کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
آقای محمد
من هم بسیار شگفت زده شدم از حرفهای شما!بحران اقتصادی اونجا درست ولی مثلا اینجا شکوفایی اقتصادیه ؟
هرکسی که میخواد تصمیم به این مهمی برای زندگیش بگیره حتما تمام احتمالات رو بررسی کرده !
و ثانیا الانه با این عقبگرد غیرمنتظره برنامه ی خیلیها به هم ریخته و هنوز هم نمیتونن بفهمن که کی دوباره شرایط عادی میشه!در این حالت بلاتکلیفی میخواستید استرس هم نداشته باشن؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60 ، Kaveh90 ، behnia ، leily ، f1f ، usamilad ، Farshid22
(2011-03-23 ساعت 21:40)sahra نوشته:  آقای محمد
من هم بسیار شگفت زده شدم از حرفهای شما!بحران اقتصادی اونجا درست ولی مثلا اینجا شکوفایی اقتصادیه ؟
هرکسی که میخواد تصمیم به این مهمی برای زندگیش بگیره حتما تمام احتمالات رو بررسی کرده !
و ثانیا الانه با این عقبگرد غیرمنتظره برنامه ی خیلیها به هم ریخته و هنوز هم نمیتونن بفهمن که کی دوباره شرایط عادی میشه!در این حالت بلاتکلیفی میخواستید استرس هم نداشته باشن؟؟؟

دوست بسیار عزیزم ! در همین شرایط اقتصادی اینجا هم میشود موفق بود . البته با فرمایشات شما کاملا موافقم . ولی آیا این همه ناراحتی شما و من و دیگر دوستان در تغییر اوضاع موثر است ؟ اجازه بفرمایید که برای شما یک مثل قدیمی تعریف کنم که به نظر من تمام ایمان و امید را میتوان در اون خلاصه کرد : قدیمیا میگن : خداوند در دو جا خنده اش میگیره اول اون زمانی که میخواد کسی رو بالا ببره و آدمهای دیگه قصد دارند که مانع این کار بشوند و دوم زمانی که میخواد کسی رو از اون بالا بیاره پایین و دوباره باز یک عده میخواهند جلوی این کار رو بگیرند !! زمانی که نوبت به هر کدوم از ماها برای مهاجرت برسه اعتقاد دارم که پرزیدنت آمریکا هم نمیتونه مانع بشه چون اون روز برای ما خواهد بود . تمام مسیری رو که فروزن رفته رو بازخونی کنید وببینید وقتی زمان انجام کاری هنوز نرسیده باشه باز هم نمیتوان کاری کرد حتی اگر مدیکال چک و. . . رو هم گذرونده باشید ! البته من فقط نظرات خودم رو میگم و برای همگی احترام زیادی قائلم. نوروز پیروز و به امید موفقیت رفقای عزیزم .
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind ، Kaveh90 ، amir2640 ، Blaze ، Farshid22
محمد عزیز من به شخصه با 99% از صحبت شما موافق هستم ولی یادتون باشه که افرادی که در اینجا حاضر هستند افرادی هستند که به هر دلیل مهاجرت رو راهی برای پیشرفت بیشتر زندگی انتخاب کرده اند . شاید دوستانی که از طریق لاتاری عازم آمریکا می شوند پس از رسیدن به مقصد , به مراتب راهی دشوارتر از افرادی که از طریق خانوادگی در حال مهاجرت هستند , داشته باشند.
در هر صورت محمد عزیز من بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که (( روزی بشه که هیچ کس در هیچ کجای دنیا مجبور نباشه برای داشتن زندگی بهتر دست از موطن عزیز خودش برداره و به فکر مهاجرت بی افته ))
موفق و پیروز باشید.
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، GBUSA ، Toranj ، Kaveh90 ، amir2640 ، mina-2011 ، محمد. ، comrun ، Farshid22
شما به نوعی مساله تسلیم و رضا در برابر خواست خداوند رو مطرح میکنید,بله,درسته باید جبر روزگار رو از یاد نبرد
همه ما به نوعی با اعتقاد و بی اعتقاد به خدا باید شرایطی رو که درش قرار میگیریم در نهایت بپذیریم و باهاش کنار بیایم,درست
چیزی که در این مورد آزار دهنده است چه در مورد فروزن و چه بقیه سردرگمی و بلاتکلیفیه اگر امروز مشخص بود که بر فرض مثال اینکار یک یا دو یا ...ساله دیگه درست میشه,شاید راحت تر بود کنار آمدن و پذیرفتنش.
البته ایمان به خدا برای بعضی بسیار مفید و کمک کننده است!در این مورد درست میفرمایید!
پاسخ
تشکر کنندگان: behnia ، dreamer60 ، محمد. ، Kaveh90
به نظر من اين روند بايد شفاف بشه و همه ي ما حق داريم در كنارخانواده خود باشيم و يا حداقل بدونيم تا كي ميتونيم پيش اونها باشيم.اين پروسه اشكالات اساسي داره.هميشه همه چيز بعد من درست ميشه.نوبت من كه بگذره قوانين درست ميشه. Smile
در ضمن به نظر من مهاجرت از ابتدا با انسان بوده و هيچ موقع تمام نميشه. پدر بزرگ من از تركمنستان امروزي به ايران اومد و پدر من از زادگاهش به امريكا مهاجرت كرد و من نيز و شايد فرزندان من هم مهاجرت كند به جايي بهتر و شايد روزي خارج از اين سياره.در """"""نهايت همه اين تاريخ ها كارنت ميشوند""""""""" ولي مهم اين است كه هر جا هستيم و در هر شرايطي از زندگي خود به خاطر زنده بودن لذت بريم و هرگز منتظر تغير بزرگي نباشيم
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90 ، dreamer60 ، amir2640

با سلام و تبريك سال نو
در سايت ويزا بولتن در قسمت زير كه وارد شويد
Comprehensive Lists of Cut-Off Dates

Family Preference:

Worldwide (non-oversubscribed countries only) Family Preference Cut-Off Dates from FY1992-2010 [/align]

در انتهاي صفحه مربوط 2011 قسمت توجه اين متن آمده كه منظور Y2K را متوجه نمي شوم لطفا درمورد اين متن و اين لغت اگر كسي ميداند پاسخ دهد ممنون .[/align]
FY-2000 December/January movements were limited because of potential Y2K problems
پاسخ
تشکر کنندگان: mina-2011 ، dreamer60
Y2K means millenium digital virus
پاسخ
تشکر کنندگان:
در يكي از فرومهاي انگليسي زبان از قول يكي از كاربران معتبر آن خواندم كه او در جايي خوانده كه F3 در ويزابولتن ماه مه به احتمال قوي تا ژانويه 2002 پيشروي خواهد كرد، يعني تا 10 ماه!!!

به طور كلي در اين فروم خيلي ها خوشبين هستن كه تمامي كتگوري ها در ويزا بولتن آتي جهش خوبي خواهند كرد.

الله اعلم و NVC عالم!

نمي دونم اينا خيلي خوشبين هستن يا ما خيلي بدبين!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: ms-banoo ، dreamer60 ، sasan_rock ، behnia ، sahra ، f1f ، Kaveh90 ، Toranj ، amir2640
سه,چهار روز دیگه معلوم میشه!f4 الان 5 ماه که در مجموع ساکنه یا عقب رفته!

جز امیدوار بودن کار دیگه ای نمیشه کرد!منطقا باید حداقل 8 ماهی جلو بره!
البته اینا کارشون حساب کتاب نداره اگه داشت دیگه عقب نمیرفت متوقف میشد!
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، Kaveh90 ، frozen mind ، sasan_20800 ، amir2640
(2011-04-07 ساعت 22:13)behnia نوشته:  یعنی میشه ؟... ما همه امیدمون به خداس هرچی خدا بخواهد ...
خدایا دل هیچ کسی و منتظر نگذار ...
(2011-04-07 ساعت 13:30)frozen mind نوشته:  در يكي از فرومهاي انگليسي زبان از قول يكي از كاربران معتبر آن خواندم كه او در جايي خوانده كه F3 در ويزابولتن ماه مه به احتمال قوي تا ژانويه 2002 پيشروي خواهد كرد، يعني تا 10 ماه!!!

به طور كلي در اين فروم خيلي ها خوشبين هستن كه تمامي كتگوري ها در ويزا بولتن آتي جهش خوبي خواهند كرد.

الله اعلم و NVC عالم!

نمي دونم اينا خيلي خوشبين هستن يا ما خيلي بدبين!
ابه حرف آدمای اون سایت اعتمادی نیست البته!

پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind ، amir2640
(2011-04-07 ساعت 22:30)sahra نوشته:  به حرف آدمای اون سایت اعتمادی نیست البته!

بله، ‌حق كاملا با شماست، به ويژه اين كه طرف منبع ادعاشو هم ذكر نكرده بود.
من فقط خواستم تفاوت تالار ما با اونا رو نشون بدم. اونا خيلي از ما اميدوارترن و دائما دست به دعا. اما نمي دونم چرا ويزا بولتن به خاطر دعاهاي اونا هم كه شده تكون درست و درموني نمي خوره! Wink

يكيشون نوشته بود كه من 36 سالمه و هنوز زن و بچه ندارم ... (نقل به مضمون). خلاصه اين كه از قرار معلوم اون بيچاره فيليپينيه و اين همه سال صبر كرده تا كارنت بشه و ويزا بگيره بره آمريكا و بعد زن و بچه دار بشه تا مبادا اگر زودتر ازدواج كنه، كيسش تغيير كنه و ... وامصيبتا!
ببينين اونا چي مي كشن! Sad
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: sahra ، f1f ، GBUSA ، sasan_rock ، ms-banoo ، dreamer60 ، bsbali ، sasan_20800 ، Kaveh90 ، rahbar ، amir2640
متاسفانه بولتن این ماه هم آمد و باز هم نا امیدی...!
F4 08MAR00
پاسخ
تشکر کنندگان: SAEED 60 ، dreamer60
بولتن ماه می :
F1 01 MAY 04
F2A 08 JUN 07
F2B 15 APRIL 03
F3 01 MAY 01
F4 08 MAR 00

من که به نظرم خیلی بد نیست، هر چند آروم جلو رفت .
F1 که سر جاش مونده ...
F2A تقریبا ۲ ماه جلو رفت ..
F2B تکون نخورده...
F3 بازم تقریبا ۲ به .. کمی کم تر از2 ماه ..
F4 هم با تمام تلاش فقط ۱ ماه جلو رفت !

F3 که ۲ ماه جلو رفت من که خوشحالم ...Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، sasan_rock ، dreamer60 ، amir2640 ، Kaveh90 ، نانا بانو ، Farshid22
واییییییییییییییییییییییییییییییییی نه! باورم نمیشه! اخه چرا اینطوری ؟ چرا اینقدر کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSadSadSadSadSadSadSadSad کلی ناامید شدم ..
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60 ، sahra ، Kaveh90
دوستان نا امید نباشید خیلی زور داره که اینهمه برگشته عقب و حالا داره 2 ماه 1 ماه میره جلو اما من مطمئنم که حداکثر تا ماه اکتبر این وضعیت ،اکتبر یک جهش اساسی داره
کتگوری ارتقا داده شد به CR1
تاریخ تکمیل پرونده : 8 اکتبر2010
زمان مصاحبه :2 مارچ 2011 آنکارا
گرفتن ویزا در همان روزBig Grin
پرواز : 10 آگوست 2011
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، Toranj ، frozen mind ، sasan_rock ، Kaveh90

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان