موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من يك سو.ال داشتم.در بدو ورود به امريكا هارد ديسك پرتابل رو مي گردن؟من يه سري نرم افزار دارم و هم چنين يك سري فيلم مثل سريال هاي لاست و از اين قبيل به نظر شما و كسايي كه تجربه دارن مشكل ساز ميشه يا ديگه با اين يك مورد كاري ندارن؟
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما برای مدت دو هفته به LA رفتیم و تازه برگشتیم.ده روزه گرین کارت هامون به دستمون رسید.هنوز از SSN خبری نیست.برای خونه رنت کردن برای مدت کوتاه یه سایتی هست به آدرس www.airbnb.com که خیلی خوب بود و ما ازش استفاده کردیم.خیلی مفید و امن هست.وقتی رسیدیم همه چی خیلی اسون بود و آفیسر فقط راجع به ویزای توریستی قبلیمون پرسید که اونم برای کنجکاوی خودش بود.تو فرودگاه قبل از هر چیز ما اعلام کردیم آدرس جدید رو.۹۵% چمدونها رو میگشتن بیشتر دنبال میوه و meet و food بودند.به ما که بچهٔ کوچیک داشتیم رحم کردن برای اجاره ماشین enterprise قیمتش از همه مناسبتر بود و تو فرودگاه shuttle bus داشت به دفترش.سوالی بود در خدمتم.
27xxx
Kuala Lumpur
تاریخ مصاحبه:16june
تاریخ دریافت کلیرنس و ویزا:22August
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-06 ساعت 08:36)User نوشته: یکی از دوستانی که هفته پیش وارد لس آنجلس شده بودند و درخواست تغییر آدرس داشتند، با مشکل مواجه شده بودند.
لطفا اگر از اولین سفر شما و ورود شما از فرودگاه LAX است، توجه داشته باشید که ممکن است برای تغییر آدرس سخت گیری کنند.
مشکل از این قرار بوده که مامور مهاجرت در پاسخ به فردی که درخواست تغییر آدرس داشته، گفته که چرا همه شما ایرانی ها درخواست تغییر ادرس دارید؟ شما دارید دروغ می گویید و .....
خوشبختانه این دوست ما توانسته بود مامور مهاجرت را متقاعد کند. هرچند که تشریفات ورودش را بیش از 3 ساعت طول داده بود.
اگر قصد تغییر آدرس دارید بهتر است هنگام مصاحبه این کار رو بکنید. هر چند از یک مورد نمی توان یک نتیجه کلی را گرفت اما برای احتیاط، دوستانی که به زبان انگلیسی مسلط نیستند هنگام ورود چنانچه قصد تغییر ادرس داشته باشند، ممکن است دچار مشکلاتی از این دست بشوند.
ما دو هفتهٔ پیش وارد LAX شدیم و تغییر آدرس هم دادیم از GA به LA و هیچ ایرادی هم نگرفتن و حتی سوال هم نکردن!!!گرین کارت هم ده روزه رسید.
27xxx
Kuala Lumpur
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-27 ساعت 22:16)alirezagh نوشته: (2011-09-27 ساعت 21:48)nasnam نوشته: ما دو هفتهٔ پیش وارد LAX شدیم و تغییر آدرس هم دادیم از GA به LA و هیچ ایرادی هم نگرفتن و حتی سوال هم نکردن!!!گرین کارت هم ده روزه رسید.
دوست عزیز، ممکنه مشخصات آفیسری که کارهای اولیه شما رو انجام دادند بفرمایید.؟
اول ما مثل بقیه مسافرها رفتیم توی صف برای کنترل پاسپورت ،و شانسی به پست این آفیسر جوون آمریکایی بلوند خوردیم و بعد اون ما رو به آخر سالن سمت چپ راهنمایی کرد که اونجا دو سه تا آقای مسّن تایلندی و فیلیپینی با لهجه آمریکایی بودن و خیلی هم مهربون و آروم بودند و به گفتند برید بارتون رو بگیرید و بیائید اینجا.بعد صدامون کردند و ما امضا کردیم و تغییر آدرس و همین
27xxx
Kuala Lumpur
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
هنگام برگشتن از امریکا، آیا میزان دلار همراه محدودیت دارد؟توی فرودگاه ایران یا امریکا.
ممنون
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-28 ساعت 14:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-28 ساعت 14:48 توسط mitr.p.)
(2011-09-28 ساعت 12:43)free_free نوشته: (2011-09-28 ساعت 12:37)moraddad نوشته: سلام
هنگام برگشتن از امریکا، آیا میزان دلار همراه محدودیت دارد؟توی فرودگاه ایران یا امریکا.
ممنون
این سوال خیلی مهمه همین سوال رو من هم پرسیدم ولی کسی چواب نداد....
حالا من سوال شما رو کامل تر میکنم که اگر کسی میدونه جواب بده؟
از لحاظ قوانین آمریکا ارسال دلار از آمریکا به ایران چه بصورت واریز بانکی غیر مستقیم و یا حمل توسط مسافر چه خکمی داره و تا چقدر مجازه؟
ما که از ایران خارج شدیم گفتند چند تا همراه دارید؟؟؟.......وقع ورود به امریکا هم که همون فرم تو هواپیما رو پر کردیم
اما موقع خروج از امریکا هیچ سوالی از ما نشد که چقدر داریم.....همین طور هم موقع ورود به ایران هیچی نپرسیدند
البته یادم نمیاد ولی در یکی از پست ها خوندم که یک نفر موقع ورودش به ایران یک فرمی پر کرد و عنوان کرد که چقدر دلار به همراه داره..البته این فرد خودش خواست این کار رو انجام بده تا وقتی که از ایران داره میره بهش گیر ندند که چرا ارز زیاد خارج میکنه و بگه که این همون پولی بوده که داره برمیگردونه و ارز از ایران خارج نمیکنه
در کل فکر نمیکنم که سوالی بکنند........از ما که نکردند
سوال میکردند هم فرقی نداشت .....چون مابا 45 سنت برگشتیم
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
حالا كه بحث ورود و خروج ارز هست من هم يه سوال بپرسم:
تو فرودگاه امام اگر بخواهند راجع به ارز بپرسند در كدوم قسمت مي پرسند يا كنترل مي كنند؟ ورودي اوليه يا گيت كنترل پاسپورت يا گيت آخري سالن Boarding??
توي چند سفر اخير من كه توي هيچكدام از گيتها راجع به ارز سوالي نكردند. آيا با توجه به مقصد و يا نوع ويزا تشخيص مي دهند و كنترل مي كنند يا اينكه رندوم و شانسي و ....
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-28 ساعت 15:28)satusa نوشته: حالا كه بحث ورود و خروج ارز هست من هم يه سوال بپرسم:
تو فرودگاه امام اگر بخواهند راجع به ارز بپرسند در كدوم قسمت مي پرسند يا كنترل مي كنند؟ ورودي اوليه يا گيت كنترل پاسپورت يا گيت آخري سالن Boarding??
توي چند سفر اخير من كه توي هيچكدام از گيتها راجع به ارز سوالي نكردند. آيا با توجه به مقصد و يا نوع ويزا تشخيص مي دهند و كنترل مي كنند يا اينكه رندوم و شانسي و ....
والله از من که نپرسیدند
از همسرم پرسیدند که چقدر داری .....
همون گیتی که بازرسی بدنی میکنند
عشقیه.........اگه بیشتر از 5 هزار تا داشته باشی برمیگردونند..پس بهتره یا بیشتر از 5000 تا نداشته باشی و یا اینکه جا سازی کرده باشی
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]