موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.ميخواستم
بدونم ما با گرين كارت ميتونيم بدون ويزا به كانادا بريم يا خير؟با تشكر
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خواهرم رفت...
تاریخ ورود به آمریکا: دسامبر 2011
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-23 ساعت 21:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-23 ساعت 22:15 توسط Masoudpish.)
سلام
خواهرم رفت...
[/quote]
خدای من چقدر خوشحال شدم . به افتخار اولین مهاجرسراییه 2012
[/quote]
دوست خوبم ، فكر كنم اولين مهاجر سرايي 2012 ، Masoudpish بودند كه رفتن هيوستن( پست 2224).
[/quote]
هفته پیش من یه پیام دادم به یکی از مدیران که این تاپیک رو واسه بچه های 2012 راه بندازه به همین خاطر مجبور شدم ورودم رو توی همین تاپیک اعلام کنم، امروز مثل اینکه این تاپیک ایحاد شده.
خیلی ممنون از یادآوری افشین جان ای کاش یه نفر واسه ما هورا میکشید
از بچه های 2012 این شانس رو داشتم که اولین کسی باشم که تو این سایت نامه مصاحبه، گرفتن ویزا و ورودش رو اعلام کردم. بازم میگم همش لطف همه بجه هایی که اینجا دور همیم.
F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
5 jan با لوفتانزا نبود کسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای من از آمریکا بلیت از هواپیمایی امارات تهیه کرده اند. کسی اطلاع داره که در پرواز با هواپیمایی امارات با توقف در دبی، در اولین پرواز ویزای ترانزیت لازمه؟ (به علت این که اولین سفر هست هنوز گرین کارت ندارم و فقط همون استمپ امیگرنت ویزا روی پاسپورتم هست.)
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-24 ساعت 23:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-25 ساعت 01:11 توسط Masoudpish.)
[/quote]
سلام به شما دوست خوبم
ما چون بيشتر تو آنكارا سير مي كنيم گاهي فراموش مي كنيم براي دوستان خوبي كه جاهاي ديگه مصاحبه داشتند هورا بكشيم.ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازه است. پس اينم يه هورا به افتخار شما Masoudpish عزيز : هوررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا
[/quote]
آقا افشین سلام، باور کن راضی نبودیم خودتو تو زحمت بندازی
به هر حال خیلی لطف کردی ممنون
من الان با امروز 19 روزه اینجام هیچ خبری از کارت ها نیسته دیگه دارم کلافه میشم دیروز رفتم Comerica Bank میگه اس اس ان داری.
دوشنبه که تعطیله، بذار سه شنبه میرم هر جور شده سوشال سکوریتیه رو میگیرم
پرواز ترانزیت با امارات برای امارات ویزا نمیخواد، موقع ورود به سالن، خروج ندارید و فقط گیتی رو که شمارش رو کارت پرواز دومتون نوشته رو پیدا کنید همین.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
خیلی براتون خوشحالم آقای مسعود امیدوارم که اونجا موفق باشید
درسته که هر مرحله از این 7خان ا.و.با.م ا استرس های خودش رو داره ولی اگه به مایی که تازه منتظر کارنت شدن هستیم فکر کنید میبینید که دیگه مراحل آخر از این 7 خانید اون وقت بیشتر انرژی میگیرید. امیدورام که به زودی هم ssn هم گرین کارتتون رو بگیرید تا هورای آخر رو هم بکشیم با هم
برای ما هم آرزوهای خوب کنید که به غول مرحله آخر برسیم مثله شما
[/quote]
خانم فرانک عزیز مرسی از پاسخت، من هم براتون اول از همه گرفتن ویزا و موفقیتهای بیشتر آرزو میکنم. میدونم چی میگید خیلی از همین بچه ها تو این سایت منتظرند کارنت بشن و مدت زیادی رو انتظار میکشند به همشون یه خسته نباشید میگم و دعا میکنم گرفتن ویزای یک ضرب و اعلام ورودشون بهترین خبری باشه که تو این وبسایت می بینم.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام ظاهرا مشكلات دنبال ما ميدود وكلي مارا نگران كرده اون اينكه همسر من چون بهش كلرينس خورد دو بار به انكارا رفت و بار دوم هنگام برگشت بليط گير نياورد و زميني برگشت سه راهي خوي جلوش را گرفتند وبه ويزا گير دادند و اون گفت ويزا به خاطر مريضي هستش و حالا بعداز سه ماه به خونه زنگ و مدارك پزشكي را از ما خواستند خودتون ميدونيد توي اين شرايط و اينكه اون ها دنبال هر كي ميگردند كه جاسوسش كنند و درد سر درست كنند چقدر اضطراب آور هست ازحدود 3 ماه پيش الان تازه پيگيري كردند دوم اينكه ايشون واقعا مشكل پزشكي دارند الان در ضمن گفته تنها ميره حالا حسابي گيج شديم نكنه برامون مشكل ساز بشه ايا كسي را تا به حال اينجوري خواستند