موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-20 ساعت 20:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-20 ساعت 20:59 توسط الی الی.)
سلام به همه
کسی جواب سوالات Tenesy رو نمیده!!!!! سوال های اون برای منم سواله....لطفا راهنماییمون کنید. :
جدا از بحث تهیه بلیط و ...
هنگام ورود به آمریکا ، در بدو ورود در فرودگاه به کجا مراجعه و چه مراحلی باید انجام بدیم؟ چه مدارکی باید همراه داشته باشیم؟ (جز اون پوشه که توسفارت دادن)
اگه بخوایم ورودمون به یه ایالت باشه ولی بعد از 2 هفته بریم ایالت دیگه بمونیم بهتره آدرس کدوم رو بدیم؟
و اگر آدرس ایالتی باشه که بعد دو هفته میریم هنگام ورود به شهر اول لازمه بازم برای دریافت سوشیال نامبر به سازمانش مراجعه کنیم؟
قضیه دارایی هایی که باید هنگام ورود به آمریکا اعلام کنیم، تا چقدرمیشه؟ مثلا بگیم می خوایم خونه بخریم و مبلغ بالا باشه اشکالی داره؟
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید در اختیار من و سایر دوستان قرار دهید.
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان تبریک به همتون که دارید تدارک سفر رو میبینید .عذرخواهی میکنم که در تا÷یک نا مناسب سوالم رو میپرسم ولی چاره چیه که دوستان قدیم به خاطر ویروس و این حرف ها کمتر به فیسبوک و تاپیک های مختلفش سر میزنند.
و اما سوال من:
13 ژانویه کیس ما در صفحه کلیرشده ها ظاهر شد منتها با یک ستاره شوم
از اون روز تا حالا هنوز نفهمیدیم من کلیر شدم یا همسرم(ایشون برنده اصلی هستند) کسایی که وضعیت ما رو داشتند بفرمایند اصلا میشه برنده اصلی کلیر نشه و همراهش بشه؟
آیا وقتی نفر دوم هم کلیر شه ستاره خود به خود برداشته میشه؟
به ما 9 سوالی داده بودند و آفیسر به همسرم گفت چون راجع به شغلت متوجه نشدم این سوالا رو پر کن بنابر این فقط اون سوالا رو جواب داد و من نه؟ این میتونه تاثیر گذار باشه؟
ما تا 3 می برا گرفتن ویزا وقت داریم و پاسپورتمون ماه جون 8 ماه ازاعتبارش باقی میمونه الان میتونیم برا تعویض پاس اقدام کنیم یا دیگه ویزا با شماره پاس قبلی صادر شده؟
ممنون از وقتی که میذارید و نیازمند دعای خیرتون.
شماره کیس :2012AS10XXX
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که مشهد تشریف دارن و میخوان به آمریکا پول بفرستند و به مشکل خوردند بنده چون خودم این مشکل رو داشتم و از یه طریقی اونو حل کردم اگه نیاز یود به بنده پیام خصوصی بدن...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یادمه یه جایی خوندم که یکی از مدیران این سایت به کاربری خطاب کرده بودند که وظیفه ما جواب دادن به سوالات شما نیست، ما هم چنین انتظاری نداریم و اینکه این وبسایت از آن شماست حرفی نسیت. ولی این وبسایت پر از ویروس و تروجان شده و حتی اعتراض دوستان و ایمیل های من هنوز نتونسته بعد از گذشت حدود 3 ماه این مشکل رو حل کنه شما فکر میکنید اخراج و کنترل کاربران مهمتر از پاکسازی این وبسایته؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
اگر کسی اوایل الی اواسط مارچ که میشه اسفند می خواد بره " لوس آنجلس" ، بیلط گرفته یا می خوادبگیره لطفا به من پیغام بده.
مرسی
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
تاریخ کارنت شدن کیسecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی میدونه کل مراحل مربوط به ورود به آمریکا در فرودگاه چقدر طول میکشه ؟
من 14:45 میرسم آمریکا و میخوام پرواز بعدیم رو 17 بگیرم . یکی میشه کمک کنه لطفا .................
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-31 ساعت 20:25)mehdi3261 نوشته: بچه ها کسی میدونه کل مراحل مربوط به ورود به آمریکا در فرودگاه چقدر طول میکشه ؟
من 14:45 میرسم آمریکا و میخوام پرواز بعدیم رو 17 بگیرم . یکی میشه کمک کنه لطفا .................
به نظر من كمه. چون پروسه انجام كاراي مهاجرت و گرفتن بارو گشتن چمدونام تو فرودگاه براي خودم بيش از دو ساعت طول كشيد. اينم حساب كن كه فرودگاه رو بلد نيستين و چه بسا فاصله ترمينال داخلي با خارجي كم نباشه و مجبور بشين جابجا بشين اونم با كلي بار كه بايد همه چمدونا رو به اون پروازم تحويل بدين.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و درود
پاسپورت من و همسرم موقع صدور ویزا 1 سال اعتبار داره ممکنه تا ما بخوایم بیایم از این اعتبار 7-8 ماه مونده باشه، تو فرودگاه u.s. به این قضیه گیر نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سفرای بعدیمون چه طور؟ اگه گرینکارت تو مدتی که اونجا هستیم به دستمون نرسه.. با پاس بی اعتبار چه کنیم؟؟؟
البته به امید خدا 99.99% که گرین کارت تا سفر بعدی یا به دست خودمون یا آشنایانمون میرسه و برامون میفرستن ایران. ولی باز اگه مشکلی ممکنه پیش بیاد راهنماییم کنید و موارد احتیاطی رو سر این قضیه اعتبار پاسپورت بهم خاطر نشان کنید
مرسی دوستان
شماره کیس :2012AS10XXX
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند