موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
ما بالا خره با مراجعه به یک دفتر دیگه تونستیم امروز اس اس ان بگیریم .فعلا یک پرینت بهمون داد که شماره سوشیال روی اون نوشته شده .این در حالی بود که دو روز پیش که متصدی دفتر دیگه ما رو ثبت نام کرده بود وگفت که زود تر از یک هفته شمارتون اماده نمی شه . دوستان درست اینجا امریکاست اما من فکر می کنم یا کارمندان اطلاع کافی ندارن یا اینکه اینجا هم درجاتی از مسایل ایران وجود داره.به هر حال نتیجه عملی اینکه باید خسته نشد وترای کرد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-25 ساعت 06:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-25 ساعت 06:11 توسط tajvidi.)
سلام
ما تقریبا 3 هفته است که اومدیم. یه نامه اومده. به اسم ولکام ! رفتیم اداره سوشبال و تقاضا داده ایم برای نامبر ! داریم دنبال جا میگردیم و مدزسه بچه. اوضاع کار هم بسیار خراب است (البته برای یک مهندس عمران ایرانی در محدوده شمال شرق و نیو اینگلند.)
سلام
ما تقریبا 3 هفته است که اومدیم. یه نامه اومده. به اسم ولکام ! رفتیم اداره سوشبال و تقاضا داده ایم برای نامبر ! داریم دنبال جا میگردیم و مدزسه بچه. اوضاع کار هم بسیار خراب است (البته برای یک مهندس عمران ایرانی در محدوده شمال شرق و نیو اینگلند.)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-26 ساعت 03:44)free_free نوشته: دوستان کسی homesick گرفته یا فقط من گرفتم؟
بقیه بچه ها کجا رفتن؟ بیاین بگین کجایین
free_free نگران نباش من هم به این ویروس مبتلا شدم و هنوز هم خوب نشدم
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا[/font]
[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه ما هم با اینکه تجربه غربت را داشتیم مبتلا شدیم و هفته اول که من هر شب گریه میکردم اما هفته دوم چون می دونستم داریم برمیگردیم خوب بودم نمی دونم چرا اما من انجا فقط یه زندگی ماشینی دیدم با اینکه واقعا مهربون و کار راه بنداز بودند اما روح زندگی را نمیشه انجا دید شاید برای همین باشه که ما ها که عادت به های و هوی داریم اینجوری میشیم
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بالاخره یه چیزی هم یرا من اومد
سوشیال
یعد از 23 زور بالاخره سوشیال اومد ولی گرین کارت هنوز در هاله ای از ابهامه...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام براي سوشيال و گرين كارت حتماً بايستي آنجا باشيم يا مي توانيم برگرديم ايران