کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
ما هم نبودیم!!!!
تشکر کنندگان: free_free ، tamanna ، SH1A2R3
الان خيلي خوشحالم نه بخاطر اينكه كلير شدم نه ....... من بايك منبع انرژي برخورد كردم اون انقدر به من انرژي داد كه واقعا زمين لرزه هاي دلم چند دقيقه اي كه متوقف شده ..... من فردا شب ميرم آنكارا وبه اتفاق همتون (دكترمحمودي عزيز-علي سرشار سرشارازانرژي -آمريكاي دوست داشتني وبقيه فرشته هاي پنهان اين سايت كه نديدم ونمي شناسمشون ولي قلبم چند هفته اي هست كه بااونها مي تپه) بادست پربرميگردم وبرمي گرديم ....زنده باد روحيه هامون -زنده باد خودمون كه اينقدر باحاليم
الان كه داشتم سايت را چك ميكردم ديدم تاريخ را براي ما 20 زده در صورتيكه در جواب ايميل نوشته بود تا 23 همسر من تازه فردا ميره يعني اين مشكل ايجاد ميكنه؟ عملا ميشه 22 حالا اگه ديگه پاسپورت رانگيرند چي ميشه؟اينا چشون شده چرا پس توي ايميل زدند تا 23 سپتامبر ؟
تشکر کنندگان: free_free ، ali.narooei ، یاشار و ماری ، tamanna ، Ehsan2011 ، Hornet ، SH1A2R3
تو را به خدا يكي جواب من را بده نكنه ويزا ندهنداومدم سايت و چك كنم ببينم
شماره جديد اومده يا نه خودم بهم ريختم
تشکر کنندگان: free_free ، tamanna ، Ehsan2011 ، Hornet ، SH1A2R3
من هم نبودم باز SadSadSad
Category: F2A
PD: Nov 2011
تشکر کنندگان: free_free ، SH1A2R3 ، satusa ، tamanna ، bfarhadm ، Hornet
(2011-09-20 ساعت 23:31)nahid.t نوشته:  الان كه داشتم سايت را چك ميكردم ديدم تاريخ را براي ما 20 زده در صورتيكه در جواب ايميل نوشته بود تا 23 همسر من تازه فردا ميره يعني اين مشكل ايجاد ميكنه؟ عملا ميشه 22 حالا اگه ديگه پاسپورت رانگيرند چي ميشه؟اينا چشون شده چرا پس توي ايميل زدند تا 23 سپتامبر ؟

بهتره در زمان مراجعه به سفارت، پرینت ایمیل که مهلت مراجعت رو 23 اعلام کرده همراه داشته باشند. و به این موضوع توجه کنید که در حال حاضر کار دیگه ای از دست شما بر نمیاد، پس بهتره تنها به افکار مثبت توجه کنید.

(2011-09-21 ساعت 00:16)alirezagh نوشته:  
(2011-09-20 ساعت 23:31)nahid.t نوشته:  الان كه داشتم سايت را چك ميكردم ديدم تاريخ را براي ما 20 زده در صورتيكه در جواب ايميل نوشته بود تا 23 همسر من تازه فردا ميره يعني اين مشكل ايجاد ميكنه؟ عملا ميشه 22 حالا اگه ديگه پاسپورت رانگيرند چي ميشه؟اينا چشون شده چرا پس توي ايميل زدند تا 23 سپتامبر ؟

بهتره در زمان مراجعه به سفارت، پرینت ایمیل که مهلت مراجعت رو 23 اعلام کرده همراه داشته باشند. و به این موضوع توجه کنید که در حال حاضر کار دیگه ای از دست شما بر نمیاد، پس بهتره تنها به افکار مثبت توجه کنید.
من به خودم هم شك كردم مگه متن ايميلم نميگه تا 23 شما هم تورو به خدا بخونيد

Your spouse, Mr............additional administrative processing has just completed and this office is ready to issue his immigrant visa if/when he comes to this office with his passport any Monday through Thursday between 1:30 and 2:00 p.m. until September 23, 2011.

Sincerely,

تشکر کنندگان: free_free ، SH1A2R3 ، ali.narooei ، tamanna ، Hornet ، farzad.s ، Sooshians ، samadi2050 ، vahidvm60
(2011-09-20 ساعت 23:57)nahid.t نوشته:  تو را به خدا يكي جواب من را بده نكنه ويزا ندهنداومدم سايت و چك كنم ببينم

سلام

نگران نباشید ویزا رو میگیرید
اگر کلیر شدید کار تمومه وقتی در ایمیل زدن 23 همون درسته مگه شما سایتو چک کرده بودین که حالا تغیر کرده

موفق باشید

تشکر کنندگان: alirezagh ، najibi ، free_free ، nahid.t ، یاشار و ماری ، golesang ، tamanna ، Hornet ، afshin4749 ، SH1A2R3
(2011-09-21 ساعت 00:27)javad_2 نوشته:  
(2011-09-20 ساعت 23:57)nahid.t نوشته:  تو را به خدا يكي جواب من را بده نكنه ويزا ندهنداومدم سايت و چك كنم ببينم

سلام

اگر کلیر شدید کار تمومه وقتی در ایمیل زدن 23 همون درسته مگه شما سایتو چک کرده بودین که حالا تغیر کرده

موفق باشید
سايت چك كردم ولي اون موقع اصلا به تاريخ نگاه نكرده بودم چون تو ايميل اين تاريخ رو زده بود همه حواسم به تاريخ ايميلم بود
تشکر کنندگان: free_free ، tamanna ، Hornet
(2011-09-21 ساعت 00:42)nahid.t نوشته:  
(2011-09-21 ساعت 00:27)javad_2 نوشته:  

سلام

موفق باشید
سايت چك كردم ولي اون موقع اصلا به تاريخ نگاه نكرده بودم چون تو ايميل اين تاريخ رو زده بود همه حواسم به تاريخ ايميلم بود
نگران نباشید ویزاتونو میگیرید انشا الله

تشکر کنندگان: free_free ، ali.narooei ، nahid.t ، golesang ، tamanna ، Ehsan2011 ، Hornet
(2011-09-21 ساعت 00:16)alirezagh نوشته:  

نگران نباش چرا؟
چون تاریخ اکسپایر ویزای من هم 13 سپتامبر بود ولی من ویزام 16 سپتامبر روی پاسم خورد بدلیل اینکه من 14 سه شنبه رفتم سفارت (دوشنبه 13 سپتامبر سفارت تعطیل بود) و بعد رفتم دوباره آزمایشات رو دادم و تا بردم و ویزا حاضر شد چند روز گذشت(دلیل آزمایش مجدد گذشت بیش از 6 ماه از آزمایشات قبلی)
اینا رو گفتم که بدونی اون تاریخ وحی منزل نیست ولی بازم سعی کن در اولین فرصت بری با در دست داشتن ایمیل و اگه سخت گیری کردن بگی من سایت رو ندیدم و برنامم رو بر اساس این ایمیل تنظیم کردم
راستی به من اصلا نگفتن چرا این موقع اومدی حتی یک کلمه

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
[عکس: 29573952.jpg]

به قول خارجکیها guys اگر کسی از این دوستانی که رنگشون فرق داره اطلاعی بده خیلی خوب میشه و جدولمون خیلی پاک میشه

کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
تشکر کنندگان: maaref ، HOMAYON53 ، naeiji1974 ، ali.narooei ، tamanna ، free_free ، Ehsan2011 ، California ، Goodie ، Hornet ، golesang ، SH1A2R3
(2011-09-20 ساعت 15:58)farzad.s نوشته:  
(2011-09-20 ساعت 15:48)final destination نوشته:  دوستانی که سفر زمینی به آنکارا داشتند:
آیا هنگام برگشت کسی بوده که تو سه راهی خوی ازش سوال و جواب کنن بخاطر ویزای تو پاسپورت؟آیا خیلی موضوع جدی و مهمیه؟
نه دوست عزیز ما با ماشین خودمون رفتیم و برگشتیم کسی چنین سئوالی از ما نپرسید.
من منظورم سفر با اتوبوسه.خوب معلومه كه با ماشين شخصي كاري ندارن.

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: tamanna ، free_free ، Hornet ، SH1A2R3
دوست عزیز بهتون تبریک میگم . اصلا و بهیچ وجه نگران نباشید . سفارت برای دوستانی که دو ماه آخر کلیرشون میاد تاریخ 20 سپتامبر رو برای مراجعه اعلام میکند تا دوستان دیرتر نروند سفارت و خدایی نکرده به اتمام ویزا و ترافیک هفته آخر نخورند . کلیرها معمولا 3 الی 4 ماه اعتبار داره . اگر دقت کنید کیس هایی که دیروز کلیر شدند تاریخشون رو 27 سپتامبر زدند چون عملا دیروز 20 سپتامبر بوده و نمیتونستند این تاریخ رو بزنند . اگر به کیس های خانوادگی در پایین جدول مراجعه کنید تاریخ اکسپایر کلیرها دستتون میاد . با خیال راحت و خوشحال برید ویزاتونو بگیرید.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: sare ، coming soon ، golesang ، tamanna ، gadfly ، najibi ، free_free ، Ehsan2011 ، ali1973 ، California ، nahid.t ، Hornet ، alirezagh ، vahidvm60
دوست عزیز
حتما یه پرینت از اون ایمیل با خودتون ببرید تا اکه 1% مشکلی پیش اومد با نشون دادن ایمیل حل بشه.
به امید کلیر شدن همه دوستان.من با اینکه ویزامو گرفتم و هفته دیگه بلیط دارم واسه آمریکا ولی هر روز 10 بار این صفحه رو چک میکنم....
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد؛ منتظر چیزهای خوب باش.Smile
تشکر کنندگان: najibi ، free_free ، Hornet ، nahid.t ، afshin4749 ، vahidvm60 ، Goodie

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان