موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منتظران عزیز
من جمعه برای سفارت آنکارا ایمیل فرستادم و الان 2تا جواب دریافت کردم:
Dear Applicant:
Please provide this office of the following information at your earliest possible:
Whether you ever served in the Iranian military/army?
Once we receive the information, we process your case to conclusion and post your case number on our web page. We therefore suggest you check our web page for your case number on a daily basis, once you send the information to this office.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
من اصلا نمیدونم اینا چی میگن! الان از شدت استرس حرف فارسی هم حالیم نمیشه. ارتش و سپاه و نظامی بودنم کجا بود؟؟؟؟ یعننی وقتی جوابشونو بدم تازه پروسس میکنن؟؟!!! الان همین ایمیلشونو ریپلای کنم یا دوباره باید برم تو وبسایتشون و تو اون فرم مخصوص جواب بدم؟ یکی راهنماییم میکنه لطفا؟؟؟ :s
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا[/font]
[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-19 ساعت 19:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-19 ساعت 20:05 توسط شهاب دریانی.)
(2011-09-19 ساعت 19:16)آمریکا نوشته: راستی دوستان کلیر نشده حداقل یه امضا برای خودتون بگذارید که از حدود کیس همدیگه و کنسولگری ها اطلاع داشته باشیم خیلی خوبه
البته این یک پیشنهاد است...
اینم به خاطر آمریکا....
وضعیت کیس من
و چه پیشنهاد خوبی
(2011-09-19 ساعت 19:54)joy نوشته: سلام منتظران عزیز
Dear Applicant:
Please provide this office of the following information at your earliest possible:
Once we receive the information, we process your case to conclusion and post your case number on our web page. We therefore suggest you check our web page for your case number on a daily basis, once you send the information to this office.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
من اصلا نمیدونم اینا چی میگن! الان از شدت استرس حرف فارسی هم حالیم نمیشه. ارتش و سپاه و نظامی بودنم کجا بود؟؟؟؟ یعننی وقتی جوابشونو بدم تازه پروسس میکنن؟؟!!! الان همین ایمیلشونو ریپلای کنم یا دوباره باید برم تو وبسایتشون و تو اون فرم مخصوص جواب بدم؟ یکی راهنماییم میکنه لطفا؟؟؟ :s
وضعیت سربازیتون چیه دوست عزیز؟
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 10 Aug
کلیرنس برنده اصلی (همسر): 26 Aug
تاریخ دریافت ویزای برنده اصلی: 8sep
کلیرنس خودم: ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-19 ساعت 20:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-19 ساعت 20:17 توسط imanmamad.)
آمریکا آمریکا ما داریم میاییم
آمریکا آمریکا ما داریم میاییم
اگه ما نیاییم خوب یارم میایه دلدارم میایه
(با رییتم بخونید البته این یک آهنگ قدیمیه اگر دوستان یادشون بیاد)
مصاحبه 14 اوت-ابوظبی
منتظر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-19 ساعت 20:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-19 ساعت 20:24 توسط joy.)
(2011-09-19 ساعت 20:06)Alirezajoon نوشته: (2011-09-19 ساعت 19:54)joy نوشته: سلام منتظران عزیز
Dear Applicant:
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
سلام دوست من
اینقدر بیخود بخودت وسواس راه نده اگر خدمت سربازی رفتی یا معافیت داری در هر حال ترجمه رسمی اون رو سریعا براشون بفرست ..مطمئن باش که پرونده ات رو دارن بررسی میکنن اکثرا وقتی مدرک اضافی میخوان پس اینکه مدارک اضافی رو ارسال کردی خیلی زود جواب کلیرنس رو اعلام میکنن . بخدا توکل کن و هراس نداشته باش و با امید جلو برو .
سلام دوست عزیز
من سربازی نرفتم آخه دخترا که سربازی نمیرن حالا میگین چیکار کنم؟؟؟؟!!!
(2011-09-19 ساعت 19:59)شهاب دریانی نوشته: (2011-09-19 ساعت 19:16)آمریکا نوشته: راستی دوستان کلیر نشده حداقل یه امضا برای خودتون بگذارید که از حدود کیس همدیگه و کنسولگری ها اطلاع داشته باشیم خیلی خوبه
البته این یک پیشنهاد است...
اینم به خاطر آمریکا....
وضعیت کیس من
و چه پیشنهاد خوبی
(2011-09-19 ساعت 19:54)joy نوشته: سلام منتظران عزیز
Dear Applicant:
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
وضعیت سربازیتون چیه دوست عزیز؟
سربازی نرفتم چون من 1دخترم )
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا[/font]
[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-19 ساعت 20:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-19 ساعت 20:39 توسط satusa.)
(امروز 06:54 PM)joy نوشته است:
سلام منتظران عزیز
Dear Applicant:
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
من اصلا نمیدونم اینا چی میگن! الان از شدت استرس حرف فارسی هم حالیم نمیشه. ارتش و سپاه و نظامی بودنم کجا بود؟؟؟؟ یعننی وقتی جوابشونو بدم تازه پروسس میکنن؟؟!!! الان همین ایمیلشونو ریپلای کنم یا دوباره باید برم تو وبسایتشون و تو اون فرم مخصوص جواب بدم؟ یکی راهنماییم میکنه لطفا؟؟؟ :
ببینید منظور این ایمیل که فقط سربازی نیست که. گفته که آیا برای یک ارگان نظامی مثلا نیروی انتظامی و یا ارتش و ... کار کرده اید یا خیر. مثلا کارمند نیروی انتظامی و ...
اگر چنین سابقه ای نداشته اید سریعا بطور شفاف با ایمیل براشون توضیح بدهید. بعد هم گفته پس از دریافت اطلاعات از شما راجع به این کیس تصمیم نهایی را می گیرند. پس نگران نباشید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
joy عزیز از هر دو طریق ایمیل بزن ضرر که نداره، ولی به احتمال نود درصد ایمیل از طریق سایت موثر واقع خواهد شد.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام:من
دوبی
هستم و لب
تاپم وخراب بشده
شده من دیروز
رفتم سسفارتوا ل پاسپورت هارو گرفتندتا
ببینیم چی میشه!?
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-15 ساعت 21:31)alisarshar نوشته: 001-2026631225 بعد از اينكه گرفت شماره 10وارد كنيد . اينجا قسمت ويزا اينفورميشن هستش و فقط بهتون اعلام ميكنه كه كلير شديد يا نه و بيشتر از اين توضيح نميده
سلام دوستان
ضمن تشکر از آقای علی سرشار عزیز ، من هم الان با واشنگتن تماس گرفتم و بعد از حدود 20 دقیقه انتظار تونستم با کارمند ویزا اینفورمیشن صحبت کنم که ایشون هم بعد از چک کردن گفت هنوز مراحل اداری پرونده ما تمام نشده و در نتیجه باید این دو هفته آخر را همچنان سماق بمکیم و در کنار آن خون جگر بخوریم
ارادتمند
gadfly
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]