کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2011
نخستین سری (اکنبر) که مشخص شده، دومین سری (نوامبر) هم تا پیش از تاریخی که گفتی معلوم می شه.

با این وجود من با پبشنهادت موافقم چون:

1- دو سری Current شده معلوم شده و از سری نخست هنوز کسی نرفته مصاحبه.
2- بچه های 2010 که تا اون موقغ پشت خط Clearance موندن (امیدوارم کسی نباشه) اون موقع تو فکر سفر 30 سپتامبر برای روشن شدن تکلیفشون هستن و می تونن از همین جلسه واسه هماهنگی استفاده کنن.
3- اون روز جمعه هست و تعطیلی!

(2010-08-16 ساعت 14:34)mehrdadalemi نوشته:  با سـلام به دوستان

با توجه به اینکه کارنت اولین سری تا 24 شهریور مشخص می شود من تاریخ 26 شهریور ماه را برای گرد همایی 2011 پیشنهاد می کنم دوستانی که موافقند نظر مساعد و محل مورد نظرشان را بنویسند تا در تاریخ 20 شهریور محل گردهمایی را نیز تثبیت نماییم .
با تشکر از شما دوستان

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، free_free ، User ، maxsupermax ، Sooshians
با اين تاريخ موافقم همانطور كه اشكان جان گفتن براي هر دو گروه مفيده . صبح اگر باشه بهتره
(2010-08-16 ساعت 16:35)Ashkan78 نوشته:  نخستین سری (اکنبر) که مشخص شده، دومین سری (نوامبر) هم تا پیش از تاریخی که گفتی معلوم می شه.

با این وجود من با پبشنهادت موافقم چون:

1- دو سری Current شده معلوم شده و از سری نخست هنوز کسی نرفته مصاحبه.
2- بچه های 2010 که تا اون موقغ پشت خط Clearance موندن (امیدوارم کسی نباشه) اون موقع تو فکر سفر 30 سپتامبر برای روشن شدن تکلیفشون هستن و می تونن از همین جلسه واسه هماهنگی استفاده کنن.
3- اون روز جمعه هست و تعطیلی!

(2010-08-16 ساعت 14:34)mehrdadalemi نوشته:  با سـلام به دوستان

با توجه به اینکه کارنت اولین سری تا 24 شهریور مشخص می شود من تاریخ 26 شهریور ماه را برای گرد همایی 2011 پیشنهاد می کنم دوستانی که موافقند نظر مساعد و محل مورد نظرشان را بنویسند تا در تاریخ 20 شهریور محل گردهمایی را نیز تثبیت نماییم .
با تشکر از شما دوستان

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان:
سلام به همه منتظران عزیز!
من فکر می کنم جلسه دوم زمانی باشه که حداقل یک سری واسه مصاحبه رفته باشند.
چون اینجوری همه بچه ها استرس دارن (گروه اول استرس رفتن ، گروه دوم هیجان رفتن) و ممکنه بچه ها
استفاده لازم رو نبرند. ولی اگر بعد از یک سری مصاحبه باشه اون وقته که تجربیات اونایی که رفتن بدرد بچه ها میخوره.
من نظرم رو گفتم، ما مطیع جمعیم ، بازم هر چی دوستان گلم بگن ،
دوستدار شما؛ جاوید.ک
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: maxsupermax ، Sooshians
ممنون از همه واسه تسلیتهاتون.خدا یه نفرو از ما گرفت ولی 100نفر از جمع مهاجرسرارو بهمون هدیه داد.ایشالا که غم نبینید عزیزان.تو گردهمایی بعدی همتونو می بینم دوباره
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
تشکر کنندگان: moeen
دوستان حدوداً چند نفر شدید تو گردهمایی اول؟ Big Grin
تشکر کنندگان:
منم با جاوید موافقم که گردهمایی بعد از مصاحبه گروه اول برگزار بشه!
چون بعد از اینکه دوستای سری اول از مصاحبه برمیگردن میشه فهمید که امسال چه چیزهایی بیشتر مورد نظر افیسر های سفارتخونه هاست وبهتر میتونیم از تجربه دوستان استفاده کنیم !!Cool
تو گرد همایی قبلی حدود 60 نفر بودییم!!Big Grin
دريافت نامه قبولي: پنجشنبه 6خرداد1389
دریافت ویزا:19 شهریور1390
تاریخ ورود به امریکا:1 اسفند 1390
تشکر کنندگان: online27H ، Ashkan78
درود درود درود درود درود درود
دوستان گل مهاجر سرایی
با توجه به درخواست مکرر دوستان برای بر گذاری سومین گرده همایی حضوری مشترک بین بچه های 2010 و 2011 که فکر میکنم اخرین گرده همایی مشترک نیز باشد
و با توجه به کارنت شدن اولین سری از دوستان خوش شانس برنده شده در لاتاری 2011" سومین گرده همایی حضوری برندگان اصفهان در تاریخ6/6/89 مصادف با روز جمعه برگذار میگردد.
که این میتینگ با حضور جمعی از دوستان 2010 و اشکان عزیز یکی از مدیران سایت مهاجر سرا در اصفهان تشکیل میشود.
از کلیه ی دوستانی که قصد حضور در این اجلاس را دارند درخواست میگردد لطفا تا تاریخ 31/5/89 حضور خود را با ارسال پیام خصوصی در همین سایت به شرح زیر به این جانب اعلام نمایند:
1_اسم و فامیل افراد قبول شده در هر کیس:
2_تعداد افراد حضوری از جانب شما در میتینگ:
3_حدود کیس نامبر:
4_سفارت انتخابی:
5_شماره تلفن همراه:
اعلام حضور به موقع شما دوستان عزیز باعث هماهنگی بیشتر در کارها و برگذاری هر چه بهتر این اجلاس میشود.
با تشکر فراوان از یکا یک شما دوستان عزیز
امیر.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Ali Sepehr
ممنون از لطفتون.

همون طور که می دونی من الان در امارات در انتظار مصاحبه روز پنج شنبه هستم.

برای اومدن قول 100 درصد نمی تونم بدم اما بالای 80 درصد حساب کن که میام.

(2010-08-17 ساعت 23:04)Amir78 نوشته:  که این میتینگ با حضور جمعی از دوستان 2010 و اشکان عزیز یکی از مدیران سایت مهاجر سرا در اصفهان تشکیل میشود.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Amir78 ، nochen
سلام اشکان جان.تبریک می گم بهتون.ما بی صبرانه منتظر سفرنامتونیم.فقط اونجا ما بی کیس نامبرهارو فراموش نکنید و ازشون سوال کنید راجع به روند کار ما.ممنون از لطفتون.به امید خبرای خوبتون آقا اشکان عزیز.
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام

بچه ها همه برای اشکان دعا کنیم که فردا انشاءالله بدون هیچ مشکلی و کلیرنس ، سریعاً ویزاشون را دریافت کنندSmile
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: User ، Ashkan78 ، loveusa2010 ، maxsupermax ، Sooshians
درود درود درود درود درود درود
دوستان گل مهاجر سرایی
با توجه به درخواست مکرر دوستان برای بر گذاری سومین گرده همایی حضوری مشترک بین بچه های 2010 و 2011 که فکر میکنم اخرین گرده همایی مشترک نیز باشد
و با توجه به کارنت شدن اولین سری از دوستان خوش شانس برنده شده در لاتاری 2011" سومین گرده همایی حضوری برندگان اصفهان در تاریخ5/6/89 مصادف با روز جمعه برگذار میگردد.
که این میتینگ با حضور جمعی از دوستان 2010 و اشکان عزیز یکی از مدیران سایت مهاجر سرا در اصفهان تشکیل میشود.
از کلیه ی دوستانی که قصد حضور در این اجلاس را دارند درخواست میگردد لطفا تا تاریخ 4/6/89 حضور خود را با ارسال پیام خصوصی در همین سایت به شرح زیر به این جانب اعلام نمایند:
3_حدود کیس نامبر:
4_سفارت انتخابی:
5_شماره تلفن همراه:
اعلام حضور به موقع شما دوستان عزیز باعث هماهنگی بیشتر در کارها و برگذاری هر چه بهتر این اجلاس میشود.
امیر.
تشکر کنندگان: kaveh1979 ، indmehdi ، AmericanHamid ، mahdi357
با سلام به دوستان 2011 تهرانی :Cool

اگر مایل باشید گردهمایی را در تاریخ جمعه 26 شهریور ماه داشته باشیم ، زیرا تا آن موقع حداقل کارنت شدن برخی دوستان اعلام شده .
لطفا دوستان نظراتشان راجع به تاریخ ، زمان ، مکان گردهمایی را در پاسخ به این خبر بگذارند تا بعد از جمع بندی در تاریخ 22 شهریور راجع به نتیجه نهایی نظرات نتیجه گیری و زمان و مکان آنرا اعلام کنم.
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
تشکر کنندگان:
با سلام

پیرو صحبتهای امیر جان و تشکر فراوان از او بابت گردهمایی. باید به دوستان عزیز عرض کنم جهت هماهنگیهای لازم هر چه سریعتر با پیغام خصوصی به امیر حضور خود را اعلام کنند. چون انصافا برگزاری این میتینگها خیلی وقت گیر میباشد.
با تشکر از همکاری شما عزیزان
در ضمن میتینگ در تاریخ 6 شهریور برگزار میشود در اصفهان.
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Amir78 ، AmericanHamid
(2010-08-18 ساعت 13:56)Amir78 نوشته:  درود درود درود درود درود درود
دوستان گل مهاجر سرایی
و با توجه به کارنت شدن اولین سری از دوستان خوش شانس برنده شده در لاتاری 2011" سومین گرده همایی حضوری برندگان اصفهان در تاریخ6/6/89 مصادف با روز جمعه برگذار میگردد.
از کلیه ی دوستانی که قصد حضور در این اجلاس را دارند درخواست میگردد لطفا تا تاریخ 31/5/89 حضور خود را با ارسال پیام خصوصی در همین سایت به شرح زیر به این جانب اعلام نمایند:
3_حدود کیس نامبر:
4_سفارت انتخابی:
5_شماره تلفن همراه:
امیر.

امیر جان فکر نمیکنی زمانش یه کم زوده؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-20 ساعت 15:06)AmericanHamid نوشته:  
(2010-08-18 ساعت 13:56)Amir78 نوشته:  درود درود درود درود درود درود
دوستان گل مهاجر سرایی
3_حدود کیس نامبر:
4_سفارت انتخابی:
5_شماره تلفن همراه:
امیر.

امیر جان فکر نمیکنی زمانش یه کم زوده؟
نه حمید جان این تاریخ هم اشکان از مصاحبه برگشته و هم اینکه خیلی از دوستان که کارنت شدند میخواهند با کسب تجربه از مابقی دوستان 2010 به موقع به کار هایشان برسند با توجه به اینکه چند تا از دوستان 2010 شاید برای میتینگ های بعدی دیگر نباشند.

تشکر کنندگان: AmericanHamid

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان