2011-02-09 ساعت 02:35
دوستان ایا میدونید واکسن ام ام ار رو برای بالای 52 سال لازم نیست بزنیم؟ اگر اطلاعاتی در این مورد دارید بفرمایید.ممنون
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
|
2011-02-09 ساعت 02:35
دوستان ایا میدونید واکسن ام ام ار رو برای بالای 52 سال لازم نیست بزنیم؟ اگر اطلاعاتی در این مورد دارید بفرمایید.ممنون
2011-02-09 ساعت 02:38
2011-02-09 ساعت 12:50
تشکر کنندگان: maaref
2011-02-10 ساعت 14:44
دوستان من امروز رفته بودم پاستور تجریش MMR نوبت دوم را زدم ، دوستان مثل اینکه رفته بودند نداشتند حالا مثل اینکه دارند
کتگوری ارتقا داده شد به CR1
تاریخ تکمیل پرونده : 8 اکتبر2010 زمان مصاحبه :2 مارچ 2011 آنکارا گرفتن ویزا در همان روز پرواز : 10 آگوست 2011 تشکر کنندگان: rayan.s ، frozen mind ، MARYAM GHAZI ، armido ، maaref ، Kaveh90
(2011-02-02 ساعت 05:27)satusa نوشته: سلام دوستان. اجازه بدید داستان این دکتر شارلاتان (به قول یکی از دوستان که لقب برازنده دکتر اورانگوتان رو بهش داده) و بازی که سر ما درآورد رو براتون توضیح بدم که اگر در چنین موقعیتی قرار گرفتید آمادگی اون رو داشته باشید. دوست عزیز، این بلا سر ما هم اومد،با این تفاوت که ما اول آزمایشو انتخاب کردیم و بعد که دیدیم این یارو دکتره خیلی پر رو هستش و ممکنه تو جواب آزمایش هم بازی درآره،از طرفی وقت مصاحبه و استرسو ...به ناچار واکسن قلابی رو انتخاب کردیم. ولی شخصا" تصمیم دارم اگر شانس یار بود و گرین کارد گرفتیم یه گزارش مفصل با مدارک(اسکن کارتهامون که دکتر اورانگوتان! رو یادداشت خانم دکتر تجریش عمدا" خط خطی کرده+جواب آزمایش آنتی بادی ایران) برای سفارت بنویسم و بگم حتی به عنوان شاهد حاضرم برم اونجا. بالاخره یه آزمایش مجدد آنتی بادی آبله مرغون هم می تونه خیلی چیزها رو روشن کنه(در مقایسه با نتایج آزمایش ایرانمون) (2011-02-02 ساعت 22:24)rozollina نوشته: دوستهای عزیز من یک سوال دارم ؟؟ من وقت مصاحبه ام روز چهارشنبه در اسفند ماه میخواستم بدونم ایا دوشنبه وقت مناسبیه برای گرفتن وقت دکتر؟ یا باید زودتر برم؟؟؟ بله دوست من ما هم همین طور زمان بندی کردیم،اگر بچه ی کوچیک ندارین حداکثر تا فردای روز معاینه و واکسن جواب آماده میشه.
2011-02-11 ساعت 17:36
تشکر کنندگان: maaref
2011-02-11 ساعت 19:43
(2011-02-11 ساعت 17:36)tamanna نوشته:(2011-02-10 ساعت 14:44)rozollina نوشته: دوستان من امروز رفته بودم پاستور تجریش MMR نوبت دوم را زدم ، دوستان مثل اینکه رفته بودند نداشتند حالا مثل اینکه دارند عزیزم ام ام ار دو مرحله ای حالا اینکه چیزی بهت نگفتن را نمیدونم ، واقعیتش من خودم سال 83 توی او فراخوانی که کردن رفتم و زدم اونجا هم به من نگفتن که دو نوبت ولی پیش خانم دکتر تجریش که رفتم گفت دو مرحله ای که نوبت دوم را باید الان بزنی معمولا به فاصله یک ماه میزنن ولی مال من 6 سال از روش گذشته بود و نگفت که دوباره باید نوبت اول را تجدید کنم و فقط نوبت دوم را بهم تزریق کردن پس فکر نمیکنم که مسئله ای باشه و دیر نشده
کتگوری ارتقا داده شد به CR1
تاریخ تکمیل پرونده : 8 اکتبر2010 زمان مصاحبه :2 مارچ 2011 آنکارا گرفتن ویزا در همان روز پرواز : 10 آگوست 2011
2011-02-12 ساعت 10:12
(2011-02-11 ساعت 19:43)rozollina نوشته:MMR دو نوبت با فاصله یک ماه تزریق می شود. من وقتی دومین نوبت را زدم بعد از شش روز حالم خیلی بد شد . ( جوش های به شدت خارش دار شش تا از کمر در اوردم و افسردگی -تنگی نفس -اضطراب وعصبی شدن ضعف چشم و افکار به شدت منفی نظیر اینکه ممکن است فکر کنید ایذز گرفتید و...دو بار مجبور شدم به دکتر مراجعه کنم) اگر این موارد به سراغتان بیاید که همه عوارض این واکسن مزخرف و کذایی است .(2011-02-11 ساعت 17:36)tamanna نوشته:(2011-02-10 ساعت 14:44)rozollina نوشته: دوستان من امروز رفته بودم پاستور تجریش MMR نوبت دوم را زدم ، دوستان مثل اینکه رفته بودند نداشتند حالا مثل اینکه دارند نوبت اول و دوم میزان دوزشان متفاوت نیست . ولی اینکه با فاصله بخواهید بزنید را نمی دانم وفقط و فقط از انستیو پاستور بپرسید و همانجا ثبت کنید تا خیالتان راحت شود . چون شما این واکسن ها را برای سفارت و مصاحبه می زنید پس کارتان را از اول محکم کنید.
من یک نوبت mmr زدم
چون چند سال پیش تو دبیرستان یکی زده بودم یعنی در کل دو تا اما فاصله شان بیشتر از یک ماه شده به نظرتون دو تا مهر براشون کافیه یا حتما باید به فاصله یک ماه باشه؟؟ گو اینکه همون دو تا کفایت میکنه اما انگار این دکی میشنگه. و به هر بهونه میخواد امپول بزنه میخوام بهونه دستش ندم و حالشو بگیرم
اگه فاصله واکسن ها از 2 ماه بیشتر بشه در موقع معاینه براتون باز میزنن . برای من 2 تا زدن که هر دوشو زده بودم . من آبله 5 سال سن داشتم گرفته بودم واکسن ابله هم 5 ماه پیش زده بودم بازهم به من آبله زدن .
هر واکسن در آنکارا 60 دلار هست . (2011-02-12 ساعت 11:33)mitr.p نوشته: من یک نوبت mmr زدم به نظر من برو انستیو پاستور ازشون بخواه که تاریخ واکسن ها را برایت در دو ماه متوالی بنویسند.فقط اینطوری می توانی ثابت کنی که هر دو نوبت را طبق قانون زدی.البته انستیو پاستور هم سخت می گیره شاید اگر با دکترش صحبت کنی با اجازه او تاریخ را برایت درست کنند. اگر تاریخ را متوالی نزنند.بگو برایت تاریخ چند سال پیش را بزنند و دو نوبتت تکمیل باشه . شاید دکتر متعمد سفارت همان دو نوبت را قبول کنه . این واکسن چون زیاد واکسن جالبی نیست و کمی خطری است بنظر من نزنی بهتره از زدن است. بگذار دکتر انکارا تصمیم بگیرد. به خاطر 60 دلار جونت را با این واکسن خطرناک به ریسک نینداز. این را هم در نظر بگیر جانت مهم تر از حال گیری از دکتر است. به حال گیری این و آن فکر نکن بلاخره سفر و مهاجرت خرج داره فکر کن یک لباس 60 دلاری برای سفرت خریدی. نگذار افکار منفی سفرت را خراب کنه.
2011-02-12 ساعت 18:46
(2011-02-12 ساعت 11:33)mitr.p نوشته: من یک نوبت mmr زدم انیستیتو پاستور تجریش اگه تشریف ببرید ، خانم دکتر اونجا ازتون سوال میکنن و اگه زده باشید ، براتون تو کارت وارد میکنن. مال منو که یکیشو سال 2003 و یکیشو ژانویه 2011 وارد کرده بود و مشکلی هم نبود. البته مصاحبه ما ابوظبی بود. اگه تاریخ آخرین تزریقِ هر واکسن به تاریخ مصاحبه خیلی نزدیک باشه، اصولا برای ایمنی بیمار دیگه نباید واکسنش زده بشه.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011 زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
2011-02-12 ساعت 22:13
می خواستم سوال کنم از کجا می فهمند که ما واکسن آبله زدیم یا نه؟ از روی جای واکسن روی بازو میفهمند؟ یا باید اجباراً دوباره بزنیم؟
(2011-02-12 ساعت 22:13)jilibo نوشته: می خواستم سوال کنم از کجا می فهمند که ما واکسن آبله زدیم یا نه؟ از روی جای واکسن روی بازو میفهمند؟ یا باید اجباراً دوباره بزنیم؟سلام دوست عزیز به مهاجرسرا خوش آمدی، احتمالا برنده امسال هستی دیگه؟؟؟ تبریک میگیم بهت همگی . اینجا رسمه هر کی میاد اول اطلاعاتشو رو به Free-Free عزیز برای تکمیل جدول در تاپیک "2011 در یک نگاه" میده . اینجا: http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3283 شما هم یه پیغام خصوصی به ایشون بده و اطلاعاتت رو اضافه کن و اما اونی که جاش روی بازوهامونه ، واکسن ب.ث.ژ یا همون سل است . آبله ممکنه آثاری مثل جای جوش روی پوست صورت باقی بذاره که پزشک گاهی قبول میکنه و گاهی نه. ولی راهِ مطمئن تر، دادن تست تیتر آنتی بادی آبله مرغانه . (کارتِ واکسن هم اگه داری نگاه کن شاید اونجا وارد شده باشه.)
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011 زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
2011-02-13 ساعت 10:34
البته armido جان من و همسرم آزمايش آبله داده بوديم كه نشان مي داد آبله گرفتيم براي همين هم به عنوان واكسن اون را وارد كارتمون كردند ولي دكتر بازم واكسن زد. و satusaو همسرشون هم با جواب آزمايش كه رفته بودند آنكارا بازهم دكتر نتايج آزمايش را قبول نكرده و براشون آزمايش نوشته و پولي كه بابت 2 بار آزمايش پرداختند به اندازه همون واكسن بود. در صورتي كه خونده بودم اين دكتر اونگان بعضي وقتها از اينكه جاي آبله را نشونش ميدهندقبول مي كنه و واكسن نميزنه.
خلاصه آنكارا كه كلا واكسن هاش بي حساب كتابه.اگر كسي خوش شانس باشه احتمال اينكه واكسن تحميلي نخوره هست.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا کلیرنس:4 مارس |