کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
با سلام خدمت همه دوستان عزیزم
عرض شود که من امروز در سایت ابوظبی چک کردم و دیدم که کلیر شدم . جهت یاد آوری باید بگم هفته گذشته 13 سپتامبر مصاحبه داشتیم و همسرم که برنده اصلی بود و هر دو فرزندم یک ضرب ویزا گرفتند و به من برگه آبی دادند ما هم برگشتیم وامروز بعد از گذشت شش روز که البته دو روزش هم اونها تعطیل بودند ، ویزای بنده هم آماده شد .
آرزو میکنم همه عزیزان و دوستان خوب خانواده مهاجرسرا توی همین هفته دوران سخت کلیرنس را با خوبی به پایان برسونند . من که فقط شش روز در این شرایط بودم جدا برام سخت بود . منتظر خبرهای خوشحالیتون هستم چون با شادی شما من هم شاد میشم
پیروز و خندان باشید
(2011-09-19 ساعت 16:43)imanmamad نوشته:  به نظر شما اگر زبونم لال کور شه چشام و از این حرفا نتیجه منفی بود-اگر برای 2013 ثبت نام کنیم تاثیری در قبولی مجدد داریم چون قبلا اسممون بوده(اینم از اون سوالا بودا)

دوست عزیز،از اونجاییکه من از اون کسانی بودم که نامه اول رو نگرفته بودم، لاتاری 2012 شرکت کردم. البته کارمون درست شد و ویزا هم گرفتیم، ولی نکته جالب این بود که امسال هم اسمم به عنوان برنده در اومد.
تشکر کنندگان: najibi ، frz61 ، Goodie ، behzadb57 ، ali.narooei ، hvossoughi ، nahid.t ، alisarshar ، sare ، ali1973 ، ravian ، tajvidi ، tamanna ، alirezamk ، vahidvm60 ، free_free ، Hornet ، behzad7
(2011-09-19 ساعت 23:28)arezoo_zarrabi نوشته:  
(2011-09-19 ساعت 16:43)imanmamad نوشته:  به نظر شما اگر زبونم لال کور شه چشام و از این حرفا نتیجه منفی بود-اگر برای 2013 ثبت نام کنیم تاثیری در قبولی مجدد داریم چون قبلا اسممون بوده(اینم از اون سوالا بودا)

دوست عزیز،از اونجاییکه من از اون کسانی بودم که نامه اول رو نگرفته بودم، لاتاری 2012 شرکت کردم. البته کارمون درست شد و ویزا هم گرفتیم، ولی نکته جالب این بود که امسال هم اسمم به عنوان برنده در اومد.

باید به شانس شما گفت ای ول بابا اخر شانس
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، nahid.t ، tamanna ، maryam58 ، California ، vahidvm60 ، free_free ، arezoo_zarrabi ، Man ، j@vad ، asxz
(2011-09-19 ساعت 22:44)ravian نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان عزیزم
عرض شود که من امروز در سایت ابوظبی چک کردم و دیدم که کلیر شدم . جهت یاد آوری باید بگم هفته گذشته 13 سپتامبر مصاحبه داشتیم و همسرم که برنده اصلی بود و هر دو فرزندم یک ضرب ویزا گرفتند و به من برگه آبی دادند ما هم برگشتیم وامروز بعد از گذشت شش روز که البته دو روزش هم اونها تعطیل بودند ، ویزای بنده هم آماده شد .
آرزو میکنم همه عزیزان و دوستان خوب خانواده مهاجرسرا توی همین هفته دوران سخت کلیرنس را با خوبی به پایان برسونند . من که فقط شش روز در این شرایط بودم جدا برام سخت بود . منتظر خبرهای خوشحالیتون هستم چون با شادی شما من هم شاد میشم
پیروز و خندان باشید
باتبریک فراوان به شما .ما هم شرایط مشابه شما داریم .می تونم بپرسم شرایط شما ازلحاظ سربازی ورشته وشغل به چه صورت بوده که به این زودی کلیرشدیدچون من خیلی نگرانم .باتشکر

تشکر کنندگان: najibi ، SH1A2R3 ، BLUE.SKY ، smk2 ، tamanna ، maryam58 ، California ، vahidvm60 ، shahriar2002 ، free_free ، Hornet
(2011-09-19 ساعت 23:28)arezoo_zarrabi نوشته:  

خانوم ضررابی! شما بهتره اسمتان را بدید در کتاب گینس چاپ کنند چون همسرتان هم با وجود خدمت سربازی یکضرب ویزا گرفته(منبع:سفرنامه ابوظبی)Big Grin

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: najibi ، HOMAYON53 ، sare ، gadfly ، satusa ، tamanna ، maryam58 ، Sooshians ، California ، hassan1358arab ، joy ، vahidvm60 ، free_free ، arezoo_zarrabi ، sara2011 ، Goodie ، Hornet
(2011-09-20 ساعت 00:48)baz4baz نوشته:  
(2011-09-19 ساعت 22:44)ravian نوشته:  
باتبریک فراوان به شما .ما هم شرایط مشابه شما داریم .می تونم بپرسم شرایط شما ازلحاظ سربازی ورشته وشغل به چه صورت بوده که به این زودی کلیرشدیدچون من خیلی نگرانم .باتشکر

ممنونم از شما دوست عزیزم
بنده دو سال سرباز نیروی زمینی ارتش در یگان لوجستیکی بودم البته در پست اداری . جالب اینجاست که آفیسر اصلا ترجمه کارت پایان خدمت منو نخواست ولی خودم در فرمهای اول این را ذکر کرده بودم.
میدونم که با توجه به وقت کم نگران هستید ولی بهتون اطمینان میدم که توی همین هفته شما هم ویزاتون را خواهید گرفت و هممون را خوشحال خواهید کرد
شاد باشید
(2011-09-20 ساعت 00:48)baz4baz نوشته:  
(2011-09-19 ساعت 22:44)ravian نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان عزیزم
پیروز و خندان باشید

تشکر کنندگان: ravian ، tamanna ، free_free ، Hornet
من چند روز پيش ايميلي به kccزدم و امروز اين جوابو بهم دادن ولي نفهميدم چيكار بايد بكنم:

Thank you for your inquiry.

KCC is not authorized to assist you with this issue. Please direct your inquiry to the Citizenship and Immigration Services (CIS) at 1-800-375-5283 or visit http:\\www.uscis.gov.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: sare ، gadfly ، tamanna ، maryam58 ، California ، free_free ، Hornet
من الان واقعا به زمان مصاحبه سپتامبری ها غبطه میخورم . کلیرهای یکهفته ای! واقعا عالیه .
از دوستان با تجربه تر سئوال دارم . سفارت در دو هفته آخر به سازمانهای مربوطه، کیس های لاتاری در حال بررسی رو یادآوری میکنه یا خیر ؟ اگه reminder بزارن میشه امیدوار بود وگرنه خیر. در واقع جزو فراموش شدگانیم.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: imanmamad ، alisarshar ، sare ، ali1973 ، gadfly ، sepinod ، tamanna ، maryam58 ، California ، vahidvm60 ، free_free ، SH1A2R3 ، Ehsan2011 ، Hornet
(2011-09-20 ساعت 09:14)naeiji1974 نوشته:  من الان واقعا به زمان مصاحبه سپتامبری ها غبطه میخورم . کلیرهای یکهفته ای! واقعا عالیه .
از دوستان با تجربه تر سئوال دارم . سفارت در دو هفته آخر به سازمانهای مربوطه، کیس های لاتاری در حال بررسی رو یادآوری میکنه یا خیر ؟ اگه reminder بزارن میشه امیدوار بود وگرنه خیر. در واقع جزو فراموش شدگانیم.

من بيش از هفت ماه كليرم طول كشيد اونم اول خودم كه 13 سپتامبر ويزامو گرفتم و بعدا خانمم 22 سپتامبر ويزاش اومد
زياد نگران نباش معمولا اين آخرا سرعت خيلي بالا مي ره

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: naeiji1974 ، ali1973 ، gadfly ، najibi ، satusa ، tamanna ، alirezamk ، maryam58 ، California ، vahidvm60 ، shahriar2002 ، free_free ، SH1A2R3 ، nahid.t ، Goodie ، Ehsan2011 ، Hornet ، behzad7
دوستان عزيزي كه كلير نشدن
بهتره اگه بتونين كم كم بريد آنكارا كه چند روز آخر اونجا باشن تا وقتي ويزا حاضر شد سريعا بزنين تو گوشش و زمان رو از دست ندين. چون ديگه 1 اكتبر همه چي تعطيله
آرزو مي كنم خاطره 2010 تكرار نشه

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: naeiji1974 ، bfarhadm ، sare ، ali1973 ، gadfly ، golesang ، najibi ، satusa ، tamanna ، maryam58 ، Sooshians ، California ، vahidvm60 ، free_free ، Goodie ، Ehsan2011 ، Hornet
(2011-09-20 ساعت 09:26)behzadb57 نوشته:  
(2011-09-20 ساعت 09:14)naeiji1974 نوشته:  من الان واقعا به زمان مصاحبه سپتامبری ها غبطه میخورم . کلیرهای یکهفته ای! واقعا عالیه .
من بيش از هفت ماه كليرم طول كشيد اونم اول خودم كه 13 سپتامبر ويزامو گرفتم و بعدا خانمم 22 سپتامبر ويزاش اومد
زياد نگران نباش معمولا اين آخرا سرعت خيلي بالا مي ره
بله ولی وقتی تاپیک " کلیرنس برندگان 2010 " رو میخونی مو به تن آدم سیخ میشه و به عملکردشون شک میکنی.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: behzadb57 ، ali1973 ، farnaz82 ، sare ، tamanna ، California ، vahidvm60 ، free_free ، Hornet
دوستان عزيز
منتظران كليرنس
باور كنين ما هم نفسامون تو سينه حبس شده و نگران شما هستيم ،
وقتي ميايم مهاجرسرا ، اول به اين تاپيك سر مي زنيم ، فكر شما يه لحظه آرممون نمي ذاره
اگر چيزي نمي نويسيم ، بخاطر اين هست كه آرامشتون رو بهم نزنيم ،
ما در كنار شما هستيم ، تا آخر آخر سپتامبر
از صميم قلب آرزو مي كنم و از خدا مي خوام كه براي همه شما خير رو هر چي زودتر بفرسته و موجب آرامشتون بشه
بچه هاي گل ، من سال گذشته همراه با بچه هاي 2010 تو تاپيك كليرنس بودم ، و تا آخرين لحظه كامنت هاشون رو مي خوندم و سعي ميكردم در كنارشون باشم ، وقتي ali-n عزيز اون متن رو گذاشته بود ، واقعاً حس مي كردم كه در كنارشم و از ته دل ناراحت بودم ،
ياد شاهو ، رسول و خيلي هاي ديگه كه الان اسمشون يادم نيست هميشه توي اين پروسه همراهم بود
لطفاً جمله امضام رو بخونين ، فقط خدا توي اين لحظه ها آروم مي كنه ، فقط خودش
منتظر خبر خوشحالي شما هستم و اميدوارم كه اتفاق تلخ سال قبل براي بچه هاي 2011 تكرار نشه
اميدوارم كه كليرنس مسخره پايان خوشي براي همه عزيزان در مهاجر سرا داشته باشه
اما اگر اينجور كه خواسته قلبي ماست نشد ، يكبار ديگه به نوشته ali-n عزيز مراجعه كنين ،
كوچكترين در مهاجرسرا
ارادتمند و منتظر كلير همه بچه هاي گلWink
به نظر من کلیرنس 2010 مربوط به 2010 هست و یک ساله که پرونده اش بسته شده،با توجه به این که پایان تلخی داشته ،به نظر من با یادآوری روزهای پایانی 2010 روحیه ی دوستان منتظر را تضعیف می کنه.اگرچه این دوستان روزهای سختی رو می گذرونند اما 10 روز پیش رو حامل اتفافات خوشی خواهد بود و استرسها و نگرانیها به پایان خواهد رسید.من و دیگر دوستان با شما هستیم و براتون دعا می کنیم تا همگی خوشحال و ویزا در دست از دو سفارت برگردید و دل همه رو شاد کنید .
با آرزوی پایانی خوش برای کلیرنس 2011
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
سلام دوستان
من پدر و مادرم ۸ سپتامبر مصاحبه داشتن و دوتاشون کلیرانس خورده بودن. شغل دوتاشون هم دولتی بود. الان از سفارت آنکارا این ایمیل رو واسم زدن :
We are pleased to inform you that the administrative processing for your cases has been completed and will be announced on our web site.
مطمئن باشید که جواب کلیرانس همه دوستان تا آخر همین هفته میاد . با توجه به پیگیری بچه های پارسال روند کلیرانس امسال خیلی بهتر شده. واسه همتون دعا میکنم...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان