موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-18 ساعت 14:21)سامان صفایی نوشته: سلام دوستان
اقای علی رضا فرمودند که مشکل رو اینجا مطرح کنم که دوستان با تجربه شاید کمکی بتونن بکنن
من امروز ریجکت شدم
بخاطر اینکه در قسمت بچه سال گذشته نوشته بود اپشنال(سالهای قبل نیود و من همیشه پر می کردم)
من هم اسم بچه ام که با مادرش زندگی می کنه رو نیاوردم
اونا هم یه برگ قرمز دادن
هر چی گفتم بابا اپشنال یعنی چی پس
جواب ندادن
فکر می کنید راهی هست
یا وکیلی که بتونه پیگیر شه ، یا نامه ای یه جایی
هنوز انکارام
قربون همتون
امیدوارم هیچ.قت حالتون مثل حال الانم نشه
با سلام! متاسفانه چون ننوشتن فرزند از موارد رد کیس است و به صراحت در سایت وزارت امورخارجه قید شده, شما امکان اعتراض ندارید. امیدوارم در ادامه مسیر زندگی موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میخواستم ببینم کسی میدونه دفعهٔ اولی میریم آمریکا چقدر پول میتونیم با خودمون ببریم ؟ و اینکه اگه مثلا نفری ۳۰۰۰۰ تا ببریم چون ۲نفری باهم میشه ۶۰۰۰۰ جریمه ائی چیزی ازمون میگیرن؟
ممنون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
امروز نامه ول کام ما رسید.
یک سوال که برامون پیش امده اینه که : این A-Number همون اس اس ان هست یا نه ؟
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بنظر شما اگر دارنده گرین کارت بین 6 ماه و یک سال خارج از آمریکا باشد و قیل از یکسال به آمریکا وارد شود موقع ورود باید دلیل موجهی برای غیبت بیش از 6 ماه ارایه کند یا خیر؟
و اینکه اگر فردی در سال اول ورود به آمریکا پس از گزفتن گرین کارت و سوشیال به مدت یکسال (بین 6 ماه و یکسال) خارج از آمریکا یاشد و به موقع وارد شود قانونا بایستی سوابق گذشته آن شخص پاک شود در عین حالی که فرد مورد نظر چون خارج از آمریکا بوده است فاقد سوابق اقامتی درآمریکا می باشد... پس می توان به این نتیجه رسید افرادی که بعد از اولین سفرشان به آمریکا به مدت یکسال غیبت کنند عملا سوابقی برای از دست دادن ندارند و مشکلی برای آنها بوجود نمی آید...
لطفا اگر اشتباه گفتم تصحیح بفرمایید
ممنون
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
آره باید بچه های زیر 21 سال رو نوشت، کلا اسم بچه ها در صورتی که میخواهید شامل پرونده مهاجرت بشوند رو باید قید کرد. البته اگر دوباره قوانین جدید نذاشته باشن !! حالا اگر هم اسم همه ی بچه ها رو نوشتید هم بد نیست فوق آخرش میگن سنشون بیشتر از 21 هست و نمیتونند با شما مهاجرت کنند ،نه اینکه کلا کیس رو باطل اعلام کنند.
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-22 ساعت 08:46)boshra نوشته: (2011-11-22 ساعت 08:21)REZA1390 نوشته: دوستان سلام
امروز نامه ول کام ما رسید.
یک سوال که برامون پیش امده اینه که : این A-Number همون اس اس ان هست یا نه ؟
نه دوست عزییز
شماره گرین کارتت هست که میتونی ازش استفاده کنی
اس اس ان نامبر رو باید بری اداره سوشیال و درخواست بدی تا برات بیاد...
اس اس ان درواقع کد ملی شماست
(2011-11-22 ساعت 04:21)jk2011 نوشته: سلام
میخواستم ببینم کسی میدونه دفعهٔ اولی میریم آمریکا چقدر پول میتونیم با خودمون ببریم ؟ و اینکه اگه مثلا نفری ۳۰۰۰۰ تا ببریم چون ۲نفری باهم میشه ۶۰۰۰۰ جریمه ائی چیزی ازمون میگیرن؟
ممنون
فرقی نداره چه بار اول چه اخر قوانین مالی اینو میگه که از ایران می خوای بری باید خانواده ای 10000 تا باشه اما اونجا که ازت می پرسن باید براشون دقیق بنویسی چقدر پول داریو توضیح بدی که برای چی هست اما این مبلغ شما خیلی زیاده من بعید میدونم به همین راحتی ازتون بگذرند
سلام
بچه ها، ما تازه اومدیم، به نظر من تو فرودگاه ایران اگه مشکلی پیش نیاد، که نمیاد ( چون تو فرودگاه حتی نپرسیدن شما چقد دارین) اینطرف مشکلی پیش نمیاد که هیچ، تازه حوشحال هم میشن، افسر تو فرودگاه چند بار از ما معذرت خواهی کرد که معطل شدیم و تاکید کرد که ما خوشحال میشیم که ارز بیشتری وارد کشور میشه فقط باید بدونیم دقیقا چقدره، و تاکید کرد که همش مال خودتونه و هیچ مالیاتی بهش تعلق نمیگیره، ما 1 هفتست که اومدیم.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم