موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
rayan.s دوست عزیز وعصبانی
راستش را بخواهی علت اینکه من سفرنامه ی مصاحبه ام رو که توی ابوظبی بود ننوشتم این بود که هیچ چیز جدیدی نداشت من تمام سفرنامه های دوستان رو خوندم و سفرنامه من تکراری میشد چون مورد جدیدی نداشت .احساس کردم نیازی نیست اما این سفر نامه فرق داره من خودم تعداد کمی سفرنامه از اولین ورود به امریکا دیدم خیلی دوست داشتم بیشتر اشنا بشم وحتما انشااله سفرنامه امریکا رو تقدیم میکنم. این سایت و اعضای با محبتش خیلی به من کمک کردن ومن از همه انها و همینطور شما ممنونم.
موضوعها: 28
رتبه:
50
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان من بالاخره بلیط گرفتم. آنکارا - استانبول - نیویورک - لس آنجلس
تا نیویورک با ترکیش می تونم ۲ تا چمدون ببرم. ولی از نیویورک تا لس آنجلس با امریکن ایرلاینز باید برم که فقط می تونم یدونه چمدون ببرم.
حالا سوال اینه که چمدون دوم به نظرتون جریمه اش چقدر میشه ؟ (کیلویی چند؟) مشکلی به وجود نمیاد اگر من دوتا چمدون ببرم و جریمه اش رو بدم؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-17 ساعت 17:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-17 ساعت 18:06 توسط coming soon.)
ضمن عذر خواهی از مدیران محترم و دلسوز این سایت لازم میدونم درد و دلی را با همه عزیزان در میان بگذارم :
دوستان وضعیت ما الان به گونه ای هست که میشه گفت حدود 90در صد با کلیرنس موفق به اخذ ویزا شده ایم و یا خیلی ها هم هستند که هنوز کلیر نشده و در انتظار طاقت فرسای کلیرنس بسر میبرند .باور کنید خیلی از ما ها دست و دلمان به هیچ کار نمی ره چون واقعا بلا تکلیف هستیم و نمی دونیم که آخر این داستان چگونه به آخر خواهد رسید و در رابطه با همین انتظار و گوش به زنگ بودن برای دریافت خبرهای خوش از نتیجه کلیرنس همین بس که به قول شاعر :
مزن ای عدو به تیرم که بدین سبب نمیرم
خبرش بگو که جانم بدهم به مژدگانی
حال با در نظر گرفتن این مطلب آیا بیشترین نیاز ما در شرایط فعلی با علم و درک شرایط فعلی ،آرامش و خویشتن داری و دستگیری از یکدیگر نمی باشد تا مشاجرات لفظی که جزء استرس نا خواسته به خود ودیگران و ایجاد کدورتهای بی مورد نتیجه دیگری به دنبال نخواهد داشت . همه ما قطعا برای یکبار هم که شده به تاپیک 2011 در یک نگاه سری زده ایم . با نهایت احترامی که برای باقی دوستان قائل هستم بالای 95 در صد از دوستان جزء قشر فرهیخته و تحصیل کرده هستند هر چند که معتقد هستم سواد ، نشان دهنده کمالات انسانی نیست ولیکن از انسانهای تحصیل کرده انتظار داشتن کمالات درخور آنها میرود که الحمدلله در بین مهاجرسرائیان عزیز کم نیست و این مطلب مسئولیت و تعهد ما و همچنین انتظارات را در بر خورد با مسائل و مشکلات وهمچنین تحمل یکدیگر بالاتر خواهد برد که با مسائل پخته تر و حساب شده تر برخورد نمائیم .لذا عاجزانه از دوستان تقاضامندم که در ماههای پایانی لاتاری 2011 با صبر و ایمان و بالا نگه داشتن همه ظرفیت های خودشان سعی در رفع مشکلات همدیگر داشته باشند تا خداوند منان نیز لطفش را شامل حال همه ما بکند . شاید این مطلب قدری بی ربط با این تاپیک باشد ولی کامنتهای پیشین از دوستان بسیار عزیز،با تجربه ، دوست داشتنی و محترم رو دیدم که ضرورت این درد دل و در من ایجاد کرد لذا حذف این کامنت رو به عهده مدیران محترم میگذارم . در پایان مطالبم رو با یک شعر دیگه به پایان میرسونم :
دلم از سینه به تنگ است خدایا برهان
هر کجا در قفسی مرغ گرفتاری هست
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-17 ساعت 20:27)Hornet نوشته: سلام دوستان عزیز
یک سوال داشتم که شاید تکراری باشد، ببخشید
میخواستم بدونم با توجه به اینکه انتهای فرآیند لاتاری آخر سپتامبر می باشد، آیا بعد از گرفتن ویزا تا انتهای اعتبار آن میتونیم وارد آمریکا بشیم یا باید قبل از آخر سپتامبر وارد خاک آمریکا بشیم
ممنونم
با سلام به شما، والله تا اونجایی که من میدونم فقط صدور ویزا تا پایان سپتامبر مهلت داره اما ورود به امریکا نه.(مثلا کسی که 30 سپتامبر ویزا گرفت تا مدت زمان اعتبار ویزاش که معمولا 6 ماه است فرصت ورود به امریکارو داره) یه چیز دیگه،مثلا کسی که 30 سپتامبر ویزا بگیره هر کار هم بکنه که نمیتونه قبل از سپتامبر وارد امریکا بشه که .
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز، کسی تجربه سفر به کانادا با مهری که توی پاسپورت زدن رو داره؟ من از پلیس فرودگاه که پرسیدم گفت این مهر حکم گرین کارت رو تا یک سال داره و در مورد سفر به کانادا گفت بستگی داره نظر پلیس کانادا نسبت ایرانی ها چی باشه! در ضمن به ما گفت گرین کارتتون بین 3 تا 6 ماه دیگه می رسه......
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز از اونجایی که هزینه بیمه ماشین برای ما تازه واردا خیلی بالاست، یکی از مسئولای بیمه به من گفت که اگه سابقه بیمه از کشورت بیاری تخفیف می دیم. کسانی که از ایران میان اگه سابقه بیمه ماشینتون توی ایران خوبه، نمی دونم راهی داره یا نه، ولی اگه می تونید ترجمه ای چیزی ازش بیارید شاید بدردتون خورد...
با همدیگه هم مهربون باشید که میاید اینجا دلتون می گیره، کسی رو ندارید همدیگرو داشته باشیدددد از ما گفتن بود...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند