موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-09 ساعت 22:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-09 ساعت 22:09 توسط satusa.)
دوستان عزیز
ممنون از نظرات و راهنمایی هایتان.
نکته ای که وجود داره این هست که تا حدود 20 روز پیش در پاسخ به ایمیلهای من همون جواب کلیشه ای (هنوز پروسه تمام نشده است) رو می دادند. بنابراین اینکه نوشتند که "رکوردی نداریم" شاید به قول hasti_banoo منظورش رکوردی از پروسه اداری هست. البته امیدوارم اینگونه باشه و حالا توی این مدت پرونده ما قاطی پاتی نشده باشه.
ولی مساله دیگری که هست گفته ممکنه پروسه در NVC تمام نشده باشه و بعد ارجاع داده به kcc. تا جاییکه من اطلاع دارم معمولا کیسهای خانوادگی با NVC سرو کار دارند نه لاتاری!! (اگه درست نیست بگید). رو این حساب خودم حدس می زنم یه جورایی شاید طرف قاطی کرده توی چک کردن و جواب دادن.
به هرحال با kcc مکاتبه کردم و ماجرا رو توضیح دادم. فردا هم مجددا از آنکارا پیگیری می کنم.
امیدوارم بالاخره سر عقل بیان و اینقدر مردم رو اذیت نکنند. من که دیگه واقعا داره کاسه صبرم لبریز میشه.
rayan عزیز; اطلاعات ایمیل رو چک کردم کاملا صحیح بود. حتی تاریخ تولد هم نوشته بودم در حالیکه هیچوقت قبلا نمی نوشتم. ممنون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-09 ساعت 13:46)mml نوشته: اي خدا! يعني ميشه اين هفته كلير بشيم يريم پي كار و زندگيمون؟!
سوال خوبی بود . . .
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان منتظر
ديروز با يکي از اقوام توي آمريکا که دست بر قضا اسپانسر من هم هست صحبت مي کردم مي گفت که تو اين پروسه کلير علاوه بر چک کردن من و آبا و اجدادم، آبا اجداد اسپانسر رو هم چک مي کنن! و زمانهاي گاها زياد و ... به خاطر چک کردن شخص اسپانسر و پس زمينه اونه. آيا به نظر شما اين قضيه صحت داره؟
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
satusa عزیز
من هم مطمئنم اشتباهی شده! حال ممکنه اشتباه از سوی کارمند سفارت بوده باشه یا احتمالا از سوی شما. شما که مطمئن هستید به درستی اطلاعات ارسال شده. پس اشتباه از طرف آنهاست. نگران نباشید و یکبار دیگر هفته آینده مانند نامه های قبلی ایمیل بزنید و پیگیری کنید.
می دانم که موفق می شوید.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-10 ساعت 12:16)alisarshar نوشته: به جمع جميعان خوش آمدي همين روزا جواب همه رو ميدن نگران نباشيد
خداوند از دهنت بشنوه من که 1 هفتس منتظرم اعصابم خورد شده واي به حال دوستان 100 روزه به بالا .
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها از Clearance ابوظبي خبري نيست؟ دوباره به خواب خرگوشي فرو رفتن؟ توي يكي دو هفته گذشته كسي اونجا Clear نشده؟
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-05-10 ساعت 16:43)satusa نوشته: دوستان بالاخره به خير گذشت.
بلايي به سر آدم ميارن كه آدم ميگه قربون دستتون نمي خواد كاري بكنيد همون pending باشيم كافيه!!
امروز به آنكارا ايميل زدم و سوابق رو براشون فرستادم كه در جواب معذرت خواهي كردند و گفتند اشتباه شده و هنوز كيس شما pending هست.
احتمالا از نامه هاي تكراري شما خسته شده بودن، خواستن اينطوري يك هول و تكوني به شما بدن
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-10 ساعت 16:43)satusa نوشته: دوستان بالاخره به خير گذشت.
بلايي به سر آدم ميارن كه آدم ميگه قربون دستتون نمي خواد كاري بكنيد همون pending باشيم كافيه!!
امروز به آنكارا ايميل زدم و سوابق رو براشون فرستادم كه در جواب معذرت خواهي كردند و گفتند اشتباه شده و هنوز كيس شما pending هست.
واقعا" برای خودت هر هفته یک نفر اینطوری ایمیل بزنه و پیگیر کار باشه با هاش چه کار می کنه ؟
بیچاره ها از اینکه اشتباه کردن و شما را در پروسه کلیرنس انداختند روزی 100 بار به غلط کردن می افتند ، اما کاری ساخته از دستشان ساخته نیست .
امیدوارم همین هفته کلیر بشی و یک مهاجرسرا رو خوشحال کنی .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-11 ساعت 13:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-11 ساعت 13:11 توسط rashidi.)
من نمیدانم موضوع چیه
من 7 هفته بعد از مصاحبه کلیر شدم وقتی رفتم آنکارا آفیسر گفت پرونده شما کامل نشده دوباره توی سایت میزنیم و به شما additional administrative processing خورده و دوباره از من انگشت نگاری کردند که تا حالا 4 ماه میگذره با اون 2 ماه میشه 6 ماه که زمان آزمایش ها م هم در حال اتمامه چه کار کنیم کسی اطلا عی داره؟
من نمیدانم اگر جواب دادند و کلیر شده ام چرا باز بازی در آورده اند روز اول پاسپورتها را گرفتند و گفتند شماره را بده یو پی اس اما فرداش زنگ زدند هتل که بیا سفارت پرونده شما نات کمپلیتد بعد هم دوباره فینگر پرینت گرفتند و تا حالا هم منتظریم که خبری نیست این ها چه منظوری داشتند؟
بعد هم که اومدم ایران گفتند شما وارد ادیشیونال ادمینستریتیو پروسس شدین و باید صبر کنین تا اسمتون توی سایت بزنیم الان 4 ماه از اون تاریخ گذشته یکی بگه من چه کنم یه راهنمایی کنین کی سی سی میگه به من ربطی نداره پس من از کجا نتیجه را بفهمم ؟این دیگه چه بازیه که سر ما در آوردند؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-11 ساعت 13:03)rashidi نوشته: من نمیدانم موضوع چیه
من 7 هفته بعد از مصاحبه کلیر شدم وقتی رفتم آنکارا آفیسر گفت پرونده شما کامل نشده دوباره توی سایت میزنیم و به شما additional administrative processing خورده و دوباره از من انگشت نگاری کردند که تا حالا 4 ماه میگذره با اون 2 ماه میشه 6 ماه که زمان آزمایش ها م هم در حال اتمامه چه کار کنیم کسی اطلا عی داره؟
من نمیدانم اگر جواب دادند و کلیر شده ام چرا باز بازی در آورده اند روز اول پاسپورتها را گرفتند و گفتند شماره را بده یو پی اس اما فرداش زنگ زدند هتل که بیا سفارت پرونده شما نات کمپلیتد بعد هم دوباره فینگر پرینت گرفتند و تا حالا هم منتظریم که خبری نیست این ها چه منظوری داشتند؟
بعد هم که اومدم ایران گفتند شما وارد ادیشیونال ادمینستریتیو پروسس شدین و باید صبر کنین تا اسمتون توی سایت بزنیم الان 4 ماه از اون تاریخ گذشته یکی بگه من چه کنم یه راهنمایی کنین کی سی سی میگه به من ربطی نداره پس من از کجا نتیجه را بفهمم ؟این دیگه چه بازیه که سر ما در آوردند؟
ببخشيد دوست عزيز از شما هيچ اطلاعاتي در جدول 2011 وجود ندارد لطفا اطلاعات لازم جدول را پر نماييد.
دوستان لطفا توجه كنيد هر چه اطلاعات جدول فوق از طرف شما كامل تر باشد بهتر مي توان در خصوص كليرنس تصميم گرفت. مخصوصا الان كه نزديك به انتها لاتاري 2011 مي شيم و اين خيلي مهم هست كه دوستاني كه قرار براي مصاحبه مي روند چون زمان كمتري براي دريافت ويزا خواهند داشت ( مخصوص از 30000 به بالا) اطلاعات بيشتري نسبت به شرايط دوستاني كه كليرنس مي خورن مخصوص با زمان زياد داشته باشند كه بتونن از تجربيات اين عزيزان در جهت كم كردن زمان كليرنس استفاده نمايند.
با تشكر لطفا، خواهشا از تمامي شما دوستان - كه اطلاعاتشونو پر نكردن- برادرانه درخواست دارم كه نسبت به تكميل اطلاعات اقدام كنيد مخصوصا دوستاني كه الان مصاحبه رفتن و كليرنس خوردن.
با آرزوي دريافت ويزا براي همه دوستان
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر تمامی دوستان بسیار گل وبا صفا و با معرفت مهاجر سرایی
بالاخره امروز پاسپورتم رو از هواپیمایی اسمان گرفتم و سریع چکش کردم خدا رو شکر اسم و فامیل و.... همه درست بود دوستان عزیز نمیدونم یادتون هست یا نه من پاسپورتمو از طریق ازانس فرستادم ابوظبی و به خاطر همین خیلی نگران بودم که خدا روشکر به خیر گذشت وامااااا توصیه من به شما :اگر ادم باحوصله و دریا دلی هستید از طریق یه ازانس مطمن اقدام کنید که هم به صرفه هست و هم یه هفته ده روز از کار و زندگی باز نمی شید, ولی اگر در تمام مدتی که منتظرید مثل من دلشوره و فکر و اضطراب دست از سرتون برنمی داره خودتون برید امیدوارم همه شما دوستان عزیز شاد و موفق باشید.
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-11 ساعت 13:38)ا سیا نوشته: سلام بر تمامی دوستان بسیار گل وبا صفا و با معرفت مهاجر سرایی
بالاخره امروز پاسپورتم رو از هواپیمایی اسمان گرفتم و سریع چکش کردم خدا رو شکر اسم و فامیل و.... همه درست بود دوستان عزیز نمیدونم یادتون هست یا نه من پاسپورتمو از طریق ازانس فرستادم ابوظبی و به خاطر همین خیلی نگران بودم که خدا روشکر به خیر گذشت وامااااا توصیه من به شما :اگر ادم باحوصله و دریا دلی هستید از طریق یه ازانس مطمن اقدام کنید که هم به صرفه هست و هم یه هفته ده روز از کار و زندگی باز نمی شید, ولی اگر در تمام مدتی که منتظرید مثل من دلشوره و فکر و اضطراب دست از سرتون برنمی داره خودتون برید امیدوارم همه شما دوستان عزیز شاد و موفق باشید.
دوست عزیز تبریک ، آدم اگر دریادل هم باشه باز هم دلشوره دارد .
امیدوارم در بقیه مراحل هم موفق باشید .
الهی به ما آن ده که آن به .