موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوست ساکن در هوستون
پقدر طول کشید تا گرین کارت و سوشال سکیوریتی نامبر شما آمد؟ من قصد دارم پس از یک ماه به ایران برگردم و به همین خاطر باید برای "ری اینتری پرمیت" هم اقدام کنم. آیا شما در این زمینه تجربه ای دارید؟
هوا آنجا چطور است؟
نکته: پرواز من مستقیم به هوستون است.
بسیار ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-24 ساعت 18:17)shahab_java نوشته: سلام به دوست ساکن در هوستون
پقدر طول کشید تا گرین کارت و سوشال سکیوریتی نامبر شما آمد؟ من قصد دارم پس از یک ماه به ایران برگردم و به همین خاطر باید برای "ری اینتری پرمیت" هم اقدام کنم. آیا شما در این زمینه تجربه ای دارید؟
هوا آنجا چطور است؟
نکته: پرواز من مستقیم به هوستون است.
بسیار ممنون
مگه به پرمیت نیازه برای ورود مجدد؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-24 ساعت 21:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-25 ساعت 02:21 توسط najibi.)
خانوم سیما بازگشت ب پاس سفید نیاز نداره تا ۶ ماه،بیشتر از اون ممکن دچار مشکل بشن برای همین میخوان اقدام کنن. حتما میخوان بیش از این مدت خارج از امریکا باشند
[/quote]
تا ۱ سال نه شش ماه.توی دستور العمل پر کردن به صراحت نوشته شده که اگر زیر یک سال میخواهید بیرون از ا م ری کا باشیدنیازی بهreentry permit ندارید.
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-24 ساعت 11:54)pefa نوشته: دوستانی که اولین توقفشون در آمریکا یکی از فرودگاه های نیویورک، لس آنجلس و آتلانتا بوده، کارهای مهاجرتی شون چند ساعت طول کشید و در چه ساعتی در این فرودگاه ها حاضر بودن؟
لطفا به هر دو سوال جواب بدهید.
ما از فرودگاهِ لوس انجلس وارد شدیم و کارهامون یک ساعت و نیم طول کشید، بعدِ رسیدنِ ما ۲-۳ تا باجه دیگه باز کردند از بس که شلوغ بود.
ما ساعتِ ۳:۳۰ عصر به وقتِ لسانجلس رسیدیم
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
ما براي اواخر نوامبر از قطري دو طرفه براي هيوستون گرفتيم هر نفر 1,460 تومان. هواپيما بويينگ 777 و يك توقف 2.5 ساعته در دوحه داره و كل طول پرواز 21 ساعت خواهد بود.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد
من چون احتمالا بیشتر از یکسال بیرون آمریکا می مونم باید پاس سفید بگیرم چون دانشجو هستم.
من یکسری اطلاعات در مورد زمان لازم برای انجام پروسه های مربوط به لاتاری در هیوستون و وضعیت آب و هوایی و اجاره یک ماهه آپارتمان یا هتل لازم دارم.
ممنون میشم Sima S جوابم رو بدن و تجربیاتشون را در اختیارم بگذارن
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
بارها در این مورد بحث شده ، در صورتی که زیر یکسال خارج میشید نیازی به پاس سفید ندارید و اگر خروجتون بیش از شش ماه بوده باشه تایم سیتیزن شیپ صفر میشه ، اما اگر بدون پاس سفید بیش از یک سال از آمریکا خارج باشید ، گرین کارتتون رو از دست میدید.