کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
سلام دوستان
از آنكارا خبر جديدي نرسيده.سايتشون كه آپديت نكرده خودشون هم كه خوابشون برده ومعلوم نيست كه امروز هم آپديت كنن يا نه؟ پس ما بايد چيكار كنيم بشينيم و بقيه سماق رو بمكيم تا صبح دولتمون بدمد؟
تشکر کنندگان: Linspire ، gadfly ، vahidvm60 ، joy ، free_free ، SH1A2R3 ، sepinod ، Hornet
باسلام به دوستان گلم:
میشه خواهشن یکی به من جواب درست درمون بده مدرک تحصیلی میگن دیپلم یجا زده12سال یعنی پیش دانشگاهی هم باید محاسبه بشه ازیکطرف هم میگن اگه نداشتی 2سال سابقه کاری قبوله.
حالا منکه 12سال پیش دیپلم گرفتم والان نزدیک 11ساله سابقه کار دارم تکلیفم چیه خیلی اظطراب دارم.
ممنونم
تشکر کنندگان: outlaw ، California ، free_free ، SH1A2R3
به ایمیل من هم که جمعه براشون فرستاده بودم جواب دادن

Your husband’s administrative process has not been completed yet. Since your visa is already printed, it was not put on the web site . When we receive the results for your husband, we will announce the number again.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Consular Section
American Embassy, Ankara

Sad
Category: F2A
PD: Nov 2011
تشکر کنندگان: naeiji1974 ، satusa ، gadfly ، ali.narooei ، California ، najibi ، joy ، vahidvm60 ، free_free ، SH1A2R3 ، ravian ، nahid.t ، tamanna ، Hornet
(2011-09-20 ساعت 14:41)samooraee نوشته:  باسلام به دوستان گلم:
میشه خواهشن یکی به من جواب درست درمون بده مدرک تحصیلی میگن دیپلم یجا زده12سال یعنی پیش دانشگاهی هم باید محاسبه بشه ازیکطرف هم میگن اگه نداشتی 2سال سابقه کاری قبوله.
حالا منکه 12سال پیش دیپلم گرفتم والان نزدیک 11ساله سابقه کار دارم تکلیفم چیه خیلی اظطراب دارم.
ممنونم

عزیزم شما دیپلمت اگه نظام قدیمه راخت باش اگه نه سعی کن سریع پیش دانشگاهی جور کنی.در ضمن نوع کارت باید تو لیست مورد تایید اونا باشه که تو همین سایت می تونی لینکو پیدا کنی.Wink
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: sare ، maryam58 ، najibi ، free_free ، SH1A2R3 ، ravian ، ali.narooei ، یاشار و ماری ، tamanna ، Ehsan2011 ، California ، Hornet
(2011-09-20 ساعت 15:48)final destination نوشته:  دوستانی که سفر زمینی به آنکارا داشتند:
آیا هنگام برگشت کسی بوده که تو سه راهی خوی ازش سوال و جواب کنن بخاطر ویزای تو پاسپورت؟آیا خیلی موضوع جدی و مهمیه؟
نه دوست عزیز ما با ماشین خودمون رفتیم و برگشتیم کسی چنین سئوالی از ما نپرسید.

شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: maryam58 ، HOMAYON53 ، California ، najibi ، ali1973 ، joy ، vahidvm60 ، free_free ، SH1A2R3 ، ravian ، ali.narooei ، tamanna ، Hornet
سلام دوستان من امروز جلو در سفارت بودم خیلی‌ ها آمده بودن که کلیر شده‌ بودن اما در کلّ رفتن جلو سفارت به نظر من هیچ فایدیی نداره فقط وقت آدمو تلف میکنه... امیدوارم تو این هفته جواب کلیرنس همه بچه‌ها بیاد...
سلام

دوستان کسی از اپدیت انکارا خبر داره یا نه؟
تشکر کنندگان: free_free ، SH1A2R3 ، tamanna ، Hornet
(2011-09-20 ساعت 14:41)samooraee نوشته:  باسلام به دوستان گلم:
ممنونم
دوست عزیز!در زمان ثبت نام لاتاری گزینه ای هست که ثبت نام کننده انتخاب میکنه که دارای حداقل دیپلم هست یادو سال سابقه کار در5 سال گذشته در رشته ایی که حداقل به دو سال آموزش نیاز دارد را داراست. لذا بعد از انتخاب گزینه فوق امکان تغییر برای کسی که دیپلم نداشته و گزینه دیپلم را انتخاب کرده نیست و کیس رد میشه .
شما که دیپلم دارید چرا نگرانید و سوالتان را هم در تایپیک اشتباه مطرح می کنید؟Shy
به امید اخذ ویزای دوستان منتظر.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: satusa ، vahidvm60 ، najibi ، gadfly ، free_free ، SH1A2R3 ، ravian ، tamanna ، Ehsan2011 ، Man ، California ، Hornet
چرا ابوظبی خبریش نیییییییییییییسسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتتت
تشکر کنندگان: free_free ، SH1A2R3 ، tamanna ، Ehsan2011 ، Hornet
ممنون آقای saint عزیز
ولی ما باز هم نبودیم ... ای خدا ... به امید آپدیت بعدی ....
تشکر کنندگان: joy ، bfarhadm ، free_free ، SH1A2R3 ، ravian ، tamanna ، Hornet ، afshin4749
سلام
تبریک به دوستان کلیر شده .مثل همیشه ما نبودیم. .با این وضعیت آیا رفتن به آنکارا دردی رو دوا میکنه به نظرتون یا نه؟
good luck
تشکر کنندگان: free_free ، SH1A2R3 ، ravian ، ali.narooei ، tamanna ، bfarhadm ، Hornet ، afshin4749
باز هم ما هم نبودیممممممممممم
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: joy ، free_free ، SH1A2R3 ، ravian ، ali.narooei ، golesang ، آرتين ، tamanna ، Hornet
دو روزه که آنکارام
دیروز سفارت بودم، سالن سفارت تقریبا پر شده بود
پاس هارو دادم و مدارکی که خواسته بودن، منتظر پست تو خونه ی یکی از دوستان نشستم وای هیچ خبری از UPS و سایتش نشده و هنوز پاسم تحویل پست نشده.
ظاهرا سرشون خیلی شلوقه.
یکی رو جلو سفارت دیدم که دوستش 5 روز بود منتظر پست بود که ویزاشو بیاره.

امروز ظهر نزدیک میدان کیزلای(میدان اصلی شهر) انفجاری رخ داده و ظاهرا بمب بوده.

تلویزیون همش داره اونو نشون میده.
من دیروز دقیقا همین جای انفجار رفتم ترکسل که سیم کارتم رو فعال کنم.
کلی سفر هیجان ناکی شده خلاصه.
ترجیحا در این شرایط و بدون پاسپورت، خونه موندم و بیرون نمی رم Big Grin
تشکر کنندگان: vahidvm60 ، joy ، najibi ، naeiji1974 ، gadfly ، free_free ، SH1A2R3 ، ravian ، ali.narooei ، maryam58 ، golesang ، ali1973 ، farnaz82 ، maaref ، sare ، tamanna ، Ehsan2011 ، California ، Hornet ، User ، aghdam
(2011-09-20 ساعت 08:42)alisarshar نوشته:  من چند روز پيش ايميلي به kccزدم و امروز اين جوابو بهم دادن ولي نفهميدم چيكار بايد بكنم:

Thank you for your inquiry.

KCC is not authorized to assist you with this issue. Please direct your inquiry to the Citizenship and Immigration Services (CIS) at 1-800-375-5283 or visit http:\\www.uscis.gov.

سلام آقای علی سرشار عزیز
گفته KCC نمیتونه در این رابطه کمکی بهتون بکنه و شما باید ایمیلتونو به قسمت citizenship & immigration servises بفرستید.
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا
[/font]

[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
تشکر کنندگان: najibi ، free_free ، SH1A2R3 ، ravian ، ali.narooei ، maryam58 ، ali1973 ، tamanna ، Ehsan2011 ، California ، Hornet
سلام به همه دوستان
انکارا اپدیت کرد
ما هم کلیر شدیم
امیدوارم بقیه دوستان هم کلیر بشن
همینجا از تک تکتون بخاطر محبتهای بی شائبتون ممنونم
دکتر محمودی و بقیه دوستان که زیاد منتظر بودن من منتظر خبر خوش شما هستم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان