2011-06-18 ساعت 10:59
(2011-06-17 ساعت 15:48)zohreh36 نوشته:با سلام به شما بعد از ورود به امریکا ودر تایید حرف دوستمون فکر کنم شما میتونید فقط از طریق مرز زمینی وارد کانادا بشید.بیشتر تحقیق کنید.دوستان آگاه اظهار تظر بفرمایید(2011-06-17 ساعت 10:38)frozen mind نوشته:دوست محترم لارم دیدم که از این پاسخ کوتاه ومفیدتون تشکر کنم.(2011-06-17 ساعت 04:06)zohreh36 نوشته: سلام دوستان من یک سوال داشتم از دوستانی که اطلاع دارند ممنون میشم جواب بدن .بعذ از اینکه ویزا رو انشاله گرفتم ایا اول میتونم برم کانادا و مدتی باشم و قبل از ایکسپایر ویزا بعد وارد خاک امریکا بشم یاباید حتما ورودم به امریکا باشه بعدبرم به کانادا.ممنون از جوابتون
دوست گرامي، شما تا قبل از پايان اعتبار ويزاتون، به شرط داشتن ويزاي كانادا مي تونين اول به كانادا سفر كنين و بعد از اونجا وارد آمريكا بشين.
(2011-06-17 ساعت 07:19)rayan.s نوشته: این شکلک مسخره بازی نیست اگر بود امکان استفاده اش تو سایت مهیا نبود. سوال شما شایسته و برازنده این سایت نبود که دارید میاد آمریکا متوجه نیستید که ویزا آمریکا برای ورود به آمریکاست نه کانادا یا هرکشور دیگری.تو این سایت متاسفانه خیلی ها دنبال کلاس و امثالهم هستند ...آخه کسی که میخواد بره پیش فامیلش تو کانادا یکبار با فامیلشان در این مورد حرف بزنه متوجه میشه که مگه با ویزای آمریکا میشه رفت افغانستان که بشه رفت کانادا... اون یکی میاد مییگه تو مدتی که آمریکا بودم با چند نفر در مورد سرمایه گذاری صحبت کردم ایندفعه که برم میخوام 20هزار تا بیارم برای سرمایه گذاری و بعد 10 نفرم لایک میزنن و بدون اینکه بگن آخه بابا با 20هزار دلار تو تهران نمیشه سرمایه گذاری برای شروع یه کار را کرد پس چطور تو آمریکا میشه؟ یه عزیز دیگه میگه من با نوشتن سفرنامه از آمریکا دینم را به سایت ادا میکنم بعد سوالش رو میپرسه حالا بری تو جدول 2011 نگاه کنی مشخصاتش نیست سفرنامه ایی بابت رفتن به مصاحبه ننوشته ....... بعد دوستمونم میاد میگه ایرانیها خیلی باهوشند... مدیران گرامی دوست داشتید پاک کنید به هرحال اینها حقیقتهایی که خیلی ها دوست ندارند بشنوند.موفق باشیددرجواب شما که ده خط توضیح اضافه دادید خواستم بگم من نه شمارو میشناسم که بخوام برای شما کلاس بزارم و فکر میکنم سنم اجازه این صحبت ها رو نمیده و بهتر بود مثل دوستمان که جواب کوتاه و مفیدی دادند شما هم همینکارو میکردید و این سایت جهت دادن اطلاعات است نه مورد تمسخر قرار دادن دیگران