کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
شبی که آوای نی تو شنیدم چو آهوی تشنه پی تو دویدم

دوان دوان تا لبه چشمه رسیدم نشانه ای از نی و نغمه ندیدم

تو ای پری کجائی که رخ نمینمائی از آن بهشت پنهان دری نمیگشائی

تشکر کنندگان: gadfly ، free_free ، afshin4749 ، ali.narooei ، آمریکا ، BLUE.SKY ، ParsTrader ، tajvidi ، Hornet ، aghdam ، Goodie ، SH1A2R3
ویزامو چند ساعت پیش از UPS گرفتم
الان که ویزا هارو می بینم، متوجه میشم که خانمم کلیر نخورده بوده چون فقط توی ویزای من تاریخ کلیر وجود داره و تاریخش هم یک روز قبل از اعلامشونه.
یه چیز دیگه اینکه، Marital Status هردومون رو زدن SNG
کسی هست که بعد از قبولی ازدواج کرده باشه؟ میخوام بدونم اونم ویزاش رو اینطوری صادر کردن؟
زیر ویزای من هم اینو زدن: valid only if acc ftj spouse
که پیدا کردم یعنی: من میتونم بدون همسرم برم، ولی فقط وقتی که اون قبل از من حضور داشته
تو یه برگه کاغذ هم یه صحبتایی از این شده که کسی که دو سال از ازدواجش نگذشته، باید بعد از 90 روز یه فرمی رو تکمیل کنه تا شهروندیش رو حفظ کنه(یه چیزی تو این مایه ها)
امروز هم کلیر نشدم . البته من بعد از ظهر با خانم ... ( ایشان پاسپورتم رو یکشنبه داده بود سفارت و امروز به سفارت مراجعه داشت ) صحبت داشتم که بهم گفته بود هنوز کلیر نشدی و سفارت هم پاسپورتت رو نگه داشته تا هر وقت کلیر شدی سریع کاراتو انجام بده .
با قلبی اندوهگین باید منتظر گذشت زمان و روشن شدن تکلیفمون باشیم .
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
(2011-09-20 ساعت 23:57)nahid.t نوشته:  تو را به خدا يكي جواب من را بده نكنه ويزا ندهنداومدم سايت و چك كنم ببينم
شماره جديد اومده يا نه خودم بهم ريختم

دوست خوبم ، نگران نباش من اطمينان دارم كه شما ويزا رو خواهي گرفت و زندگي كاملاً جديدي رو در US تجربه خواهيد كرد . لطفاً در حال حاضر فكر آماده شدن براي يك سفر هيجان انگيز باشيد . انشاءالله
(2011-09-20 ساعت 14:43)saint نوشته:  سلام به دوستان
من هم فردا با اتفاق یکی دیگه از دوستان میریم انکارا تا ببینیم اخرش چی میشه
دوستان از انکارا خبر چه خبر .. سفارت پاسورت ها رو تحویل می گیره یا نه ؟؟

ميخواي بگم آخرش چي ميشه ؟ ويزاتو ميگيري و پر ميزني US حالا نگاه كن !!! فقط وقتي گرفتي برات يه هوراي مشتي ميكشم . انشاء الله
تشکر کنندگان: gadfly ، ali.narooei ، farnaz82 ، آمریکا ، sepinod ، joy ، BLUE.SKY ، vahidvm60 ، Hornet ، aghdam ، nahid.t ، SH1A2R3
(2011-09-21 ساعت 17:49)pefa نوشته:  ویزامو چند ساعت پیش از UPS گرفتم
الان که ویزا هارو می بینم، متوجه میشم که خانمم کلیر نخورده بوده چون فقط توی ویزای من تاریخ کلیر وجود داره و تاریخش هم یک روز قبل از اعلامشونه.
یه چیز دیگه اینکه، Marital Status هردومون رو زدن SNG
کسی هست که بعد از قبولی ازدواج کرده باشه؟ میخوام بدونم اونم ویزاش رو اینطوری صادر کردن؟
زیر ویزای من هم اینو زدن: valid only if acc ftj spouse
که پیدا کردم یعنی: من میتونم بدون همسرم برم، ولی فقط وقتی که اون قبل از من حضور داشته
تو یه برگه کاغذ هم یه صحبتایی از این شده که کسی که دو سال از ازدواجش نگذشته، باید بعد از 90 روز یه فرمی رو تکمیل کنه تا شهروندیش رو حفظ کنه(یه چیزی تو این مایه ها)

سلام دوست عزیز
ما هم زیر 2 سال هست (بعد از قبولی)که ازدواج کردیم.اما تو ویزای من زده married
هیچ برگه دیگه ای هم ندادن بهمون.البته شوهر من هنوز کلیر نشده
تشکر کنندگان: ali.narooei ، free_free ، ali1973 ، آمریکا ، afshin4749 ، California ، vahidvm60 ، Hornet ، aghdam ، SH1A2R3
من امروز باز رفتم دم سفارت اونجا هیچ کس مثله من منتظر نبود همه اومده بودن ویزا بگیرن... هیچی‌ امروز هم تموم شد‌ و باز... من تا خود ۳۰ سپتامبر امیدوارم... خدایا چنان کن سرانجام کار که ما بریم ویزا بگیریمو بعدش صفا...Big GrinCoolSmileTongue
(2011-09-21 ساعت 19:17)Sooshians نوشته:  من امروز باز رفتم دم سفارت اونجا هیچ کس مثله من منتظر نبود همه اومده بودن ویزا بگیرن... هیچی‌ امروز هم تموم شد‌ و باز... من تا خود ۳۰ سپتامبر امیدوارم... خدایا چنان کن سرانجام کار که ما بریم ویزا بگیریمو بعدش صفا...Big GrinCoolSmileTongue

علی جان سفارت الان پاس ها رو تحویل میگیره یا نه؟(بعنوان تحویلگیری آخر سپتامبر؟)
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: آمریکا ، BLUE.SKY ، California ، Sooshians ، vahidvm60 ، Hornet ، SH1A2R3
امیدوارم همه ویزا رو دریافت کنید. همه دوستانی که با هم شروع کردیم! و یا دوستانی که بعدا به این پروسه پیوستند.

شرعت ارسال ها زیاده و اصلا امکان پیش رفتن با این تاپیک نیست. لیست کسانی که هنوز کلیر نشده اند هم لابلای ارسال ها گم شده!
به هر حال به کسانی که ویزا رو دریافت کرده اند تبریک میگم. به بقیه هم که به زودی دریافت می کنند باز هم تبریک! امیدوار باشید!
تشکر کنندگان: ali1973 ، farnaz82 ، ali899 ، آمریکا ، free_free ، sepinod ، afshin4749 ، gadfly ، GHANARI ، BLUE.SKY ، bfarhadm ، California ، alirezagh ، Sooshians ، sare ، arshida ، frz61 ، moeen ، vahidvm60 ، joy ، Hornet ، Goodie ، SH1A2R3
(2011-09-21 ساعت 17:49)imanmamad نوشته:  شبی که آوای نی تو شنیدم چو آهوی تشنه پی تو دویدم

دوان دوان تا لبه چشمه رسیدم نشانه ای از نی و نغمه ندیدم

تو ای پری کجائی که رخ نمینمائی از آن بهشت پنهان دری نمیگشائی
یه روز یه نفر با دوستش از خیابون رد میشده میبینه گوشه خیابون یکی نشسته و سرش رو میزنه به دیوار و هی میگه: آمریکا آمریکا ... میگه این بنده خدا چشه؟ دوستش میگه این عاشق آمریکا بود و بهش ویزا ندادند!!! بعد از چند قدم میبینه یکی دیگه نشسته داره مثل قبلی سرش رو میزنه به دیوار و میگه:آمریکا آمریکا... میگه :این بنده خدا هم حتما" بهش ویزا ندادند؟ دوستش میگه: نه بابا! به این ویزا داده بودند!!!
-- به امید اخذ ویزای همه عزیزان. به هرحال یادتان باشد زمان تو حال سخت میگذرد و به زودی زود با اخذ ویزا به این روزگار خواهید خندید!!!

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
سلام
آنكارا امروز عصر جواب ايميل منو اينجوري داد.به نظر شما چكار بايد بكنم.
Dear Sir:

Unfortunately we have not received the result of your administrative process. Please control our website every day. As soon as we receive it we are going to announce your case number. Next week is the last week of the program. There are some applicants that come to Turkey and wait for the result. This is not at all a promise that we will receive the result next week. it is your decision to wait in Iran or come to Turkey and wait.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

تشکر کنندگان: afshin4749 ، آمریکا ، free_free ، gadfly ، bfarhadm ، naeiji1974 ، California ، vahidvm60 ، Hornet ، Goodie ، SH1A2R3
یاد ازآن روزی که بودی زهره یار من

دور از چشم رقیبان در کنار من

حالیا خالی است جایت ای نگار من

در شام تار من آخر کجایی زهره آخر کجایی ویزا
تشکر کنندگان: afshin4749 ، free_free ، gadfly ، SH1A2R3 ، ParsTrader ، alirezagh ، tajvidi ، moeen
(2011-09-21 ساعت 19:57)ali1973 نوشته:  سلام
Dear Sir:

Unfortunately we have not received the result of your administrative process. Please control our website every day. As soon as we receive it we are going to announce your case number. Next week is the last week of the program. There are some applicants that come to Turkey and wait for the result. This is not at all a promise that we will receive the result next week. it is your decision to wait in Iran or come to Turkey and wait.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
قابل توجه تمام دوستان منتظر کلیرنس! بلندشید به جای کامنت گذاشتن و دست به دعا شدن تو ایران برید آنکارا و ابوظبی! و به جای اینکه فکر کنید جواب کلیرنستان نیاد پول این مسافرت را ندادید و جلو ضرر را هر وقت بگیری منفعت است به این فکر کنید اگر جوابتان و بیاد و نرسید به موقع به سفارت به خاطر این تفکر یه عمر عذاب خواهید کشید! اگر هم خدایی نکرده جواب ندادند پیش وجدان خودتان راضی خواهید بود که کوتاهی نکردید!
- به امید اخذ ویزا همه عزیزان.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
(2011-09-21 ساعت 19:52)free_free نوشته:  
(2011-09-21 ساعت 19:17)Sooshians نوشته:  من امروز باز رفتم دم سفارت اونجا هیچ کس مثله من منتظر نبود همه اومده بودن ویزا بگیرن... هیچی‌ امروز هم تموم شد‌ و باز... من تا خود ۳۰ سپتامبر امیدوارم... خدایا چنان کن سرانجام کار که ما بریم ویزا بگیریمو بعدش صفا...Big GrinCoolSmileTongue

علی جان سفارت الان پاس ها رو تحویل میگیره یا نه؟(بعنوان تحویلگیری آخر سپتامبر؟)
سلام دوست عزیز بله تحویل میگیره

شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: free_free ، behzadb57 ، SH1A2R3 ، drmahmoodi ، naeiji1974 ، vahidvm60 ، joy ، Hornet
(2011-09-21 ساعت 19:57)ali1973 نوشته:  سلام
Dear Sir:

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

دوست خوبم ، گفته كه پروسه شما هنوز كامل نشده و باز هم شما رو به چك كردن سايت دعوت كرده . هرچند توضيح داده كه هنوز وقت هست و خيلي ها هم به اونجا رفتن . ميگم كاش شما هم تا تموم نشده بري !!!! شايد انشاءالله به زودي موفق بشي . نميدونم ولي يه جورايي اطمينان دارم كه همه بچه ها موفق ميشن .
تشکر کنندگان: آمریکا ، imanmamad ، behzadb57 ، ali1973 ، gadfly ، GHANARI ، SH1A2R3 ، naeiji1974 ، vahidvm60 ، Hornet ، maryam58
سلام :
لپ تاپ من بالاخره درست شد!
من شنبه پاسپورت هارو بردم سفارت و اونها هم بدون سوال و جوابی تحویل کرفتند. در ضمن مدیکال جدید هم دادم.
فردا هم میرم کرچه امیدی ندارم!
برام دعا کنید
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان