به سفارت برای مصاحبه ببریم ولی پاکت را باید ببریم و تحویل بدیم. یکی از دوستان مهاجرسرایی ( آمریکا و همسر محترمشون ) را اونجا دیدیم و با هم آشنا شدیم که همینجا بهشون سلام و براشون آرزوی موفقیت می کنیم.

6- روز مصاحبه
مصاحبه روز 4 شنبه 3 آگوست ساعت 8:30 بود. که ما با اینکه فاصله نزدیک بود ولی ترجیح دادیم با تاکسی بریم که 5 دقیقه ای رسیدیم و 5 لیر دادیم. صف تقریبا 20 نفره تشکیل شده بود و ما تقریبا انتهای صف (صف سمت چپ کنار دیوار و نرده های سفارت) بودیم. یک مامور اومد و پاسپورتها را جمع کرد و بعد از حدود 20 دقیقه وارد محوطه داخلی سفارت شدیم. اونجا هم یک صف بود که پس از 30 دقیقه وارد سالن اصلی شدیم که یک کارمند ترک بود که فارسی خوب حرف می زد و ازش پرسیدیم که خوب فارسی حرف می زنید و گفت پدرم ایرانی هست. اونجا مدارک را تحویل دادیم به این خانم که در واقع خودش گفت که چه مدارکی لازم هست( راستی دستشویی هم تو همین قسمت هست اگه نیازی شد سمت راست برای خانمها و سمت چپ برای آقایون). یه شماره به ما داد و وارد سالن انتظار شدیم که 87 نفر ظرفیت داره. نشستیم تا شمارمون اعلام شد که رفتیم به باجه 5 و گفتند که اصل فرم I134 که برای اسپانسر هست را بدید که ما گفتیم با پست فرستاده و رفت چک کرد و ما هم نشستیم. دوباره شمارمون اعلام شد و رفتیم برای انگشت نگاری ، 4 انگشت دست چپ ،4 انگشت دست راست،شصت چپ و شصت راست و دوباره اومدیم نشستیم تا این بار برای قسمت قشنگ برنامه که پرداخت پول بود شمارمون اعلام شد و رفتیم تا نفری 819 دلار برای فرار و ترک سرزمین مادری و خانه پدریمون ( بغضم گرفته / کهن دیارا، دیار یارا به عزم رفتن دل از تو کندم ولی جز اینجا وطن گزیدن نمی توانم / کهن دیارا ، دیار یارا دل از تو کندم ولی ندانم که گر گریزم کجا گریزم و گر بمانم کجا بمانم ) پرداخت کردیم و امدیم نشستیم. تو این مدت می تونید از اطلاعاتی که روی مانیتور جلوتون در مورد جزئیات مراحل مصاحبه پخش می شه استفاده کنید. دفعه بعد برای مصاحبه شمارمون اعلام شد که تقریبا جز نفرات آخری بودیم و همه اینها که گفتم حدود 2:30 طول کشید رفتیم باجه 7 برای مصاحبه که یک خانم بود. مصاحبه ما فارسی بود و خیلی طول نکشید. از خانمم در مورد کارش پرسید و رشته تحصیلی که گفت در حال حاضر شغلی نداره و درسش تازه تمام شده از منم در باره کارم پرسد و گفت سربازی رفتی که گفتم شما می دونید سربازی تو ایران اجباریه و منم تو ارتش خدمت کردم و اونم گفت که می دونم. بعد به شوخی یه چیزی در مورد تهران گفت که منم جوابشو دادم و با هم خندیدم و مصاحبه تمام شد. به خانمم گفت مستقیم ویزا میگیری و به منم گفت که باید یه پروسه اداری طی بشه که یه ایمیل برات می زنیم که جوابشو برامون با ایمیل بفرست( برگه 9 سوالی) تا پروسه اداریت شروع بشه.منم بهش گفتم که با توجه به اینکه 30 سپتامبر نزدیک هست خیلی از ایرانیها نگران این موضوع هستند که بلافاصله قبل از اینکه حرفم تموم بشه گفت ما این موضوع را می دونیم و درک می کنیم و سعی می کنیم این موضوع تا آن موقع انجام بشه و جالب این بود که گفت انشالله تا آن موقع انجام می شه. بعدش هم رفتیم UPS همونجا که اولش اون خانم مدارکمونو تحویل گرفت 15 لیر دادیم و برگه UPS رو گرفتیم. 2 روز بعد از مصاحبه یعنی جمعه ساعت 12:30 مامور UPS اومد و ویزا را به همراه مدارک دیگه تحویل داد و 5 لیر به اون دادیم.

7- خرید
مغازه های اطراف میدان کیزیلای ، داخل متروی کیزیلای و آنکامال جاهایی بودند که ما برای خرید رفتیم که هر کدوم شرایط خاص خودشو داره و پیشنهاد می کنم به همه اینها یه سری بزنید.برای آنکامال در میدان کیزیلای سوار خط قرمز مترو بشید و 4 ایستگاه بعد ( ایستگاه AKKUPRO) پیاده شید.

8- غذا
من شخصا از غذاهای ترکی خوشم اومد . اسکندر کباب ، کوفته و انواع کبابهای اونجا به نظر من ارزش تست کردنو دارن. اطراف میدان کیزیلای و طبقه زیرین آنکا مال جاهای خوبی برای غذا خوردن هست.

9- جاهای دیدنی
ما در این مدت به آنکا مال برای خرید و سینما 3 بعدی در طبقه آخر آنکامال، مقبره و موزه آتاتورک ( یا آنت کبیر به قول خودشون / در میدان کیزیلای سوار خط سبز مترو بشید و 3 ایستگاه بعد در ایستگاه TONDOGAN پیاده شید)،شهر بازی (در میدان کیزیلای سوار خط قرمز مترو بشید و 2 ایستگاه بعد در ایستگاه ULUS پیاده شید(،پارک آبی(Aqua park) در آنکارا چند تا وجود داره که ما به پارک آبی Golbesi رفتیم ( از میدان کیزیلای با تاکسی 35 لیر دادیم و برگشت با سرویس رایگان پارک آبی تا کیزیلای اومدیم که ساعت 5:30 و 6:30 عصر سرویس داره و فکر می کنم برای رفتن هم سرویس رایگان در میدان کیزیلای داره ولی ساعتش را نمی دونم و کنار پارک اطراف میدان هستند) و با توری که در طبقه پایین مطب دکتر هست روز شنبه، تور قونیه رفتیم که همشون خوب و به یاد ماندنی بودند.

10- سخن آخر
در اینجا میخوام از همه بانیان و موسسان سایت مهاجرسرا تشکر کنم. صادقانه میگم که تا به حال چنین سایت موثر و کارآمد اجتماعی را ندیده ام. به همه دوستانی که احتمالا در آینده از این سایت استفاده خواهند کرد توصیه می کنم حتما از این سایت و مواردی که در اون اومده استفاده کنند و اینجا یک منبع و رفرنس مطمئن و قابل اعتماد برای پروسه مهاجرت از جمله از طریق لاتاری می باشد. ضمن اینکه دوستان خوبی پیدا خواهند کرد.
با توجه به شرایط اجتماعی که در کشور وجود داره و عدم اطمینان آدمها به همدیگه و عدم وجود فرهنگ مناسب نشر و اشاعه اطلاعات و دانستنیهای مختلف اجتماعی باید بپذیریم ما ایرانیها در این زمینه دچار مشکل فرهنگی هستیم. خیلی از ماها ترجیح میدیم اطلاعات مفیدی که می تونه راهگشای مشکلات بقیه باشه را مخفی نگه داریم و در دسترس عموم قرار ندیم. به اعتقاد من دستیابی و رسیدن به فرهنگ مناسب در هر زمینه ای از جمله موارد فوق الذکر نیاز به تمرین داره و سایت مهاجر سرا وسیله و محل مناسبی برای این تمرین می باشه تا سطح فرهنگی خودمونو در این زمینه ارتقا بدیم و از این بابت از مسئولان این سایت تشکر می کنم. در آخر به گفته (( احمد شاملو)):
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم
وگرنه می شکنیم بالهای دوستی مان را ...
خدا نگهدارتان

ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو

سفرنامه ی من

سرویس سیر و سفر از ترمینال انکارا تا داخل شهر را از چه طریق گرفتید . من سفرنامه شما را پیدا نمی کنم .
لطفا راهنماییم کنید . دوباره که می رویم برای گرفتن ویزا ( بعد از کلیر شدن) دوباره مصاحبه خواهند کرد ؟ اگر اره ای وای نه ترا خدا آفیسر جان مرا گرفت دفعه پیش . دیگه نمی خواهم دوباره مصاحبه کنند.

اون قسمت که نوشته ام " سفرنامه ی من " و به رنگ ابی هست اگر روش کلیک کنید سفرنامه من باز میشه!!! اینو میگم :
سفرنامه ی من
لازم به گرفتن و هماهنگی خاصی نبود معمولا برای ازیلهان میاد و ازیلهان هم نخواین برید تا کیزلای میبرتون. اما همانطور که دوستمون هم گفتن با مترو و تاکسی و... میتونی بری. در ضمن خود ترمینال آشتی داخل شهر محسوب میشه و مثل فرودگاه خارج شهر نیست.
در ضمن نقشه آنکارا و نقاط دیدنی آن در سایت هست همچنین نقشه کاملتر آنکارا به قیمت 3000 تومان در تهران پیدا میشه.
دفعه دوم هم مصاحبه ای در کار نیست و برگه ی آبی را می دهید و برگه سفیدRolleyes دریافت می کنید.تنها در موردی که مثلا نقص مدارک داشته باشید مثلا مثل من حساب بانکی تان کم بوده باشد شاید بپرسند باقی پول را که به حساب ریختید از کجا آوردی که جوابش راحته
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان: LINDA1376 ، tamanna ، tata63 ، maaref
با سلام به تمام دوستان

فايل pdf شده سفرنامهاي آنكارا آپدیت شد. تاريخ :24/5/90

2011,Monday,August15

To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: LINDA1376 ، tata63 ، tamanna ، Donkey chance ، mim ، aghdam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان