کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
rashidi
***2011as6

نامه اول 20 خرداد 1389
نامه دوم نیامد
مصاحبه 1 دسامبر 2011
کلیر اول 26 دی 1389
مراجعه به سفارت آنکارا 20 بهمن1389

گفتند دوباره میزنیم توی سایت
کلیرنس.....
ویزا......
پرواز....
تشکر کنندگان: arshida ، coming soon ، satusa ، drmahmoodi ، free_free ، tamanna ، mml ، maaref ، najibi
با سلام به همه ی دوستان عزیز

بعد از ماه ها انتظار و پیگیری کلیر شدم... از جامعه ی مجازی مهاجر سرا و تمامی مهاجران عزیزی که همراهی کردن تشکر می کنم و آروزی موفقیت دارم برای همه ی دو ستان
شماره کیس: 2011AS0000143
تاریخ مصاحبه: 11 اسفند 1389
ورود به امریکا(دالاس, تگزاس): 27 مرداد 1390
دریافت گرین کارت: 20 شهریور ماه 1390
دریافت سیتزن شیپ : چندین ماه دیگر انتظار در غربت
(2011-05-11 ساعت 14:19)rashidi نوشته:  rashidi
***2011as6

نامه اول 20 خرداد 1389
نامه دوم نیامد
مصاحبه 1 دسامبر 2011
کلیر اول 26 دی 1389
مراجعه به سفارت آنکارا 20 بهمن1389

گفتند دوباره میزنیم توی سایت
کلیرنس.....
ویزا......
پرواز....

کاش اطلاعات شغلی از قبیل دولتی یا غیر دولتی و تحصیلات و رفتن به سربازی یا خیر هم یک اطلاعاتی می گذاشتید.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: satusa ، drmahmoodi ، mml ، maaref ، HOMAYON53 ، farzad.s ، najibi
rashidi
2011as6***

سربازی نیروی دریایی بودم سال 63 تا 65
شغل آزاد داشتم
من 12 روز قبل از مصاحبه ازدواج کردم
و پرونده ازدواج چند روز قبل از مصاحبه وارد کردیم و برای کی سیسی فرستادیم
توی سفارت هم یک فرم پر کردیم
همین
تحصیلاتم لیسانس بودم اما دیپلمم را عنوان کردم
تشکر کنندگان: satusa ، drmahmoodi ، tamanna ، mml ، arshida ، maaref ، HOMAYON53 ، farzad.s ، najibi
همسرم یک شنبه با پرواز ایران ایر رفت ترکیه. دوشنبه مدارکش رو داد و امروز که 4 شنبه هست پست ویزاهامون رو اورد و امشب داره بر میگرده. میگقت خیلی خیلی سفارت خلوت بوده (برگه های ابی 30 تا 37 نفر بودند). حتی در هتل سگمن که سری پیش(زمستان رفتیم و پر ایرانی بود) به غیر از اون فقط ی خانواده جانباز بودند که برای کار پزشکی داشتند بودند.همین
ان شا الله که همه به زودی ویزاشون رو بگیرند
تشکر کنندگان: coming soon ، satusa ، clear ، sepinod ، drmahmoodi ، Sooshians ، tamanna ، mml ، AmericanHamid ، rs232 ، maaref ، HOMAYON53 ، farzad.s ، najibi
هنوز منتظرم ....... شصت و چهار روز !!!!!!
تشکر کنندگان: satusa ، drmahmoodi ، coming soon ، aghdam ، tamanna ، mml ، arshida ، maaref ، najibi
(2011-05-11 ساعت 14:59)mitr.p نوشته:  همسرم یک شنبه با پرواز ایران ایر رفت ترکیه. دوشنبه مدارکش رو داد و امروز که 4 شنبه هست پست ویزاهامون رو اورد و امشب داره بر میگرده. میگقت خیلی خیلی سفارت خلوت بوده (برگه های ابی 30 تا 37 نفر بودند). حتی در هتل سگمن که سری پیش(زمستان رفتیم و پر ایرانی بود) به غیر از اون فقط ی خانواده جانباز بودند که برای کار پزشکی داشتند بودند.همین

با سلام آیا شما اطلاع دارید که یک شخص غیر متقاضی هم می تواند ویزا را پس از کلیرنس از سفارت انکارا بگیرد مانند اژانس ها که نیاز به سفر دوم نباشد؟
تشکر کنندگان: mml ، maaref
(2011-05-11 ساعت 17:03)سروناز نوشته:  
(2011-05-11 ساعت 14:59)mitr.p نوشته:  همسرم یک شنبه با پرواز ایران ایر رفت ترکیه. دوشنبه مدارکش رو داد و امروز که 4 شنبه هست پست ویزاهامون رو اورد و امشب داره بر میگرده. میگقت خیلی خیلی سفارت خلوت بوده (برگه های ابی 30 تا 37 نفر بودند). حتی در هتل سگمن که سری پیش(زمستان رفتیم و پر ایرانی بود) به غیر از اون فقط ی خانواده جانباز بودند که برای کار پزشکی داشتند بودند.همین

با سلام آیا شما اطلاع دارید که یک شخص غیر متقاضی هم می تواند ویزا را پس از کلیرنس از سفارت انکارا بگیرد مانند اژانس ها که نیاز به سفر دوم نباشد؟

دوست عزيز
آنكارا توي سايتش نوشته به اعضاي كيس (برنده و يا همراهانش) تحويل مي دهد. ولي حتي اگر هم قبول كند كه به ديگران هم بدهد ، نكنيد اين كارا رو نكنيد.
يكي از دوستاني كه پارسال آخر سر ويزا نگرفت همين كار رو كرده بود. نمي خوام بگم دليل ويزا نگرفتنش اين بود ولي اين چه كاري هست كه آدم موضوع به اين مهمي رو پسپاره دست يكي ديگه كه حالا اهميتي هم ممكنه براش داشته باشه يا نداشته باشه و در حد همون پولي كه گرفته دلش ميسوزه.

موفق باشيد
تشکر کنندگان: frozen mind ، coming soon ، aghdam ، tamanna ، Hornet ، سروناز ، mml ، gadfly ، maaref ، mitr.p ، najibi
(2011-05-11 ساعت 15:51)clear نوشته:  هنوز منتظرم ....... شصت و چهار روز !!!!!!

ای بابا ... من سر شصت و چهارمین روز کلیرنسمو گرفتم ...
امیدوارم به زودی کلیر بشین.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: satusa ، REZA1390 ، Sooshians ، clear ، WIKIMAN ، coming soon ، aghdam ، Hornet ، mml ، maaref ، farzad.s ، DLT ، najibi
امروز هم گذشت و ما رسما به باشگاه 100 تایی ها پیوستیم. هیچوقت این عضویت رو برای خودم متصور نبودم. یعنی میشه منم یه روز هورا بکشم؟

امیدوارم این هفته اسممون دربیاد و آخرین عضو این باشگاه هم باشم و دوستان این سایت هم از دست غر زدن های من راحت بشوند. هر چند که جایی دیگه به جز اینجا و دوستان خوبش این شرایط رو اصلا درک نمیکنند و اینجا تنها جایی هست که آدم میتونه این دوران طاقت فرسا رو باهاش سپری کنه.
(2011-05-11 ساعت 13:03)rashidi نوشته:  من نمیدانم موضوع چیه
من 7 هفته بعد از مصاحبه کلیر شدم وقتی رفتم آنکارا آفیسر گفت پرونده شما کامل نشده دوباره توی سایت میزنیم و به شما additional administrative processing خورده و دوباره از من انگشت نگاری کردند که تا حالا 4 ماه میگذره با اون 2 ماه میشه 6 ماه که زمان آزمایش ها م هم در حال اتمامه چه کار کنیم کسی اطلا عی داره؟
من نمیدانم اگر جواب دادند و کلیر شده ام چرا باز بازی در آورده اند روز اول پاسپورتها را گرفتند و گفتند شماره را بده یو پی اس اما فرداش زنگ زدند هتل که بیا سفارت پرونده شما نات کمپلیتد بعد هم دوباره فینگر پرینت گرفتند و تا حالا هم منتظریم که خبری نیست این ها چه منظوری داشتند؟
بعد هم که اومدم ایران گفتند شما وارد ادیشیونال ادمینستریتیو پروسس شدین و باید صبر کنین تا اسمتون توی سایت بزنیم الان 4 ماه از اون تاریخ گذشته یکی بگه من چه کنم یه راهنمایی کنین کی سی سی میگه به من ربطی نداره پس من از کجا نتیجه را بفهمم ؟این دیگه چه بازیه که سر ما در آوردند؟

دوست عزیز

شما مطمئن هستید که قبل از مهلت مقرر برای گرفتن ویزا اقدام کردید؟

اگه از اون تاریخی که تو سایت اعلام شده دیرتر مراجعه کنید مجددا مشمول کلیرنس خواهید شد

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Hornet ، mml ، rs232 ، maaref ، najibi
یک سوال:
کسی می دونه بین فرم هایی که بعد از مصاحبه می دهند فرم 11 سوالی هم داریم و این فرم ها در کل چه فرقی با هم دارند ؟؟
تشکر کنندگان: mml ، maaref
بعد از 85 روز:

Dear ....:

In order for us to issue your visa, you need to provide the following information:

- Copy and translation of military completion or exemption card

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

SBU
This email is UNCLASSIFIED.

کپی و ترجمه کارت معافی رو ازم نخواست و منم بهش یادآوری نکردم...
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: najibi ، aghdam ، free_free ، satusa ، lale ، maaref ، sorooshii
(2011-05-11 ساعت 20:17)satusa نوشته:  امروز هم گذشت و ما رسما به باشگاه 100 تایی ها پیوستیم. هیچوقت این عضویت رو برای خودم متصور نبودم. یعنی میشه منم یه روز هورا بکشم؟

امیدوارم این هفته اسممون دربیاد و آخرین عضو این باشگاه هم باشم و دوستان این سایت هم از دست غر زدن های من راحت بشوند. هر چند که جایی دیگه به جز اینجا و دوستان خوبش این شرایط رو اصلا درک نمیکنند و اینجا تنها جایی هست که آدم میتونه این دوران طاقت فرسا رو باهاش سپری کنه.
کوچه ها ( ی آمریکا) منتظر بانگ قدم های تواند

تو از این برف فرو آمده دلگیر مشو

تو از این وادی سرما زده نومید مباش

«دي» زمانی دارد

و زمستان اجلش نزدیک است
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: najibi ، aghdam ، free_free ، gadfly ، WIKIMAN ، satusa ، maaref ، farzad.s ، REZA1390 ، Goodie ، mavarfan ، mml
(2011-05-11 ساعت 23:42)mml نوشته:  بعد از 85 روز:
کپی و ترجمه کارت معافی رو ازم نخواست و منم بهش یادآوری نکردم...

سلام
شما ایمیل پیگیری زده بودید یا خودشون اینو خواستند؟
تشکر کنندگان: maaref ، free_free ، mml ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان