کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-09-20 ساعت 19:28)ali1973 نوشته:  سلام
تبریک به دوستان کلیر شده .مثل همیشه ما نبودیم. .با این وضعیت آیا رفتن به آنکارا دردی رو دوا میکنه به نظرتون یا نه؟
good luck

به نظر من حتما"باید بری در صورتی که کلیر شدی بتونی پاستو بلافاصله تحویل بدی.به امید موفقیت همه دوستان کلیر نشده
(2011-09-20 ساعت 19:28)ali1973 نوشته:  سلام
تبریک به دوستان کلیر شده .مثل همیشه ما نبودیم. .با این وضعیت آیا رفتن به آنکارا دردی رو دوا میکنه به نظرتون یا نه؟
good luck

به نظر من حتما"باید بری تا بلافاصله بعد از کلیر شدن پاستو تحویل بدی. به امید موفقیت همه دوستان
تشکر کنندگان: tamanna ، free_free ، Ehsan2011 ، ali1973 ، Hornet ، California ، ali.narooei ، afshin4749 ، vahidvm60 ، SH1A2R3
(2011-09-21 ساعت 11:02)shahrooz59 نوشته:  
(2011-09-20 ساعت 23:31)nahid.t نوشته:  الان كه داشتم سايت را چك ميكردم ديدم تاريخ را براي ما 20 زده در صورتيكه در جواب ايميل نوشته بود تا 23 همسر من تازه فردا ميره يعني اين مشكل ايجاد ميكنه؟ عملا ميشه 22 حالا اگه ديگه پاسپورت رانگيرند چي ميشه؟اينا چشون شده چرا پس توي ايميل زدند تا 23 سپتامبر ؟
دوست عزیز
حتما یه پرینت از اون ایمیل با خودتون ببرید تا اکه 1% مشکلی پیش اومد با نشون دادن ایمیل حل بشه.
به امید کلیر شدن همه دوستان.من با اینکه ویزامو گرفتم و هفته دیگه بلیط دارم واسه آمریکا ولی هر روز 10 بار این صفحه رو چک میکنم....

نگران نباش از چند روز دیگه بفکر خرید بلیط هواپیما برای مسافرت به امریکا باشید
تشکر کنندگان: free_free ، Ehsan2011 ، ali1973 ، Hornet ، California ، nahid.t ، ali.narooei ، afshin4749 ، SH1A2R3
هنوز 9 روز مونده... شاید این........ بیاید،شاید
تشکر کنندگان: gadfly ، Mahsa S ، California ، Linspire ، Hornet ، najibi ، BLUE.SKY ، ali.narooei ، free_free ، ali1973 ، SH1A2R3
سلام، دوستان گلم.
پاسخ كليرنس من هم نيومد(هر چند كه همسرم در روز مصاحبه ويزا گرفتن) و لذا من هفته آتي بايد در آنكارا باشم. از همه دوستان خواهش مي كنم با انتشار افكار منفي جو نا اميدي ديگر دوستان رو دامن نزنند. البته اينو بخاطر خودم نمي گم چون مي دونم كه ميرم و اگه هم نرم، حكمتي در آن هست و... لطفا با انرژي هاي مثبت منتظران كليرنس رو همراهي كنيد.
با توجه به حضورم در آنكارا از 25 سپتامبر اگر كاري از دست من بر بياد، در خدمت دوستان مهاجر سرايي هستم.
تشکر کنندگان: Goodie ، Hornet ، naeiji1974 ، najibi ، farnaz82 ، ali.narooei ، gadfly ، free_free ، afshin4749 ، sepinod ، Sooshians ، ali1973 ، nahid.t ، 3rip ، aghdam ، SH1A2R3 ، behzad7
من به همراه يكي از دوستان شنبه 24سپتامبر دارم ميرم دبي . ولي اميدوارم كه جواب ما هم تا قبل از رفتن بياد و با خيال راحت بريم.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، naeiji1974 ، najibi ، farnaz82 ، نگار 65 ، golesang ، ali.narooei ، gadfly ، free_free ، sepinod ، ali899 ، ali1973 ، vahidvm60 ، SH1A2R3
همسر من هم 25 سپتامبر برای انکارا بلیط گرفته.امیدوارم که همه دست پر بر گردید.

تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، farnaz82 ، نگار 65 ، golesang ، alisarshar ، ali.narooei ، free_free ، afshin4749 ، sepinod ، ali1973 ، nahid.t ، SH1A2R3
دوستان همه با انرژی و محکم برید جلو ما هم واستون دعا میکنیم و انرژی مثبت میفرستیم. ما, باید ,تاکید میکنم, باید این تاپیک رو با هورا و شادی و هلهله ببندیم.
بله منم مطمئن هستم که همتون دست پر برمیگردید بچه ها دعای خیر ما بدرقه راهتون Smile
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: golesang ، Mahsa S ، najibi ، alisarshar ، BLUE.SKY ، ali.narooei ، free_free ، sepinod ، ali1973 ، Hornet ، SH1A2R3 ، Masoudpish
(2011-09-20 ساعت 23:31)nahid.t نوشته:  الان كه داشتم سايت را چك ميكردم ديدم تاريخ را براي ما 20 زده در صورتيكه در جواب ايميل نوشته بود تا 23 همسر من تازه فردا ميره يعني اين مشكل ايجاد ميكنه؟ عملا ميشه 22 حالا اگه ديگه پاسپورت رانگيرند چي ميشه؟اينا چشون شده چرا پس توي ايميل زدند تا 23 سپتامبر ؟
ناهیدخانم سلام .یادتونه روزی که ازمصاحبه اومدیدنگران ویزانگرفتن همسرتون بودیدومن بهتون گفتم حتماویزامی گیرندوحالا من نشستم ونگران کلیرنشدن همسرم هستم.تبریک می گم بهتون وارزوی موفقیت توی همه ی مراحل زندگی براتون دارم

تشکر کنندگان: ali.narooei ، free_free ، farnaz82 ، nahid.t ، vahidvm60 ، Hornet ، SH1A2R3
یه هوراااای کوچولو بابت اینکه کلیر شدم !!Wink
روز 9 سپتامبر مصاحبه داشتم وامروز که سایتو چک کردم دیدم که کلیر شدم!!
البته خانمم ودو تاپسرام روز مصاحبه ویزاهاشونو گرفته بودن!!
واقعا هفته خییییلی سختی بود !
نمیدونم دوستانی که چند ماهه منتظر کلیرنس هستند چی میکشن!
با تمام وجودم ارزو میکنم باقی دوستان هم این هفته کلیر بشن!تا اونوقت بتونم یه هورای درست و حسابی بکشم به افتخار همه دوستای گل مهاجر سرا!!!Cool
(2011-09-21 ساعت 14:23)alisarshar نوشته:  من به همراه يكي از دوستان شنبه 24سپتامبر دارم ميرم دبي . ولي اميدوارم كه جواب ما هم تا قبل از رفتن بياد و با خيال راحت بريم.

121روز شد .......
پس ویزا کی می آآیییییییییی؟؟؟
تشکر کنندگان: ali.narooei ، imanmamad ، gadfly ، free_free ، HOMAYON53 ، ali1973 ، vahidvm60 ، Hornet ، 3rip ، SH1A2R3
حالم از هرچی کلمه Application in Processing بهم میخوره
تشکر کنندگان: gadfly ، free_free ، HOMAYON53 ، ali1973 ، farnaz82 ، tajvidi ، vahidvm60 ، Hornet ، SH1A2R3
دارم یک ایمیلی آماده میکنم بزنم به سفارت ابوظبی در رابطه با آپدیت نشدن سایت؛ که حداقل ما که نفری 819 دلار پول بهشون دادیم این حق رو داریم که بعد از چند ماه تکلیفمون رو روشن شده بدونیم.
حداقل اعلام کنن شما بعلت فلان و فلان نباید وارد آمریکا بشید، اینکه بخوان این همه آدم رو 24 ساعته پای اینترنت نگه دارند خیلی بی احترامیه!
به نظر من شخصیت هر قومی بسته به عملکرد خود اونهاست.
[/b]
كساني كه مخالف آزادي ديگرانند، خود لياقت آزادي را ندارند. (آبراهام لينكلن)
تشکر کنندگان: imanmamad ، naeiji1974 ، free_free ، HOMAYON53 ، afshin4749 ، ali1973 ، farnaz82 ، BLUE.SKY ، baz4baz ، vahidvm60 ، Hornet ، aghdam ، SH1A2R3 ، Seattle2015
(2011-09-21 ساعت 17:35)ali899 نوشته:  دارم یک ایمیلی آماده میکنم بزنم به سفارت ابوظبی در رابطه با آپدیت نشدن سایت؛ که حداقل ما که نفری 819 دلار پول بهشون دادیم این حق رو داریم که بعد از چند ماه تکلیفمون رو روشن شده بدونیم.
حداقل اعلام کنن شما بعلت فلان و فلان نباید وارد آمریکا بشید، اینکه بخوان این همه آدم رو 24 ساعته پای اینترنت نگه دارند خیلی بی احترامیه!
به نظر من شخصیت هر قومی بسته به عملکرد خود اونهاست.
[/b]

البته منم شدیدا عصبانی هستم اما بنظر من تا 25 رو صبر کن.اما هرجور صلاح میدونی
تشکر کنندگان: free_free ، HOMAYON53 ، afshin4749 ، ali1973 ، Hornet ، SH1A2R3
(2011-09-20 ساعت 23:07)1979SAM نوشته:  الان خيلي خوشحالم نه بخاطر اينكه كلير شدم نه ....... من بايك منبع انرژي برخورد كردم اون انقدر به من انرژي داد كه واقعا زمين لرزه هاي دلم چند دقيقه اي كه متوقف شده ..... من فردا شب ميرم آنكارا وبه اتفاق همتون (دكترمحمودي عزيز-علي سرشار سرشارازانرژي -آمريكاي دوست داشتني وبقيه فرشته هاي پنهان اين سايت كه نديدم ونمي شناسمشون ولي قلبم چند هفته اي هست كه بااونها مي تپه) بادست پربرميگردم وبرمي گرديم ....زنده باد روحيه هامون -زنده باد خودمون كه اينقدر باحاليم
دوست عزیز شما کلیر شدید؟ من که نفهمیدم.
یه سوتی ، دستی ، هورای بلند و قرمزی . موفق باشید.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: gadfly ، free_free ، Sooshians ، ali1973 ، vahidvm60 ، Hornet ، 3rip ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان