کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
با سلام به تمام دوستان

فايل pdf شده سفرنامهاي ابوظبي آپدیت شد. تاريخ :5/4/90

sunday,june 26,2011
To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: Hornet ، nil2011 ، alisarshar ، coming soon ، najibi ، ParsTrader ، AmericanHamid ، WIKIMAN ، alirezagh ، gadfly ، ramin_ad ، بنفشه ، A.K ، California
دوستان عزيزم سلام
من امروز صبح به عنوان اولين نفر در سفارت ابوظبي مصاحبه شدم
و به ياري خداوند و كمك اين سايت و دعا هاي بي دريق اطرافيانم در اين يك سال موفق شدم كه ويزا يك ضرب را دريافت كنم
بعد از يك سال انتظار و 2 ماه علافي در دبي كه خيلي سخت بود ولي سر انجامي شيرين داشت
و به زودي سفر نامه مفصلي را براي دوستان عزيزم مي نويسم
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
(2011-06-26 ساعت 13:10)Amir78 نوشته:  دوستان عزيزم سلام
من امروز صبح به عنوان اولين نفر در سفارت ابوظبي مصاحبه شدم
و به ياري خداوند و كمك اين سايت و دعا هاي بي دريق اطرافيانم در اين يك سال موفق شدم كه ويزا يك ضرب را دريافت كنم
بعد از يك سال انتظار و 2 ماه الافي در دبي كه خيلي سخت بود ولي سر انجامي شيرين داشت
و به زودي سفر نامه مفصلي را براي دوستان عزيزم مي نويسم
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
واقعا بهتون تبريك ميگم و اميدوارم انجا هم موفق باشيد
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، Amir78 ، A.K ، Ehsan2011 ، California ، nahid.t
سلام دوستان گل مهاجرسرا
خوب زندگينامه يكساله (همون سفرنامه) كه يادتون نرفته؟
يه نكته اي داخلش داشت و نوشته بودم كه بعد از مصاحبه متوجه يه اشكال توي نام خانوادگي خانمم شدم كه براشون ايميل زدم و توضيح دادم
خوب خدا رو شكر به ميمنت عيد سعيد مبعث اونا جواب دادن كه اين اشكال رو بر طرف كردن :
Mr. ***

Please note that misspelling corrected on the case records.
Thank you,
Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
abudhabiiv@state.gov
/me
*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***
Privacy/PII
This email is UNCLASSIFIED.

پس اگر خداي ناكرده بعد از مصاحبه متوجه اشكالي چيزي در فرمهاتون شدين ، امكان برطرف كردنش هست
البته بگم اين مربوطه به سفارت گل ابوظبيه و از آنكارا بي خبرم
ارادتمند ، گفتم بگم كه تجربه اي بشه براي باقي دوستان ، مهاجرسرا همين چيزاس كه از بقيه سايتها متمايزش مي كنه (به اشتراك گذاري اطلاعات مهم)
سلام.
امروز که سفرنامها ر. خوندم رفتم مدارکمونو چک کردم با ناباوری دیدم تاریخ شروع تحصیلات شوهرم به جای 1988خورده 1998 برنده اصلی هم اونه حالا چی کار کنم؟ میترسم الان ایمیل بزنم کارو خرابتر کنم شاید اونا متوجه شده باشن اشتباه تایپی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/تو رو خدا کمک
تشکر کنندگان: California
(2011-06-29 ساعت 17:05)نفس نوشته:  سلام.
امروز که سفرنامها ر. خوندم رفتم مدارکمونو چک کردم با ناباوری دیدم تاریخ شروع تحصیلات شوهرم به جای 1988خورده 1998 برنده اصلی هم اونه حالا چی کار کنم؟ میترسم الان ایمیل بزنم کارو خرابتر کنم شاید اونا متوجه شده باشن اشتباه تایپی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/تو رو خدا کمک

نگران نباشيد روز مصاحبه قبل از قسم خوردن بگيد كه مي خواي اصلاح كني
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: frozen mind ، najibi ، alirezagh ، Hornet ، California ، نفس
(2011-06-29 ساعت 17:07)alisarshar نوشته:  

مطمئنین دوست عزیز ؟نکنه اصلا کیسو باطل کنن بگن تحصیلاتش کامل نیست؟

به هر حال ممنونم که سریع جواب دادین
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-06-29 ساعت 17:38)نفس نوشته:  

مشكل شما مگه فقط اصلاح تاريخ نيست پس چه ارتباطي با كامل نبودن تحصيلات داره؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet

دوست عزیز نگران نباشید. من هم تاریخ ازدواج رو اشتباه واردکرده بودم و روز مصاحبه ایمیلی رو که واسه اصلاح زده بودم رو توی پرونده دیدم که ان قسمت تاریخ درستش هم هایلایت شده بود. به نظر من شما هم ایمیل بزنید و پاسخ ایمیل رو پرینت کرده و با خودتون ببرید.روز مصاحبه قبل از اینکه قسم بخورید اونو اصلاح کنید.
تشکر کنندگان: alisarshar ، frozen mind ، alirezagh ، Hornet ، California
اخه الان یک سال کذشته نکنه قبول نکنن نکنه بدتر شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(2011-06-29 ساعت 17:47)alisarshar نوشته:  

مشكل شما مگه فقط اصلاح تاريخ نيست پس چه ارتباطي با كامل نبودن تحصيلات داره؟

تاریخ شروع دبستان 1988 بوده اما خورده 1998وسال 2000 تحصیلاتش تموم شده !!!!!!متوجه شدین ببخشید اگه درست توضیح ندندم خیلی نگرانم
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-06-29 ساعت 17:57)نفس نوشته:  تاریخ شروع دبستان 1988 بوده اما خورده 1998وسال 2000 تحصیلاتش تموم شده !!!!!!متوجه شدین ببخشید اگه درست توضیح ندندم خیلی نگرانم

دوست عزیز پیش از هر چیز آرامش خودتون رو حفظ کنید، به نظر من این مورد مشکلی نیست که پرونده شما رو تحت تاثیر قرار بده، بهتره براشون ایمیل بفرستید و شرایط رو بگید یا می تونید به توصیه دوستان بذارید موقع مصاحبه اعلام کنید. در هر حال خیلی بعیده که کیس شما متاثر از این موضوع شود.
تشکر کنندگان: najibi ، vahidvm60 ، tamanna ، Hornet ، sare ، نفس
سلام دوستان خوب مهاجر سرا، لطفا اگر كسي ادرس محل وهمچنين ادرس سايت بيمارستان nmcرو داره اعلام كنه.با تشكرSmile
تشکر کنندگان:
(2011-07-07 ساعت 22:03)kiani نوشته:  
(2011-07-07 ساعت 20:46)mahya نوشته:  سلام دوستان خوب مهاجر سرا، لطفا اگر كسي ادرس محل وهمچنين ادرس سايت بيمارستان nmcرو داره اعلام كنه.با تشكرSmile

دوستان عزیز در عنوان [i]گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی [/i] معزفی کردند.

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid116399

تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، comrun
سلام
من تو فرم اولیه نوشتم زمان گرفتن مدرک دیپلمم (شهریور)هشتمین ماه سال بوده اما الان میبینم تو ترجمه نوشته تا sep یعنی 9مین ماه!!! 4روز دیگه مصاحبمه بهشون ایمیل بزنم ؟ چی کار کنم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: mh_hshk
سلام مشكلي نداره روز مصاحبه قبل از قسم خوردن بگين مي خواين اصلاح كنيد نيازي به ايميل نيست..من هم اشتباهاتي داشتم روز مصاحبه اصلاح كردم
(2011-07-08 ساعت 01:38)darya2011 نوشته:  سلام
من تو فرم اولیه نوشتم زمان گرفتن مدرک دیپلمم (شهریور)هشتمین ماه سال بوده اما الان میبینم تو ترجمه نوشته تا sep یعنی 9مین ماه!!! 4روز دیگه مصاحبمه بهشون ایمیل بزنم ؟ چی کار کنم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: najibi ، darya2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان