موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-17 ساعت 10:00)free_free نوشته: (2011-11-17 ساعت 09:14)alirezamk نوشته: سلام به دوستان
یه سوال آیا میشه علاوه بر یه ساک دستی که داخل هواپیما میشه برد لپ تاپ هم برد یا اینکه باید لپ تاپ و کیفش رو تو همون ساک دستی گنجاند.
ممنون
فکر میکنم که این بستگی به ایرلاینتون داره و معمولا توی سایتش اینا رو نوشته ولی معمولا لپ تاپ رو باید بذارین تو کیف
من لپ تاپم رو گذاشتم تو ساک دستی و بردمش تو هواپیما. چون یک کوله پشتی داشتم و 1 ساک گفتم لپ تاپم دست بگیرم دیگه راهم نمیدن ولی فری فری درست میگه تو سایت اون ایرلاین برید یا از نمایندگی همون ایرلاین تو فرودگاه امام بپرسید اطلاعات دقیقی بدست میارید
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا[/font]
[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-18 ساعت 04:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-18 ساعت 04:41 توسط SALAR110.)
سلام دوستان گرامی .... ۲ تا سوال داشتم ... من چون ۱ بار از ارز مسافرتی استفاده کردم ...دیگر شاملم نمی شود ... ایا باز باید خروجی رو پرداخت کنم ... من یک جای خوندم با این ویزا dv می شود خروجی نداد .
من رفتم آژانس گفتن با این ویزا باید بلیط رفت و برگشت گرفت ... من فقط رفت رو میخوام آیا راهی هست ممنون میشم اگر دوستان برای San Francisco بهترین و ارزانترین ایرلاین رو معرفی کنید ..
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-18 ساعت 04:30)SALAR110 نوشته: سلام دوستان گرامی .... ۲ تا سوال داشتم ... من چون ۱ بار از ارز مسافرتی استفاده کردم ...دیگر شاملم نمی شود ... ایا باز باید خروجی رو پرداخت کنم ... من یک جای خوندم با این ویزا dv می شود خروجی نداد .
من رفتم آژانس گفتن با این ویزا باید بلیط رفت و برگشت گرفت ... من فقط رفت رو میخوام آیا راهی هست ممنون میشم اگر دوستان برای San Francisco بهترین و ارزانترین ایرلاین رو معرفی کنید ..
سلام دوست عزیز
شما زمانی که گرین کارتتون رو دریافت کردید میتونید بدون پرداخت خروجی تشریف بیارید امریکا، ولی نه الان! اینو از کارمند فرودگاه پرسیدم.
در مورد بلیط، من هم همین مشکل واسم پیش اومد رفتم یک آژانس دیگه و گفتم ویزام مهاجرتیه و یک طرفه خریدم.
در خصوص بلیط ارزون معمولا تا جایی که میدونم ایرفلوت از همه ارزونتره ولی نمیدونم برای سن فرانسیسکو هم داره یا نه، اگه نداشت امارات هم قیمتش نسبتا مناسبه (از ایرلاینهای اروپایی در زمانی که من میخواستم بیام ارزونتر بود) موفق باشید
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا[/font]
[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اقای علی رضا فرمودند که مشکل رو اینجا مطرح کنم که دوستان با تجربه شاید کمکی بتونن بکنن
من امروز ریجکت شدم
بخاطر اینکه در قسمت بچه سال گذشته نوشته بود اپشنال(سالهای قبل نیود و من همیشه پر می کردم)
من هم اسم بچه ام که با مادرش زندگی می کنه رو نیاوردم
اونا هم یه برگ قرمز دادن
هر چی گفتم بابا اپشنال یعنی چی پس
جواب ندادن
فکر می کنید راهی هست
یا وکیلی که بتونه پیگیر شه ، یا نامه ای یه جایی
هنوز انکارام
قربون همتون
امیدوارم هیچ.قت حالتون مثل حال الانم نشه
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
ما الان 22 روزه که از پورت سان فرانسیسکو وارد شدیم ودر سن خوزه اسکان داریم . هنوز نه نامه ول کام نه گرین کارت نیامده برای سوشیال هم که اقدام کردیم دو تادفتر رفتیم گه گفتن تا گرین کارت نیاد نمی شه به نظرتون ایا کاری می تونیم بکنیم که اینها رو پیگیری کنیم ؟ممنون از راهنمایی تون
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
free_free عزیز چه خبر؟ گرین کارتتون امد؟
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-20 ساعت 19:01)farnaz82 نوشته: free_free عزیز چه خبر؟ گرین کارتتون امد؟
فرناز جون شما از کدام فرودگاه وارد U.S شدید؟ و اومدن گرینکارتتون چند روز طول کشید؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-19 ساعت 22:22)REZA1390 نوشته: دوستان سلام
ما الان 22 روزه که از پورت سان فرانسیسکو وارد شدیم ودر سن خوزه اسکان داریم . هنوز نه نامه ول کام نه گرین کارت نیامده برای سوشیال هم که اقدام کردیم دو تادفتر رفتیم گه گفتن تا گرین کارت نیاد نمی شه به نظرتون ایا کاری می تونیم بکنیم که اینها رو پیگیری کنیم ؟ممنون از راهنمایی تون
سلام دوست عزیز. نگران نباش.
منم از طریق سانفرانسیسکو وارد شدم.
گرین کارتم چیزی حدود 40 روز طول کشید تا بیاد.
ولی سوشال با مراجعه به یه دفتر بعد از 4 روز به اون آدرسی که دادم ارسال شد. ازم گرین کارتم نخواستم.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug