کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
دوستان برای من مشمول هم دعا کنید کلیرنسم زودتر بیاد وگرنه چند ماه باید ترکیه آواره باشم. این سفارت تا الان داره چیه من رو چک می کنه نمی دونم والا Sad
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: mml ، alisarshar ، parastoo2011 ، maaref ، frozen mind ، لیلا ج ، free_free ، farzad-it ، mim ، aghdam ، AmericanHamid ، drmahmoodi ، DLT ، najibi
(2011-05-09 ساعت 13:14)Ali-J نوشته:  دوستان برای من مشمول هم دعا کنید کلیرنسم زودتر بیاد وگرنه چند ماه باید ترکیه آواره باشم. این سفارت تا الان داره چیه من رو چک می کنه نمی دونم والا Sad

ايشالا كه كلير شما هم همين فردا مياد
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، mml ، satusa ، maaref ، free_free ، Hornet ، aghdam ، najibi
اي خدا! يعني ميشه اين هفته كلير بشيم يريم پي كار و زندگيمون؟!
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: alisarshar ، satusa ، parastoo2011 ، maaref ، WIKIMAN ، frozen mind ، لیلا ج ، free_free ، Linspire ، arshida ، Hornet ، najibi
يكي از جاهايي كه آدم هيچوقت خوشش نمياد و دوست نداره كه توش اول باشه همين جدول كليرنس هست.

متاسفانه من هم به نفر اول آنكارا تبديل شدم و اگه اين هفته هم كلير نشم به باشگاه صد تايي هم مي پيوندم. اميدوارم هيچيك از دوستاني كه منتظر هستند به اين شرايط دچار نشوند.
اين هم خلاصه اي از نفر اولي هاي منتظر Sad

Satusa: نفر اول آنكارا
drmahmoudi: نفر اول ابوظبي و نفر اول كل جدول
gadfly: نفر اول ساير سفارتها

تا دو هفته پيش لااقل يه جواب تكراري و ماشيني به ايميلها مي دادند الان كه ديگه دو هفته هست جواب ايميلم رو هم نميدهند. ولي منم كه از رو نميرم و امروز هم مجددا فرستادم.

از همه دوستان تقاضا دارم واسه اين نفر اولي ها دعا كنند هر چه زودتر از اين شرايط بحراني خارج بشوند كه بتونند به زندگيشون بپردازند.
تشکر کنندگان: نگار 65 ، parastoo2011 ، maaref ، WIKIMAN ، clear ، frozen mind ، لیلا ج ، mml ، free_free ، Linspire ، zohreh36 ، gadfly ، Ali Sepehr ، farzad-it ، mim ، Hornet ، aghdam ، drmahmoodi ، DLT ، najibi
(2011-05-09 ساعت 13:14)Ali-J نوشته:  دوستان برای من مشمول هم دعا کنید کلیرنسم زودتر بیاد وگرنه چند ماه باید ترکیه آواره باشم. این سفارت تا الان داره چیه من رو چک می کنه نمی دونم والا Sad

احتمالا فعلا مشغول گوش و حلق و بيني هستند! Big Grin
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: لیلا ج ، mml ، satusa ، free_free ، WIKIMAN ، Hornet ، DLT

علی جان یه رشته جدید باید تو المپیک کنار دو ماراتن ایجاد کنند به نام "ترکیه نوردی"SmileBig Grin
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: satusa ، Hornet ، aghdam ، mml
البته الان من تهرانم. هفته دیگه میرم ترکیه دوبااااره !
جدولم الان آپدیت شد و خبری نشد که نشد.
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: Linspire ، free_free ، Hornet ، satusa ، aghdam ، mml
واي خدا اين آنكارايي ها عجب نوابغي هستند. بابا تو رو خدا يكي بياد ما رو از دست اينا نجات بده.!!!!!!!!

دو هفته هست كه ايميل مي زنم وضعيت كيس من چي هست ، در پاسخ به ايميل امروز صبح من، همين الان جواب دادند كه ما همه فايلها رو گشتيم و هيچ ركوردي از پرونده شما پيدا نكرديم و با kcc تماس بگيريد.

ببينيد تو رو خدا ما مصاحبه رفتيم و رزومه ها رو هم فرستاديم تاييديه هم گرفتيم الان بعد از 98 روز ميگن ما هيچ چي پيدا نكرديم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اينا چي ميگن؟ يكي به ما بگه چي به سرشون اومده؟ كسي به همچين موردي برخورد كرده؟
به نظرتون به kcc ايميل بزنم يا دوباره با خودشون مكاتبه كنم؟

جواب سفارت:

Dear Sir/Madam
,
After a thorough search of our files, we are unable to locate a record/file at our office under the case number given in your e-mail. It appears that your file is still being processed at the National Visa Center. You may contact the Kentucky Consular Center to inquire about the status of this file.

KCC E-mail kccdv@state.gov
KCC Phone (606) 526-7500
KCC Fax (606) 526-7501

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

ايميل من:
Dear Sir/Madam

Me and my wife had DV interview on Jan xxxxx and we are waiting for administrative processing.
During interview, officer told us it takes approximately 1-2 months, while it is about 100 days and my case number has not been announced on Embassy website yet.

Please let me know status of case and if it is possible make any follow-up on this case.
Thank you in advance for your kind attention in this regard,

Best Regard,

تشکر کنندگان: frozen mind ، WIKIMAN ، mim ، free_free ، hasti_banoo ، mml ، najibi
(2011-05-09 ساعت 17:25)satusa نوشته:  واي خدا اين آنكارايي ها عجب نوابغي هستند. بابا تو رو خدا يكي بياد ما رو از دست اينا نجات بده.!!!!!!!!

دو هفته هست كه ...

بد نيست به KCC ايميل بزنيد و اوصاف خود وسفارتو شرح بديد شايد اونا جواب بهتري بدهند

2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: satusa ، frozen mind ، free_free ، Hornet ، mml ، najibi
خیلی جالبه این مورد شما مگه میشه که هیچ رکوردی پیدا نکنن!!!؟؟حالا با سفارت هم یک ای میل بزنید اما من خودم که بهKCC تماس گرفتم که ببنیم آیا جواب درستی غیر از جواب همیشگی سفارت در مورد طولانی شدن کلیرنسم بهم میدن بعد از چند روز جواب داد که شما باید با نزدیک ترین سفارت محل زندگیتون در این مورد مکاتبه کنید!!!!اما بهتره هم دوباره به سفارت ایمیل بزنید هم به KCC. به امید کلیر شدن همه دوستان اول جدولی(که واقعا دیگه خیلی انتظار کشیدن) خودم هم که مدال نقره جدول ابوظبی رو دارم بعد از دکتر محمودی که طلا رو دارن:-).
و همینطور علی آقا که مشمول هم هستند ،انشاالله به زودی. . . . .
تشکر کنندگان: gadfly ، satusa ، free_free ، aghdam ، drmahmoodi ، mml ، najibi
اما به نظر من satusa عزيز بايد اين قضيه رو جدي بگيرن و در اسرع وقت پيگيري كنن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، coming soon ، free_free ، aghdam ، mml ، najibi
(2011-05-09 ساعت 17:25)satusa نوشته:  واي خدا اين آنكارايي ها عجب نوابغي هستند. بابا تو رو خدا يكي بياد ما رو از دست اينا نجات بده.!!!!!!!!

دو هفته هست كه ايميل مي زنم وضعيت كيس من چي هست ، در پاسخ به ايميل امروز صبح من، همين الان جواب دادند كه ما همه فايلها رو گشتيم و هيچ ركوردي از پرونده شما پيدا نكرديم و با kcc تماس بگيريد.

ببينيد تو رو خدا ما مصاحبه رفتيم و رزومه ها رو هم فرستاديم تاييديه هم گرفتيم الان بعد از 98 روز ميگن ما هيچ چي پيدا نكرديم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جواب سفارت:

Dear Sir/Madam
,
After a thorough search of our files, we are unable to locate a record/file at our office under the case number given in your e-mail. It appears that your file is still being processed at the National Visa Center. You may contact the Kentucky Consular Center to inquire about the status of this file.

KCC Phone (606) 526-7500
KCC Fax (606) 526-7501

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

ايميل من:
Dear Sir/Madam

Me and my wife had DV interview on Jan xxxxx and we are waiting for administrative processing.
During interview, officer told us it takes approximately 1-2 months, while it is about 100 days and my case number has not been announced on Embassy website yet.

Please let me know status of case and if it is possible make any follow-up on this case.

Best Regard,

بنظر من اسکن برگه آبی که بهتون دادن رو همراه با یک ایمیل دیگه برای آنکارا بفرستین....

به احتمال زیاد پرونده شما یه جایی گم شده( پشت شوفاژه و یا زیر میز) البته خیلی نمیشه این موضوع رو صریح گفت و بستگی داره به جواب ایمیل هایی قبلی

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: arshida ، gadfly ، Hornet ، satusa ، mml ، najibi

سلام دوست عزیز، مگه تا حالا باهاشون مکاتبه نکرده بودید. !!!! اگر اینجوره پس چرا قبلا می گفتند در حال بررسی هستند اگر شما کیسی چیزی نداشتید اونوقت این خلایق چی رو بررسی می کردند.حالا با کی سی سی تماس بگیرید شاید بهشون گفتند ساتوسا مشکلی نداره اعلام کنید که کلیره ولی اینها(سفارت آنکارا) کل فایلتون کلیر کردند؟؟
نمی دونم من یکجورایی فکر می کنم شمارش معکوس شما(پروسه اداری) شروع شده.امیدوارم اینطور باشه و بزودی هورا کشیدن شما را ببینیم
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: gadfly ، satusa ، free_free ، sepinod ، coming soon ، goli20 ، maaref ، mml ، najibi
...

satusa عزیز. همونطور که در پست قبلم اشاره کردم، ادارات اینجا گاهی کارهایی انجام میدن که آدم به جهان اولی بودنشون شک می کنه. اما در مورد کیس شما، از اونجا که به قول سفارتی ها باید نتیجه Administrative process از طرف اداره مهاجرت - برای لاتاری ها ، KCC- بیاد، جواب سفارت می تونه به این معنی باشه که کیس شما هنوز در حال بررسی است، نه اینکه پرونده ای از شما ندارند. شما می تونید با KCC تماس بگیرید، ولی به احتمال قوی خواهند گفت "مراحل اداری" هنوز تمام نشده ، یا ما خبر نداریم و با سفارت تماس بگیرید! یعنی پاس دادن به همدیگر..

تو مرحله ای که افراد منتظر نتیجه کلیرنس هستن، این انداختن توپ تو زمین دیگری برای خلاص شدن از متقاضی منتظر، امری بدیهی است. موارد زیادی رو دیدم که به این صورت بوده.

به هر حال، شما با پیوست نامه تاییدیه دریافت رزومه ها ، و ارائه سایر اطلاعات کیس خودتون از قبیل تاریخ مصاحبه ، مجددا ایمیلی به سفارت و KCC بزنید. یکی از مواردی که دیدم، در مورد یک متقاضی در ابوظبی بود که با وارد کردن کیس نامبر در سایت، فقط می گفت هیچ اطلاعاتی از این کیس موجود نیست. به محض ارسال ایمیل برای سفارت و شکایت از این مساله، فردای اون روز اسم اون بنده خدا همراه با پیغام "مراحل اداری تمام نشده " در سایت آمد ! اما با املای کاملا اشتباه. اینطور معلوم بود که دریافت کننده نامه روی کاغذ اسم متقاضی رو نوشته و داده وارد سایت کنن و اپراتور هم نتونسته خط طرف رو بخونه و یک اسم کاملا چپ اندر قیچی نوشته بودن . این مورد هم با ارسال مجدد نامه حل شد و در نهایت دو سه روز بعد از اصلاح اسم، اون بنده خدا کلیر شد.

گاهی لازمه این جماعت رو از خواب بیدار کنید.
تشکر کنندگان: gadfly ، rayan.s ، satusa ، najibi ، free_free ، WIKIMAN ، sepinod ، coming soon ، maaref ، mml ، frozen mind ، farzad.s ، امیر مهاجر

جواب سفارت:

Dear Sir/Madam
,

KCC Phone (606) 526-7500
KCC Fax (606) 526-7501

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

ايميل من:
Dear Sir/Madam

Best Regard,
satusa عزیز، احتمال داره کیس نامبرت رو موقع نوشتن ایمیل اشتباهی نوشتی.این متن میگه پرونده ایی مطابق کیس نامبری با مشخصات کیس نامبر نوشته شده در ایمیل شما ندارند.موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: gadfly ، satusa ، najibi ، sepinod ، coming soon ، maaref ، mml ، DLT ، farzad.s ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان