موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-19 ساعت 12:47)maryam sadafi نوشته: ممنون دوست عزیز.بله 10 شهریور منظورم بود.ممنوووووووووونم
من 1 روز مونده به پایان تاریخ ویزام با همسرم وارد آمریکا شدیم. اینجا قانون داره تاریخی که نوشته دقیقه یعنی تا قبل از انقضای ویزا هیچ مامور و کارمندی نمیتونه به شما ایراد بگیره. هر وقت که کارهاتون رو انجام دادین بیاین خیالتون راحت باشه
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='free_free' pid='120523' dateline='1311061420']
دوستان وقتی میبینم که عده زیادی از بچه ها مشکلات زیادی دارند از قبیل بچه دار بودن ، کلیر نشدن یکی از دوزوج ، مدرسه بچه ها و هزینه های زندگی خانوادگی و محدودیت جا و فضا برای زندگی و .....
با خودم فکر میکنم دوستان مجرد بسیار شرایط بهتری برای شروع زندگی در آمریکا دارند ولی از اونجایی که اکثرا بعد از وورورد به آمریکا درگیر مشکلات میشن و فیدبکی از اونجا در مهاجرسرا نداریم نمیتونیم شاخصی از پیشرفت دوستان در آمریکا داشته باشیم ....
دوست عزیز، من هم فکر میکنم که حق با شماست. من به عنوان یه آدم مجرد مسلما مشکلات متاهلها خصوصا اونهایی که بچه دارن رو ندارم. همه میدونن که وقتی وارد اینجا میشی واقا به حمایت یه نفر دیگه احتیاج داری.من اینجا پیش یکی از دوستانم اومدم و فکر مینم که اگه شوهر و بچه داشتم واقعا نمیشد که یه مدت طولانی اینجا پیش دوستم بتونم بمونم.
اما من یه چیزی که قبلا تو مهاجرسرا خونده بودم و اینجا دقیقا عکسش رو دیدم حمایت ایرانیهای اطرافمه. واقعا هر کس با دل و جون هر کاری از دستش برمیاد واسه مهاجرین جدید انجام میده. از کارهای بانکی گرفته تا امتحان و آموزش رانندگی... واقعا هر کس فکر میکنه که یه موقع وقت بیکاری داره و میتونه تو یه کاری به من کمک کنه دریغ نمیکنه، مرتبا بهم مشاوره میدن..گاهی هشدار میدن و این واسه من خیلی ارزشمنده...چون فقط شنیده بودم که اینجا هر کی سرش تو کار خودشه و ... اما خوب اینجا آدما واقعا درگیرن اماهر کدوم به نوبه خودشون خیلی به من کمک کردن و خیلی قشنگتر این که به من سفارش می کنن که حتما چند سال دیگه که من هم اینجا جا افتادم همینجوری به بقیه کمک کنم تا این زنجیره ادامه پیدا کنه..
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-19 ساعت 12:13)free_free نوشته: دوستان وقتی میبینم که عده زیادی از بچه ها مشکلات زیادی دارند از قبیل بچه دار بودن ، کلیر نشدن یکی از دوزوج ، مدرسه بچه ها و هزینه های زندگی خانوادگی و محدودیت جا و فضا برای زندگی و .....
با خودم فکر میکنم دوستان مجرد بسیار شرایط بهتری برای شروع زندگی در آمریکا دارند ولی از اونجایی که اکثرا بعد از وورورد به آمریکا درگیر مشکلات میشن و فیدبکی از اونجا در مهاجرسرا نداریم نمیتونیم شاخصی از پیشرفت دوستان در آمریکا داشته باشیم ....
د
فری فری عزیز! مشکل مهاجرت مجردها تنهایی. برای همین افرادی که متاهل هستند درد غربت رو کمتر متوجه میشن.البته منظور از مهاجرت مجردی یعنی کسی که تو آمریکا دوست و رفیق نداره.چون شبها و روزها تنها بودن مشکل سازه و فکر اینکه من مجردم و اینجا سریع رفیق پیدا میکنم اشتباهه برای همین مجدد به دوستان مجرد توصیه میکنم تو ایران با هم قرار بذارید و با هم دوست بشید و با هم بیاید آمریکا.موفق باشید.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، من می خواستم بپرسم واسه پاس سفید باید چجوری اقدام کرد ؟کسی از دوستان اطلاع داره ؟
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم
یه سوال؟ بردن فرش (البته کوچک) یا مثلا گبه، اشکال داره؟ ایراد می گیرن؟ میشه تو دست برد، البته به غیر از اون چمدون تو دست؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-21 ساعت 07:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-21 ساعت 07:37 توسط shiva_h.)
(2011-07-21 ساعت 03:03)meysam_rsh نوشته: سلام
من نزدیک 28 روزه وارد آمریکا شدم فیلادلفیا و همچنان منتظر گرین کارت و ssn هستم تا حالا هم هیچ کدومش نیومده؟؟؟؟
من بعد ازدومین روزکه اومدم رفتم اداره سوشال ولی افسره گفت که باید صبرکنی گرین کارتت بیاد که نیمومد، دوباره یک هفته پیش رفتم(13جولای) که بعداز کلی چونه زنی گفت که پروندتون تو جریانه ولی بازم هنوز نیمده....
واسه من نامه ی خوش آمد گویی هم نیومده حالا باید چیکار کنم به جایی سر بزنم ؟ سایتی رو چک کنم؟ یا دیر نشده باید صبر کنم....
لطفا راهنمایی کنید ممنون
عزیزم نگران نباش...دیر و زود داره...سوخت و سوز نداره
مال منم بعد از 21 روز اومد....برو برای سوشال اقدام کن اما
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
یک مطلبی دیروز یک کسی که در امریکا زندگی می کنه بهم گفت که نمی دونم چقدر درسته . می گفت برندگان لاتاری اگر وارد امریکا بشن و در فرودگاه به اطلاعات مراجعه کنند و بگن که شرایطشون لاتاریه ، از طرف دولت به ساختمونهایی میبرنشون و تا مدتی هم از لحاظ مالی ساپورت می شن و بهشون کمک می کنند. آیا این درسته ؟ اگر درسته شرایط اون مکانها چطوره ؟ ایا مناسب زندگی هستند ؟ و اصلا این کار خوبه ؟ چون می گفتن برای کار هم بیشتر بهشون کمک می کنند . اگر کسی اطلاعاتی داره بگه ؟
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه