موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-23 ساعت 23:01)saeedproo نوشته: (2011-06-23 ساعت 18:44)sunrise نوشته: سلام دوستان ،همسر من تا 10روز دیگه داره میره امریکا تا گرین کارتشو فعال کنه اما از اونجایی که ویزای من هنوز نیومده میخواد بعد ازگرفتن گرین کارتش زود برگرده ایران،میخواستم بپرسم حدودا چقدر طول میکشه تا گرین کارتش بیاد ؟ ویزاش رو هم با دریافت برگه ابی گرفته و کلیر شده ایا باز هم در اونجا اف بی آِی چک میخوره و اومدن گرین کارتش زمان میبره یا تا 3-2 هفته بعد از ورودش میاد تا بتونه واسه بلیط برگشتش برنامه ریزی کنه؟ ممنون
دوسته عزیز سوشیال 10 تا 12 روز گرین کارت هم بین 20 تا 25 روز . البته بستگی به ایالت هم داره ها من از تگزاس و کالیفرنیا گفتم .
خیلی ممنون از پاسختون دوست عزیز،من همسرم به کالیفرنیا میره.
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان مهاجر سرایی خوب
از کمک همه متشکرم
ما بلاخره رسیدیم آمریکا
امدیم فیلادلفیا
ازما تو فرودگاه سی دی رو نخواستن؟!
و راحت وارد شدیم
به اداره SSN رفتیم گفت باید صبر کنین گرین کارتتون بیاد؟؟؟؟؟؟؟
جالب اینکه تو فرودگاه هم به ما گفتن ممکن تا 6 ماه گرین کارت نیاد؟؟؟/
کسی خبر داره ؟؟ قانون عوض شده؟؟؟؟؟
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
من که گفتم اما دوستان قبول نکردند
قانون عوض شده و میگه اگر تا 21 روز گرین نیامد برید اداره اس اس ان و دوباره پروسه به جریان می افته این اتفاق هر 21 روز اگر براتون نیامد باید تکرار بشه
ضمن اینکه دیگه به شما شماره اس اس ان نمیدهند همونی که توی فرودگاه داره رو پروندتون می نویسه باید سریع یادداشت کنید
ضمنا اینکه قوانین فرودگاه ها با هم خیلی فرق داره....
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تجربه سفر یا امارات یا ترکیش را دارند :
هوای داخل هواپیما چگونه هست ما برای جولای پرواز داریم می خواستم بدانم آیا برای بچه ها لباس گرم برداریم .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-25 ساعت 19:44)amir53 نوشته: دوستانی که تجربه سفر یا امارات یا ترکیش را دارند :
هوای داخل هواپیما چگونه هست ما برای جولای پرواز داریم می خواستم بدانم آیا برای بچه ها لباس گرم برداریم .
من كلاً آدم گرمايي هستم، اما هميشه توي هواپيما اين مشكل رو دارم كه سردم ميشه. بيشتر به خاطر عدم تحرك، اختلال خواب و همچنين كاهش طبيعي دماي بدن در ساعات شب هست، كه البته به راحتي با يه پتو كه بهتون ميدن مشكل قابل حل هستش...
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-26 ساعت 17:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-26 ساعت 18:38 توسط frozen mind.)
دوستان عزیز
لطفا" در تاپیکها موضوعات و سووالات کلیدی رو مطرح کنید که گره ای از کار دوستان باز بشه..من فکر نمیکنم که مطرح کردن" دمای داخل هواپیما" سوال مناسبی برای این تاپیک و کلا" برای این سایت باشه.این دسته موضوعات رو میشه براحتی از جای دیگه هم پرسید و کافیه تجربه سفر قبل رو داشته باشین که دارین قطعا".چون دمای همه هواپیما ها اون بالا یکی هستد.امارات و ترکیش و لوفتهانزا و .... نداره.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان با معرفت وگل مهاجرسریی
من ۷ روزه که با خانمم وارد هوستون شدیم متاسفانه اینترنت لب تابم وصل نمیشه و هنوز نتونستم درستش کنم دارم با کمک بهنویس مینویسم پیشاپیش به خاطره غلطهای املائی معذرت میخوام .
پرواز ما امارت بود و به جز طولانی بودن مدتش که۱۶ ساعت بود هیچ مشکله دیگه یی نداشت و پذیرا یی هم خیلی خوب بود. ما بعد از وارد شدن به فرودگاه به راهنمایی که اونجا ایستاده بود گفتیم که ویزای اقامت داریم و ما رو به صف دیگه یی راهنمایی کردن مثل قسمتهایی که در فرودگاه دبی هست و وقتی نوبتمون شد پاکت زرد رو به مأمور دادیم ایشون هم هیچ سوالی نپرسید فقط پاکتو باز کرد و توی کامپیوترش یه چیزایی رو وارد کرد بعد هم یه پلیس صدا زد پاکتو داد دستش به ما گفت باهاش برید اون هم مارو به یه سالن دیگه برد اونجا منتظر نشستیم تا اینکه یه پلیس خانم صدامون زد یه ورق گذاشت جلومون و گفت امضا کنید بعد هم کنار امضا اثر انگشت زدیم، عکس قفسه سینه رو هم نخواستن یه کم بعد همون خانم پلیس پسپرتها مون رو داد با یه کاغذ سفید که روش نوشته بود ممکنه تا ۱ سال گرین کارتتون طول بکشه و با این مهر توی پاسپورت میتونید برای گواهی نامه بانک و... اقدام کنید. خلاصه تازه اومدیم دنبال چمدونمون با سلام و سلوات رفتیم برا بازرسی ما زعفران خرما پسته انجیر فندق آجیل انواع سبزی خشک و خلاصه کلی خوراکی داشتیم جالبه بگم قسمت بیشترش رو داشتیم از طرف دوستان اینجا برای بستگانشون در آمریکا میبیردیم،توی فرمی که داخل هواپیما دادن با صداقت تمام هرچی داشتیم علامت زدیم یه جاش هم پرسیده بود بیشتر از ۱۰۰۰۰ دلار دارید اون رو هم زادیم بله , فکر میکردیم خیلی معطل بشیم وقتی چمدونا از دستگاه ردّ شد آقای مسئولش پرسید خوراکی دارید؟ گفتیم بله گفت سبزی دارید ؟گفتیم فقط خشک بعد گفت بیشتر از ۱۰۰۰۰ دلار دارید ؟گفتیم بله بعد گفت بفرمایید و مارو به راه خروجی راهنمایی کرد ما هم خوشحال و خندون اومدیم تمام اینها کلا یک ساعت و نیم طول کشید .پریروز رفتیم اداره مهاجرت و اونجا گفتن باید صبر کنید تا یک ماه بعد اگر تا اون موقع نیومد مراجعه کنید دوستان سعی کردم با جزئیات بنویسم بلکه مفید باشه از دوستانی که تازگیا رفتن یه سوال دارم مهری که توی پاسپورت ما موقع ورود زدن هیچ شمارهای روش نیست و بیضی شکل هست میخواستم بدونم مهر شما هم همینطوره؟ پس اینکه میگفتن شماره گرین کارت روی مهر هست جریانش چیه؟لطفا راهنمایی کنید.تا حالا یه سری اطلاعات کلی راجع به هیوستون گرفتم که حتما در اولین فرصت مینویسم و هر سوالی هست بنده در خدمتم این سایت و اعضأ خوبش خیلی به من کمک کردن خوشحال میشم منم کمکی کرده باشم فعلا خداحافظ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
shabnam جان دوست گرامی
تا جایی که من متوجه شدم برای پیگیری گرین کارت وssn باید به این سایتuscis.gov مراجعه کنی واز طریق راهنمایی این سایت گرین کارتتون را پیگیری کنید.میشه لطفا بگید مهری که تو پاسپورت شما موقع ورود زدند شماره گرین کرتتون توش نوشته یا نه؟مهره ما بیضی شکل هست و هیچ شمارهای روش نیست.