موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-18 ساعت 09:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-18 ساعت 09:46 توسط k4sr4.)
سلام... برای ما 20 مارچ وقت مصاحبه اومد و بعد از دو ماه این پیغام توی وبسایت سفارت برای کیسمون اومد:
Embassy Requests Additional Information
The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:
* Please note that the priority date in your case is not current and visa numbers are not available for you at this time. Kindly contact our office in 6 months to check
Our mailing address is:
Immigrant Visa Unit
Consular Section
Embassy of the United States of America
Embassies District
P.O. Box 4009
Abu Dhabi, United Arab Emirates
Tel: +971-2-414-2333
Email Address: abudhabiIV@state.gov
می خواستم ببینم:
-یعنی برای ما عقب گرد داشته؟
-چه مدت طول می کشه تا دوباره current بشیم؟
- اینکه کلیرنس خوردیم و PDمون چه قد مونده تا برسه و اینا رو از کجا باید بفهمیم، همون سایت سفارت؟!
در ضمن ما تو گروه مهاجرت خانوادگی گروه F4 هستیم
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-05-18 ساعت 15:59)k4sr4 نوشته: حالا PD ما ژانویه 2001 هستش... یعنی چه قد طول می کشه تا به ما برسه؟!
ممنون
کسری جان، PD منم دقیقا مثل شماست. اگر ویزا بولتن در هر شماره اش یک ماه پیشروی کنه فقط 10 ماه طول می کشه تا کارنت بشیم، اما از کجا معلوم که پیشرفت کنه یا متوقف بشه یا حتی پسرفت کنه؟ هیچ چیزی معلوم نیست. بهت قول میدم که خود کارکنان NVC هم نمی دونن که چی پیش میاد و چه غلطی دارن می کنن!
بعضی ها امیدوارن که با شروع سال ویزایی جدید (اکتبر امسال) و آزاد شدن سهمیه ویزای سال جدید، سرعت پیشرفت ویزا بولتن بیشتر بشه و حتی به نقطه قبل از عقبگردش برسه، اما این فقط در حد حدس و گمان و آرزوئه، نه بیشتر.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
این جور پیغام هارو زیاد میدهند ولی نکته اینجاست که حرف اول و آخر رو ویزا بولتن می زنه ...... سعی کنید زیاد این گونه برخورد ها و پیغام هارو جدی نگیرید.
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نمیشه یه نامه بدیم به کلینتون وزیر امور خارجه ی آمریکا!!! چه طور یه شبه واسه ویزای دانشجویی ایرانیا تصمیم گرفتن واسه ما نمی تونن!!! مسخرم نکنین واقعا بریدم و خسته ام....داشتیم راحت زندگیمونو می کردیما هیچ انتظاریم تا دو سه سال نداشتیم..... همه برنامه هام به هم ریخته!
http://www.youtube.com/watch?v=rytZFOlOA...ture=share
Periority Date:sep 2005
Category: F2B
تکمیل پرونده : ۱۶ مارچ ٢٠١١
در انتظار وقت مصاحبه
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
sahra جان دو تا مشکل هست :
1) ظاهرا" این پیشنهاد با استقبال خوبی در بین بچه ها مواجه نشده.
2) من به تنهایی با انجام این کار آشنایی ندارم . ولی دارم سعی می کنم یه فروم خارجی پیدا کنم و این پیشنهاد رو هم اونجا مطرح کنم .
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
حد اقل به امتحانش میارزه!مهم اینه که باید یه پتیشن اینترنتی درست بشه که بتونه تعداد زیادی امضا جمع کنه!این هندی پاکستانیا تو این کارا خیلی خوبن زیادم هستن حالا بچه ها هم اینجا استقبال نکنن اونا با کله میان!یکی فقط باید راهنمایی کنه که چجوری میشه اینکارو کرد
امضا جمع شدنش زیاد کار سخنی نیست!
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
یه سوال دارم.اینکه در عرضه 5 ماه تو ویزا بولتن نزدیک 3 سال بازگشت به عقب هست,F2A-یعنی چی؟
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
sahra خانم:
در مورد petition فکر می کنم user عزیز در این مورد اطلاعات خوبی داشته باشه. اگه کمکمون کنه ممنون میشم.
آقا بهروز :
سوالتون یه کم نا مفهومه !! در مورد جدول ویزا بولتن سوال دارید؟ یا معنی F2a رو نمی دونید ؟ یا دلیل این عقب گرد رو نمی دونید؟ اگه یه کوچولو توضیح بدید ممنون میشم.