کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
کلا" از کتگوری F1 توسری خور تر نداریم..... من به شخصه خوشحالم که بازم f1 رو به عقب تر بر نگردوندند ! در هر صورت منم فکر می کنم تا اکتبر وضعیت همین باشه ...
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، frozen mind ، amir2640 ، Kaveh90 ، rozollina
سلام به همه دوستان
من هیچ امیدی به این آپدیت هم نداشتم، تا اینکه همین الان دیدم تا 8 MAR آپدیت شده.
من کیسم 6 MAR بود !!!!!!!!! واقعا باورم نمیشه که به جای 1 ماه که میشد 1 MAR تا 8 جلو رفت.
امیدوارم که هرچه زودتر برنامه های شما هم OK بشه.
از همتون ممنونم به خاطر کمک هاتون.
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، behnia ، frozen mind ، GBUSA ، rozollina ، Toranj ، Blaze ، dreamer60 ، bsbali ، ms-banoo ، Kaveh90 ، Farshid22 ، پرستو
سلام دوستان
واقعا آدم خسته میشه،نمی دونم چرا این F2b اصلا پیشرفتی نمی کنه؟!نامه کیس نامبر ما هم هنوز بعد از 3 ماه 2 هفته فرستاده نشده برای ما،نمی دانم دلمون به چی خوش کنیم!!!!
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Toranj ، sahra ، Kaveh90 ، rozollina ، sasan_20800 ، sasan_rock ، amir2640 ، Farshid22
دوستان من دو تا کیس دارم یکی f1 , یکی f4 تا حالا به کیسی که خواهرم 2003 برام تشکیل داده بود فکر نکرده بودم من حتی مدارکمو برای f1 که سال 2007 تشکیل شده,کامل فرستادم ولی با این اوضاع واقعا نمیدونم چی میشه شایدf4 زودتر پیش بره و منم کارنت بشم ؛ فعلا که تو هر دو کیس 3 سال تارخ به من مونده! منم حساب میکنم 3 سال دیگه طول بکشه اگه زودتر شد بهتر،دیرترم شد قصمت. در هر صورت خیلی امیدوارم! آدم به امید هست که زنده است.
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، frozen mind ، dreamer60 ، Farshid22
سلام .من میخواهم نحوه ÷رسش کردن در سایت مهاجر سرا را بدانم هرچه تلاش کردم متوجه نشدم
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
(2011-04-14 ساعت 15:47)golsan نوشته:  سلام .من میخواهم نحوه ÷رسش کردن در سایت مهاجر سرا را بدانم هرچه تلاش کردم متوجه نشدم

سلام
ورودتون رو به خانواده مهاجرسرا تبریک می گم.
اگر از طریق مهاجرت خانوادگی قصد مهاجرت به آمریکا رو دارید می تونید سوال های خودتون رو در تاپیک زیر

پرسش و پاسخ در مورد ویزاهای اقامتی خانوادگی

مطرح کنید.

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Kaveh90 ، GBUSA ، bsbali ، hasti_banoo ، amir2640 ، Toranj ، sasan_rock
پیش بسوی ویزا بولیتن ماه june !!!

یک هفته مونده!!! Big Grin

چه نظری دارید؟

کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: rozollina ، sasan_rock ، frozen mind ، amir2640 ، dreamer60 ، Farshid22 ، پرستو
آرزوی دیدن لبخند رضایت بر لبان تمام منتظران ویزا خصوصا مهاجر سرایی های دوست داشتنی.ولی حس خاصی ندارم & فکر میکنم که مثل ماه قبل خواهد بود و به احتمال زیاد تا اکتبر وضعیت این گونه خواهد بود.شخصا نیاز مبرم به 1 ماه پیشرفت ویزا بولتن دارم !!! اما واقعا وقتی نوشته های تعدادی از دوستان رو میخونم که زندگی و کار و همه چیزشون به خاطر این پسرفت دچار مشکل شده وبلاتکلیف موندن خیلی غصه ام میگیره و مساله دردناک اینه که وقتی ازت میپرسن که چکار کنیم میمونی که چه جوابی بدی.اگه بگی برو به کار و زندگیت برس میگن ضدحال میزنی!! اگه بگی همینجور منتظر باش (که اصلا معلوم نیس ویزا بولتن چه فرمایشی خواهد داشت!!) باز بلا تکلیفی عضو بلامنازع زندگی و کار و مغز و ذهن خواهد بود اما باز امید داشتن فکر رو آسوده میکنه.پس امید داشته باشیم تا آسوده باشیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، leily ، Kaveh90 ، frozen mind ، amir2640 ، dreamer60 ، Farshid22
باز به موعد انتشار ویزا بولتن نزدیک شدیم و من تفلسفم گرفت ... Smile

ویزا بولتن ماه مه رو من خیلی سرسری نگاه کردم یا بهتره بگم فقط جدولشو دیدم و بستمش. اما حالا یه نگاهی به آخر بولتن به بخش D. VISA AVAILABILITY DURING THE COMING MONTHS انداختم و به حقایقی دست یافتم!

جریان از این قراره که اینها قصد دارن F1 رو باز هم به عقب برگردونن و Dreamer60 و f1f نازنین ما رو - دور از جونشون - یک همچین سکته کوچیکی بدن:
demand is still somewhat heavy in the Family First preference which may require further retrogression of that date

بقیه کتگوری ها هم نم نمک پیش خواهند رفت و پیشروی شون هیچ هیجانی در دلهایمان ایجاد نخواهد کرد:
some movement is anticipated in most categories for the remainder of the fiscal year
اما چقدر پیشروی خواهند کرد؟ خودشون هم هنوز نمی دونن! :
At this time it is not possible to predict the rate of forward movement

باقی بقایتان!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، Kaveh90 ، leily ، نانا بانو ، amir2640 ، dreamer60 ، f1f ، Toranj ، Blaze ، Farshid22
ای داد بیداد من هم این قسمت رو نخونده بودم ! Sad Sad Sad
می ترسم اگه این طوری پیش برن , آخرش بعد این همه سال دم به تله بدمو ..... کتگوریم بشه F3 !!! Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، am_mohammad ، f1f ، frozen mind ، Kaveh90 ، rozollina ، Toranj ، amir2640 ، leily ، amjad ، Farshid22 ، Blaze
هرچی فکر می کنم متوجه نمی شم!!! منطقا این کتگوری نباید اینطوری باشه!!!Sad
دریمر درست می گی! کتگوری واقعا مظلوم F1Sad
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، sasan_rock ، Kaveh90 ، Toranj ، amir2640 ، dreamer60 ، Farshid22
(2011-05-03 ساعت 00:32)dreamer60 نوشته:  ای داد بیداد من هم این قسمت رو نخونده بودم ! Sad Sad Sad
می ترسم اگه این طوری پیش برن , آخرش بعد این همه سال دم به تله بدمو ..... کتگوریم بشه F3 !!! Big Grin

می ترسم اینقدر عقبگرد کنن که آخرش ببینن دیگه جا نداره عقبتر برن، به جاش بگن حالا بیایین جریمه بدین!!! Big GrinBig Grin

بدجنسی منو ببخشین، ولی خب چیکار کنم، همه اینها از عوارض عقبگرده! Smile
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، Kaveh90 ، rozollina ، Toranj ، amir2640 ، f1f ، dreamer60 ، comrun ، Farshid22
(2011-05-03 ساعت 09:27)frozen mind نوشته:  
(2011-05-03 ساعت 00:32)dreamer60 نوشته:  ای داد بیداد من هم این قسمت رو نخونده بودم ! Sad Sad Sad

می ترسم اینقدر عقبگرد کنن که آخرش ببینن دیگه جا نداره عقبتر برن، به جاش بگن حالا بیایین جریمه بدین!!! Big GrinBig Grin

بدجنسی منو ببخشین، ولی خب چیکار کنم، همه اینها از عوارض عقبگرده! Smile

Frozen جان ایشالله این سری خبرای خوش باشه براتون.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60

ببین اگر F3 تندتر پیش میره، خب پس اقدام کن دیگه! Big Grin
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90 ، dreamer60 ، Blaze
(2011-05-03 ساعت 13:41)frozen mind نوشته:  

ببین اگر F3 تندتر پیش میره، خب پس اقدام کن دیگه! Big Grin
ويزا بولتن (June 2011 (Coming Soon چقدر زمان ميبره كه شروع شود .
اگر تا پايان مارس برود ما براي دومين بار كارنت ميشويم البته اين بار با انجام مصاحبه درانتظار جواب ! شما فكر ميكنيد سفارت ابوظبي با كارنت شدن جواب را ميدهد ؟ آخرين اين ماه ميشود 5 ماه تمام .

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان