موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
میبخشید من میخوام حذف کنم این پست رو ولی پستهای بعد از اون بی معنی میشن. اگر واقعا این مسئله واقعی نیست لطفا مدیر محترم کل ارسالها رو زحمت بکشید حذف کنید یا اگر بنده حذف کنم موردی نیست ؟
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
2011-07-04 ساعت 13:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-04 ساعت 13:22 توسط Ali Sepehr.)
دوستان بنظر من این مساله در حد یک شایعه است و من با توجه به اینکه منابع رسمی این مساله رو تایید نکردند یک احتمال میدم اونم اینه که این خبر توسط خود شرکت ایران ایر منتشر شده برای ترسوندن مردم و اینکه بگند ببینید تحریم ها مردم رو نشونه گرفته و همچنین عواید اینکه بازنشستگان ایران ایر که مقیم یا سیتیزن آمریکا هستند حقوقشون رو نگیرند بسیار زیاد هست.
یجورایی هم با توچه به اینکه نمی تونند رسما بگند ما کسانی که مقیم یا سیتیزن آمریکا هستند رو برای پروازهای حتی داخلی مون تحریم می کنیم بیاند از این کلک استفاده کنند تا بقولی مقابله به مثل کرده باشند.
بنظرم تا زمانی که منابع رسمی این خبر رو تایید نکردند فقط در حد یک شایعه است.
یک سوال از بازنشستگان ایران ایر دارم که اگر کسی می شناستشون لطفا بپرسه و جواب بده : آیا حقوق بازنشستگی شون رو از خود ایران ایر می گیرند یا بیمه تامین اجتماعی یا سازمان بازنشستگی کشوری؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی اطلاعاتی در مورد گواهینامه در houston داره؟ چی کار باید بکنیم کجا بریم؟ نمونه سوال؟؟؟/
شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-04 ساعت 20:08)shery نوشته: سلام
کسی اطلاعاتی در مورد گواهینامه در houston داره؟ چی کار باید بکنیم کجا بریم؟ نمونه سوال؟؟؟/
شما باید به دفاتر DPS یا Driver License Office مراجعه کنید.
مدارک لازم هم کارت سوشال و گرین کارت هست که حتما باید همراهتون باشه.
مبلغ ۲۵$ هم باید همون جا به صورت نقد پرداخت کنید.
باید که تکمیل فرم باید امتحان تئوری را به صورت کامپیوتر و کامل انگلیسی انجام بعدی (چون در تگزاس برخلاف کالیفرنیا امتحان فارسی نداریم)
بعد از قبولی باید نوبت برای امتحان عملی بگیرید.
احتمال اینکه فاصله امتحان تئوری تا عملی بیشه از ۱ هفته تا ۱ ماه باشه خیلی زیاد هست.
ضمنا سوالات امتحان تئوری در بخش آئین نامههای ایالتهای مختلف هست.
موفق باشید.
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: DEC 2009
مصاحبه: 9 نوامبر 2010 - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: 64 روز
کلیر: 12 ژانویه 2011
تاریخ گرفتن ویزا: 18 ژانویه 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا (بدون وکیل) :1 سال و 1 ماه و 15 روز
تاریخ پرواز: 25 فوریه 2011- Texas- Houston
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا ممنون
میشه سایت که می گین را بهم بدین؟ نمی دونم کدوم سایت برم ؟؟؟
شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-04 ساعت 21:02)shery نوشته: واقعا ممنون
میشه سایت که می گین را بهم بدین؟ نمی دونم کدوم سایت برم ؟؟؟
من خودم قبلا این سوالات را اسکن کردم به همراه جوابهای صحیح هست.
میتونید از این لینک دانلود کنید. (سوالات اصلی امتحان هست)
قول میدم اگه همه را بخونید ۱۰۰% امتحان را دفعه اول پاس میکنید.
فایل Zip را دانلود کنید، به صورت ۲ فایل PDF اسکن کردم.
موفق باشید....
http://www.4shared.com/file/wubm01Eu/Tex...cense.html
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
من هم یک سوال داشتم.اون هم اینه که از دوستان کسی هست که تجربه گرفتن گواهینامه توی مریلند رو داشته باشه که ما رو هم راهنمایی کنه.
موفق باشین
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-05 ساعت 12:29)mehran626 نوشته: دوستان عزیز با توجه به ثبات عجیبی که در کشور ما هست فکر کنم لازمه دوباره بحث شیرین تهیه بلیط مطرح و آخرین اطلاعات توسط دوستان ارائه بشه برای شهر هیوستون از شیراز قطر ایر ویز برای اواخر اوت یکسره 1100 دلار خوشحال میشم پیشنهاد دوستان برای این مسیر بدونم
شیراز - هیوستون
ما برای اواخر اگوست از تهران به هیوستون با قطر ایرویز دو طرفه بلیط گرفتیم 1500000 تومان شد .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-05 ساعت 12:39)elena نوشته: (2011-07-05 ساعت 12:29)mehran626 نوشته: دوستان عزیز با توجه به ثبات عجیبی که در کشور ما هست فکر کنم لازمه دوباره بحث شیرین تهیه بلیط مطرح و آخرین اطلاعات توسط دوستان ارائه بشه برای شهر هیوستون از شیراز قطر ایر ویز برای اواخر اوت یکسره 1100 دلار خوشحال میشم پیشنهاد دوستان برای این مسیر بدونم
شیراز - هیوستون
ما برای اواخر اگوست از تهران به هیوستون با قطر ایرویز دو طرفه بلیط گرفتیم 1500000 تومان شد .
برای شیراز فکر کنم تو این زمان قیمت خوبی پیدا کردید.
و برای تهران هم اگه برید تو سایت خود قطری میتونید با چند روز جابجایی تاریخ سفر یکی از offer های خود قطری را با حدود 50 تا 100 دلار ارزونتر پیدا کنید.
موفق باشید.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به تمام دوستان عزیز مهاجرسرایی
من هنوز با اینترنت لب تبم مشکل دارم و اینه که دیر به دیر میتونم اینجا رو بخونم .دوستان یه چیز جالب بگم شاید بدرد بخور باشه برای برطرف کردن مشکل لب تابم به یه مغازه مراجعه کردم( مشکلش اینه که خط اینترنتی رو که به خونه وصله پیدا میکنه اما صفحش بالا نمیاد نمیدونم چیکارش کنم) گفتن هزینش میشه ۳۰۰ دلار ما هم سریع اومدیم بیرون.خلاصه نتیجه اینکه تا میتونید اطلاعات نرم افزاری تون رو بالا ببرید،یه نکته دیگه که متوجه شدم اینه که هتلهایی در آمریکا هست که اگر بیشتر از یک هفته بمانید قیمت خونه حساب میکنه و برای افرادی که موقت میان خوبه و دیگه اینکه یه سایتی هست که اونجا کسایی که برای مدت کوتاهی مثلا ۱ ماه ۱هفته یا ۲،۳ ماه میرن مسافرت خونشون رو در این مدت کرایه میدن با قیمت مناسب ، یه مطلب دیگه که شاید به درد خانمها بخوره اینه که وسایل زندگی همهچی هست تا جایی که میتونید سبک سفر کنید و فقط چیزایی رو که واقعاً با ارزشن بیارید.مقداری دارو مخصوصاً آنتی بیوتیک و پماد گزیدگی پشه و اگر بچه دارید و داروی خاصی میخوره یا ضدّ سرفه حتما بیاری بله اینجا هست اما بسیار گرون و برای روزای اول تا جا بیفتید خوبه.
دوستان یه سوال با توجه به اتفاقات اخیر ما که بلیط برگشتمون یه قسمتش یعنی از دبی به ایران با ایران ایر هست مشکلی برامون پیش نمیاد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد Airline هم بايد بگم من Qatar Airways رو با هيچ Airline ديگه اي عوض نميكنم.