موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .. میخواستم بدونم آیا در فرودگاه دوبی میتونم ریال رو با دلار چنج کنم اگر این امکان هست تا چه میزان و با چه قیمتی .... ممنون میشم پاسخ بدید .
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-28 ساعت 04:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-28 ساعت 04:43 توسط AmericanHamid.)
سلام
گرین کارت من 10 روز پیش رفته به آدرسی که دادم . سوشیال هم حدود 17 روز پیش نامه دادند که تا دو هفته دیگه میاد ولی هنوز نیومده. امیدوارم بعد این تعطیلی ها بیاد.
راستی چرا من homesick نمیشم براتون حسودیم میشه.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تبریک به همه دوستانی که الان رسیدن به آمریکا و منتظرن که گرین کارت و بقیه مدارکشون بدستشون برسه
چند تا سوال داشتم اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم:
1- چه مقدار پول میشه با خودت ببری؟
(10000 دلار واسه هر نفر یا 10000 دلار واسه هر خانواده)
2- اگه کسی بچه خردسال داشته باشه واسه بیمه درمان کمکی میکنن یا نه؟
و برای بیمه درمان افراد بزرگسال باید چکار کرد؟
3- آیا کسی با خودش دارو از ایران برده و آیا نیازی به تائیدیه نسخه پزشکی از مرجع خاصی داره؟
ببخشید زیاد سوال کردم با تشکر و آرزوی موفقیت واسه همه
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
امروز گرین کارتهای ما بالاخره رسید. جالبه که دو بار هم برامون نامه ول کام امد.
انشا الله مراحل مهاجرت بقیه دوستان هم بزودی وبخوبی طی بشه .
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-29 ساعت 03:13)ramin_ad نوشته: (2011-11-28 ساعت 13:00)sare نوشته: (2011-11-28 ساعت 11:45)hoda2012 نوشته: سلام و تبریک به همه دوستانی که الان رسیدن به آمریکا و منتظرن که گرین کارت و بقیه مدارکشون بدستشون برسه
چند تا سوال داشتم اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم:
1- چه مقدار پول میشه با خودت ببری؟
(10000 دلار واسه هر نفر یا 10000 دلار واسه هر خانواده)
2- اگه کسی بچه خردسال داشته باشه واسه بیمه درمان کمکی میکنن یا نه؟
و برای بیمه درمان افراد بزرگسال باید چکار کرد؟
3- آیا کسی با خودش دارو از ایران برده و آیا نیازی به تائیدیه نسخه پزشکی از مرجع خاصی داره؟
ببخشید زیاد سوال کردم با تشکر و آرزوی موفقیت واسه همه
دوست عزيز سلام
تقريباً تمامي پاسخهاي شما در همين تاپيك وجود داره و فقط بايد از امكان شگفت انگيز جستجو استفاده بفرمائين تا جواب سئوالاتون رو بگيرين
اما جواب سئوالاتون :
1- هر چقدر كه بخواين مي تونين با خودتون ببرين و به اين پول مالياتي تعلق نميگيره ، فقط مشكل اصلي فرودگاه ايرانه كه ممكنه بهتون گير بده و بعنوان قاچاق ارز ضبط كنه يا لطف كنه و بگه هر چقدر كه بيشتر از 5000 دلار براي هر نفر دارين ، لطف كنين همراهتون برگردونن
2- جواب سئوال دومتون رو بايد دوستاني كه اونطرف هستن بدن و توي اين تاپيك هم من نديدم
3- در خصوص دارو مشكلي وجود نداره و دوستان بردن ، جائي هم چك نشده و نسخه اي هم نداشتن (داشتن دارو توصيه ميشه ، چون قيمت دارو اونطرف خيلي خيلي گرون هست) ، اما خوب ممكنه ريسك داشته باشه و ريسكش هم اينه كه ممكنه مامور گمرك ايالات متحده جلوي چشمتون داروتون رو بريزه توي سطل زباله ، اما خوب به ريسكش مي ارزه ، من جاي شما باشم مي برم
موفق باشين
همونجوری ک سار خانوم گفتن،جواب سوال ۱ همینه
سوال ۲:میشه ی حرکتی زد.یه ذره سخته.باید سابقه کار داشته باشین برای گرفتن " FA " بیمه هم شامل یون میشه.
۳:دارو هم مشکلی نیست،یعنی من مشکلی نداشتم.نیاز نیست مسکن بیارین البته اگه نوع خیلی خاص مصرف نمیکنین.اینجا سوپر مارکتها و فروشگها دارن
آنتین بیوتیک گرونه و داروی بیماری خاص ک بدون نسخه نمیدن
محدودیتی هم فّک نمکنم داشته باشه،من ۲ کیلو از بارم دارو بود
دوست عزیز! در مورد سوال دومتان نیازی به کار و... نیست فقط باید بهشون ثابت بشه توان مالی ندارید و اونموقع بچه را بیمه دولتی میکنند که تو مسئله سیتیزن شدن تاثیر نداره (چون تجربه دوستان را انتقال کردم بهتره برای اطلاع بیشتر به district school محلتان مراجع کنید). موفق باشید
-
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .