کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
سلام
امروز نامه دوم من هم رسید . میشه خواهش کنم یک نفر شماره تلفن خانم ملیکا را برایم ارسال کنه .
ممنون
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: Hornet ، ramin_ad ، maaref ، Solitude
(2011-04-03 ساعت 11:36)elena نوشته:  سلام
امروز نامه دوم من هم رسید . میشه خواهش کنم یک نفر شماره تلفن خانم ملیکا را برایم ارسال کنه .
ممنون

باسلام،اینم شماره تماس خانم ملیکا:00971503861006
و 00971506240483
انشالله که مصاحبه خوبی داشته باشید و خبر یه ضرب ویزا گرفتنتونو به زودی بشنویم Smile
تشکر کنندگان: coming soon ، elena ، maxsupermax ، Hornet ، ramin_ad ، maaref ، Solitude

انشالله که مصاحبه خوبی داشته باشید و خبر یه ضرب ویزا گرفتنتونو به زودی بشنویم Smile
[/quote
خیلی ممنون از لطفی که دارید .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: Hornet ، ramin_ad ، Solitude
نفری 150 درهم(رفت و برگشت).
تشکر کنندگان: Hornet ، AmericanHamid ، alisarshar ، elena ، ramin_ad ، maaref ، Solitude
(2011-04-03 ساعت 16:48)alisarshar نوشته:  
(2011-04-03 ساعت 12:09)sunrise نوشته:  
(2011-04-03 ساعت 11:36)elena نوشته:  سلام
ممنون

باسلام،اینم شماره تماس خانم ملیکا:00971503861006
و 00971506240483

كسي ميدونه هزينه رفت و برگشت به سفارت ابوظبي را خانم ملينا چند ميگيره؟

ما 4 نفر بوديم و ايشان براي رفت و برگشت ،(ازهتل به سفارت و بالعكس) با 4 ساعت معطلي هنگام مصاحبه ،در كل 400 درهم از ما گرفتند.
تشکر کنندگان: Hornet ، AmericanHamid ، ramin_ad ، alisarshar ، Solitude
تبریک به همه دوستانی ک ویزاشونو گرفتن و ارزوی موفقیت برای بقیه دوستان که تو صف پر اضطراب انتظارن و همچنین منتظران کلیرنس
تشکر کنندگان: maaref ، Solitude
با سلام خدمت دوستان عزيز، من سعي مي كنم مطالب تكراري را كمتر بنويسم.
ما (من و همسرم) روزي كه رسيديم دبي، ظهر بود تقريباً ساعت 2 و به كلينيك nmc زنگ زديم و گفت بين 3 تا 4 مي تونيد بيايدو ما تقريبا 4:15 اونجا بوديم(ما وقت قبلي نگرفتيم، يعني قبلش زنگ زديم گفت احتياجي نيست) و طبق معمول آزمايشات هميشگي( اول قد و وزن و چشم و فشار خون، بعد سوالات دكتر شوكلا و معاينات بدني و بعد عكس ايكسري و آزمايش خون) و جواب آزمايشم پس فرداش ساعت 2 دادند و هزينه آزمايشات ما 850 درهم دوتاييمون شد و واكسن اضافه هم نزديم. ما روز قبل مصاحبه، ابوظبي رفتيم و يك شب مونديم در هتل الفت و هتل خوبي هست. رور مصاحبه ما ساعت 7:10 تقريبا اونجا بوديم و نفر سوم شديم. طبق معمول يكي اومد نامه دوم و پاسپورتامونو چك كرد و وارد شديم.داخل هم مثل گفته دوستان باجه باجه بود و اول يه باجه يه آقا مداركو گرفت فقط كپي ها و اصل ها را هم نگاه كرد و پس داد. ما تقريبا تمام مداركي كه داشتيم داديم( منم فكر مي كنم اين آقا نظر اول را مي ده كه بسيار مهمه) ما هردوبا تيپ رسمي رفتيم(كت و شلوار) كه بازم فكر مي كنم تاثير داره. بعد پولو داديم (دقيقا 819 دلار نفري) و بعد بازم نشستيم تا صدامون كنن و اسكن انگشت و مصاحبه طبق معمول. در كل سوالات زيادي از ما نكردن. چند نكته رو براتون بگم. من موقع ثبت نام اوليه مجرد بودم و وقتي فهميدم برنده شدم مجبوراً عقدمو جلو انداختم و در فرمهايي كه پست كرديم تاريخ ازدواجمو نوشتم و لازم به ذكر به مشكل نخورديم، فقط ازم پرسيدن كه كجا با هم آشنا شدين و چند وقت كه همو مي شناسيد و نكته ديگه اينكه شوهر من سربازيشو خريده و كار دولتي هم نداره. و بعد چند سوال ساده و نهايتاً گفت اگه مي خواين الان ويزا بگيريد و بايد تا 6 ماه ديگه بريد اگه هم نه كه 2 ماه ديگه بيايد بگيريد، كه ما گفتيم الان مي خوايم و گفت سه روز ديگه ساعت 2 بيايد بگيريد و يه برگه كوچك زرد داد كه روش شماره و تاريخ بود وبعدش هم رفتيم شهربازي فراري تو ابوظبي كه خالي از لطف نبود( اگه وقت كرديد بريد حتماً) و سه روز بعد هم رفتيم و ويزا و دوتا پوشه كه گفتند نبايد باز بشه بهمون دادند و اين كل داستان ما بود. چند نكته:
1- با تيپ رسمي و مرتب بريد.
2- مداركتونو قبلا دسته بندي كنيد( كپي ها جدا، اصل ترجمه جدا، اصل مدارك هم جدا)
3- مداركو كامل ببريد( اونجا يه خانمي به من مي گفت تازه مدارك مالي چيه؟! )
4- من گفتم مي خوام فارسي مصاحبه كنم ولي باهام انگليسي مصاحبه كردن البته گفت اگه نفهميدي هرجاشو فارسي حرف مي زنم به همين علت دوستان كمي جملاتيو كه مي خوان بگن انگليسيشم تمرين كنن.
بازم اگه سوالي هست من پاسخگو هستم و در ضمن من شوهرم 5 سال در دبي زندگي كرده و كاملا به همهچي اونجا آشناست. دوستان اگه كسي بليط، هتل و ويزا با قيمت خوب خواست ما در خدمتيم فقط يه ايميل بزنيد و يا هر سوالي داشتين. بازم ممنون از تمام كساني كه اطلاعاتشونو در اختيار همه قرار مي دن.
سلام به تمامی دوستان چون من خودمو خیلی خیلی به این سایت مدیون میدونم تارسیدم براتون سفرناممونوشتم امیدوارم برای همه مفیدواقع شه
ما 3 اپریل مصاحبه داشتیم 30 مارچ چهارشنبه به امارت رفتیم ساعت 2 به دبی رسیدیم وسایل را در هتل گذاشتیم رفتیم به ان ام سی ما سه نفر بودیم بابت هزینه واکسن رادیولوژی 2100درهم پرداخت کردیم قرار شد 5شنبه جواب رابگیریم روز جمعه با ملیکا خانم تماس گرفتیم روز شنبه که 13بدر بود قرار گذاشتیم در پارک زعبیل هم دیگر را ببینیم به غیر از ما دو کیس دیگر که یکی لاتاری ودیگری ازدواج بود در پارک هم دیگر راملاقات کنیم ملیکا خانم جوجه کباب اماده کرده بود با کلی مخلفات که جای همگی خالی خیلی خوش گذشت ما تا ساعت 10ونیم در پارک بودیم به مناسبت 13 بدر کلی نور افشانی کردن خیلی قشنگ بود بعد به هتل رفتیم وساعت 5صبح روز بعد ملیکا خانم به هتل ما امدو به سمت ابوظبی حرکت کردیم. ما ساعت 6ونیم رسیدیم دومین نفر بودیم ساعت 7ونیم مدارک ما را چک کردن ما ساعت 8رفتیم داخل شماره ما 2 بود وقتی اعلام شد جلوی کانتر افیسر یک اقای هندی خوش اخلاق بود مدارک ما که شامل پاسپورت شناسنامه مدارک مالی حسابهای بانکی (که ما53 میلیون از بانک ملی و30 هزار دلار امریکا از بانک سامان )و3سند اپارتمان به همراه گزارش مدیکال که البته دربسته بود وحکمهای حقوقی خودو همسرم که البته هر دوبازنشسته هستیم را ارائه دادیم بعداز گذشت نیم ساعت دوباره شماره مااعلام شد و رفتیم برای انگشت نگاری که یک برگه ابی به مادادن برای پرداخت هزینه برای هرنفر819دلار بود دوباره حدود یک ساعت بعد شماره ما اعلام شد برای قسم خوردن افیسر خانم امریکایی خوش اخلاقی بود از ما سوال کرد انگلیسی یا فارسی ما گفتیم فارسی بعد رفت یک خانم ایرانی رااورد ایشان به انگلیسی میپرسیدوان خانم برای ما ترجمه میکرد سوالات به این صورت شروع شد اسم وفامیلی تاریخ تولد مدرک تحصیلی .چند بار در لاتاری شرکت کردید کدام ایالت میروید کی میروید(من کفتم 2ماه دیگه) از همسرودخترم هم همین سوالات تکرار شد چون کار ما دولتی بود دو برگه ابی به ما دادن وگفتن سایت را چک کنید وقتی کیس نامبر شما اعلام شد بیایید ویزاها را بگیرید ما از انجا خارج شدیم وبا ملیکا خانم به سمت دبی برگشتیم .جاداره از ایشان به خاطرهمکاری صمیمانه که به ماداشتن چو ن ما خیلی اضطراب داشتیم با انرژی مثبتی که به ما میدادن تشکر کنیم ازتمام کسانیکه درین سایت به ما کلی اطلاعات دادن وباعث شدند این پروسه روبه سهولت طی کنیم تشکرنمایم.به امیدموفقیت همه دوستان وهمراهان عزیز چنانچه سوالی مدنظراست بفرمایید پاسخگوهستم.
سلام
با تشكر از همه بچه هايي كه براي مصاحبه رفتن ممكنه آژانس هاي مسافرتي كه فكر ميكنن خوبه و از نظر قيمتي مناسبه معرفي كنن؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، ramin_ad
سلام به دوستان گل مهاجرسرا
ما هم از انکارا برگشتیم و اف بی چک خوردیم..........
شرمنده از تاخیر فراوان چون تازه از سفر برگشتم
انشا الله شنبه سفرنامه خودم رو مینویسم
تشکر کنندگان: لیلا ج ، free_free ، AmericanHamid ، Hornet ، satusa ، gadfly ، elena ، ramin_ad ، maaref ، Solitude
با سلام خدمت دوستان عزيز، من سعي مي كنم مطالب تكراري را كمتر بنويسم.
ما (من و همسرم) روزي كه رسيديم دبي، ظهر بود تقريباً ساعت 2 و به كلينيك nmc زنگ زديم و گفت بين 3 تا 4 مي تونيد بيايد و ما تقريبا 4:15 اونجا بوديم(ما وقت قبلي نگرفتيم، يعني قبلش زنگ زديم گفت احتياجي نيست) و طبق معمول آزمايشات هميشگي( اول قد و وزن و چشم و فشار خون، بعد سوالات دكتر شوكلا و معاينات بدني و بعد عكس ايكسري و آزمايش خون) و جواب آزمايشم پس فرداش ساعت 2 دادند و هزينه آزمايشات ما 850 درهم دوتاييمون شد و واكسن اضافه هم نزديم. ما روز قبل مصاحبه، ابوظبي رفتيم و يك شب مونديم در هتل الفت ( هتل خوبي هست). رور مصاحبه ما ساعت 7:10 تقريبا اونجا بوديم و نفر سوم شديم. طبق معمول يكي اومد نامه دوم و پاسپورتامونو چك كرد و وارد شديم.داخل هم مثل گفته دوستان باجه باجه بود و اول يه باجه يه آقا مداركو گرفت فقط كپي ها و اصل ها را هم نگاه كرد و پس داد. ما تقريبا تمام مداركي كه داشتيم داديم( منم فكر مي كنم اين آقا نظر اول را مي ده كه بسيار مهمه) ما هردوبا تيپ رسمي رفتيم(كت و شلوار) كه بازم فكر مي كنم تاثير داره. بعد پولو داديم (دقيقا 819 دلار نفري) و بعد بازم نشستيم تا صدامون كنن و اسكن انگشت و مصاحبه طبق معمول. در كل سوالات زيادي از ما نكردن. چند نكته رو براتون بگم. من موقع ثبت نام اوليه مجرد بودم و وقتي فهميدم برنده شدم مجبوراً عقدمو جلو انداختم و در فرمهايي كه پست كرديم تاريخ ازدواجمو نوشتم و لازم به ذكر به مشكل نخورديم، فقط ازم پرسيدن كه كجا با هم آشنا شدين و چند وقت كه همو مي شناسيد و نكته ديگه اينكه شوهر من سربازيشو خريده و كار دولتي هم نداره. و بعد چند سوال ساده و نهايتاً گفت اگه مي خواين الان ويزا بگيريد و بايد تا 6 ماه ديگه بريد اگه هم نه كه 2 ماه ديگه بيايد بگيريد، كه ما گفتيم الان مي خوايم و گفت سه روز ديگه ساعت 2 بيايد بگيريد و يه برگه كوچك زرد داد كه روش شماره و تاريخ بود وبعدش هم رفتيم شهربازي فراري تو ابوظبي كه خالي از لطف نبود( اگه وقت كرديد بريد حتماً) و سه روز بعد هم رفتيم و ويزا و دوتا پوشه كه گفتند نبايد باز بشه بهمون دادند و اين كل داستان ما بود. چند نكته:

1- با تيپ رسمي و مرتب بريد.
2- مداركتونو قبلا دسته بندي كنيد( كپي ها جدا، اصل ترجمه جدا، اصل مدارك هم جدا)
3- مداركو كامل ببريد( اونجا يه خانمي به من مي گفت تازه مدارك مالي چيه؟! )
4- من گفتم مي خوام فارسي مصاحبه كنم ولي باهام انگليسي مصاحبه كردن البته گفت اگه نفهميدي هرجاشو فارسي حرف مي زنم به همين علت دوستان كمي جملاتيو كه مي خوان بگن انگليسيشم تمرين كنن.
بازم اگه سوالي هست من پاسخگو هستم و در ضمن من شوهرم 5 سال در دبي زندگي كرده و كاملا به همهچي اونجا آشناست. دوستان اگه كسي بليط، هتل و ويزا با قيمت خوب خواست ما در خدمتيم فقط يه ايميل بزنيد و يا هر سوالي داشتين. بازم ممنون از تمام كساني كه اطلاعاتشونو در اختيار همه قرار مي دن.

سلام

من در تاريخ12JUNE كه ميشه 22خرداد وقت مصاحبه دارم كسي تو اين تاريخ مصاحبه نداره ؟ پيغام خصوصي بدهيد.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، lorecance
چه جوري ميشه قبل از رفتن به ابوظبي از كلينيك nmc وقت گرفت؟
تشکر کنندگان: lorecance
سلام فكر نكنم نياز به وقت گرفتن باشه من ساعت 12 رسيدم امارت زنگ زدم و گجفت عصر بياين و عصر ساعت 4 اونجا بودم فردا صيح ساعت 10 هم جواب را بهم دادن
(2011-04-11 ساعت 23:00)mjh نوشته:  چه جوري ميشه قبل از رفتن به ابوظبي از كلينيك nmc وقت گرفت؟

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Solitude
(2011-04-11 ساعت 23:00)mjh نوشته:  چه جوري ميشه قبل از رفتن به ابوظبي از كلينيك nmc وقت گرفت؟

کلنیک های دبی نیاز به وقت گرفتن ندارند .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان