کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2011
منم به نوبه خودم از همه بچه‌هايي که به گردهمايي تشريف آوردند، تشکر ميکنم. به خصوص از فرزاد 101 عزيز که هرچند مدت کمي حضور داشتند، کمک زيادي به بچه‌ها کردن.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: User ، Linspire ، Ali Sepehr ، kamrani.navid ، Sooshians ، OMID_R ، sani ، free_free
سلام دوستان
مرسی از جلسه خوبتان.خواهرم(لاله) هم از همه دوستان که زحمت کشیدن وجلسه برقرار کردن تشکر کرد
همچنین خوشحال شدم از اشنایی باهمه دوستان......
دم همتون گرم به گرمی همین روزهای خوزستان.
تشکر کنندگان: User ، Ali Sepehr ، Sooshians ، saman33 ، free_free ، aidanaser
با سلام به همه دوستان عزيز كه براي برگزاري اين گردهمائي زحمت كشيدند بويژه sadra و user عزيز براي هماهنگي ها، از ashkan78 براي پاسخگوئي به سئوالات و از indmehdi براي در اختيار گذاشتن تجربه مصاحبه در سفارت.آهان يادم رفت از farzad101 عزيز نيز بسيار ممنونم .عليرغم زمان كوتاهي كه پيش ما بود بسيار انرژيك تجربياتشون رو به اشتراك گذاشتند البته از سفرنامشون هم معلوم بود كه بسيار با ذوق هستند.من از خوندن سفرنامشون انتظار برخورد با شخص مسن تري رو داشتم و چشم نزنم ايشون بسيار با انرژي بودندBig Grin.به اميد ديدار مجدد
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: User ، Ali Sepehr ، Sooshians ، OMID_R ، free_free
سلام

من و همسرم هم از همه دوستان كه زحمت برگزاري اين گرد همايي را كشيدند تشكر ميكنيم و همچنين از دوستان خوبي كه تشريف آورده بودند و با حضورشون به ما انرژي و اميدواري دادند. همچنين از همه دوستان 2010 كه ويزاهاشون را گرفته بودند و بيشتر به خاطر راهنمايي و كمك به بقيه آمده بودند متشكريم. در ضمن از آقا ناصر و همسرشون هم متشكريم كه با توضيح داستان مصاحبشون و راحت بودن مصاحبه استرس مصاحبه را براي ما كم كردند .

دست همتون درد نكنه و به اميد ديدار مجدد
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: User ، Ali Sepehr ، Sooshians ، free_free ، aidanaser
(2010-08-06 ساعت 23:26)ziyarati_firoozeh نوشته:  سلام
loveusa2010-User (همون اقاهه با تیشرت سبزه)- sepide jan , و بقیه دوستانی که دختر کوچولوی من نذاشت با بقیه هم آشنا بشم ، از دیدار همگی خوشحال شدیم
دختر کوچولوی من هم از شما تشکر می کند

دختر کوچولوی خوشگل آمریکایی رو ببوسید از طرف مهاجرسرا! Smile
تشکر کنندگان: Sooshians
از همه دوستانی که با همه مشکلات در گردهمایی شرکت کردند صمیمانه سپاسگزاری می کنم. امیدوارم شرکت در این جلسه برای آنها مفید بوده باشه و کمکی در راستای پروسه ویزای لاتری 2011 بوده باشد.
به امید دیداری دوباره در گردهمایی های آینده
User
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، moeen ، Sooshians ، saman33 ، sani ، free_free
سلام به همه دوستان
گرد همایی عالی بود.USER عزیز ممنونم
اصلا فکر نمیکردم همچین محیط گرمی برقرار بشه
در هر صورت مرسی از همه بچه های باحال مهاجرسرا
به امید دیدار دوباره
جاوید.ک
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، User ، Sooshians ، free_free
با سلام به همه و تشکر از کسانی که این سایت رو ایجاد کردند ، من تازه به صورت اتفاقی این سایت رو پیدا کردم و امیدوارم منو به عنوان یک عضو بپذیرید , دوست دارم با همه اعضا رابطه خوبی داشته باشم تا از تجربیاتشون استفاده کنم و این تجربیات رو به دیگران انتقال بدم .
با آرزوی سلامتی و موفقیت همه
تشکر کنندگان: User ، Sooshians
سلام به همه.
حتما بايد تشكر مي كردم از زحمات همه دوستاني كه باعث و باني اين جلسه بودن.خصوصا از مهدي عزيز بابت توضيحاتش و USER عزيز بابت اينكه يك لحظه آروم و قرار نداشت.
بسيار عالي بود.
اميدوارم طي چند ماه آينده اين جلسه تكرار بشه با استفاده از تجربيات دوستان 2011 كه مصاحبشونو انجام دادن.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
تشکر کنندگان: User ، Ashkan78 ، Sooshians ، 1979SAM ، free_free
سلام دوستان
پنجشنبه دسترسي به سايت امكان پذير نبود و متاسفانه ما دير از ساعت جلسه مطلع شديم و موفق به امدن نشديم.
لطفا باز جلسه بگذاريد ديروز حسابي افسوس خوردم.
لطفا اگه اطلاعات جديدي در اين جلسه بدست اورديد در اختيار ما هم بگذاريد. سال اول است كه در لاتاري شركت كرديم و اطلاعات خيلي كمي داريم.(البته همين اطلاعات را هم از اين سايت و شما عزيزان داريم).
با تشكر فراوان
تشکر کنندگان: alirezagh ، Sooshians ، User ، Ali Sepehr ، 1979SAM
سلام دوستان
متاسفانه منم نتونستم در این گردهمایی شرکت کنم چون اینترنتم دقیقا همان موقع که دعوتنامه را گرفتم قطع شد!فقط تونستم روز و ساعتش را ببینم.
خوشحالم که به خوبی برگزار شده.به امید گردهمایی در امریکا.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Sooshians ، User ، 1979SAM ، alirezagh
من وهمسرم هم از اینکه تونستیم تو این گردهمایی شرکت کنیم خیلی خوشحالیم!
واقعا از مدیرای عزیز سایت که زحمت کشیدن وهماهنگی ها رو انجام دادن ممنونیم!
خودمونیم مسئولای لاتاری خوب میدونن چه انسانهایی رو انتخاب کردن!!
امیدوارم بقیه دوستان هم امسال برنده بشن!!
ما که واقعا از اشنایی با بقیه دوستان(مخصوصا دختر کوچولوی امریکایی!!Tongue) خیلی خوشحال شدیم وکلی از استرسمون کم شد!WinkBig Grin
امیدوارم که بتونیم یه گردهمایی هم تو امریکا داشته باشیم!!!CoolBig GrinCool
دريافت نامه قبولي: پنجشنبه 6خرداد1389
دریافت ویزا:19 شهریور1390
تاریخ ورود به امریکا:1 اسفند 1390
تشکر کنندگان: Sooshians ، Ali Sepehr ، 1979SAM ، saman33 ، User ، Hossein81 ، free_free ، farzad101 ، OMID_R ، aidanaser
خب یکی گزارش بده ببینیم چی کار کردین؟
شاید برای بعدی ما هم بیاییم
تشکر کنندگان:
سلام به همگی
واقعه گردهمایی مفیدی بود، دست همه از جمله دوستان برگزارکننده و هماهنگ کننده درد نکنه اجرتون با پریزیدنت اوباما
ما بچه مشهدی های طفلک (free_free و خودم ) از یک روز قبل راه افتادیم و با چه مصیبتی خودمونو به تهران رسوندیم و یک روز بعدشم تو راه بودیم تا رسیدیم خونموم (بماند که چندتا شمع رو هاپولی کردیم تا پولشو جور کردیم ) ولی اینقدر جلسه خوب و مفیدی بود که هنوز دارم انرژی مثبتشو با خودم راه میبرم ( حتی ویانا کوچولو هم که با شنیدن اسم آمریکا مو به تنش سیخ و آب از لب و لوچش آویزون شده بود ) Tongue
با پوزش از بقیه مشهدی ها که شرافتمندانه اومدن و به هیچ شمعی هیچ نگاه چپی نکردن
درود به همتون
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، saman33 ، WIKIMAN ، Hossein81 ، free_free ، User ، Ali Sepehr ، Sooshians ، Linspire ، moeen ، farzad101 ، aidanaser
سلام به همه
گردهمايي خوبي بود و من هم دوستاي خوبي پيدا كردم ايشالا همه ايرانيا اونجا هم جمع بشيم و بتونيم به هم كمك كنيم. اين نوع گردهمايي‌ها اونجا هم هست و بيشتر مهاجرا و به خصوص ايرانيا مراسم و همايش‌هاي اين تيپي دارند چه براي راهنمايي كاريابي و چه براي پذيرش دانشگاه. واسه همين احساس تنهايي نمي‌كنيد. هر چند مسير دشواري در پيش است Smile
دوستايي كه مي‌خوان واسه دانشگاه اقدام كنند اين سايت خوبي براي جستجو و پيگيري هست
http://www.nces.ed.gov/collegenavigator
واسه كمك فدرال واسه درس خوندن هم اين وب سايت هست بريد و پروفايل براي خودتون بسازيد ولي البته بعد از اين كه SSN رو گرفتيد:
www.FederalStudentAid.ed.gov
مي‌تونيد براي پيگيري كار به وب سايت اداره كار هر ايالت مراجعه كنيد و فرم‌ها رو پر كنيد(register كنيد). براي كاليفرنيا اينه:
www.caljobs.ca.gov
باز هم اگه سوالي بود در خدمتيم با email من در تماس باشيد:
sodaye_aseman@yahoo.com
شادو پيروز باشيد
تشکر کنندگان: OMID_R ، Ashkan78 ، Hossein81 ، User ، Ali Sepehr ، loveusa2010 ، Sooshians ، Linspire ، moeen ، farzad101 ، pefa ، mh_hshk ، aidanaser ، suntino

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان