کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
دوستان من نشستم یه کم حساب کتاب کردم !
ببینید ظاهرا" در هر سال قراره حداقل تعداده 000 226 ویزا از نوع خانوادگی ( f1 الی f2 ) صادر بشه.
با توجه به اینکه هر ساله از اکتبر این ویزا ها موجود میشه و امسال از اول ژانویه , ویزا بولتن به این روز افتاد(یعنی بعد از گذشت 3 ماه). و با فرض اینکه آمریکا دارای 100 سفارت فعال در سرار دنیا باشه و با فرض 26 روز کار در هر ماه و با فرض اینکه در هر روز به 15 نفر در این سه ماه ویزا داده شده باشه ( آره جون عمشون الان اگه سایت آنکارا رو چک کنید در عرض 4 ماه فقط به 65 نفر از کتگوری های f1 تا f2 نوبت دادند ! الهی بمیرم که فقط 10 نفرشون F1 هستند, یعنی 15% شون ) Sad
خوب حالا با ضرب این موارد در هم خواهیم داشت :
000 117 = 15 100x26x3x
یعنی حداکثر 117000 ویزا در سه ماه اول صادر شده , جهنم و ضرر شما بگیرید 120000 ویزا Tongue!
باز هم باید 106000 ویزا موجود باشه که !!!Rolleyes
خوب این رقم حقیقتا" رقم کمی نیست (2برابر ظرفیت لاتاری هاست !)

نمی دونم والا......... به نظر من یه جای این قضیه می لنگه !!!!
اصلا مگه امکان داره که اونها قبلا" از تعداد پرونده ها خبر نداشتند و همین طوری الاه بختکی یه عالمه کیس رو کارنت کردن , بعدا" یه دفعه دیدن ای داد بیداد ویزاهاشون داره به ته می رسه ؟؟؟؟؟!!!!!
از کشوری که در اون ناسا موفق میشه فضا پیما رو به سلامت بفرسته به مریخ و.... همچین اشتباه و خرابکاری واقعا" بعیده .....
در کل من حدس می زنم مساله یه چیز دیگه باشهSad و همه اینها بهانه هست. البته خدا کنه این طوری نباشه چون اگه حدس من درست باشه اکتبر که هیچی بعد از اکتبر هم خبری نخواهد شد. مگر اینکه اون مشکل پشت پرده حل بشه ....
دوستان اگه نظری دارید اعلام کنید , شایدم من اون قدر دنده عقب رفتم که دچار سرگیجه شدمو دارم اشتباه میکنم !!!
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، f1f ، frozen mind ، Toranj ، amir2640 ، comrun ، Farshid22
(2011-05-04 ساعت 01:09)dreamer60 نوشته:  ویزاهاشون داره به ته می رسه ؟؟؟؟؟!!!!!
از کشوری که در اون ناسا موفق میشه فضا پیما رو به سلامت بفرسته به مریخ و.... همچین اشتباه و خرابکاری واقعا" بعیده .....
در کل من حدس می زنم مساله یه چیز دیگه باشهSad و همه اینها بهانه هست. البته خدا کنه این طوری نباشه چون اگه حدس من درست باشه اکتبر که هیچی بعد از اکتبر هم خبری نخواهد شد. مگر اینکه اون مشکل پشت پرده حل بشه ....
دوستان اگه نظری دارید اعلام کنید , شایدم من اون قدر دنده عقب رفتم که دچار سرگیجه شدمو دارم اشتباه میکنم !!!

البته من در مورد دنده عقب رفتن شما نظری ندارم ! ولی فقط می خواستم یک نکته رو یادآوری کنم. متاسفانه قبل از ورود به آمریکا و حداقل چند ماهی اقامت در اینجا، خیلی از ما فکر می کنیم که مملکت جهان اولی آمریکایی ها از مملکت جهان سومی ما خیلییییی بهتره. منکر این قضیه نمیشم که نیست! از خیلی جهات خیلی بهتره. اما در بعضی موارد اونقدر کارهای ناشیانه ای از این اداراتشون سر می زنه که آدم دلش می خواد ...

بگذریم. در مورد اداره مهاجرت هم اصلا بعید نیست که اشتباهی در محاسباتشون پیش اومده باشه. به علاوه اونکه گاهی مسائلی از جمله سیا.ستهای دولت وقت یا حتی احزاب مخالف باعث میشه که برای مدتی گردونه به سمت دیگری بچرخه. در ساده ترین حالت، این احتمال هست که واگذاری بعضی از کارها به پیمانکاران باعث این ناهماهنگی شده باشه. به هر حال، بر خلاف تصور، حداقل اداره مهاجرت خودش رو مسئول به پاسخگویی نمی دونه .

توصیه خواهرانه من به همه منتظران! اینه که از وقتتون در ایران نهایت استفاده رو ببرید. خیلی مهارتها هست که میشه تو این مدت یاد بگیرید و بعد که تو شرایط سخت اوائل مهاجرت قرار گرفتید، از اونها استفاده ببرید.

من خودم یادمه که خیلی از این محاسبات می کردم و کلی از وقتم پای همین ویزا بولتن و جمع و تفریق تاریخها تلف شد! ارزش نداره. مطمئن باشید دو سه ماه این طرف و اون طرف تاثیری بر زندگی جدید شما نخواهد داشت.

فکر نکنین چون من اومدم این طرف اینو می گم، مطمئنم که شما هم به مرحله من برسید همین نصایح ! رو برای نفرات بعدی تکرار می کنید . موفق باشید (:-)

پاسخ
تشکر کنندگان: admin ، f1f ، sasan_rock ، dreamer60 ، frozen mind ، Toranj ، comrun ، امیر مهاجر
هستی بانوی عزیز، ضمن تشکر از شما باید عرض کنم بحث فراتر از 2 یا 3 ماه است. مشکل اصلی من و باقی دوستان اینه که نمی دونیم زمان کارنت شدن مجدد دوره یا نزدیکه؟! بعضی از تصمیمات اساسی زندگی نیاز به استمرار و ثبات داره و متاسفانه بلاتکلیفی قدرت تصمیم گیری رو از ما گرفته.
نکته بعدی که در مشورت با اهل خبره در امر ویزا فهمیدم این بود که این عقبگرد بی ارتباط با مسائل دنیای عرب نمیتونه باشه و ممکنه جابجایی هایی در میزان ویزا صورت پذیرفته باشه. دوستان لطفا نظرتون رو در این باره بفرمائید.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind ، hasti_banoo
(2011-05-03 ساعت 14:10)بنفشه نوشته:  ويزا بولتن (June 2011 (Coming Soon چقدر زمان ميبره كه شروع شود .
اگر تا پايان مارس برود ما براي دومين بار كارنت ميشويم البته اين بار با انجام مصاحبه درانتظار جواب ! شما فكر ميكنيد سفارت ابوظبي با كارنت شدن جواب را ميدهد ؟ آخرين اين ماه ميشود 5 ماه تمام .

خب، حالا شد! دیگه یادمون می مونه که ایشون در چه کتگوری هستن.

ویزا بولتن ماه جون در حدود 6 تا 8 روز دیگه قابل رویت میشه.
گروه F4 قطعا تا آخر مارچ یا دست کم اول اپریل پیشروی می کنه، بنابراین شما «کارنت پریم» خواهید شد و ابوظبی قاعدتا به شما جواب خواهد داد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، Kaveh90 ، sasan_rock ، sahra
(2011-05-04 ساعت 01:09)dreamer60 نوشته:  دوستان من نشستم یه کم حساب کتاب کردم ! ...

ظاهرا منطق مورد استفاده ما با منطق اونا (اگر داشته باشن) تفاوت بنیادین داره ...
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، Kaveh90 ، sasan_rock ، sahra
(2011-05-04 ساعت 02:35)hasti_banoo نوشته:  
(2011-05-04 ساعت 01:09)dreamer60 نوشته:  ویزاهاشون داره به ته می رسه ؟؟؟؟؟!!!!!

البته من در مورد دنده عقب رفتن شما نظری ندارم ! ولی فقط می خواستم یک نکته رو یادآوری کنم. متاسفانه قبل از ورود به آمریکا و حداقل چند ماهی اقامت در اینجا، خیلی از ما فکر می کنیم که مملکت جهان اولی آمریکایی ها از مملکت جهان سومی ما خیلییییی بهتره. منکر این قضیه نمیشم که نیست! از خیلی جهات خیلی بهتره. اما در بعضی موارد اونقدر کارهای ناشیانه ای از این اداراتشون سر می زنه که آدم دلش می خواد ...

بگذریم. در مورد اداره مهاجرت هم اصلا بعید نیست که اشتباهی در محاسباتشون پیش اومده باشه. به علاوه اونکه گاهی مسائلی از جمله سیا.ستهای دولت وقت یا حتی احزاب مخالف باعث میشه که برای مدتی گردونه به سمت دیگری بچرخه. در ساده ترین حالت، این احتمال هست که واگذاری بعضی از کارها به پیمانکاران باعث این ناهماهنگی شده باشه. به هر حال، بر خلاف تصور، حداقل اداره مهاجرت خودش رو مسئول به پاسخگویی نمی دونه .

توصیه خواهرانه من به همه منتظران! اینه که از وقتتون در ایران نهایت استفاده رو ببرید. خیلی مهارتها هست که میشه تو این مدت یاد بگیرید و بعد که تو شرایط سخت اوائل مهاجرت قرار گرفتید، از اونها استفاده ببرید.

من خودم یادمه که خیلی از این محاسبات می کردم و کلی از وقتم پای همین ویزا بولتن و جمع و تفریق تاریخها تلف شد! ارزش نداره. مطمئن باشید دو سه ماه این طرف و اون طرف تاثیری بر زندگی جدید شما نخواهد داشت.

فکر نکنین چون من اومدم این طرف اینو می گم، مطمئنم که شما هم به مرحله من برسید همین نصایح ! رو برای نفرات بعدی تکرار می کنید . موفق باشید (:-)

مهارتهاي كه شما ميفرمائيد ما در ايران ياد بگيرم ودر آنجا استفاده كنيم در چه زمينه هاي است مثلا تحصيلات من رشته حسابداري است اما اصلا ديگر علاقه اي به اين كار ندارم و كار هنري در زمينه نقاشي و دكوراسيون مانند پتينه و طرح سراميك كار ميكنم البته براي خودم نه عرضه اگر امكان دارد راهنمايي كنيد درضمن اگر دراين جا اين را مطرح كردم چون شما در پاسخ چنين راهنمايي كرده ايد و نمي دانستم كه كجا بايد مطرح كنم .
متشكرم از پاسخي كه مي دهيد .

Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90 ، f1f ، frozen mind ، sahra
البته نمی خوام خارج از موضوع تاپیک صحبت کنم ، چون اونوقت خودم مجبور میشم به خودم تذکر بدم ! اما چون نگرانی دوستان رو می بینم نمی تونم بی تفاوت باشم.

(2011-05-04 ساعت 08:57)f1f نوشته:  هستی بانوی عزیز، ضمن تشکر از شما باید عرض کنم بحث فراتر از 2 یا 3 ماه است. مشکل اصلی من و باقی دوستان اینه که نمی دونیم زمان کارنت شدن مجدد دوره یا نزدیکه؟! بعضی از تصمیمات اساسی زندگی نیاز به استمرار و ثبات داره و متاسفانه بلاتکلیفی قدرت تصمیم گیری رو از ما گرفته.
نکته بعدی که در مشورت با اهل خبره در امر ویزا فهمیدم این بود که این عقبگرد بی ارتباط با مسائل دنیای عرب نمیتونه باشه و ممکنه جابجایی هایی در میزان ویزا صورت پذیرفته باشه. دوستان لطفا نظرتون رو در این باره بفرمائید.

دوست عزیز، کاملا شرایط شما رو درک می کنم. بلاتکلیفی بسیار سخته. حتی اگر بعد از مصاحبه و در بخش انتظار کلیرنس باشه. حتی اگر بعد از گرفتن ویزا و در انتظار رفتن باشه ، و حتی اگر بعد از رفتن به آمریکا و در انتظار جا افتادن باشه !

من در گروه سوم می گنجم. بنابراین اون دو مورد قبل رو گذروندم و الان دارم این مرحله رو تجربه می کنم. برای همینه که می گم انرژی خودتون رو صرف این نگرانی ها نکنید که راه بسیییییییییاااررر طولانی و دشوار است تا زمانی که بتونید در کشور جدید، به استقلالی که شاید در ایران داشتید برسید و یا حتی اون نه ! حداقل بتونید گلیمتون رو راحت از آب بیرون بکشید. دلتون رو نمی خوام خالی کنم ولی ماههای اول برای کسانی که سرمایه هنگفتی نداشته باشند سخت می گذره و برای بقیه هم بالاخره این سرمایه تموم میشه. حالاست که دغدغه کار و درآمد و بر اومدن از عهده هزینه ها پیش میاد. حالت خوبش شاید برای کسانی باشه که پشتشون به یک گنج پر و پیمون تو ایران گرمه !

به هر حال به نظر کاملا شخصی من - تاکید می کنم شخص من- تا زمانی که ویزا تو دستتون نیامده، نه کار و نه خونه و زندگیتون رو رها نکنید. در این صورت زندگیتون رو می کنید ( با چاشنی انتظار ) تا زمان رفتن برسه.

نکته بسیار مهمتر اینه که شما بر خلاف برندگان لاتاری تاریخ انقضایی برای دریافت ویزا نخواهید داشت. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز ، نه!

می دونم هیجانش زیاده، ولی سعی کنید در حد امکان روال عادی زندگی در ایران رو ادامه بدید. به اطرافیان هم گزارش پیشرفت ندین تا کنجکاو و احتمالا فضول نشن که چرا نرفتید! و البته در این مدت علاوه بر زندگی به یادگیری مهارتها برسید. مطمئن باشید پشیمون نخواهید شد !

--

در مورد ارتباط عقب گرد با مسائل اعراب هم اطلاعی ندارم اما همونطور که در پست قبلم گفتم این سهمیه ها قانون تغییر نیافتنی نیست. هر تغییر کوچک و حتی مقطعی در سیاست آمریکا با سایر کشورها بر بسیاری مسائل این کشور از جمله میزان پذیرش مهاجر تاثیر می گذارد. در سال گذشته هم که چالش با کشورمان و همچنین کشورهای منطقه کم نبوده !

(2011-05-04 ساعت 09:39)بنفشه نوشته:  مهارتهاي كه شما ميفرمائيد ما در ايران ياد بگيرم ودر آنجا استفاده كنيم در چه زمينه هاي است مثلا تحصيلات من رشته حسابداري است اما اصلا ديگر علاقه اي به اين كار ندارم و كار هنري در زمينه نقاشي و دكوراسيون مانند پتينه و طرح سراميك كار ميكنم البته براي خودم نه عرضه اگر امكان دارد راهنمايي كنيد درضمن اگر دراين جا اين را مطرح كردم چون شما در پاسخ چنين راهنمايي كرده ايد و نمي دانستم كه كجا بايد مطرح كنم .
متشكرم از پاسخي كه مي دهيد .

به یکی از دوستان پاسخ پیام خصوصی در این مورد دادم.

بنفشه خانم حتما این پست از آرش عزیز ، یکی از پیشکسوتان مهاجرسرا- رو مطالعه کنید.

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid104161

و اما بعد ، از نظر من در در جه اول زبان هست که هر چه بیشتر بدونید بهتره . مهم هم در عمل مکالمه است که باید بتونید با اجتماع ارتباط خوبی برقرار کنید. بعد از اون هم بهتره تو رشته تخصیی که مایلید کار کنید مهارت بسیاری داشته باشید. نمیشه گفت حتما فلان رشته خوبه. چون بستگی زیادی به سلیقه شما در پیدا کردن کار داره. اینجا حتی اگر بخواهید فروشندگی کنید باید سابقه کار و معلومات خوبی تو اون زمینه داشته باشید. مثل ایران نیست که هر دیپلمه بی تجربه ای بتونه بره پشت دخل کار کنه! البته منظورم فروشندگی در فروشگاههای بهتر هست، نه کار در فست فود و ..که اونهم تجربه داشته باشید بهتر خواهد بود.

بازار کار در آمریکا چندان جالب نیست. اگر در زمینه های پر طرفدار مهارت و تجربه و مدرک خوب داشته باشید امید بیشتری به پیدا کردن کار هست.

کارهای هنری هم خوبه ، به شرط اونکه اولا خیلی ماهر باشید، دوماً خلاق باشید و بتونید نو آوری کنید و سوم، جایی رو پیدا کنید که به مهارت شما علاقه داشته باشند.

اما در مجموع فقط عرض کنم که اگر فقط برای آموختن یک مهارت فرصت داشته باشید، توصیه اکید من زبان هست.

و در آخر ، این حرفها نه برای نگران کردن شما بود، بلکه فقط خواستم شما رو با اونچه در این مدت دیدم و از سایر تازه مهاجرین یا مهاجرین قدیمی شنیدم ، بازگو کنم.

قوی باشید و بدون اونکه بذارین نگرانی و استرس مزاحمتی ایجاد کنه، برای موفقیتی که حتما با پشتکاردر انتظار شماست ، پیش برید. موفق باشید
پاسخ
(2011-05-04 ساعت 23:35)hasti_banoo نوشته:  دوست عزیز، کاملا شرایط شما رو درک می کنم. بلاتکلیفی بسیار سخته...
هستي جان ممنون از اينكه وقت ميگذاري و تمام سوالها را جواب مي دهي اميدوارم هميشه در زندگي موفق باشي .

Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Kaveh90 ، mohsen66 ، sahra ، hasti_banoo ، bsbali ، Farshid22
مال این ماهم در اومد!خبرا زیاد خوب نیست برای من متاسفانه!
حالا باید دعا کنیم دیگه حد اکثر تا اکتبر اوضاع برگرده به حالت اول!
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Kaveh90 ، dreamer60
:-( اگه پرونده نداشتم الان دومین سالی بود که تحصیلی آمریکا بودم................پیش به سوی اروپا با دو سال تاخیر...........F2B بدون تغییر.

Periority Date:sep 2005
Category: F2B

تکمیل پرونده : ۱۶ مارچ ٢٠١١
در انتظار وقت مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، hasti_banoo ، sasan_rock ، Kaveh90 ، sahra ، bsbali ، dreamer60
خب، حداقل مشخص شد كه فقط گروه F1 مظلوم نيست! (قابل توجه دريمر عزيز)

F1 ، F2B ، و F4 در ماه جون نسبت به ماه مي بي حركت موندن.
چنان ما رو به مرگ گرفتن كه به تب راضي هستيم و حالا كه عقبگرد نكرده، خوشحاليم! Big Grin

و البته باز هم خوشحاليم كه دست كم دو كتگوري F2A و F3 پيشروي داشتن Big Grin

بي خيال ... Cool
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، sasan_rock ، f1f ، rahbar ، Kaveh90 ، نانا بانو ، sahra ، bsbali ، shahram es ، leily ، Toranj ، dreamer60 ، comrun ، usamilad ، Farshid22 ، پرستو
این ماه هم هیچ فرقی با ماه پیش نداشتهBig Grin
ولی اصلا ناراحت نیستم چون وقت بیشتری برای انجام کارهام دارم. یه مثل قدیمی میگه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز ندارهBig Grin
خلاصه وضعیت در لینک زیر است.
اینجا
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، frozen mind ، amir2640 ، sahra ، bsbali ، leily ، rozollina ، dreamer60
جالبه که نسبت به پارسال همین موقع، به جز دسته F2B همه عقب گرد داشتن . . .
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90 ، amir2640 ، sahra ، dreamer60
این جور که معلومه همین طور داره از سرعت ویزا بولتون کم میشه خدا به داد ماه بعد برسه یه موقع عقبگرد نکنه Sad
کاشکی حداقل میگفتن اخرش کی کار همه میشه راحتمون کنندSad
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90 ، dreamer60
سلام

آقا در راه رضای خدا یک 20 روزی به ما الطفات کن

با تو به پیشترفت این ماه در گروه f2a بیست روز به کارنت شدن ما مونده

حالا یک سوال هر موقع کارنت بشیم کی برای مصاحبه وقت میدن
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، sasan_rock ، bsbali ، Kaveh90 ، dreamer60 ، frozen mind ، Farshid22 ، پرستو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان