shahriar2002 نوشته:shahriar2002 نوشته: باتقدیم سلام واحترام خدمت مدیرمحترم
خواهش میکنم درصورت امکان درباره ابهامی که مادرباره موضوع کلیرنس داریم راهنماییمان بفرمایید.موضوع این است که مادرماه ژانویه 2011درآنکارا مصاحبه داشتیم که پس ازانگشت نگاری و ادای سوگند آفیسر فقط سه تا سوال پرسید(یک سوال درباره نوع کارهمسرم و 2 سوال از من در باره اینکه خدمت سربازی رفتم و نوع کارم )وپس از آن به ما گفت که بین یک تا دو ماه وضعیت خود را درسایت سفارت چک کنیم .کیس نامبر ما پس از 45 روز در سایت درج شد درحالیکه یک علامت ستاره مقابل آن ثبت شده بود . پس از مکاتبه با سفارت آنها اعلام کردند که administer process مربوط به من تمام نشده و به محض تمام شدن این پروسه علامت ستاره پاک شده وادامه کار پیگیری میشود.ضمنا اعتبار آزمایشات ما تا نیمه تیرماه میباشد .افزون بر آن برنده اصلی همسرم هست. حالا سوالی که من دارم این هست که:
1- آیا ما کلیر شده ایم یا نه ؟
2- مشکل این ستاره چیست و چقدر طول میکشد ؟
3- آیا ممکن است پاک شدن ستاره آنقدر طول بکشد که رفتن ما را به خطر اندازد ؟
4-در صورتیکه پروسه من آنقدر طولانی شود که اعتبار آزمایشات وهمچنین تاریخ انقضای مندرج درسایت آنکارا سپری شود چه کاری بایدکرد ؟
خواهش میکنم ما را راهنمایی کنید . باتجدید احترام
بطور خلاصه:
1- یک نفر از شما کلیر شده. (به طور معمول در چنین مواقعی متقاضی خانم کلیر شده اما متقاضی آقا هنوز کلیر نشده)
2- این ستاره مشکلی نیست و مشکلی نیز بوجود نمی آورد. تنها کاری که الان باید انجام دهید چک کردن مداوم سایت است تا ببینید زمانیکه ستاره حذف شد، برای دریافت هر دو ویزا به سفارت مراجعه کنید.
3- در پروسه لاتری همه چیز ممکن است. احتمالات ممکن: ممکن است کمتر از یک هفته دیگر ستاره پاک شود ممکن است تا پایان سپتامبر ستاره حذف نشود و شما نتوانید ویزا را دریافت کنید.
4- در این صورت (یعنی اگر کلیر شدن بیشتر از 6 ماه طول بکشد،) باید منتظر بمانید زمانیکه ستاره پاک شد به سفارت مراجعه کنید از آنها بخواهید چه آزمایش هایی را باید تکرار کنید. دوباره به مطب دکتر اونگان مراجعه کنید و آزمایش ها را تکرار کنید. نتیجه را همراه با پاسپورت و برگه آبی که اکنون در دست شماست به سفارت تحویل داده و منتظر بمانید تا پاسپورت دارای ویزا به آدرس هتل شما در آنکارا پست شود. (در این مورد دوست عزیز DLT دارای این تجربه هستند. لطفا در همین تاپیک یا تاپیک مربوط به ازمایش های پزشکی و مدیکال از ایشان سوال بپرسید تا پاسخ خود را دریافت کنید.)
از خلاصه کمی بیشتر شد!
شما هم اکنون می توانید به سفارت مراجعه کنید و ویزای فردی که کلیر شده و بدون ستاره است را دریافت کنید. البته معمولا در چنین مواردی افراد ترجیح می دهند منتظر شوند تا هر دو ویزا را با هم دریافت کنند (تصمیم اختیاری و کاملا به عهده شماست)
موفق باشید.