کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
سلام... برای ما 20 مارچ وقت مصاحبه اومد و بعد از دو ماه این پیغام توی وبسایت سفارت برای کیسمون اومد:

Embassy Requests Additional Information

The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:

* Please note that the priority date in your case is not current and visa numbers are not available for you at this time. Kindly contact our office in 6 months to check

Our mailing address is:
Immigrant Visa Unit
Consular Section
Embassy of the United States of America
Embassies District
P.O. Box 4009
Abu Dhabi, United Arab Emirates
Tel: +971-2-414-2333
Email Address: abudhabiIV@state.gov

می خواستم ببینم:
-یعنی برای ما عقب گرد داشته؟
-چه مدت طول می کشه تا دوباره current بشیم؟
- اینکه کلیرنس خوردیم و PDمون چه قد مونده تا برسه و اینا رو از کجا باید بفهمیم، همون سایت سفارت؟!
در ضمن ما تو گروه مهاجرت خانوادگی گروه F4 هستیم
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
k4sr4 عزیز ورودت رو به مهاجرسرا تبریک می گم. Rolleyes
خودمونیم چه اسم سختی داری ! Big Grin
شما می تونید برای یافتن جواب سوال هاتون به جدول ویزا بولتن مراجعه کنید.
1- با توجه به pd تون و جدول ویزا بولتن متوجه خواهید شد که شامل عفبگرد هستید یا خیر.
2-واقعا" معلوم نیست .
3-این هم از آدرس ویزا بولتن (اینجا)

در حال حاظر با توجه به جدول ویزا بولتن در کتگوری شما تا 8 مارچ 2000 کارنت شده.
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90 ، amjad ، frozen mind ، k4sr4 ، amir2640 ، sasan_rock ، Toranj ، Farshid22
(2011-05-18 ساعت 11:58)dreamer60 نوشته:  k4sr4 عزیز ورودت رو به مهاجرسرا تبریک می گم. Rolleyes
خودمونیم چه اسم سختی داری ! Big Grin
شما می تونید برای یافتن جواب سوال هاتون به جدول ویزا بولتن مراجعه کنید.
1- با توجه به pd تون و جدول ویزا بولتن متوجه خواهید شد که شامل عفبگرد هستید یا خیر.
2-واقعا" معلوم نیست .
3-این هم از آدرس ویزا بولتن (اینجا)

در حال حاظر با توجه به جدول ویزا بولتن در کتگوری شما تا 8 مارچ 2000 کارنت شده.

حالا PD ما ژانویه 2001 هستش... یعنی چه قد طول می کشه تا به ما برسه؟!
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-05-18 ساعت 15:59)k4sr4 نوشته:  حالا PD ما ژانویه 2001 هستش... یعنی چه قد طول می کشه تا به ما برسه؟!
ممنون

کسری جان، PD منم دقیقا مثل شماست. اگر ویزا بولتن در هر شماره اش یک ماه پیشروی کنه فقط 10 ماه طول می کشه تا کارنت بشیم، اما از کجا معلوم که پیشرفت کنه یا متوقف بشه یا حتی پسرفت کنه؟ هیچ چیزی معلوم نیست. بهت قول میدم که خود کارکنان NVC هم نمی دونن که چی پیش میاد و چه غلطی دارن می کنن!
بعضی ها امیدوارن که با شروع سال ویزایی جدید (اکتبر امسال) و آزاد شدن سهمیه ویزای سال جدید، سرعت پیشرفت ویزا بولتن بیشتر بشه و حتی به نقطه قبل از عقبگردش برسه، اما این فقط در حد حدس و گمان و آرزوئه، نه بیشتر.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، rahbar ، sasan_rock ، bsbali ، Kaveh90 ، f1f ، k4sr4 ، sahra ، Toranj ، Farshid22 ، comrun
(2011-05-18 ساعت 16:35)frozen mind نوشته:  
(2011-05-18 ساعت 15:59)k4sr4 نوشته:  حالا PD ما ژانویه 2001 هستش... یعنی چه قد طول می کشه تا به ما برسه؟!
ممنون

کسری جان، PD منم دقیقا مثل شماست. اگر ویزا بولتن در هر شماره اش یک ماه پیشروی کنه فقط 10 ماه طول می کشه تا کارنت بشیم، اما از کجا معلوم که پیشرفت کنه یا متوقف بشه یا حتی پسرفت کنه؟ هیچ چیزی معلوم نیست. بهت قول میدم که خود کارکنان NVC هم نمی دونن که چی پیش میاد و چه غلطی دارن می کنن!
بعضی ها امیدوارن که با شروع سال ویزایی جدید (اکتبر امسال) و آزاد شدن سهمیه ویزای سال جدید، سرعت پیشرفت ویزا بولتن بیشتر بشه و حتی به نقطه قبل از عقبگردش برسه، اما این فقط در حد حدس و گمان و آرزوئه، نه بیشتر.

ممنونم! یه سوال دیگه... توی این پیغامی که تو وبسایت سفارت اومده خواسته که تا 6 ماه آینده با سفارت تماس بگیرین... داستان اون چیه دقیقا؟! باید چیکار کنیم؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
این جور پیغام هارو زیاد میدهند ولی نکته اینجاست که حرف اول و آخر رو ویزا بولتن می زنه ...... سعی کنید زیاد این گونه برخورد ها و پیغام هارو جدی نگیرید.

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، frozen mind ، Toranj
دوستان نمیشه یه نامه بدیم به کلینتون وزیر امور خارجه ی آمریکا!!! چه طور یه شبه واسه ویزای دانشجویی ایرانیا تصمیم گرفتن واسه ما نمی تونن!!! مسخرم نکنین واقعا بریدم و خسته ام....داشتیم راحت زندگیمونو می کردیما هیچ انتظاریم تا دو سه سال نداشتیم.....Sad همه برنامه هام به هم ریخته!
http://www.youtube.com/watch?v=rytZFOlOA...ture=share

Periority Date:sep 2005
Category: F2B

تکمیل پرونده : ۱۶ مارچ ٢٠١١
در انتظار وقت مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60 ، sahra ، bsbali ، amir2640 ، Blaze ، f1f ، Farshid22
(2011-05-21 ساعت 15:12)leily نوشته:  دوستان نمیشه یه نامه بدیم به کلینتون وزیر امور خارجه ی آمریکا!!! چه طور یه شبه واسه ویزای دانشجویی ایرانیا تصمیم گرفتن واسه ما نمی تونن!!! مسخرم نکنین واقعا بریدم و خسته ام....داشتیم راحت زندگیمونو می کردیما هیچ انتظاریم تا دو سه سال نداشتیم.....Sad همه برنامه هام به هم ریخته!

من هم موافقم همنطور كه براي دانشجو ها اين قوانين اصلاح شدبراي ما هم يك فكري بكنند چون اكثر ما سن هايي بين 20 تا 35 سال داريم و خليي از ما از جمله خود من مي خواستم درخواست ويزاي دانشجويي هم بدم ولي با اين شرايط ديگه امكان درخواست ويزاي دانشجويي هم وجود نداره چون ممكنه روي اين درخواست تاثير منفي بذاره پس خيلي از ما هم مثل اونها قصد داريم براي ادامه تحصيل بريم ولي با اين وضع هيچ راهي وجود نداره نه امكان درخواست ويزاي دانشجويي و نه لاتاري و نه توريستي و....
البته من باز هم فكر مي كنم اين تاخير براي اصلاح شيوه بررسي به درخواست ها و دادن ويزا است و مجدد به شرايط قيل و يا حتي ممكنه بهتر از گذشته بشه.
درضمن من از مديران يك خواهش داشتم يك آمارگيري كلي را بذارن تا بفهميم در هر كتگوري چند نفر منتظر گرفتن ويزا هستند.
به اميد روزي كه در ويزا بولتن جلوي همه كتگوري ها نوشته شود C كارنت!!!!
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، dreamer60 ، Toranj
(2011-05-21 ساعت 20:10)bsbali نوشته:  من هم موافقم همنطور كه براي دانشجو ها اين قوانين اصلاح شدبراي ما هم يك فكري بكنند چون اكثر ما سن هايي بين 20 تا 35 سال داريم و خليي از ما از جمله خود من مي خواستم درخواست ويزاي دانشجويي هم بدم ولي با اين شرايط ديگه امكان درخواست ويزاي دانشجويي هم وجود نداره چون ممكنه روي اين درخواست تاثير منفي بذاره پس خيلي از ما هم مثل اونها قصد داريم براي ادامه تحصيل بريم ولي با اين وضع هيچ راهي وجود نداره نه امكان درخواست ويزاي دانشجويي و نه لاتاري و نه توريستي و....
البته من باز هم فكر مي كنم اين تاخير براي اصلاح شيوه بررسي به درخواست ها و دادن ويزا است و مجدد به شرايط قيل و يا حتي ممكنه بهتر از گذشته بشه.
درضمن من از مديران يك خواهش داشتم يك آمارگيري كلي را بذارن تا بفهميم در هر كتگوري چند نفر منتظر گرفتن ويزا هستند.
به اميد روزي كه در ويزا بولتن جلوي همه كتگوري ها نوشته شود C كارنت!!!!

امکان شرکت در لاتاری رو داریم. این مواردی که ما نمی تونیم بریم دنبالش چون اقامت دائم نیست.
مسئله دانشجوها خب چون برا بقیه کشورها اینجور نبود و اونا ویزای یک بار ورود نداشتن و این مسئله برای ایرانی ها بود و فکر می کنم یه سری کشور دیگه حالا اومدن کمی شرایط مثه بقیه کردن براشون.
شرایط بولتن برا همه یک جوره یعنی اینکه الان عقبه برا ایران و اروپا و ... (البته به جز 3 4 کشور) همه عقبه و همه یک جورن. البته امیدوارم کلا دیدگاهشون کمک به روند مهاجرت باشه و وضع بولتن درست بشه ولی مسئلش با قضیه دانشجوها فرق داره، چون شرایطی که فقط برا دانشجویان ایرانی بود حالا اومدن مثه بقیه کردن تا حدی.
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، Kaveh90 ، dreamer60 ، frozen mind ، Farshid22
(2011-05-21 ساعت 15:12)leily نوشته:  دوستان نمیشه یه نامه بدیم به کلینتون وزیر امور خارجه ی آمریکا!!! چه طور یه شبه واسه ویزای دانشجویی ایرانیا تصمیم گرفتن واسه ما نمی تونن!!! مسخرم نکنین واقعا بریدم و خسته ام....داشتیم راحت زندگیمونو می کردیما هیچ انتظاریم تا دو سه سال نداشتیم.....Sad همه برنامه هام به هم ریخته!

به نظر من اگه یک نفر می تونست یک petition (اینترنتی )خوبی تهیه کنه بد نبود. حتی می تونستیم از افرادی با ملیت های دیگر هم استفاده کنیم تا تعداد امضا ها زیاد بشه . شاید تاثیر زیادی نداشته باشه , ولی به هر حال به این شکل می تونستیم با صدای بلندتری اعتراض خودمون رو اعلام کنیم.
در هر صورت اگه یک نفر پایه باشه که این کار رو بکنه , بدک نیست.
اگه هم قبلا" این کار شده لینکش رو اینجا اعلام کنید تا به شکل مناسبی اطلاع رسانی کنیم.

پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، f1f ، rozollina ، comrun ، sahra ، amir2640 ، Toranj ، Farshid22 ، ahmadzareii
(2011-05-22 ساعت 01:43)dreamer60 نوشته:  

به نظر من اگه یک نفر می تونست یک petition (اینترنتی )خوبی تهیه کنه بد نبود. حتی می تونستیم از افرادی با ملیت های دیگر هم استفاده کنیم تا تعداد امضا ها زیاد بشه . شاید تاثیر زیادی نداشته باشه , ولی به هر حال به این شکل می تونستیم با صدای بلندتری اعتراض خودمون رو اعلام کنیم.
در هر صورت اگه یک نفر پایه باشه که این کار رو بکنه , بدک نیست.
اگه هم قبلا" این کار شده لینکش رو اینجا اعلام کنید تا به شکل مناسبی اطلاع رسانی کنیم.
خیلی فکر خوبیه,خوب پس چرا ادامشو نمیگیرید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، bsbali ، amir2640 ، Kaveh90 ، Farshid22 ، ahmadzareii

sahra جان دو تا مشکل هست :
1) ظاهرا" این پیشنهاد با استقبال خوبی در بین بچه ها مواجه نشده.
2) من به تنهایی با انجام این کار آشنایی ندارم . ولی دارم سعی می کنم یه فروم خارجی پیدا کنم و این پیشنهاد رو هم اونجا مطرح کنم .

پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، amir2640 ، f1f ، leily ، Kaveh90 ، Farshid22 ، ahmadzareii
حد اقل به امتحانش میارزه!مهم اینه که باید یه پتیشن اینترنتی درست بشه که بتونه تعداد زیادی امضا جمع کنه!این هندی پاکستانیا تو این کارا خیلی خوبن زیادم هستن حالا بچه ها هم اینجا استقبال نکنن اونا با کله میان!یکی فقط باید راهنمایی کنه که چجوری میشه اینکارو کرد
امضا جمع شدنش زیاد کار سخنی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان: leily ، amir2640 ، dreamer60 ، bsbali ، comrun ، f1f ، Kaveh90 ، ahmadzareii ، am_mohammad
سلام دوستان.
یه سوال دارم.اینکه در عرضه 5 ماه تو ویزا بولتن نزدیک 3 سال بازگشت به عقب هست,F2A-یعنی چی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
sahra خانم:
در مورد petition فکر می کنم user عزیز در این مورد اطلاعات خوبی داشته باشه. اگه کمکمون کنه ممنون میشم.
آقا بهروز :
سوالتون یه کم نا مفهومه !! در مورد جدول ویزا بولتن سوال دارید؟ یا معنی F2a رو نمی دونید ؟ یا دلیل این عقب گرد رو نمی دونید؟ اگه یه کوچولو توضیح بدید ممنون میشم.

پاسخ
تشکر کنندگان: ahmadzareii ، sahra ، frozen mind

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان