کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
دوستان ایا میدونید واکسن ام ام ار رو برای بالای 52 سال لازم نیست بزنیم؟ اگر اطلاعاتی در این مورد دارید بفرمایید.ممنون
تشکر کنندگان:
(2011-02-09 ساعت 02:35)zohreh36 نوشته:  دوستان ایا میدونید واکسن ام ام ار رو برای بالای 52 سال لازم نیست بزنیم؟ اگر اطلاعاتی در این مورد دارید بفرمایید.ممنون

شما تهرانی؟
تشکر کنندگان:
(2011-02-09 ساعت 02:38)najibi نوشته:  
(2011-02-09 ساعت 02:35)zohreh36 نوشته:  دوستان ایا میدونید واکسن ام ام ار رو برای بالای 52 سال لازم نیست بزنیم؟ اگر اطلاعاتی در این مورد دارید بفرمایید.ممنون

شما تهرانی؟
بله وبه انستیتو پاستور هم مراجعه کردم اونها گفتن لازم نیست

تشکر کنندگان: maaref
دوستان من امروز رفته بودم پاستور تجریش MMR نوبت دوم را زدم ، دوستان مثل اینکه رفته بودند نداشتند حالا مثل اینکه دارند Big Grin
کتگوری ارتقا داده شد به CR1
تاریخ تکمیل پرونده : 8 اکتبر2010
زمان مصاحبه :2 مارچ 2011 آنکارا
گرفتن ویزا در همان روزBig Grin
پرواز : 10 آگوست 2011
تشکر کنندگان: rayan.s ، frozen mind ، MARYAM GHAZI ، armido ، maaref ، Kaveh90
(2011-02-02 ساعت 05:27)satusa نوشته:  سلام دوستان. اجازه بدید داستان این دکتر شارلاتان (به قول یکی از دوستان که لقب برازنده دکتر اورانگوتان رو بهش داده) و بازی که سر ما درآورد رو براتون توضیح بدم که اگر در چنین موقعیتی قرار گرفتید آمادگی اون رو داشته باشید.
روزی که وقت دکتر داشتیم تا از فرودگاه به هتل رسیدیم و وسایل رو گذاشتیم حدود 10:45 شد و ما 11:00 به مطب دکتر مراجعه کردیم. کسی نبود و خلوت بود. کارهای اولیه و پذیرش توسط منشی انجام شد و خیلی سریع آزمایش خون و عکس هم گرفتیم و مجددا برای بعد ظهر وقت دکتر و واکسن به ما دادند.

از اونجاییکه کارت واکسن ما کاملا تکمیل بود فقط می خواستم ببینم این دکتر چی کار می خواد بکنه. ما همه واکسنها رو تجریش زده بودیم و سوابق قبلی هم توسط خانم دکتر تجریش درج شده بود (سابقه واکسنهای کودکی 5 عدد ، کزاز 2 بار و هنوز 10 سال نگذشته بود، ام ام آر 2 بار، هپاتیت 2 بار که زمان نوبت سوم هنوز نرسیده بود، آنفولانزا و نهایتا نتیجه تست آبله مرغان که مربوط به یک هفته پیش بود و مقدار بالای 3.8 برای هر دو ما درج شده بود).

دکتر که کارتهای ما رو دیده بود نقشه خودش رو کشید و همزمان من و همسرم رو در دو اتاق مجزا منتظر نگه داشت و به هر دو ما سر می زد. ابتدا معاینه من و همون سوالات همیشگی و بعد یک واکسن زد که تقریبا مطمئن هستم فیلم بازی کرد و چیزی تزریق نکرد. بعد گفت ما واکسنهای پاستور رو قبول داریم ولی نتیجه آزمایش رو قبول نداریم و گفت باید همینجا آزمایش بدید و سریع یه دستور برای انجام آزمایش نوشت. من هم گفتم ما قبلا گرفتیم و دکتر پاستور توصیه کرده برای اطمینان آزمایش بدید و حالا هر چی شما تشخیص می دهید که زودتر باشه همون رو انجام بدیم و گفت که آزمایش 2 روز طول میکشه و باید آزمایش بدید. من گفتم پس این چی بود که زدی و گفت این کزاز هست! در حالیکه بوستر کزاز ما مربوط به 2-3 سال پیش بود و در واقع برای نوبت سوم زد.

بعد به من گفت برو و به همسرم که در اتاق دیگری منتظر بود مراجعه کرد و شروع کرده به انگلیسی بلغور کردن. بعد چند دقیقه اومد توی سالن و کارت من رو گرقت و با کارت همسرم مقایسه می کرد و یه چیزایی تند تند گفت و هی می گفت same. بعد یه ادای واکسن هم برای اون درآورد طوری که همسرم حتی سوزن واکسن رو هم روی دستش حس نکرد چه برسه به تزریق واکسن! و نهایتا یه کزاز نوبت سوم هم برای اون زد و انجام آزمایش آبله مرغان.
بعد که فهمید گندی که زده خیلی تابلو هست و چه هزینه هایی رو الکی به ما تحمیل کرده یه چیزایی خط خطی کرد توی کارت و شلوغ بازی درآورد به همسرم گفته بود چرا کارتتون مشابه هست و ...؟!! که همسرم هم جوابش رو اصلا نداده بود و بهش گفت که من اصلا نمی فهمم تو چی میگی.
خلاصه ما هم اومدیم و هر چی دو تا کارت رو مقایسه کردیم هیچ چیز مشابهی پیدا نکردیم که ببینیم منطورش چی هست (به جز واکسنهایی که همزمان با هم توی تجریش زده بودیم) و از طرفی هم کلی نگران شدیم که ممکنه بخواد کارشکنی کنه و ... و تا زمانی که پاکت ها رو گرفتیم کلی استرس بهمون وارد کرد.
به هر حال همانروز بعد از این بازی ها ما رو برای خون گرفتن مجددا فرستاد تا تست آبله مرغان هم انجام بشه. نفری 45 دلار بابت اون از ما گرقتن و گفتند فردا جوابش میاد. منشی دکتر گفت فردا 5 بیایید برای تکمیل واکسیناسیون و پول دکتر 140 دلار از ما گرفت و گفت پول واکسن فردا.
فردا ساعت 5 رفتیم منشی گفت نتیجه آزمایش نیامده و برید طبقه 5 منتظر بنشینید تا صداتون کنیم در حالیکه طبقه 4 هم جا بود. بعد یک خانواده دیگر رو هم که واکسن بچه شون مونده بود رو فرستاد بالا پیش ما.
بعد از یک ساعت زنگ زد و صدامون کرد گفت نتیجه آزمایش اومده و مقدار تیتر آبله مرغان برای هر دومون حدود 2.6 بود (آزمایشگاه مسعود 3.8 اعلام کرده بود) که با توجه به بالا بودن مقدار زیاد از حد مرزی دیگه نتونسته بود کاریش بکنه و گفت واکسن آبله مرغان لازم نیست ولی 100 دلار بابت اون دو تا واکسن ساختگی ازمون گرفت. (95 دلار بابت خون و عکس، 140 دلار دکتر، 100 دلار واکسن ساختگی، 90 دلار آزمایش آبله مرغان مجدد جمعا 425 دلار برای 2 نفر).

به هر حال من تا قبل از این همیشه فکر می کردم چیزایی که دوستان راجع به اون می گویند شاید موردی بوده و یا بنا بر شرایط خاصی اتفاق افتاده ولی حالا دیگه خودم با چشم خودم دیدم و مطمئن شدم این بابا چه ریگی توی کفشش هست.

دوستان امیدوارم کار همتون بدون دردسر انجام بشه ولی چنانچه به یه همچنین موردهایی برخورد کردید خونسردی خودتون رو حفظ کنید و اصلا بهشون اهمیت ندید. منشی تپله که تا چند لحظه قبلش انگلیسی و فارسی دست و پا شکسته حرف میزد دیگه زده بود تو ترکی و یک کلمه هم درست و حسابی جواب نمی داد و اون تور لیدر ها رو که با چند تا از خونواده ها اومده بودن صدا می کرد و می گفت بیا برای اینا ترجمه کن!!! البته منشی لاغره انصافا خوب و مودب بود و اصلا مشکلی نداشت.

موفق باشید

دوست عزیز،
این بلا سر ما هم اومد،با این تفاوت که ما اول آزمایشو انتخاب کردیم و بعد که دیدیم این یارو دکتره خیلی پر رو هستش و ممکنه تو جواب آزمایش هم بازی درآره،از طرفی وقت مصاحبه و استرسو ...به ناچار واکسن قلابی رو انتخاب کردیم.
ولی شخصا" تصمیم دارم اگر شانس یار بود و گرین کارد گرفتیم یه گزارش مفصل با مدارک(اسکن کارتهامون که دکتر اورانگوتان! رو یادداشت خانم دکتر تجریش عمدا" خط خطی کرده+جواب آزمایش آنتی بادی ایران) برای سفارت بنویسم و بگم حتی به عنوان شاهد حاضرم برم اونجا. بالاخره یه آزمایش مجدد آنتی بادی آبله مرغون هم می تونه خیلی چیزها رو روشن کنه(در مقایسه با نتایج آزمایش ایرانمون)
(2011-02-02 ساعت 22:24)rozollina نوشته:  دوستهای عزیز من یک سوال دارم ؟؟ من وقت مصاحبه ام روز چهارشنبه در اسفند ماه میخواستم بدونم ایا دوشنبه وقت مناسبیه برای گرفتن وقت دکتر؟ یا باید زودتر برم؟؟؟

بله دوست من
ما هم همین طور زمان بندی کردیم،اگر بچه ی کوچیک ندارین حداکثر تا فردای روز معاینه و واکسن جواب آماده میشه.
تشکر کنندگان: Linspire ، rozollina ، javidk ، maaref
(2011-02-10 ساعت 14:44)rozollina نوشته:  دوستان من امروز رفته بودم پاستور تجریش MMR نوبت دوم را زدم ، دوستان مثل اینکه رفته بودند نداشتند حالا مثل اینکه دارند Big Grin

من ام ام ار 4ماه پیش زدم چیزی از نوبت دوم به من نگفتن!!!!!!!الان واسه مرحله دوم دیر شده؟(واکسنمو پاستور زدم که از مرحله دوم چیزی نگفتن!!!!)
تشکر کنندگان: maaref
(2011-02-11 ساعت 17:36)tamanna نوشته:  
(2011-02-10 ساعت 14:44)rozollina نوشته:  دوستان من امروز رفته بودم پاستور تجریش MMR نوبت دوم را زدم ، دوستان مثل اینکه رفته بودند نداشتند حالا مثل اینکه دارند Big Grin

من ام ام ار 4ماه پیش زدم چیزی از نوبت دوم به من نگفتن!!!!!!!الان واسه مرحله دوم دیر شده؟(واکسنمو پاستور زدم که از مرحله دوم چیزی نگفتن!!!!)

عزیزم ام ام ار دو مرحله ای حالا اینکه چیزی بهت نگفتن را نمیدونم ، واقعیتش من خودم سال 83 توی او فراخوانی که کردن رفتم و زدم اونجا هم به من نگفتن که دو نوبت ولی پیش خانم دکتر تجریش که رفتم گفت دو مرحله ای که نوبت دوم را باید الان بزنی معمولا به فاصله یک ماه میزنن ولی مال من 6 سال از روش گذشته بود و نگفت که دوباره باید نوبت اول را تجدید کنم و فقط نوبت دوم را بهم تزریق کردن پس فکر نمیکنم که مسئله ای باشه و دیر نشده
کتگوری ارتقا داده شد به CR1
تاریخ تکمیل پرونده : 8 اکتبر2010
زمان مصاحبه :2 مارچ 2011 آنکارا
گرفتن ویزا در همان روزBig Grin
پرواز : 10 آگوست 2011
تشکر کنندگان: tamanna ، javidk ، rayan.s ، maaref
(2011-02-11 ساعت 19:43)rozollina نوشته:  
(2011-02-11 ساعت 17:36)tamanna نوشته:  

عزیزم ام ام ار دو مرحله ای حالا اینکه چیزی بهت نگفتن را نمیدونم ، واقعیتش من خودم سال 83 توی او فراخوانی که کردن رفتم و زدم اونجا هم به من نگفتن که دو نوبت ولی پیش خانم دکتر تجریش که رفتم گفت دو مرحله ای که نوبت دوم را باید الان بزنی معمولا به فاصله یک ماه میزنن ولی مال من 6 سال از روش گذشته بود و نگفت که دوباره باید نوبت اول را تجدید کنم و فقط نوبت دوم را بهم تزریق کردن پس فکر نمیکنم که مسئله ای باشه و دیر نشده
MMR دو نوبت با فاصله یک ماه تزریق می شود. من وقتی دومین نوبت را زدم بعد از شش روز حالم خیلی بد شد . ( جوش های به شدت خارش دار شش تا از کمر در اوردم و افسردگی -تنگی نفس -اضطراب وعصبی شدن ضعف چشم و افکار به شدت منفی نظیر اینکه ممکن است فکر کنید ایذز گرفتید و...دو بار مجبور شدم به دکتر مراجعه کنم) اگر این موارد به سراغتان بیاید که همه عوارض این واکسن مزخرف و کذایی است .
نوبت اول و دوم میزان دوزشان متفاوت نیست . ولی اینکه با فاصله بخواهید بزنید را نمی دانم وفقط و فقط از انستیو پاستور بپرسید و همانجا ثبت کنید تا خیالتان راحت شود . چون شما این واکسن ها را برای سفارت و مصاحبه می زنید پس کارتان را از اول محکم کنید.

تشکر کنندگان: rayan.s ، javidk ، rozollina ، maaref
من یک نوبت mmr زدم
چون چند سال پیش تو دبیرستان یکی زده بودم
یعنی در کل دو تا
اما فاصله شان بیشتر از یک ماه شده
به نظرتون دو تا مهر براشون کافیه یا حتما باید به فاصله یک ماه باشه؟؟
گو اینکه همون دو تا کفایت میکنه اما انگار این دکی میشنگه. و به هر بهونه میخواد امپول بزنه
میخوام بهونه دستش ندم و حالشو بگیرم
تشکر کنندگان: javidk ، maaref
اگه فاصله واکسن ها از 2 ماه بیشتر بشه در موقع معاینه براتون باز میزنن . برای من 2 تا زدن که هر دوشو زده بودم . من آبله 5 سال سن داشتم گرفته بودم واکسن ابله هم 5 ماه پیش زده بودم بازهم به من آبله زدن .

هر واکسن در آنکارا 60 دلار هست .
تشکر کنندگان: mitr.p ، javidk ، maaref
(2011-02-12 ساعت 11:33)mitr.p نوشته:  من یک نوبت mmr زدم
یعنی در کل دو تا
گو اینکه همون دو تا کفایت میکنه اما انگار این دکی میشنگه. و به هر بهونه میخواد امپول بزنه

به نظر من برو انستیو پاستور ازشون بخواه که تاریخ واکسن ها را برایت در دو ماه متوالی بنویسند.فقط اینطوری می توانی ثابت کنی که هر دو نوبت را طبق قانون زدی.البته انستیو پاستور هم سخت می گیره شاید اگر با دکترش صحبت کنی با اجازه او تاریخ را برایت درست کنند. اگر تاریخ را متوالی نزنند.بگو برایت تاریخ چند سال پیش را بزنند و دو نوبتت تکمیل باشه . شاید دکتر متعمد سفارت همان دو نوبت را قبول کنه . این واکسن چون زیاد واکسن جالبی نیست و کمی خطری است بنظر من نزنی بهتره از زدن است. بگذار دکتر انکارا تصمیم بگیرد. به خاطر 60 دلار جونت را با این واکسن خطرناک به ریسک نینداز. این را هم در نظر بگیر جانت مهم تر از حال گیری از دکتر است. به حال گیری این و آن فکر نکن بلاخره سفر و مهاجرت خرج داره فکر کن یک لباس 60 دلاری برای سفرت خریدی. نگذار افکار منفی سفرت را خراب کنه.
تشکر کنندگان: javidk ، maaref ، rayan.s ، zohreh36 ، armido ، clear
(2011-02-12 ساعت 11:33)mitr.p نوشته:  من یک نوبت mmr زدم
یعنی در کل دو تا

انیستیتو پاستور تجریش اگه تشریف ببرید ، خانم دکتر اونجا ازتون سوال میکنن و اگه زده باشید ، براتون تو کارت وارد میکنن.
مال منو که یکیشو سال 2003 و یکیشو ژانویه 2011 وارد کرده بود و مشکلی هم نبود. البته مصاحبه ما ابوظبی بود.
اگه تاریخ آخرین تزریقِ هر واکسن به تاریخ مصاحبه خیلی نزدیک باشه، اصولا برای ایمنی بیمار دیگه نباید واکسنش زده بشه.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: rayan.s ، mr.amir
می خواستم سوال کنم از کجا می فهمند که ما واکسن آبله زدیم یا نه؟ از روی جای واکسن روی بازو میفهمند؟ یا باید اجباراً دوباره بزنیم؟
تشکر کنندگان:
(2011-02-12 ساعت 22:13)jilibo نوشته:  می خواستم سوال کنم از کجا می فهمند که ما واکسن آبله زدیم یا نه؟ از روی جای واکسن روی بازو میفهمند؟ یا باید اجباراً دوباره بزنیم؟
سلام دوست عزیز
به مهاجرسرا خوش آمدی، احتمالا برنده امسال هستی دیگه؟؟؟ Wink تبریک میگیم بهت همگی . اینجا رسمه هر کی میاد اول اطلاعاتشو رو به Free-Free عزیز برای تکمیل جدول در تاپیک "2011 در یک نگاه" میده . اینجا: http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3283 شما هم یه پیغام خصوصی به ایشون بده و اطلاعاتت رو اضافه کن Smile
و اما اونی که جاش روی بازوهامونه ، واکسن ب.ث.ژ یا همون سل است .
آبله ممکنه آثاری مثل جای جوش روی پوست صورت باقی بذاره که پزشک گاهی قبول میکنه و گاهی نه.
ولی راهِ مطمئن تر، دادن تست تیتر آنتی بادی آبله مرغانه . (کارتِ واکسن هم اگه داری نگاه کن شاید اونجا وارد شده باشه.)
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: rayan.s ، maaref ، javidk ، tamanna ، Sooshians
البته armido جان من و همسرم آزمايش آبله داده بوديم كه نشان مي داد آبله گرفتيم براي همين هم به عنوان واكسن اون را وارد كارتمون كردند ولي دكتر بازم واكسن زد. و satusaو همسرشون هم با جواب آزمايش كه رفته بودند آنكارا بازهم دكتر نتايج آزمايش را قبول نكرده و براشون آزمايش نوشته و پولي كه بابت 2 بار آزمايش پرداختند به اندازه همون واكسن بود. در صورتي كه خونده بودم اين دكتر اونگان بعضي وقتها از اينكه جاي آبله را نشونش ميدهندقبول مي كنه و واكسن نميزنه.
خلاصه آنكارا كه كلا واكسن هاش بي حساب كتابه.اگر كسي خوش شانس باشه احتمال اينكه واكسن تحميلي نخوره هست.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: javidk ، rayan.s ، maaref ، armido

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان